Trafik Borcu

Trafik Borcu

Son dakika trafik borcu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafik borcu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafik borcu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafik Borcu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafik borcu gelişmeleri de dahil olmak üzere 448 trafik borcu haberi bulunmuştur. Tüm trafik borcu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları
Borcu olan milyonlara müjde, ceza ve vergilerde büyük af! İşte son dakika kararının detayları Borcu olan milyonları ilgilendiren son dakika gelişmesi! Pandemi döneminde kesilen cezalara ilişkin müjde geldi. Rakamlar netleşti. Buna göre 321 bin kişinin ödediği 309 milyon TL'lik tutar iade edilecek. Bugüne kadarki en geniş kapsamlı vergi borcu yapılandırma kanun teklifinin de detayları belli oldu. Milyonlarca vatandaşın beklediği vergi affı borç yapılandırma kanun teklifi Meclis'te kabul edildi. Resmi Gazete'de yayımlandıktan sonra yasalaşacak olan düzenleme ile 12, 18, 24, 36 veya 48 eşit taksitte ödeme hakkı tanınacak. Peki, hangi borçlar silinecek, kapsamı nedir? İşte vergi affı 2023 ile ilgili detaylar...
1.06.2023 Ekonomi
Emeklilik için gün sayanlara müjde! Prim borcu olanlarla ilgili son dakika gelişmesi
Emeklilik için gün sayanlara müjde! Prim borcu olanlarla ilgili son dakika gelişmesi Emekli olmak için gün sayan EYT’lilerle ilgili son dakika gelişmesi! Borç affından prim borcu olanlar da yararlanacak. SGK, vergi, trafik ve belediye borçları da siliniyor! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen prim ve vergi cezalarına dair hazırladıkları kanun teklifini açıkladı. Buna göre vergi ve prim borçlarına ait cezalar silinerek taksitle ödeme imkanı getirilecek. Yapılandırmada matrah artırımının da yer alacağı öğrenildi. Peki, hangi borçlar silinecek, kapsamı nedir? İşte 8 soruda sosyal güvenlik borç yapılandırmasının detayları...
26.01.2023 Ekonomi
Borçlar siliniyor! SGK, vergi, trafik, ehliyet ve emlak vergisi borçları ile ilgili son dakika açıklaması geldi
Borçlar siliniyor! SGK, vergi, trafik, ehliyet ve emlak vergisi borçları ile ilgili son dakika açıklaması geldi Borcu olan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. SGK, vergi, trafik ve belediye borçları siliniyor! Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan merakla beklenen prim ve vergi cezalarına dair hazırladıkları kanun teklifini açıkladı. Buna göre vergi ve prim borçlarına ait cezalar silinerek taksitle ödeme imkanı getirilecek. Yapılandırmada matrah artırımının da yer alacağı öğrenildi. İşte borcu olan milyonları ilgilendiren detaylar...
25.01.2023 Ekonomi
SGK, vergi, trafik ve belediye borçları siliniyor! Milyonlarca vatandaşın merak ettiği detaylar ortaya çıktı
SGK, vergi, trafik ve belediye borçları siliniyor! Milyonlarca vatandaşın merak ettiği detaylar ortaya çıktı Borcu olan vatandaşları ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Borçlar siliniyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan merakla beklenen prim ve vergi cezalarına dair hazırladıkları kanun teklifini açıkladı. Buna göre vergi ve prim borçlarına ait cezalar silinerek taksitle ödeme imkanı getirilecek. Sürücülerin ceza puanları da silinerek el koyulan 10 bin ehliyet sahiplerine iade edilecek.
24.01.2023 Ekonomi
Taksiciye 238 bin TL'lik imza tuzağı! e-Devlet'e girince şoke oldu
Taksiciye 238 bin TL'lik imza tuzağı! e-Devlet'e girince şoke oldu Antalya’da yaşayan 54 yaşındaki emekli taksici Mustafa Turgut, tanımadığı bir kişi tarafından imzası kullanılarak 238 bin TL dolandırıldığını öne sürdü. Trafik borcunu öğrenmek için girdiği e-Devlet’ten tüm mal varlıklarına atmadığı bir imza nedeniyle haciz konulduğunu öğrenen Turgut, hayatının şokunu yaşadığını belirtti.
