Victor Nelsson'un yanında Michy Batshuayi, Sebastien Haller bombası! Yüksel Yıldırım transferi açıkladı
SAMSUNSPOR HABERLERİ... Samsunspor'dan bomba transfer hamlesi geldi. Yüksel Yıldırım yönetimi Galatasaray'ın yıldızı Nelsson için görüşmeler başladı. Öte yandan Karadeniz ekibinde Michy Batshuayi, Sebastien Haller söylentisi gündemi sarsacak.

Süper Lig'in iddialı ekibi Samsunspor, transfer döneminde ses getirecek hamle yaparak Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson için harekete geçti.

Türkiye Gazetesi'nden aktardığı habere göre, Trendyol Süper Lig'de yeni sezonda Avrupa kupalarında da mücadele edecek olan Samsunspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Victor Nelsson transferi için kolları sıvadıklarını açıkça ifade etti.

Verdiği bir röportajda, Yüksel Yıldırım, Galatasaray yönetimiyle ilk görüşmelerin yapıldığını belirterek, "Victor Nelsson için Galatasaray yönetimiyle bir ön görüşme gerçekleştirdik. Okan Hoca, Nelsson'u gelecek planlamasında düşünmediğini iletmiş. Eğer Nelsson takımdan ayrılacaksa onun için en doğru adres Samsunspor olur" şeklinde iddialı sözler sarf etti.

Başkan Yıldırım, transferin detaylarına da değinerek, "Nelsson'u Galatasaray'dan kiralamak istiyoruz. Görüşmelerimiz olumlu bir şekilde ilerliyor. Sözleşmeye satın alma opsiyonu da eklenebilir" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Başkan Yüksel Yıldırım, Radyo Spor da katıldığı programına çilek forvetin Almanya'da oynamış siyahi bir santrafor olduğunu açıkladı.

Bu röportajın ardından kırmızı beyazlı taraftarlar sosyal medya da bu oyuncunun daha önce Türkiye'de İstanbul takımlarında forma giyen Belçikalı futbolcu Michy Batshuayi veya Sebastien Haller olduğunu tahmin ediyor.




