Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Bu Sosa doyum olmaz

Bu Sosa doyum olmaz

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldızı Jose Sosa bu sezon müthiş bir grafik çiziyor.

Bu Sosa doyum olmaz

BEŞİKTAŞ’TA bu sezonun en çok öne çıkan ismi, ligde attığı 18 golle Mario Gomez olsa da Jose Sosa da yaptığı işlerle Beşiktaş’ı şampiyonluk yarışının içinde tutmaya devam ediyor. F.Bahçe ile amansız bir mücadele içinde olan siyah-beyazlılarda Arjantinli yıldızın son haftalardaki müthiş performansı dikkat çekiyor.

GEÇEN sezonun son haftalarında yakaladığı yüksek form grafiğini bu sezonun ilk haftalarında sahaya yansıtamayan Sosa sonradan öyle bir açıldı ki, Beşiktaş’ın adeta yükünü çekmeye başladı. 2015-2016 sezonunda ilk asistini 10. haftadaki 3-3’lük Kasımpaşa maçında yapan Tangocu 14. haftada 2-1 kazanılan Kayserispor karşılaşmasını da 1 gol ve 1 asistle tamamladı.

DERBİYİ BOŞ GEÇTİ

16. haftada 3-2’lik Osmanlı galibiyetine attığı 2 golle katkıda bulunan Sosa daha sonra durmak bilmedi. Peş peşe Torku Konya maçında 1 asist, G.Antep’e karşı 2 asist, Başakşehir’e 1 asist Mersin maçında 1 gol, G.Birliği mücadelesinde 1 asist yapan Arjantinli, F.Bahçe derbisini boş geçerken Eskişehir maçında da 1 asist yaptı ve dün de Rize karşısında takımının ilk golünü attı.

Haberin Devamı

SON 11 maçta 5 gol ve 8 asistlik performans gösteren Sosa ayrıca bu sezonki 3. frikik golünü de dün kaydetti.