Transfer Hamlesi

Transfer Hamlesi

Son dakika transfer hamlesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan transfer hamlesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını transfer hamlesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Transfer Hamlesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan transfer hamlesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 416 transfer hamlesi haberi bulunmuştur. Tüm transfer hamlesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam Fenerbahçe’de teknik heyetin öncelikli gündemi milli aradan sonra üst üste oynanacak maçlar. İsmail Kartal’ın yardımcılarıyla yaptığı toplantıda sakat isimlerin dönüşünün çok önemli olduğunu vurgularken, takımına güvendiğini ifade ettiği öğrenildi.
24.03.2024 Şampiy10
Fatih Terim, Galatasaray'ın yıldızına göz dikti! Panathinaikos'tan bomba transfer hamlesi
Fatih Terim, Galatasaray'ın yıldızına göz dikti! Panathinaikos'tan bomba transfer hamlesi Panathinaikos kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Süper Lig'den Samet Akaydin ve Bakasetas'ı transfer eden ve eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'yu da renklerine bağlayan Panthinaikos'un yeni hedefi Galatasaray'dan... Yunan basını çarpıcı transfer iddiasını okuyuculara aktardı.
24.01.2024 Galatasaray
Ara transferde yıldız yağmuru! Beşiktaş'ın listesinde dev takımların ünlü isimleri var...
Ara transferde yıldız yağmuru! Beşiktaş'ın listesinde dev takımların ünlü isimleri var... Transfer yıldız isimleri Beşiktaş'ın radarında. Teknik Direktör görevine Fernando Santos'un da gelmesiyle çalışmalarını hızlandıran siyah-beyazlılar, dev takımların yıldız futbolcularına gözü dikti...
8.01.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da sürpriz transfer hamlesi! Ziyech yolcu, 8 numaraya iki aday
Galatasaray'da sürpriz transfer hamlesi! Ziyech yolcu, 8 numaraya iki aday Galatasaray’da sezon başı İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’den kiralık olarak takıma kattığı Faslı oyuncu Hakim Ziyech ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Şu ana kadar istenileni ortaya koyamayan Ziyech'le ilgili Galatasaray kararını verdi. Ayrıca Cimbom, yeni transferler için kolları sıvadı. Ortasaha oyuncularına odaklanan Galatasaray, ilk transferini yapacak. Listedeki isimler belli oldu. İşte tüm detaylar...
1.01.2024 Futbol
Artık bezdirdi! Galatasaray'da bir dönem sona eriyor, Erden Timur açıkladı
Artık bezdirdi! Galatasaray'da bir dönem sona eriyor, Erden Timur açıkladı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında İstanbulspor'u 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılılarda bir dönemin kapanacağı ve başkan vekili Erden Timur'un da bu noktaya dikkat çektiği öğrenildi. İşte G.Saray'daki son gelişmeler ve sürpriz transfer hamlesi...
28.09.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'den transfer hamlesi! İki yıldızla birden görüşmeler başladı, Fener 6 numaradan vazgeçmiyor
Fenerbahçe'den transfer hamlesi! İki yıldızla birden görüşmeler başladı, Fener 6 numaradan vazgeçmiyor Fenerbahçe yönetimi teknik ekiple yaptığı son görüşmenin ardından orta saha transferini UEFA listesine yetiştirmek adına aceleci davranmama kararı aldı. İsmail Kartal, mevcut kadronun gruptan çıkmak için yeterliliği olduğunu bildirdi Yine de Sarı-Lacivertliler 6 numara takviyesinden vazgeçmiş değil. Yönetim, listedeki oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin listesinde, Braga ve Chelsea'de forma giyen iki yıldız var. İşte tüm detaylar...
6.09.2023 Fenerbahçe
Galatasaray, yıldız futbolcu imzayı attırıyor! Sözleşme detayları belli oldu
Galatasaray, yıldız futbolcu imzayı attırıyor! Sözleşme detayları belli oldu Süper Lig devi Galatasaray, Shakhtar Donetsk'ten ayrılan Tete'yle transfer için anlaşma sağladı. Genç oyuncunun sarı-kırmızılılara maliyeti belli oldu.
7.08.2023 Galatasaray
Galatasaray'da son dakika ayrılık gelişmesi! 2 yıldız için dev teklif geldi
Galatasaray'da son dakika ayrılık gelişmesi! 2 yıldız için dev teklif geldi Galatasaray'da son dakika transfer hamlesi. Galatasaray transfer için düğmeye basmışken yeni bir gelişme ortaya çıktı. Cimbom'un iki yıldızına talip çıktı. Yeni sezon planlamasında takımın önemli oyuncusu olan iki futbolcuya yüklü bir teklif geldi. Galatasaray'ın alacağı reaksiyon ise merak konusu oldu. Yerli konusunda sorun yaşayan Galatasaray talip olunan oyuncuları bırakmak istemiyor. Ancak teklif yeterli bulunursa Galatasaray tarafı transfere okey diyecek. İşte son dakika transfer haberinin tüm detayları...
