Trafiğe Kapatılacak Yollar

Trafiğe Kapatılacak Yollar

Son dakika trafiğe kapatılacak yollar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafiğe kapatılacak yollar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafiğe kapatılacak yollar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafiğe Kapatılacak Yollar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafiğe kapatılacak yollar gelişmeleri de dahil olmak üzere 503 trafiğe kapatılacak yollar haberi bulunmuştur. Tüm trafiğe kapatılacak yollar haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Şişli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.
20.04.2024 Gündem
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Ücretsiz konserlere ve etkinliklere katılıp bu coşkuya ortak olacak vatandaşlar da konser ve etkinlik listelerini araştırıyor, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları töreninin saatini sorguluyor. Peki, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
28.10.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Bazı yollar trafiğe kapatılacak Beykoz’da yapılacak Oral B Challenge İstanbul Triatlonu dolayısıyla 3 Eylül Pazar günü ilçede trafiğe kapalı olacak yollar açıklandı.
2.09.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Bu yollar kapalı olacak İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle yarın Vatan Caddesi ve bağlantılı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.
26.08.2023 Gündem
İstanbullular dikkat: Bu yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbullular dikkat: Bu yollar trafiğe kapatıldı! İstanbul'da bugün Manchester City ve Inter Milan arasında oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finali dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı.
10.06.2023 Gündem
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar
Manchester City - Inter maçı nedeniyle bu yollar kapalı olacak! İşte alternatif güzergahlar UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı 10 Haziran'da İstanbul'da yapılacak. Manchester City - Inter final maçı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.
7.06.2023 Gündem
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul ve Ankara'da 19 Mayıs etkinlikleri sebebiyle bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Ankara'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında yarın düzenlenecek konserler sebebiyle bazı yollar araç geçişine kapatılacak. Vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edildi.
18.05.2023 Gündem
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak
İstanbul'da 1 Mayıs nedeniyle bugün bazı yollar kapatılacak İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikler nedeniyle bugün Beyoğlu ve Maltepe'de bazı yollar trafiğe kapatılacak.
1.05.2023 Gündem
İstanbullular dikkat! Hafta sonu trafiğe kapalı olacak
İstanbullular dikkat! Hafta sonu trafiğe kapalı olacak İstanbul'da hafta sonuna bazı yollar kapalı olacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğünden açıklama geldi.
8.04.2023 Yaşam
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Bağcılar'da yapılacak program dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.
2.04.2023 Gündem
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu?
Hrant Dink suikastının perde arkası! 16 yıl önce bugün ne oldu? 19 Ocak 2007'de silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Hrant Dink için her yıl olduğu gibi bu yıl da saat 15.00'te, suikaste uğradığı Agos Gazetesi'nin eski merkezinin bulunduğu Sebat Apartmanı önünde anma töreni düzenlenecek. İşte dakika dakika o gün yaşananlar...
19.01.2023 Gündem
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor!
Hrant Dink 16 yıl önce vurulduğu yerde anılıyor! Suikast sonucu Ogün Samast tarafından öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink saldırıya uğradığı noktada ölümünün 16. yılında anılacak.
19.01.2023 Gündem
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı
İstanbul Maratonu'nda parkur rekoru kırıldı Dünyada 2 kıtada koşulan tek koşu olan 44. N Kolay İstanbul Maratonu 60 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Koşuyu kazanan Kenyalı atlet Robert Kimkemboi rekor kırdı. Kadınlarda ise Sechale Dalasa kariyer rekoru kırdı.
6.11.2022 Şampiy10
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı
İstanbul Maratonu için 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak yapılan ve bu yıl 44.’sü düzenlenen İstanbul Maratonu nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü araç trafiğine kapatıldı.
6.11.2022 Gündem
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak
İstanbullular dikkat! Yarın birçok yol trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, Pazar günü yapılacak 44üncü 'N Kolay İstanbul Maratonu' nedeniyle trafiğe kapatılacak yollarla ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. 
