Torku Konya

Torku Konya

Son dakika Torku Konya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Torku Konya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Torku Konya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Torku Konya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan torku konya gelişmeleri de dahil olmak üzere 518 torku konya haberi bulunmuştur. Tüm torku konya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Potada derbi Fenerbahçe'nin
Potada derbi Fenerbahçe'nin Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ilk hafta mücadelesinde Fenerbahçe kendi sahasında Beşiktaş Sompo Japan'ı 78-73 mağlup ederek sezona galibiyetle başladı.
6.10.2018 TBL
Miray Daner kimdir?
Miray Daner kimdir? Miray Daner kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde final yapan Vatanım Sensin dizisinin başarılı ve güzel oyuncusu Miray Daner ile ilgili merak edilenleri haberimizde derledik. İşte Miray Daner'in hayatı...
13.06.2018 Gündem
Galatasaray'da neler oluyor? Ağır cezalar...
Galatasaray'da neler oluyor? Ağır cezalar... Galatasaray'da Tuzlaspor maçı sonrasında Aurelien Chedjou ve Yasin Öztekin'e ağır para cezası verecek. Kupa performansı eleştirilen Hamit Altıntop için ise fesih yolu aranacak.
24.09.2021 Galatasaray
Marcelo stresten yataklara düşmüş!
Marcelo stresten yataklara düşmüş! Sambacı’nın Beşiktaş’a geldikten sonra ilk 2 ay ciddi sıkıntılar yaşadığı ortaya çıktı:
24.09.2021 Beşiktaş
Gencer'den şaşırtan karar!
Gencer'den şaşırtan karar! Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, 30 Haziran’da yapılacak genel kurulda başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
24.09.2021 Antalyaspor
Boyko: Bana selam bile vermiyor!
Boyko: Bana selam bile vermiyor! Menajeriyle görüşen Ukraynalı kalecinin, “Hoca bana selam bile vermiyor. Böyle bir ortamda nasıl dururum bilemem. Başkanın desteğiyle ayakta duruyorum” dediği öğrenildi. Başkan Fikret Orman ise Boyko’nun gidişine karşı.
24.09.2021 Beşiktaş
Konyaspor'a Avrupa’da zorlu rakipler
Konyaspor'a Avrupa’da zorlu rakipler Tarihinde ilk kez Avrupa kupalarına katılan Torku Konya’yı, Avrupa Ligi gruplarında güçlü rakipler bekliyor
25.05.2016 Konya Spor
FIBA'dan 5 Türk kulübüne transfer yasağı
FIBA'dan 5 Türk kulübüne transfer yasağı Uluslararası Basketbol Federasyonları Birliği (FIBA), aralarında Galatasaray erkek, kadın ve Fenerbahçe’nin de kadın takımının yer aldığı 3’ü erkek, 2’si kadın 5 kulübe transfer yasağı getirdiğini duyurdu
23.05.2016 Galatasaray
Kadıköy'de Samba'yla finale
Kadıköy'de Samba'yla finale Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Fenerbahçe, Kadıköy'de Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek finale yükseldi.
5.05.2016 Fenerbahçe
3 uzatmada Aslan
3 uzatmada Aslan G.Saray Odeabank ile ligden düşmesi kesinleşen Türk Telekom’un maçı adeta basketbol şölenine dönüştü.
4.05.2016 Galatasaray
Eto'o Konya'ya dur dedi
Eto'o Konya'ya dur dedi Antalyaspor, Süper Lig'de 2016 yılının yenilgisiz takımı Torku Konyaspor'u 1-0 mağlup ederek, önemli bir 3 puanın sahibi oldu.
1.05.2016 Antalyaspor
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a mesaj!
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a mesaj! Çok değil, 3 hafta önce Galatasaray’la berabere kalıp şampiyonluğu zora sokan F.Bahçe’de mutlu sona olan inanç iyice azalmıştı...
