Trafiğe Kapalı Yollar

Trafiğe Kapalı Yollar

Son dakika trafiğe kapalı yollar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan trafiğe kapalı yollar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını trafiğe kapalı yollar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Trafiğe Kapalı Yollar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan trafiğe kapalı yollar gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 trafiğe kapalı yollar haberi bulunmuştur. Tüm trafiğe kapalı yollar haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kapalı yollar kaçta açılacak? Bugün İstanbul’da yollar ne zamana kadar kapalı? İstanbul Valiliği 1 Mayıs kapalı yollar haritası 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamaya göre; "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" etkinlikleri kapsamında karayolu trafiğine kapatılacak yollarda kısıtlama uygulamaları saat 04.00'te, deniz ve raylı sistem ulaşım ağlarındaki kısıtlama uygulamaları saat 05.30 itibariyle başlatılacak. Peki, 1 Mayıs kapalı yollar ne zaman açılacak, bugün işçi bayramı nedeniyle kapalı yollar saat kaçta açılacak?
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar hangileri?
1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda kapalı yollar ve alternatif güzergahlar hangileri? 1 Mayıs kutlamaları İstanbul'da da yapılacak. Bunun için İstanbul Valiliği 40 güzergah belirledi. Resmi tatil dolayısıyla insanların sokaklarda olacağı 1 Mayıs'ta hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Alternatif güzergahlar belli mi? İşte 1 Mayıs'ta İstanbul'da trafiğe kapalı yollar hangileri sorusunun yanıtı...
30.04.2024 Gündem
İstanbul'da bisiklet turu var, trafiğe kapalı yollar: İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı? 28 Nisan İstanbul'da trafik ne zaman açılacak?
İstanbul'da bisiklet turu var, trafiğe kapalı yollar: İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı? 28 Nisan İstanbul'da trafik ne zaman açılacak? 28 Nisan Pazar günü İstanbul'da 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu gerçekleştirilecek. 28 Nisan Pazar günü trafiğe kapalı yollar Mega kentliler tarafından 8 Nisan İstanbul'da hangi yollar kapalı? sorusu araştırılmaya başladı. Trafiğe kapatılacak yolları Valilik duyurdu. İstanbul Cumhurbaşkanlığı bisiklet turunda hangi yollar trafiğe kapalı?
28.04.2024 Gündem
7-11 Haziran İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? UEFA Şampiyonlar Ligi finali için trafiğe kapalı olacak yollar
7-11 Haziran İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? UEFA Şampiyonlar Ligi finali için trafiğe kapalı olacak yollar İstanbul Manchester City ile İnter UEFA Şampiyonlar Ligi final maçına hazırlanırken İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak maç nedeniyle 7-11 Haziran’da bazı yollar trafiğe kapalı olacak. Peki, Manchester City - İnter maçı için 7-11 Haziran arası İstanbul’da hangi yollar trafiğe kapalı?
7.06.2023 Gündem
Bugün (1 Mayıs) kapalı yollar var! 1 Mayıs hangi yollar trafiğe kapalı? İşte güzergahlar...
Bugün (1 Mayıs) kapalı yollar var! 1 Mayıs hangi yollar trafiğe kapalı? İşte güzergahlar... 1 Mayıs trafiğe kapalı yollar paylaşıldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle resmi tatil yapılacak. Öte yandan trafiğe kapalı yollar da valilik tarafından ilan edildi. Alternatif güzergah arayanlar araştırmalara başladı. 1 Mayıs 2023 Pazartesi günü trafipğe kapalı yollar hangileri? İşte açık yollar...
30.04.2023 Gündem
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak Kartal'da yarın düzenlenecek Emek ve Özgürlük İttifakı'nın mitingi nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatacak. Kapatılan yollar yerine alternatif güzergahlar kullanılabilecek.
14.01.2023 Yaşam
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı saat…
Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı saat… Ankara'nın Çankaya ilçesinde yapılan ilk Muhtarlar Evi'nin açılış töreni dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı, Ankara’da kapalı yollar ne zaman açılacak, saat kaçta? İşte Ankara trafiğe kapalı yollar, alternatif güzergahlar ve açılacağı tarih…
19.10.2022 Yaşam
İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapanacak mı? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi!
İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kapanacak mı? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi! İstanbul Boğaziçi Triatlonu 11 Eylül Pazar günü yapılacak. Boğaziçi Triatlonu organizasyonu nedeniyle İstanbul’da 11 Eylül Pazar günü bazı yollar kapalı olacak. Peki, İstanbul’da Pazar günü hangi yollar kapalı olacak? 11 Eylül Pazar İstanbul’da trafiğe kapalı yollar listesi!
