Trt Haber

Trt Haber

Son dakika trt haber haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trt haber ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trt haber haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt Haber

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt haber gelişmeleri de dahil olmak üzere 777 trt haber haberi bulunmuştur. Tüm trt haber haberleri aşağıda listelenmiştir.
Göksu Öngören Özgür kimdir, nereli, kaç yaşında? CNN Türk'ün Deprem Özel yayın sunucusu CNN Türk'ün Deprem Özel’in hayatı!
Göksu Öngören Özgür kimdir, nereli, kaç yaşında? CNN Türk'ün Deprem Özel yayın sunucusu CNN Türk'ün Deprem Özel’in hayatı! Göksu Öngören Özgür kimdir, kaç yaşında, nereli? Sosyal medyada CNN Türk'ün Deprem Özel yayınında yaptığı sunumlarla dikkat çeken spiker Göksu Öngören Özgür hayatı merak edilemeye başlandı.
9.02.2023 Gündem
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok?
Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı? 6 Şubat diziler ve yarışmalar bu akşam var mı, neden yok? Alparslan Büyük Selçuklu bugün var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası binlerce kişi yaşamını yitirdi. Binlerce kişinin yaralı olarak kurtulduğu deprem sonrası diziler ve yarışmalar da yayından kaldırıldı. Peki hangi diziler bu akşam yayından kaldırıldı? İşte TRT 1, Kanal D, ATV, Star Tv, Show Tv yayın akışı...
6.02.2023 Gündem
Ukrayna'da dehşet anları! Türk gazeteciler çatışmanın ortasında kaldı
Ukrayna'da dehşet anları! Türk gazeteciler çatışmanın ortasında kaldı Rusya'nın Ukrayna'daki saldırısında 8. gün geride kalırken sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. TRT Haber Muhabiri Murat Can Öztürk ve ekibi, Kiev'e yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta Ukrayna topçu birlikleri ile Rus birlikleri arasındaki çatışmanın ortasında kaldı. Öztürk korku dolu dakikaları anlatırken, 'Saklanacak yer yok' derken o anlar kameraya yansıdı.
3.03.2022 Dünya
Düğünlerde yeni dönem bugün başladı! Artık...
Düğünlerde yeni dönem bugün başladı! Artık... Koronavirüs salgını nedeni ile evlilik planı yapan gençler uzun süredir bekliyordu. Salgının nispeten kontrol altına alınmasının ardından nikah ve düğünler yeniden başladı. Salgın sürecinde ikramsız olarak yapılan düğün törenleri bugünden itibaren yiyecek-içecek ikramı ile birlikte yapılabilecek.
15.06.2021 Gündem
Yunanistan'dan skandal medrese kararı! Tüm öğretmenleri görevden aldı...
Yunanistan'dan skandal medrese kararı! Tüm öğretmenleri görevden aldı... Yunanistan'ın Batı Trakya'daki Türk azınlığa yönelik hak ihlalleri sürüyor. Atina şimdi de "medreseleri, Yunan okulu gibi idare etmek için" keyfi bir kararname çıkardı. Gümülcine Medresesi'nin tüm öğretmenlerinin 31 Ağustos tarihi itibari ile görevden alındığı açıklandı.
3.09.2020 Dünya
AK Parti'den flaş '3 dönem' açıklaması!
AK Parti'den flaş '3 dönem' açıklaması! AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 3 dönem belediye başkanlığı yapanlara seslendi: "3 dönemi bitiren arkadaşlarımız ‘aday olmuyorum’ desin."
19.10.2018 Gündem
'İsrail alıkoydu!' Haber alınamıyor!
'İsrail alıkoydu!' Haber alınamıyor! TRT Haber'in aktardığına göre, Türk vatandaşı Ebru Özkan, Kadir Gecesi'ni geçirmek için gittiği Kudüs'ten dönerken İsrail polisi tarafından havalimanında alıkonuldu. Özkan'dan haber alınamıyor.
13.06.2018 Dünya
PKK'ya "Afrin" şoku!
PKK'ya "Afrin" şoku! Afrin'deki terör unsurlarına yönelik silah sevkiyatı Irak'ın Musul kentinde düzenlenen operasyonla engellendi.
10.03.2018 Dünya
Vatan Şaşmaz'ın yerine gelen isim belli oldu!
