Amedspor'da Diagne'nin yanına golcü bombası! Diakite, Ndiaye derken transfer ifşa oldu
AMEDSPOR HABERLERİ... Amedspor'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Diyarbakır ekibi, hücum bölgesinde yaşanabilecek olası ayrılıkları göz önünde bulundurarak transfer hamlesi yaptı. Diakite, Ndiaye derken Diagne'nin yanına bir golcü daha geliyor.

Diyarbakır temsilcisi, hücum hattını güçlendirmek adına rotasını Avrupa'ya çevirdi; yönetim, maliyet engellerini aşarak forvet hattını iki güçlü adayla takviye etmeyi hedefliyor.

amedtv.com'da yer alan habere göre; Amedspor'un transfer listesindeki ilk isim, İspanya'nın Real Valladolid takımında forma giyen Amath Ndiaye. 29 yaşındaki Senegalli oyuncu, sadece merkez forvet olarak değil, kanatlardaki etkinliğiyle de teknik ekibin dikkatini çekiyor.

Fiziksel gücü ve hücumun her noktasında görev alabilme becerisi, Ndiaye'yi transfer listesinde üst sıralara taşıyor. Valladolid kulübünün oyuncunun yüksek maaş yükünden kurtulma isteği transferi kolaylaştırsa da, oyuncunun yıllık ücret beklentisi yönetimi orta yolu bulmaya zorluyor.

Diyarbakır ekibinin bir diğer hedefi ise Fransa Ligue 1'in köklü kulüplerinden Reims forması giyen Oumar Diakité oldu. 23 yaşındaki Fildişi Sahilli oyuncu, 23 yaş altı yabancı kontenjanına uygun olması nedeniyle Amedspor'un uzun vadeli planlarına tam uyum sağlıyor. Genç yıldız adayı için kulübüyle yürütülen görüşmelerin olumlu bir seyir izlediği ve önümüzdeki günlerde sürecin netleşeceği ifade ediliyor.
Takımın mevcut golcüsü Mbaye Diagne'nin geleceği konusundaki belirsizlik, Amedspor yönetimini B planlarını devreye sokmaya itti.

