Tren İstasyonu

Tren İstasyonu

Son dakika tren istasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tren istasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tren istasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tren İstasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tren istasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 608 tren istasyonu haberi bulunmuştur. Tüm tren istasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler! Sıvılaşma tehlikesi var
İstanbul depreminde en tehlikeli bölgeler! Sıvılaşma tehlikesi var Olası İstanbul depreminde 200 binden fazla binanın ağır hasar alacağı tahmin edilirken, zemin açısından riskli olan bölgelerde hasarın çok daha büyük olacağı tahmin ediliyor. Kahramanmaraş depreminde zemin sıvılaşması yaşanan alanlarda birçok bina yerle bir olurken İstanbul’un sıvılaşma riskli bölgelerini de yer bilimci Prof. Dr. Okan Tüysüz sıraladı.
24.08.2023 Yaşam
Seçim güvenliği seferberliği! 596 bin görevli, 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA
Seçim güvenliği seferberliği! 596 bin görevli, 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA Cumhurbaşkanı ikinci tur seçiminin olaysız geçmesi, güvenliğin sağlanması için İçişleri Bakanlığı ülke genelinde teyakkuza geçti. Türkiye geneli 324 bin 409 polis, 193 bin 879 jandarma, 2 bin 640 Sahil Güvenlik, 58 bin 648 güvenlik korucusu ve 17 bin 189 gönüllü güvenlik korucusu olmak üzere toplam 596 bin 765 güvenlik personeli görevlendirildi. Ayrıca 73 helikopter, 8 uçak, 61 İHA, 754 TOMA, 244 bot-gemi göreve hazır bekletilecek.
28.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'seçim genelgesi' gönderdi
İçişleri Bakanlığı 81 ile 'seçim genelgesi' gönderdi İçişleri Bakanlığı 81 İl Valiliğine “ İçişleri Bakanlığı, Merkez/Taşra Teşkilatı Planlaması”, “Oy Verme Günü Alınacak Tedbirler”, “Oy Verme Günü ve Sonrasında Alınması Gereken Tedbirler” ve “Diğer Hususlar” konu başlıklarını içeren toplam 61 maddelik “Seçim Tedbirleri Genelgesi” gönderdi.
13.03.2023 Gündem
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi
Yunanistan'daki tren kazasında ölü sayısı 57’ye yükseldi Yunanistan'ın Tempi bölgesinde yük treni ile yolcu treninin çarpıştığı feci kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 57'ye yükseldi.
2.03.2023 Dünya
Gaziray güzergahı ve durakları! Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek?
Gaziray güzergahı ve durakları! Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek? Gaziantep Gaziray güzergahı açılış sonrası merak konusu oldu. Gaziray, günlük yaklaşık 3 bini aşkın yolcuya hizmet verecek. Peki, Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek? Gaziray güzergahı ve durakları…
7.11.2022 Gündem
Cumhuriyetin 99'uncu yılında 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüdüler
Cumhuriyetin 99'uncu yılında 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağıyla yürüdüler Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 99'uncu yıl dönümüne 1000 metre uzunluğundaki Türk bayrağı; caddelerde gençlerin, polislerin ve vatandaşların omuzlarında sloganlar eşliğinde taşındı.
28.10.2022 Yaşam
Orient Express 3 yıl sonra İstanbul'da
Orient Express 3 yıl sonra İstanbul'da  1883 yılından itibaren hizmet veren ve Agahta Christie'den Alfred Hitchcock'a kadar birçok yazara konu olan Venice Simplon Orient Express treni İstanbul'a geldi
31.08.2022 Yaşam
Rusya tren istasyonunu vurdu: 22 ölü, 50 yaralı
Rusya tren istasyonunu vurdu: 22 ölü, 50 yaralı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın vurduğu tren istasyonunda can kaybının 22’ye yükseldiğini açıkladı.
24.08.2022 Dünya
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı
Şinzo Abe'ye suikast! Vurulma anı ortaya çıktı Nara kentindeki tren istasyonu dışında seçim kampanyası yürüten Şinzo Abe, silahlı bir saldırgan tarafından hedef alındı. Japon medyası, hastaneye kaldırılan eski başbakan Abe'nin kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünyayı sarsan suikast ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
8.07.2022 Dünya
Rusya uzun menzilli füzelerle ABD ve Avrupa'nın Ukrayna'ya gönderdiği silahları vurdu!
Rusya uzun menzilli füzelerle ABD ve Avrupa'nın Ukrayna'ya gönderdiği silahları vurdu! Ukrayna ile Rusya arasındaki savaş ülkenin doğusunda tüm şiddetiyle sürüyor. Rusya Savunma Bakanlığı Batı'nın Kiev'e gönderdiği büyük bir silah sevkiyatının Ukrayna'nın kuzeybatısında uzun menzilli füzelerle imha edildiğini duyurdu. Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov ise Mariupol'de Rusya'ya karşı direnişi sürdüren Azovstal çelik fabrikasındaki Ukrayna askerlerinin son grubunun da teslim alındığını, fabrikanın tamamen boşaltıldığını açıkladı.