Vatan Şaşmaz'ın yerine gelen isim belli oldu! TRT Haber'de yayınlanan 'Bir Fikrin mi Var Türkiye' yeniden başlıyor.
1.03.2018 Magazin
İşte en çok izlenen haber kanalları...
İşte en çok izlenen haber kanalları... Sina Koloğlu, TİAK verilerini köşesine taşıdı.
15.01.2018 Televizyon
Erdoğan'dan çok kritik derbi açıklaması!
Erdoğan'dan çok kritik derbi açıklaması! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray-Fenerbahçe maçının ertelenmesine ilişkin, "Galatasaray-Fenerbahçe maçıyla alakalı da aldığımız bazı ciddi istihbarat bilgileri üzerine, önce bir seyircisiz oynatmayı düşündük ama daha sonra yeni bazı istihbaratlar gelince bu istihbaratla ön alınan bilgilerle örtüştüğünü görünce bunu her iki kulübün başkanlarıyla da arkadaşlarımız görüşmek suretiyle 'bunu ileri bir tarihe erteleyelim' dediler ve böylece bu maçı da ileri bir tarihe ertelemiş olduk" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Çözüm sürecine dönemezsiniz’
‘Çözüm sürecine dönemezsiniz’ Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, TRT Haber’de soruları yanıtlarken, “Çözüm sürecine dönmek isteseniz de dönemezsiniz. Terörle mücadele operasyonlarında belli bir netice alınmadan böyle bir şey yapılamaz. Çünkü bunlar süreci zehirledi, sürdürülemez hale getirdi” dedi.
29.09.2021 Gündem
TRT Genel Müdürlüğü için 3 isim!
TRT Genel Müdürlüğü için 3 isim! Ankara'da boşalan o makam için 'büyük kulis' başladı
29.09.2021 Gündem
Öğretmen atamaları yasası Meclis'te
Öğretmen atamaları yasası Meclis'te 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasına günler kala, Milli Eğitim Bakanı TRT Haber ekranlarında Yıldıray Oğur'un eğitim sistemiyle ilgili sorularını cevapladı.
4.09.2014 Eğitim
TRT spikeri canlı yayında fena yakalandı
TRT spikeri canlı yayında fena yakalandı Cumhurbaşkanlığı yemin töreninde...
29.08.2014 Magazin
TRT spikerinin en acı günü!
TRT spikerinin en acı günü! TRT Haber'de "Türkiye Ajansı" programını sunan ve TRT'nin ilk başörtülü kadın spikeri olarak bilinen Ayşegül Yıldırım'ın 13 aylık kızı B...
8.07.2014 Yaşam
TRT'de flaş gelişme!
TRT'de flaş gelişme! TRT Haber'de 17 Aralık operasyonu sonrasında yaşanan üst düzey görevden alma kararına mahkemeden izin çıkmadı...
25.04.2014 Televizyon
TRT'de 2. yavru muhalefet gafı!
TRT'de 2. yavru muhalefet gafı! TRT Haber'in sabah haber spikeri Mustafa Alcan, canlı yayında inanılmaz bir hataya imza attı
25.03.2014 Televizyon
TRT'de 2. yavru muhalefet gafı!
TRT'de 2. yavru muhalefet gafı! TRT Haber'in sabah haber spikeri Mustafa Alcan, canlı yayında inanılmaz bir hataya imza attı
25.03.2014 Sinema-Dizi
‘Yavru muhalefet’ diyen spikere ceza
‘Yavru muhalefet’ diyen spikere ceza TRT, MHP’ye ‘yavru muhalefet’ diyen spiker Anda Özmen’i bir müddet işten el çektirdi...
26.01.2014 Televizyon
RTÜK'ten 'kimyasal' cezası
RTÜK'ten 'kimyasal' cezası Suriye'de yaşanan kimyasal saldırıyı sansürlemeyen kanallara ceza yağdı
29.09.2021 Gündem
'Gezi eylemleri müebbetlik suç'
'Gezi eylemleri müebbetlik suç' Mehmet Ali Şahin, "Gezi eylemleri müebbetlik suç kapsamında" dedi.
29.09.2021 Gündem
'Eylemcilere müebbet isterdim'
'Eylemcilere müebbet isterdim' Gezi eylemleri ile ilgili konuştu: Ben görevde olsaydım, bu davayı açardım
29.09.2021 Gündem
Ahmet Özal yoğun bakımda!
Ahmet Özal yoğun bakımda! Turgut Özal’ın oğlu Ahmet Özal ameliyatı oldu
29.09.2021 Gündem
'Bağımsız Kürdistan için silah...'
'Bağımsız Kürdistan için silah...' AKP Milletvekili Mehmet Metiner'den çok tartışılacak sözler
17.04.2013 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Trt Haber ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt haber haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.