14.05.2022 Yaşam
Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman?
Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman? Meclis’e sunulan 15 maddelik yeni af paketi borçların kapatılması kanun teklifi kabul edildi. Çıkacak yasa ile, Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, MTV, ÖTV, idari para cezaları, öğrenim kredisi dahil devlete olan borçları yapılandırılacak. Peki, Trafik cezası yapılandırma başvurusu nasıl yapılır, başvurunun son günü ne zaman?
27.05.2021 Gündem
Kovid-19 riskine karşı 5 bini aşkın hizmet e-Devlet'ten alınabilir
Kovid-19 riskine karşı 5 bini aşkın hizmet e-Devlet'ten alınabilir Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, "e-Devlet Kapısı'nda salgının yayılmasını önlemek için sosyal ortam etkileşimini mümkün olduğunca azaltmanın önemli olduğunu duyurduk" dedi.
16.03.2020 Bilim ve Teknoloji
Vergi ve trafik borcu olanlar dikkat! ikinci şans...
Vergi ve trafik borcu olanlar dikkat! ikinci şans... Vergi ve trafik cezası borcunu, ‘af’ kapsamında yapılandırarak çok büyük avantaj sağladığı halde taksitleri zamanında ödemediği için hakkını kaybeden 2.5 milyon kişiye ikinci bir şans tanındı...
6.01.2019 Ekonomi
10 bin TL'lik indirim için uyarı
10 bin TL'lik indirim için uyarı 16 yaş ve üstündeki yaklaşık 6 milyon aracın sahibine tanınacak olan 10 bin TL'lik hurda araç indirimi düzenlemesinin geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmesinin ardından araç sahiplerine uyarı geldi: Araçlar, mutlaka lisanslı tesislere teslim edilmeli.
16.06.2018 Ekonomi
Vatandaşlara 'hurda araç' uyarısı
Vatandaşlara 'hurda araç' uyarısı ÖTASAD Başkanı Dar, hurda araç teşviki uygulamasına ilişkin uyarıda bulunarak, "Araçlar, mutlaka lisanslı tesislere teslim edilmeli." dedi.
15.06.2018 Ekonomi
Vergi borcu sorgulamaları online olarak nasıl yapılıyor?
Vergi borcu sorgulamaları online olarak nasıl yapılıyor? Vergi borcu sorgulama işlemleri vergi ödeyen milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiren bir konu. Vergi borcu ödemeleri için vatandaş artık o kuruma gitmeye gerek kalmadan online vergi borcu sorgulama sayesinde bu işlemleri gerçekleştirebiliyor. Peki online vergi borcu sorgulamak için E-devlet şifresine gerek var mı? İşte detaylar..
29.09.2021 Gündem
Trafik cezası nasıl öğreniliyor? Trafik borcu sorgulama sistemi
Trafik cezası nasıl öğreniliyor? Trafik borcu sorgulama sistemi Trafik cezası sürücüler tarafından en fazla merak edilen konuların başında geliyor. Peki trafik cezası nasıl öğreniliyor? İşte trafik cezası hakkında merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Trafik Cezası Sorgula ve İnternetten Ceza Ödeme artık çok kolay!
Trafik Cezası Sorgula ve İnternetten Ceza Ödeme artık çok kolay! Trafik cezası sorgulama ve trafik cezası ödeme işlemlerini yapmanız çok kolay hale geldi. Bu işlemleri yapmak için online hizmetleri kullanmalısınız. Nasıl yapacağınızı öğrenmek için haberimizi inceleyiniz.
29.09.2021 Gündem
Trafik Cezası Sorgulama ve Kredi Kartı ile online ödeme nasıl yapılır?
Trafik Cezası Sorgulama ve Kredi Kartı ile online ödeme nasıl yapılır? Trafik cezası sorgulamanızı online yapabildiğiniz gibi trafik cezası ödemenizi de online olarak kredi kartı ile yapabilirsiniz. Haberimizin devamından konuyla ilgili detayları alabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Vergi borcunu ödemeyene tatil yok
Vergi borcunu ödemeyene tatil yok İlk ve orta dereceli okulların geçen hafta tatile girmesi nedeniyle yüzbinlerce Hollandalı tatile gitmeye hazırlanıyor...
