Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Başkandan takıma yakın markaj

Başkandan takıma yakın markaj

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, teknik kadro ve futbolculara moral vermek için bu sabah Trabzon'a geldi ve antrenmanı izledi. Usta, yarın da takımla birlikte Konya deplasmanına gidecek.

Başkandan takıma yakın  markaj

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde son 6 resmi maçında 5 mağlubiyet alan Trabzonspor'da, futbolcuların moral motivasyonunu yükseltmek için adeta seferberlik ilan edildi. Başkan Muharrem Usta da, bu sabah ani bir kararla Trabzon'a geldi, takımın sabah yaptığı antrenmanı izledi. Futbolcuları saha içinde bekleyen ve tek tek hepsinin elini sıkarak sohbet eden Başkan Usta, teknik direktör Hami Mandıralı ile de uzun süre görüştü. Usta'nın, yarın da takımla birlikte Konya deplasmanına gideceği belirtildi.

4 EKSİKLİ ANTRENMAN

Trabzonspor, Torku Konya maçının hazırlıklarını bu sabah saat 10.00'da yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde basına kapalı olarak gerçekleştirilen çalışmaya ameliyat olan Onur ile sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Mehmet katılmadı. Aytaç Kara ve Güray Vural ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

CEZAYI KENDİ CEBİNDEN ÖDEYECEK

Trabzonspor'da Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle PFDK tarafından 45 gün hak mahrumiyeti 30 bin lira para cezasına çarptırılan yönetim kurulu üyesi Gökhan Usta, cezayı kendi cebinden ödeyeceğini açıkladı. Usta, yönetim kurulu olarak yaptıkları ilk toplantıda para cezalarını yöneticilerin kendi cebinden ödeyeceği yönünde karar aldıklarını belirterek, "PFDK tarafından şahsıma verilen 30 bin TL'lik cezayı cebimden ödeyeceğim, bilinmesini isterim. Şunun da bilinmesini isterim ki cezalar, hele para cezaları beni asla yıldıramaz. Trabzonspor'un hakkını ne pahasına olursa olsun savunacağım. 45 gün hak mahrumiyeti süresince, deplasman da dahil tüm maçlara gidip, stat dışında oturarak, Trabzonspor’umuza desteğimi sürdüreceğim" dedi.

Haberin Devamı