8.09.2022 Gündem
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar Hangi yollar trafiğe kapalı, İstanbul’da yollar kapalı mı? Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollar yaşanan ulaşım güçlükleri nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yoğun yağışın ardından Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araçların geçişlerine durduruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı. İşte İstanbul’da kapalı yollar ile karayolları ulaşıma kapalı yollar…
24.01.2022 Yaşam
Kar yağışı etkili oluyor! Trafik kilitlendi, girişler durduruldu!
Kar yağışı etkili oluyor! Trafik kilitlendi, girişler durduruldu! İstanbul'da kar ve tipi etkili oluyor. Haramidere- Beylikdüzü-Büyükçekmece arasında E-5 Karayolu trafiğe kapandı. Yüzlerce araç trafikte kaldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yoğun kar yağışı nedeniyle Trakya istikametinden İstanbul'a girişlere izin verilmeyeceğini duyurdu. Anadolu’dan İstanbul’a gelişlerde de yoğun kar yağışı nedeniyle araçlar, bazı yerlerde bekletilecek.
24.01.2022 Gündem
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı?
Ankara’da kapalı yollar 31 Aralık 2021! Yılbaşında Ankara’da hangi yollar trafiğe kapalı? Ankara’da kapalı yollar Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Ankara Valiliği, yılbaşı kutlamaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatılacak. İşte 31 Aralık Ankara’da kapalı yollar….
23.12.2021 Yaşam
İstanbul'da kutlamalar nedeniyle Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı
İstanbul'da kutlamalar nedeniyle Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle düzenlenecek tören ve geçişler için Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı.
30.08.2021 Gündem
Maraton koşusu için hangi yollar kapalı? Vodafone İstanbul yarı maratonu kapalı yollar (bugün hangi yollar kapalı)
Maraton koşusu için hangi yollar kapalı? Vodafone İstanbul yarı maratonu kapalı yollar (bugün hangi yollar kapalı) Bugün hangi yollar kapalı? Dünyanın en iyi 8 yarı maratonundan biri olarak değerlendirilen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu, yarın 15. kez gerçekleştirilecek. Vodafone İstanbul Yarı Maratonu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. İşte Maraton’dan dolayı İstanbul’da bugün kapalı olan yollar…
20.09.2020 Gündem
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapalı!
İstanbul'da bugün bu yollar trafiğe kapalı! 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı Alanı'nda gerçekleştirilecek kutlamalar nedeniyle ve kutlamalara kapatılan Taksim meydanı çevresinde bazı yollar trafiğe kapatıldı.
1.05.2019 Gündem
İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapalı...
İstanbullular dikkat! Bu yollar trafiğe kapalı... Süper Lig'de Galatasaray ile MKE Ankaragücü arasında yarın oynanacak maç nedeniyle bazı yollarda trafik akışı sağlanamayacak.
18.01.2019 Gündem
İstanbullular yarın bu yollara dikkat
İstanbullular yarın bu yollara dikkat 7'nci Uğur Mumcu Anma Koşusu nedeniyle yarın Kartal'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.
21.01.2017 Yaşam
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak
İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak İstanbul'da çeşitli yolların maraton sebebiyle kapatılmasına karar verildi. Vodafone 38. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar 06.00'dan itibaren trafiğe kapatılacak ve en son geçen yarışmacının ardından kademeli olarak trafik akışına açılacak. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatılıyor. İşte yapılan açıklama...
29.09.2021 Gündem
İstanbul kapalı yollar bugün alternatif güzergahlar!
İstanbul kapalı yollar bugün alternatif güzergahlar! İSTANBUL'da bugün bazı yollar trafiğe kapalı. Mustafa Koç'un cenaze töreni nedeniyle bugün trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar haberimizde.
24.01.2016 Yaşam
İstanbul'da yarın bu yollara dikkat
İstanbul'da yarın bu yollara dikkat Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı’nda yapılacak eylem nedeniyle yarın saat 12.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.
29.09.2021 Gündem
Bu yollar trafiğe kapalı!
Bu yollar trafiğe kapalı! İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Gezi Parkı olaylarının yıldönümü nedeniyle bugün saat 09.00'dan itibaren Taksim'e çıkan çok sayıda cadde, sokak ve kritik noktanın trafiğe kapatılacağını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da bu yollar 3 gün trafiğe kapanacak!
İstanbul'da bu yollar 3 gün trafiğe kapanacak! 70 yabancı devlet büyüğünün katılımıyla gerçekleştirilecek olan ‘Çanakkale Kara Savaşları'nın 100...
29.09.2021 Gündem
Dikkat! Bu yollar bugün kapalı
Dikkat! Bu yollar bugün kapalı Cumartesi (bugün) günü yapılacak olan 51...
29.09.2021 Gündem
Pazar günü bu yollara dikkat!
Pazar günü bu yollara dikkat! 50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu nedeniyle 4 Mayıs Pazar günü İstanbul'da bazı yollar kısa bir süreliğine trafiğe kapatılacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Trafiğe Kapalı Yollar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki trafiğe kapalı yollar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.