Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe F.Bahçe başına 'Kocaman' dert aldı!

F.Bahçe başına 'Kocaman' dert aldı!

Bir maçı eksik F.Bahçe, Osmanlı beraberliği sonrası Torku Konya'ya mağlup oldu.

F.Bahçe başına 'Kocaman' dert aldı!

2’de Rangelov’la golü bulan Aykut Kocaman’ın öğrencileri maça adeta önde başladı. 41’de Fernandao skoru eşitlerken F.Bahçe baskıyı artırdı ama 85’te Ali Çamdalı, sarı-lacivertlileri şoke etti.

ŞAMPİYONLUK yolunda Osmanlı’ya takılan F.Bahçe için belki de ligin en zor sınavıydı Konya. Hem Aykut hoca, takımı ve kulübün dinamiklerini çok iyi tanıyor hem de her iki takım için de 3 puan çok önemliydi. Konya golü erken buldu ve ‘böyle götürürüm’ diyerek topu F.Bahçe’ye vermiş oldu.

FERNANDAO skoru eşitlese de Kanarya 2. devre için fazla umutlanamadı. Aykut hoca maçı beraberliğe taşıyıp hamleleri 75’ten sonra yaparak galibiyeti kovaladı. Biraz daha cesaretli oynasalar skor avantajını daha erken ellerine alabilirlerdi.

NE YAPTIN PEREIRA!

PEREIRA, burnunu yine başka işlere soktun. Avrupa’da nasıl oyundan çıkarıldığını unutmuşsun. Dua et Cüneyt Çakır’a. Yan işlerle uğraşacağına biraz da takımla uğraş! Konya maça o kadar hızlı başladı ki; ilk atak gol oldu. Ömer’in getirdiği topa Rangelov sert vurdu: 1-0.
31’DE uygun pozisyonda Fernandao kafayı vuramadı. 41’de V.Şen’in getirdiği topta başarılı bir pas geldi, Fernandao dokundu: 1-1. 42’de kontratak geldi. Rangelov’un vuruşu auta çıktı. 86’da Ali, topu ceza sahasında kontrol edip güzel vuruşla son sözü söyledi: 2-1.

Haberin Devamı