Trt Çocuk

Trt Çocuk

Son dakika trt çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trt çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trt çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trt Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trt çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 311 trt çocuk haberi bulunmuştur. Tüm trt çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rafadan Tayfa kaldırıldı mı? TRT Rafadan Tayfa neden yok, neden kaldırıldı? TRT Çocuk yayın akışı
Rafadan Tayfa kaldırıldı mı? TRT Rafadan Tayfa neden yok, neden kaldırıldı? TRT Çocuk yayın akışı TRT Çocuk ekranlarında uzun süredir yayınlanan çizgi dizi Rafadan Tayfa'yı TRT Çocuk ekranlarında göremeyen izleyiciler arama motorlarına yönelerek Rafadan Tayfa kaldırıldı mı? Sorusunu yanıt arıyor. Peki, TRT Rafadan Tayfa neden yok, yayından kaldırıldı mı?
28.09.2023 Televizyon
Zobi'li Galaktik Tayfa vizyona giriyor
Zobi'li Galaktik Tayfa vizyona giriyor TRT Çocuk’ta 9 yıldır yayınlanan Türk animasyon filmi Rafadan Tayfa, yeni bir maceraya atılıyor. Çocukların, aileleriyle birlikte ilgiyle izlediği yapımın 3’üncü sinema filmi Galaktik Tayfa, 6 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşuyor. Gizemli bir uzaylı olan Zobi’nin dahil olduğu yeni filmin ön gösterimi, 5 Ocak’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın katkılarıyla beyaz perdeye yansıyacak Galaktik Tayfa, 81 ilde yüzlerce salonda aynı anda gösterime girecek.
5.01.2023 Kültür Sanat
TRT 23 Nisan videoları ne zaman yayınlanacak? 23 Nisan için rekor katılım!
TRT 23 Nisan videoları ne zaman yayınlanacak? 23 Nisan için rekor katılım! Corona virüs nedeniyle 23 Nisan bu yıl evlerde kutlanacak. Evde 23 Nisan kutlamaları için TRT de bir kampanya başlattı. TRT’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği için başlattığı “Türkiye’nin Çocukları” kampanyasına rekor bir katılım oldu. Aileler çocuklarının videolarını TRT'ye gönderdi. Peki, TRT 23 Nisan videoları ne zaman yayınlanacak? İşte TRT'nin 23 Nisan kampanyası ile ilgili detaylar...
22.04.2020 Gündem
TRT Çocuk küçükleri harekete geçiriyor
TRT Çocuk küçükleri harekete geçiriyor TRT Çocuk’un yeni programı "SARI", 3-6 yaş aralığındaki çocuklara evlerinde yapabilecek eğlenceli aktiviteler sunuyor.
26.03.2020 Televizyon
TRT'den flaş karar! O kanala reklam alınmayacak
TRT'den flaş karar! O kanala reklam alınmayacak TRT Genel Müdürü Şenol Göka, bundan böyle TRT'nin çocuk kanalına reklam alınmayacağını belirterek, "TRT Kurumu, bundan sonraki reklam pazarlamalarında çocuk kanalına neye mal olursa olsun reklam almayacak" dedi.
29.09.2021 Gündem
Gürsel Tekin rezil oldu
Gürsel Tekin rezil oldu CHP'li Gürsel Tekin, Can Dündar'ın paylaştığı Erdoğan'ın konuşmasının TRT Çocuk'ta yayınlandığını gösteren sahte görüntüyü paylaştı.
22.08.2014 Haber
Büyük yolsuzluk mu yapıldı?
Büyük yolsuzluk mu yapıldı? TRT çalışanı kitabında TRT yaşanan olayları tek tek kalem aldı...
29.09.2021 Gündem
TRT Okul'da utandıran sözler!
TRT Okul'da utandıran sözler! Vahide Gördüm şarkıcı Keremcem'e öyle bir söz söyledi ki...
9.04.2013 Televizyon
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Batı basınına Gazze çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul’da "Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler" temasıyla gerçekleştirilen “TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''Küresel barışı ve güvenliği sağlamakla mükellef uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyeti olmadığını bugün daha iyi anlıyoruz'' ifadelerini kullandı. Batı medyasına tepki gösteren Erdoğan, ''Gazze'de 70'i aşkın medya mensubu öldü. Amerika'nın, İngiltere'nin, Fransa'nın, Almanya'nın meşhur gazetecileri nerede?'' açıklamasında bulundu.
8.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sistem çok kötü bir sınav vermekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sistem çok kötü bir sınav vermekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İletişim Başkanlığınca düzenlenen "Uluslararası Stratejik İletişim Zirvesi"ne video mesaj gönderdi.
24.11.2023 Gündem
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı...
HIFZI TOPUZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ? Gazeteci-yazar Hıfzı Topuz nereli, eşi kim? Hıfzı Topuz'un eserleri, kitapları ve hayatı... Gazeteci-yazar, iletişim alanının duayeni Hıfzı Topuz yaşamını yitirdi. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Hıfzı Topuz’un ölümünün ardından yayınladığı başsağlığı mesajında “Uzun yıllar gazeteci ve yazar olarak başarıyla çalışan en kıdemli üyelerimizden önceki Onur Kurulu Başkanımız Sevgili Hıfzı Topuz’u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’ne ve basın emekçilerinin örgütlenmesine büyük destek veren Hıfzı Topuz’u hiç unutmayacağız. Meslektaşımızın ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Hıfzı Topuz öldü mü, gazeteci Hıfzı Topuz kimdir? Hıfzı Topuz’un eserleri ve hayatı…
26.09.2023 Gündem
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti
Hıfzı Topuz hayatını kaybetti Duayen gazeteci-yazar Hıfzı Topuz 100 yaşında hayatını kaybetti. Topuz'un vefat haberini üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti paylaştı.
