Gazete Vatan Logo
Galatasaray 'Bu bizim gurur maçımız'

'Bu bizim gurur maçımız'

Sarı-Kırmızılı futbolcular omuz omuza verdi, pazar günkü Fenerbahçe derbisine konsantre oldu. Karşılaşmanın öneminin farkında olan oyuncular, “Bu bizim gurur maçımız. Sahada savaşacağız” diyorlar.

'Bu bizim gurur maçımız'

Galatasaray’da gündem yavaş yavaş Fenerbahçe derbisine doğru dönüyor. Sarı-Kırmızılılar, pazar günü TT Arena’da oynanacak zorlu mücadelenin hazırlıklarına başlarken, ortaya nasıl bir sonuç çıkacağı yönünde de tahminler başladı.

Bir yandan Ankara’daki patlamanın acısını yaşayan oyuncular, diğer taraftan hayatın normal akışında taraftarların yüzünü az da olsa güldürebilmenin peşinde. Bu bakımdan derbinin öneminin farkında olan Sarı-Kırmızılı futbolcular, “Bu bizim gurur maçımız. Sahada basmadık yer bırakmayacağız, savaşacağız” diyerek iddialarını ortaya koyuyorlar.

Ligin ilk yarısında Kadıköy’deki mücadeleden beraberlikle ayrılan Galatasaray’da hedef, rövanştan galibiyetle ayrılmak.Bir yandan Türkiye Kupası’nı kazanarak Avrupa bileti almak ve UEFA’dan gelen cezayı ertelememek isteyen Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan ligde de üçüncülüğü kovalıyor. Torku Konya’nın 7 puan gerisinde kalmasına rağmen mücadeleyi sürdüren Galatasaray’da planlar, sezonu olabilecek en iyi yerde tamamlamak üzerine.

Haberin Devamı

(Fanatik)