25.07.2015 Dünya
Vergi borcu olana tatil yok
Vergi borcu olana tatil yok İlk ve orta dereceli okulların geçen hafta tatile girmesi nedeniyle yüzbinlerce Hollandalı tatile gitmeye hazırlanıyor...
25.07.2015 Dünya
Araç Muayene Randevu Alma Ve Araç Sorgulama İşlemleri
Araç Muayene Randevu Alma Ve Araç Sorgulama İşlemleri Araçların trafiğe çıkması için belirli periyotlarda araç muayenesinin yapılması gerekmektedir. Bu muayene ile birlikte aracın güvenli bir şekilde trafiğe çıkması sağlanmaktadır. Bu nedenle araç sahipleri araç muayenelerini aksatmadan yaptırması gerekmektedir.
29.09.2021 Gündem
Araç alacaklar dikkat!
Araç alacaklar dikkat! Tüketici Sorunları Derneği Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Murat Emergen, araçların otopark borçları nedeniyle devir işlemlerinin noterler tarafından engellenmesinin söz konusu olamayacağı uyarısı yaptı.
2.12.2014 Ekonomi
Otomobil alacaklar dikkat!
Otomobil alacaklar dikkat! Araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi.
13.10.2014 Ekonomi
Son gün!
Son gün! Taksitlendirme ve faizden kurtulma imkanı
31.10.2013 Yaşam
Trafik borcunuz varsa unutun!
Trafik borcunuz varsa unutun! Türkiye'de çok sayıda yabancı plakaya trafik cezası kesiliyor, ancak adres konusundaki belirsizlik yüzünden bildirim yapılamıyordu...
31.08.2012 Yaşam
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz
Turgut Altınok: Emekliye 5 bin lira vereceğiz Turgut Altınok, Türkiye Emekliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altınok, "Emekliye destek olacağız. Emekliye bin lira yerine 5 bin lira vereceğiz.
29.03.2024 Gündem
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor'
Çarpıcı araştırma dünyada ses getirdi! 'Google ve Meta haber içeriklerinin değerini olduğundan düşük gösteriyor' Google'ın Kanada'daki yayıncılara yıllık 73,5 milyon dolar ödeme yapmayı kabul etmesinin yankıları sürüyor. Bu gelişme benzer yasaların hayata geçirilmesinin beklendiği pek çok ülkede heyecan yaratırken, ABD'de yapılan bir araştırma haberden elde edilen gelirin eşit paylaşılması gerektiğine ve yayıncıların hak ettiği ödemelerin çok daha yüksek olduğuna işaret etti. İşte ayrıntılar...
28.12.2023 Gündem
Trafik kazalarıyla ilgili flaş detay! Tüm masrafı devlet karşılıyor
Trafik kazalarıyla ilgili flaş detay! Tüm masrafı devlet karşılıyor Trafik kazalarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Olası trafik kazası sonrası verilen sağlık hizmetleri milyonlarca araç sürücüsünü ve vatandaşı doğrudan ilgilendiriyor. Kaza durumunda prim borcu olan ya da sosyal güvencesi bulunmayan vatandaşın dahi sağlık hizmet bedeli devlet tarafından karşılanıyor. Sınırsız tıbbi malzeme desteği ve ücretsiz estetik ameliyatı gibi konular da kapsamda bulunuyor.
12.08.2023 Ekonomi
Borcu olan milyonları kapsıyor! Yüzde 90 indirim sağlanıyor, 31 Temmuz son gün
Borcu olan milyonları kapsıyor! Yüzde 90 indirim sağlanıyor, 31 Temmuz son gün Borcu olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Borcu olan vatandaşlara yüzde 90 indirim sağlanıyor. Vergi, prim ve trafik cezaları dahil idari cezalarda önemli indirimler sağlayan yapılandırma başvuruları 3 Temmuz’da sona ermişti. Borç yapılandırmasının bozulmaması için ilk ödemenin 31 Temmuz'a kadar yapılması gerekiyor.
24.07.2023 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Trafik Borcu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafik borcu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.