26.09.2023 Gündem
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar
Yaşlı çiftin ölümünde 'kimseye muhtaç olmama' dramı ortaya çıktı! Bütün mal varlıklarını devlete bağışlamışlar Giresun'un Alucra ilçesinde Fatma Sağlık (86) ile onu öldürüp aynı silahla intihar eden Ali Sağlık (85), son yolculuklarına uğurlandı. Ali Sağlık'ın bir süredir yatalak olan eşi Fatma Sağlık’a baktığı, kimseye muhtaç olmamak için onu öldürüp intihar ettiği iddia edildi. Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan ‘Ömür Dediğin’ adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu öğrenildi.
3.08.2023 Gündem
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı?
Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın kurtarıldı mı? Sanatçı Orhan Aydın'ın enkaz altında yardım bekleyen kızı Eylem Şafak Aydın hayatını kaybetti. Peki, Orhan Aydın kimdir, kaç yaşında, nereli? 
11.02.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı?
Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı? Televizyoncu Metin Uca İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı. Metin Uca, Ankara'ya gitmek üzere İstanbul Havalimanı CIP terminaline başvurmuş, işlemleri sırasında hakkında arama kararı olduğu belirlenmişti. Peki, Metin Uca kimdir, kaç yaşında, nereli? Metin Uca neden gözaltına alındı?
2.02.2023 Gündem
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti
Taksim'deki patlamada Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar da hayatını kaybetti İstiklal Caddesi'nde dün saat 16.20 sıralarında yaşanan ve 6 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıdan kahreden haberler geliyor. Hain saldırı, Adana'dan gelen Yusuf Meydan ve minik kızı Ecrin'i hayattan kopardı. Hayatını kaybedenler arasında Diriliş Ertuğrul oyuncusunun kızı Yağmur Uçar'ın da olduğu ortaya çıktı.
14.11.2022 Gündem
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı
Halit Kıvanç'a veda! Son yolculuğuna uğurlandı Türk spor basınının duayen ismi Halit Kıvanç bugün son yolculuğuna uğurlandı. Kıvanç için ilk olarak kurucuları arasında yer aldığı Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin Levent'teki binasında bir tören düzenlendi. Halit Kıvanç'ın naaşı, Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.
27.10.2022 Magazin
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı!
Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında? Ayasofya Cami’nde görevlendirilen imam Prof. Dr. Mehmet Emin Ay kitapları ve hayatı! Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'ne Prof. Dr. Mehmet Emin Ay görevlendirildi. Prof. Ay her hafta Cuma namazı ile Cuma günü ikindi, akşam, yatsı ve cumartesi günleri sabah namazını kıldıracak. Peki, Mehmet Emin Ay kimdir, nereli, kaç yaşında?
30.09.2022 Gündem
TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022!
TRT 1 yeni frekans bilgileri! TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? TRT1 frekans bilgileri güncelleme 2022! TRT 1 yeni frekans bilgileri merak ediliyor. TRT kanallarının yüksek ses ve görüntü kalitesiyle izlenebilmesi için bir süre önce TÜRKSAT 4A uydusunda yeni bir frekanstan yayına başlandı. RT yayınlarını Türkiye’den uydudan takip eden izleyicilerin frekans bilgilerini güncellemeleri gerekiyor. Peki, TRT 1 frekans nasıl güncellenir, TRT 1 frekans güncelleme nasıl ayarlanır? İşte TRT 1 yeni frekans bilgileri…
26.09.2022 Gündem
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi! Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’den acı haber! Mevlana İdris Zengin, 56 yaşında Kahramanmaraş'ta vefat etti. Yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından ameliyat geçiren ve ardından bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Zengin'in vefatını kardeşi yazar Salih Zengin, sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Mevlana İdris Zengin kimdir, kaç yaşındaydı? Mevlana İdris Zengin nereli? İşte Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
7.06.2022 Kültür Sanat
Çanakkale Çan Belediyesi hangi parti 2022? Çan Belediye başkanı Bülent Öz kimdir, Çan Belediye başkanı hangi partiden?
Çanakkale Çan Belediyesi hangi parti 2022? Çan Belediye başkanı Bülent Öz kimdir, Çan Belediye başkanı hangi partiden? Çan Belediye başkanı hangi partiden, Çanakkale Çan Belediyesi başkanı Bülent Öz kimdir? Çanakkale'nin Çan ilçesinin Belediye Başkanı Bülent Öz ile ikisi belediye çalışanı 3 kişi, rüşvet ve irtikap suçlamasıyla gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında adreslerinde bulunamayan 3 kişi aranıyor. Peki, Çan Belediye başkanı hangi partiden?
31.05.2022 Siyaset
Emniyetin yüzü Güleda Keleş... Tüm Türkiye tanıyor
Emniyetin yüzü Güleda Keleş... Tüm Türkiye tanıyor Eminyet Genel Müdürlüğü'nün ekran yüzü olan polis memuru Güleda Keleş'in (44) fotoğrafı, 81 ildeki emniyet müdürlüklerinde yer alıyor. Mardin'de çalışırken çekilen bir fotoğrafıyla Türkiye'de tanınır hale gelen Keleş, aynı zamanda tiyatro oyunculuğu yapıyor, şiir ve şarkı sözü yazıyor. 30'dan fazla şarkı sözü bestelenen Keleş'in 15 şarkısı da TRT repertuvarında bulunuyor.
3.05.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Trt Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trt çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.