21.05.2022 Dünya
2 yıldır yapılmıyordu! İstanbul Sofya Expres seferleri yeniden başladı!
2 yıldır yapılmıyordu! İstanbul Sofya Expres seferleri yeniden başladı! Pandemi nedeniyle 2 yıldır ara verilen İstanbul Sofya Expres seferlerine yeniden başlandı. İlk tren seferinin yola çıkması nedeniyle tören düzenlendi.
25.04.2022 Gündem
Rusya, Ukrayna'da 5 tren istasyonunu vurdu
Rusya, Ukrayna'da 5 tren istasyonunu vurdu Ukrayna Demir Yolları, ülkenin orta ve batısındaki 5 tren istasyonuna saldırı düzenledi.
25.04.2022 Dünya
Kramatorsk’taki tren istasyonu saldırısında can kaybı 59’a yükseldi
Kramatorsk’taki tren istasyonu saldırısında can kaybı 59’a yükseldi Rus ordusunun Ukrayna’nın Kramatorsk kentindeki tren istasyonuna gerçekleştirdiği saldırıda can kaybı 59'a ulaştı.
14.04.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili Putin'den yeni hamle! Orduya müdahale etti, büyük değişim!
Rusya - Ukrayna savaşıyla ilgili Putin'den yeni hamle! Orduya müdahale etti, büyük değişim! Rusya Devlet Başkanı Putin Ukrayna'da 9. komutanını kaybetti. 59. Muhafız Tank Alayı'nın komutanı Alexander Bespalov'un öldüğü kız kardeşi tarafından doğrulandı. Ukrayna'ya yönelik düzenlenen işgal harekatının gidişatından memnun olmayan Rus yönetimi, ordunun komuta kademesine müdahale etti, işgalin başına yeni komutan getirildi. Ukrayna birlikleri güneydeki Herson'u Rus işgalcilerden kurtarmak için ilerliyor, Mariupol'de ise Ruslar şehrin merkezini halen ele geçirebilmiş değil. Donbas'taki Rus askerlerinin Rubizhne, Popasna ve Marinka'yı almayı denediğini aktaran ISW'ye göre, cephe hattından dönen Rus taarruz güçleri yeniden savaşa katılmayı reddediyor. Kramatorsk’taki tren istasyonu saldırısında can kaybı 52’ye yükselirken dünya saldırının şokunu henüz üzerinden atamadı. 52 kişinin öldüğü saldırı için Rusya sorumluluğu kabul etmezken emri veren Rus generalin kimliği Batılı kaynaklar tarafından açıklandı…
10.04.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Tren istasyonuna roketli saldırıyı Ukrayna tarafı gerçekleştirdi
Rusya Savunma Bakanlığı: Tren istasyonuna roketli saldırıyı Ukrayna tarafı gerçekleştirdi Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Belirlemelerimize göre Kramatorsk’taki tren garına saldırı, kentin 45 kilometre güneybatısında yer alan Dobropolye kasabasında konuşlu Ukrayna Silahlı Kuvvetlerine bağlı birlik tarafından düzenlendi" denildi.
8.04.2022 Dünya
Kramatorsk’taki tren istasyonu saldırısında can sayısı 39’a yükseldi
Kramatorsk’taki tren istasyonu saldırısında can sayısı 39’a yükseldi Ukrayna İstihbarat Servisi (SBU), Rus ordusunun Kramatorsk kentinde sivillerin beklediği tren istasyonuna yönelik saldırısında can kaybının 39’a yükseldiğini, ölenlerden 4’ünün çocuk olduğunu açıkladı.
8.04.2022 Dünya
Zelenskiy: Rusya, Kramatorsk tren istasyonunu Tochka-U füzesiyle vurdu
Zelenskiy: Rusya, Kramatorsk tren istasyonunu Tochka-U füzesiyle vurdu Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Rusya, Kramatorsk tren istasyonunu Tochka-U füzesiyle vurdu" dedi.
8.04.2022 Dünya
Ukrayna’da sivillerin beklediği tren istasyonuna saldırı: 30 ölü, 100’den fazla yaralı
Ukrayna’da sivillerin beklediği tren istasyonuna saldırı: 30 ölü, 100’den fazla yaralı Ukrayna Devlet Demiryolları (Ukrzaliznytsia) Müdürü Oleksandr Kamyshin, Rus ordusunun Kramatorsk kentindeki sivillerin tahliye için beklediği tren garına saldırı gerçekleştirdiğini, 30 kişinin hayatını kaybettiğini ve 100'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı.
8.04.2022 Dünya
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy...
Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmesi! NATO mu devreye giriyor? Bomba hamle, Putin ve Zelenskiy... Ukrayna-Rusya savaşında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Rus işgalciler Karadeniz'den Odesa'yı bombardımana tuttu, Kiev ve diğer şehirlerde patlamalar var. Rus ordusu, bu kez Suriye'de de bulunmuş bir generalini kaybetti. İki gazeteci daha öldürüldü, Kiev'e gelen ilk yabancı liderler Zelenskiy ile buluştu. Ukrayna lideri ABD'ye seslenerek "11 Eylül'ü hatırlayın" dedi ve hava sahasının kapatılmasını istedi. ABD'nin Kiev Büyükelçiliğinden de korkunç bir iddia geldi. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg yeni açıklama yaptı. Stoltenberg Ukrayna'nın NATO'ya katılıp katılmayacağı konusundaki soruya da yanıt verdi. İşte son dakika haberinin detayları...