18.07.2023 Galatasaray
Jorge Jesus'un ilk transfer hamlesi Galatasaraylıları şok etti! Rossi, Arao ve Gustavo'nun yüzüne bakmadı
Jorge Jesus'un ilk transfer hamlesi Galatasaraylıları şok etti! Rossi, Arao ve Gustavo'nun yüzüne bakmadı Fenerbahçe'nin başında Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldırarak Türkiye kariyerine son veren ve eski takımı Al Hilal'le anlaşmaya varan Jorge Jesus'un talip olduğu yıldız futbolcu Galatasaraylıları şok etti. Arao, Gustavo Henrique ve Rossi'yi istediği iddia edilen Portekizli teknik adamın 30 yaşındaki süper starın peşine düştüğü ortaya çıkarken, bu gelişme karşısında Dursun Özbek'in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.
5.07.2023 Galatasaray
Dünyaca ünlü yıldız Galatasaray'da! Anlaşma sağlandı, işte yıllık alacağı ücret
Dünyaca ünlü yıldız Galatasaray'da! Anlaşma sağlandı, işte yıllık alacağı ücret Süper Lig'in geride kalan sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da yeni sezonun ilk transfer hamlesi geldi. Yıldız futbolcuyla anlaşma sağlanırken sözleşme süresi ve yıllık ücreti de belli oldu.
26.06.2023 Futbol
Fenerbahçe'ye yeni Arda Güler geliyor! 15 yaşında, anlaşma sağlandı
Fenerbahçe'ye yeni Arda Güler geliyor! 15 yaşında, anlaşma sağlandı Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Fenerbahçe'de Arda Güler'in geleceği belirsizliğini korurken, sarı-lacivertlilerden bir transfer hamlesi geldi. İşte detaylar...
24.06.2023 Fenerbahçe
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum'
'Bu takımın en önemli kaybının Hasan Çetinkaya olduğunu düşünüyorum' Sports Digitale'e yaptığı özel açıklamalarla Fenerbahçe camiasında bir hayli dikkat çeken Aykut Kocaman "Ali Bey'in 'Aykut Kocaman'ı göndermek hataydı' sözlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum, eğer böyle olsaydı, bu büyük hata Hasan Çetinkaya için de geçerli" ifadelerini kullandı.
21.06.2023 Fenerbahçe
Türkiye-Galler (Maç özeti)
Türkiye-Galler (Maç özeti) Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 Elemeleri'nde Galler ile karşı karşıya geldi. EURO 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D grubu dördüncü maçında A Milli Futbol Takımı, Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda karşılaştığı Galler’i 2-0’lık skorla mağlup ederek, D grubundaki puanını 9’a yükseltti.
19.06.2023 Futbol
Galatasaray'dan inanılmaz transfer hamlesi! Okan Buruk'un yeni sol beki Caner Erkin kadar asist yapacak
Galatasaray'dan inanılmaz transfer hamlesi! Okan Buruk'un yeni sol beki Caner Erkin kadar asist yapacak Galatasaray'ın transfer gündemine değinen ve Angelino, Moussa Dembele, Paredes gibi yıldızları masaya yatıran Sinan Yılmaz-Ilgaz Çınar ikilisi çok önemli açıklamalarda bulundular. Arjantinli futbolcu Paredes'in gelmesi halinde Okan Buruk'un 'Paredes-Oliveira-Torreira' üçlüsüyle orta saha hattını oluşturacağını söyleyen Yılmaz kadro mühendisliği konusunda bir hayli dikkat çekerken, ünlü yorumcunun 'Sarı Kırmızılıların alacakları 26 yaşındaki sol bek Caner Erkin kadar asist yapabilir' ifadeleri camiada heyecan yarattı.
19.06.2023 Galatasaray
Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı
Ryan Kent geldi İrfan Can Kahveci gidiyor mu? 'Teşekkürler Fenerbahçe' paylaşımı Fenerbahçe'de gösterdiği inişli çıkışı performansla zaman zaman eleştiri konusu olan İrfan Can Kahveci'nin eşi Gözde Kahveci'nin paylaşımı kafalarda soru işareti bıraktı.
13.06.2023 Fenerbahçe
Ryan Kent'ten sonra ikinci transfer! 5 milyon euro'ya...
Ryan Kent'ten sonra ikinci transfer! 5 milyon euro'ya... Ryan Kent ile prensip anlaşmasına vardığı belirtilen Fenerbahçe'nin, Brezilyalı stoper Becao'nun işini bitirmeye çok yakın olduğu ortaya çıktı.
28.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin transfer hedefi Marsilya'ya önerildi!
Fenerbahçe'nin transfer hedefi Marsilya'ya önerildi! Fenerbahçe'nin temsilcisiyle masaya oturduğu Wilfried Zaha için yeni bir transfer hamlesi geldi.