5.11.2022 Yaşam
Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilik açıkladı! 15 Temmuz'da kapalı olan yolların listesi
Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilik açıkladı! 15 Temmuz'da kapalı olan yolların listesi 15 Temmuz yollar kapalı mı 2022, Bugün hangi yollar kapalı, 15 Temmuz'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. 15 Temmuz'da yapılacak anma programları nedeniyle yolların açık olup olmadığı, hangi yolların kapalı olacağı sorgulanıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bugün İstanbul'un belli bölgelerinde anma programları düzenleneceği için, bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da köprü kapalı mı 2022, bugün hangi yollar kapalı? İşte 15 Temmuz'da trafiğe kapalı olan yollar…
15.07.2022 Gündem
Yollar saat kaçta kapanacak 15 Temmuz 2022, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman, Horhor Caddesi kapanış saati!
Yollar saat kaçta kapanacak 15 Temmuz 2022, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman, Horhor Caddesi kapanış saati! 15 Temmuz yollar saat kaçta kapanacak, açılacak? 15 Temmuz anma etkinliklerine katılacaklar ya da aracıyla devam ederken kapalı yollara denk gelmek istemeyenler yolların kapanış ve açılış saatlerini sorguluyor. Peki, Bugün yollar kaçta kapanıyor, kapalı yollar kaçta açılacak? Macar Kardeşler, İtfaiye, Büyük Karaman Caddesi kapanış ve açılış saati nedir? İşte kapalı olan yollar ve güzergahlar…
15.07.2022 Gündem
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı!
İstanbul'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı! İstanbul'da bisiklet yarışı nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.
26.06.2022 Gündem
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler?
Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar! 26 Mart - 27 Mart hafta sonu İstanbul’da hangi yollar kapalı, alternatif güzergahlar nereler? Pazar günü maraton nedeniyle kapalı yollar araştırılıyor. İstanbul'da 27 Mart'ta İstanbul Yarı Maratonu düzenlenecek. İstanul’da hafta sonu trafiğe çıkacak vatandaşlar İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle cumartesi ve pazar günü hangi yolların kapalı olduğunu sorguluyor. İşte 26 Mart Cumartesi ve 27 Mart Pazar maraton nedeniyle kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
26.03.2022 Yaşam
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı?
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara’da kapalı yollar Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatılacak. İşte 31 Aralık Ankara’da kapalı yollar….
23.12.2021 Yaşam
İstanbul'da bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak
İstanbul'da bazı yollar geçici olarak trafiğe kapatılacak Türk Konseyi Sekretaryası Merkez Binası açılışı nedeniyle yarın saat 10.00 ile 13.00 arasında İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
11.11.2021 Yaşam
Yollar ne zaman açılacak?  15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak?
Yollar ne zaman açılacak? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan İstanbul Maratonu bugün koşuluyor. Anadolu yakasından başlayıp Avrupa yakasında son bulacak maratonda 15 Temmuz Şehirler Köprüsü başta olmak üzere İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Pek çok kişi de 'Yollar ne zaman açılacak? Bugün hangi yollar kapalı?' sorularını araştırıyor. Peki, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? İşte İstanbul'da kapatılan yollar ve trafiğin açılacağı saatler...
7.11.2021 Gündem
Hafta sonu hangi yollar kapalı? İstanbul Valiliği açıkladı! İşte hafta sonu kapalı ve alternatif yollar!
Hafta sonu hangi yollar kapalı? İstanbul Valiliği açıkladı! İşte hafta sonu kapalı ve alternatif yollar! İstanbul Valiliği, hafta sonu kentte düzenlenecek program ve etkinlikler nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu. İstanbul'da ikamet eden vatandaşlar ise kapanan yolları ve alternatif yolları araştırmaya başladı. Peki İstanbul'da hafta sonu hangi yollar trafiğe kapatılacak?
25.09.2021 Gündem
İstanbul'da hafta sonu bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da hafta sonu bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul Valiliği, hafta sonu kentte düzenlenecek program ve etkinlikler nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurdu.
24.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafiğe Kapatılacak Yollar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafiğe kapatılacak yollar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.