16.03.2022 Dünya
Rusya, Zaparojya kentinde ilk kez sivil noktaları hedef aldı
Rusya, Zaparojya kentinde ilk kez sivil noktaları hedef aldı Rus ordusu, Ukrayna'ya yönelik saldırılarında Zaporojya kentinde ilk kez sivil noktaları hedef aldığı saldırıda tren istasyonunu ve bir parkı vurdu.
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Putin'e ağır darbe! Ukrayna dünyaya duyurdu: Öldürülen Rus generallerin sayısı 4'e yükseldi Rus ordusunun Ukrayna topraklarına gimesiyle başlayan savaşta 3. haftaya girildi. Kanlı savaşın 21. gününde çatışmaların ve bombalamaların sürdüğü cephe hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ukrayna öldürülen Rus generallerin sayısının 4'e yükseldiğini duyurdu. Ukrayna içişleri bakanlığı danışmanı Anton Gerashchenko, 46 ​​yaşındaki Tümgeneral Oleg Mityaev'in Salı günü Mariupol'de öldürüldüğünü açıkladı. Rusya'nın askeri kayıplarını telafi etmek için yeni yollar aradığı ve askeri okul öğrencilerini erken mezun etmeyi planladığı da gelen iddialar arasında. Öte yandan ABD Rusya'ya karşı savaşan Ukrayna için yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkan Biden'ın Ukrayna'ya 1 milyar dolarlık yeni bir askeri yardım göndereceği belirtiliyor.
16.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri! Rusya - Ukrayna arasındaki 3.görüşme gerçekleşti! Rusya ateşkes ilan etti... Rusya'nın Ukrayna'ya saldırıları devam ediyor. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Rusya ve Ukrayna dışişleri bakanlarının Antalya'da görüşeceğini açıkladı. Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Karadeniz'de bir Rus savaş gemisinin çoklu roketatar sisteminden fırlatılan füzelerle batırıldığını aktardı. Rusya, Moskova'ya dost olmayan ülkelerin listesini resmen onayladı. Kiev’in kent meydanında güvenlik önlemleri arttırılarak barikatlar kuruldu. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, "NATO topraklarına yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirilirse NATO topraklarının her bir köşesini savunmak için gerekli adımları atacağız" ifadelerini kullandı.
7.03.2022 Dünya
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale
Ukrayna büyük direnişe hazırlanıyor! Son kale Rusya Ukrayna'nın büyük kentlerini sivil hayatını hiçe sayarak ağır bombardıman altında tutuyor. Harkov, Herson, Çernihiv ve Mariupol'a saldırılar sürerken, başkent Kiev büyük savunmaya hazırlanıyor.
3.03.2022 Dünya
Kiev bombardımanı canlı yayına yansıdı! ABD'li muhabir Charlie D'Agata'nın panik anları kamerada...
Kiev bombardımanı canlı yayına yansıdı! ABD'li muhabir Charlie D'Agata'nın panik anları kamerada... Ukrayna, Rusya işgaline direnmeye devam ediyor. Başkent Kiev'deki bombardıman kameralara yansıdı. ABD merkezli CBS NEWS muhabiri Charlie D'Agata canlı yayında bölgedeki son gelişmeleri aktarırken kent yeniden bombaların hedefi oldu. O anlar saniye saniye kaydedildi...
3.03.2022 Dünya
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar...
Rusya'dan Ukrayna'ya peş peşe bomba! Kritik noktalar vuruldu, ilk kez açıkladılar... Ukrayna - Rusya savaşının 7'nci gününden son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Rusya-Ukrayna müzakerelerinde Rus heyetine başkanlık eden Devlet Başkan Yardımcısı Vladimir Medinskiy, Ukrayna heyetinin Kiev'den yola çıktığını ve toplantı yerine yarın sabah varacağını belirtti. Kiev Belediye Başkanı "Rus birlikleri başkent Kiev'e daha yakın" açıklamasında bulunurken, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise Putin'i "savaş suçlusu" olarak tanımlayarak BM'ye çağrıda bulundu. Harkiv bir kez daha füzelerin hedefi oldu. Ukrayna savaşın başından beri 2 bin sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu. Rus annelere çağrı yapan Ukrayna, esir askerlerin annelerinin Kiev'e gelmeleri durumunda serbest bırakılacaklarını duyurdu. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Moskova'nın Zelenski'nin güvenlik garantileri isteğine ilişkin görüşmeye hazır olduklarını söyledi. Öte yandan Rusya Ukrayna işgali sırasında ne kadar kayıp verdiğini ilk kez açıkladı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tren İstasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tren istasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.