23.05.2023 Fenerbahçe
Yılın transfer hamlesi! Fenerbahçe'den ayrıldı Trabzonspor'a gidiyor
Yılın transfer hamlesi! Fenerbahçe'den ayrıldı Trabzonspor'a gidiyor Geçtiğimiz sezonun hem lig hem de Süper Kupa şampiyonu Trabzonspor, bu sezon taraftarını hayal kırıklığına uğratan bir performans ortaya koyuyor. Son maçında Fenerbahçe'ye mağlup olan bordo-mavili takım, yeni sezon flaş bir transferi açıklamak istiyor. Fırtına'nın Fenerbahçe ile yollarını ayıracak olan yıldız oyuncuyla masaya oturacağı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
21.05.2023 Fenerbahçe
Hamza Hamzaoğlu 2015'te 'bundan olmaz' demişti! Okan Buruk'tan sürpriz transfer hamlesi
Hamza Hamzaoğlu 2015'te 'bundan olmaz' demişti! Okan Buruk'tan sürpriz transfer hamlesi 2015 yılında Galatasaray'ın gündemine gelen, fakat Hamza Hamzaoğlu tarafından veto edilen 28 yaşındaki yıldız futbolcunun Galatasaray'a transfer edileceği öğrenildi. O dönem Jason Denayer'i kadrosuna katan Cimbom'un 8 yıl sonra yine aynı futbolcunun kapısını çaldığı belirtilirken, Okan Buruk'un da bu transfere onay verdiği bildirildi.
8.05.2023 Galatasaray
Galatasaray'a sürpriz rakip!  Mauro Icardi için bomba transfer hamlesi
Galatasaray'a sürpriz rakip! Mauro Icardi için bomba transfer hamlesi Paris Saint Germain'den kiralanan Mauro Icardi'nin bonservisini almak isteyen Galatasaray'a transferde rakip çıktı. Sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsüne, sürpriz bir kulübün talip olduğu öğrenildi.
1.04.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! Sözleşmesinde 80 milyon euro'ya serbest kalır maddesi var
Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! Sözleşmesinde 80 milyon euro'ya serbest kalır maddesi var Yaz ayı transfer dönemi çalışmalarına şimdiden start veren ve Victor Nelsson'u uğurlamaya hazırlanan Galatasaray defans hattı için aradığı ismi Bundesliga devinde buldu. 80 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren Fransız yıldızın Sarı Kırmızılı kulübe imza atmaya sıcak baktığı öğrenilirken, Bayern Münih Akademisi'nin yeni Sportif Direktörü olan Halil Altıntop'un da gelişmeleri yakından takip ettiği bildirildi.
29.03.2023 Galatasaray
Galatasaray’da Fernando Muslera’nın yerine gelecek isim belli oldu
Galatasaray’da Fernando Muslera’nın yerine gelecek isim belli oldu Futbolda bu sezon oldukça başarılı bir dönem geçiren Galatasaray, Okan Buruk yönetiminde ligde ve kupada toplamda 15 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Ligde yıldızlarla dolu kadrosuyla şampiyonluğun bir numaralı favorisi olarak gösterilen sarı-kırmızılılar, bir yandan da gelecek sezonun hazırlıklarını yapıyor. G.Saray'da ana gündem maddelerinden birisi de Fernando Muslera'nın yerini alacak yeni kaleci. Birçok isimle temaslarını sürdüren G.Saray, efsane ismi Muslera'nın yerine gelecek kaleciyi belirledi.
11.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan transfer hamlesi! Barcelona'dan yıldız isim geliyor, Real Betis devrede
Galatasaray'dan transfer hamlesi! Barcelona'dan yıldız isim geliyor, Real Betis devrede Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılıların Barcelona'da forma giyen oyuncuyla ilgilendiği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transferdeki rakibinin Real Betis olduğu vurgulandı.
11.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'a 105 milyon euro'luk orta saha! Dursun Özbek'ten çılgın transfer hamlesi
Galatasaray'a 105 milyon euro'luk orta saha! Dursun Özbek'ten çılgın transfer hamlesi Galatasaray transfer haberleri... Yaz ayı transfer döneminde Sergio Oliveira, Abdülkerim Bardakcı, Dubois, Torreira, Mertens, Mata, İcardi, Rashica gibi yıldızları kadrosuna katıp devre arasında ise Zaniolo, Kaan Ayhan ve Adekugbe'ye Sarı Kırmızılı formayı giydiren Galatasaray bu sefer 2016'da 105 milyon euro'luk transfer gerçekleştiren dünyaca ünlü bir orta sahanın peşinde.
28.02.2023 Galatasaray
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor! Tribünde maç izledi, resmi açıklama geldi
Acun Ilıcalı bir kulüp daha satın alıyor! Tribünde maç izledi, resmi açıklama geldi İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, satın almayı planladığı yeni futbol takımı için harekete geçti. Ünlü iş insanı, İrlanda Premier Lig ekibi Dundalk'ın maçını tribünden izledi. Kulüpten de konuyla ilgili resmi açıklama geldi.
25.02.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Transfer Hamlesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki transfer hamlesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.