28.04.2016 Fenerbahçe
Konya'dan Avrupa'ya dev adım!
Konya'dan Avrupa'ya dev adım! 2016'nın yenilme takımı Torku Konya Eskişehir'e de acımadı, gözünü Şampiyonlar Ligi hedefini dikti.
16.04.2016 Futbol
F.Bahçe başına 'Kocaman' dert aldı!
F.Bahçe başına 'Kocaman' dert aldı! Bir maçı eksik F.Bahçe, Osmanlı beraberliği sonrası Torku Konya'ya mağlup oldu.
10.04.2016 Fenerbahçe
Beşiktaş tepkiler üzerine tek maçı da açtı
Beşiktaş tepkiler üzerine tek maçı da açtı Beşiktaş, Vodafone Arena'da bu sezon oynanacak Bursaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor maçları için 3'lü paket çıkarmasına taraftarların tepki göstermesinin ardından tek maçlık biletlerini de satışa sürdü.
28.03.2016 Beşiktaş
'Bu bizim gurur maçımız'
'Bu bizim gurur maçımız' Sarı-Kırmızılı futbolcular omuz omuza verdi, pazar günkü Fenerbahçe derbisine konsantre oldu. Karşılaşmanın öneminin farkında olan oyuncular, “Bu bizim gurur maçımız. Sahada savaşacağız” diyorlar.
17.03.2016 Galatasaray
Bu Sosa doyum olmaz
Bu Sosa doyum olmaz Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa bu sezon müthiş bir grafik çiziyor.
12.03.2016 Beşiktaş
O Es'ki Kartal geri döndü
O Es'ki Kartal geri döndü Ligde Fenerbahçe ve kupada Torku Konya yenilgileriyle sarsılan Beşiktaş, Eskişehir karşısında kendine geldi.
7.03.2016 Beşiktaş
Efes rövanşı aldı
Efes rövanşı aldı Anadolu Efes, Cedi Osman'ın 27 sayı attığı maçta Pınar Karşıyaka'yı 89-87 yendi.
18.03.2016 TBL
Başkandan takıma yakın  markaj
Başkandan takıma yakın markaj Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik kadro ve futbolculara moral vermek için bu sabah Trabzon'a geldi ve antrenmanı izledi. Usta, yarın da takımla birlikte Konya deplasmanına gidecek.
4.03.2016 Trabzonspor
Torku Konya'dan Orman'a cevap
Torku Konya'dan Orman'a cevap Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında yarın Konya'da oynayacakları maça hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun atanmasıyla ilgili yaptığı açıklamaya yanıt verdi.
2.03.2016 Konya Spor
Tarihi isyan, tarihi hüsran!
Tarihi isyan, tarihi hüsran! Trabzonspor'un tarihi bir protestoya sahne olan Osmanlıspor maçında aldığı mağlubiyet, teknik direktör Hami Mandıralı ve futbolcuların çok ağır biçimde eleştirilmesine sebep oldu.
28.02.2016 Trabzonspor
Konya'nın yükselişi!
Konya'nın yükselişi! Süper Lig’ de en son Beşiktaş’a mağlup olan yeşil-beyazlılar, Sivas’ı Traore ve Skubic’le devirerek yenilmezlik serisini 5 maça çıkardı.
19.02.2016 Konya Spor
Yine aynı film!
Yine aynı film! Ersan Gülüm’ün satılması ve Rhodolfo’nun sezonu kapatmasıyla sarsılan Beşiktaş’ın hocası, Marcelo’nun da kırmızı kart görmesiyle çok zor durumda kaldı. Güneş, Bursa’nın başındayken savunmanın ortasında yaşanan sorunlarla boğuşurken, Galatasaray’la oynanan Türkiye Kupası finaline stopersiz çıkmıştı.
12.02.2016 Beşiktaş
Kartal'dan Boyko't
Kartal'dan Boyko't Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.
10.02.2016 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Torku Konya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki torku konya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.