Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı
Antalyaspor'la görüşmeye gitti Trabzonspor'u şampiyon yaptı Beşiktaş'la yollarını ayırdıktan sonra önce Antalyaspor'la görüşen ardından Trabzonspor'a imza atan Abdullah Avcı'nın doğru kararı ayakta alkışlandı.
1.05.2022 Galatasaray
Sadece Ağaoğlu, Avcı, futbolcular değil Trabzonspor'u Ahmet Suat Özyazıcı’nın kasketi şampiyon yaptı
Sadece Ağaoğlu, Avcı, futbolcular değil Trabzonspor'u Ahmet Suat Özyazıcı’nın kasketi şampiyon yaptı Dün evinde Antalyaspor'la 2-2 berabere kalarak Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan eden ve Türkiye'de 7.kez mutlu sona ulaşan Trabzonspor'da kutlamalar devam ederken, bordo mavili kulübe yakın olan spor yazarlarının "Ahmet Suat Özyazıcı’nın kasketini" dile getirmesi dikkatlerden kaçmadı. İşte tarih yazan başkan, yönetim, teknik direktör ve taraftarları kaleme alan o ifadeler...
1.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor taraftarlarına hayran kaldılar özel çekim yapmaya devam ettiler
Trabzonspor taraftarlarına hayran kaldılar özel çekim yapmaya devam ettiler İngiltere’de yayın yapan COPA90, Trabzonspor'un şampiyonluğuna kayıtsız kalmadı ve özel çekim yapma kararı aldı.
30.04.2022 Trabzonspor
Ünal Karaman temelleri attı Abdullah Avcı şampiyon takım yarattı! Şehirde meşale havai fişek kalmadı
Ünal Karaman temelleri attı Abdullah Avcı şampiyon takım yarattı! Şehirde meşale havai fişek kalmadı Yarın evinde Antalyaspor'u yenmesi ya da berabere kalması halinde Süper Lig'de resmen şampiyonluğunu ilan edecek olan Trabzon'da şehir gelin gibi hazırlandı. Kentin nüfusu iki kat artarken, havai fişek ve meşalelerin yok satılması ise kutlamaların ne kadar şaşalı olacağına işaret etti.
30.04.2022 Trabzonspor