Töre Cinayeti

Töre Cinayeti

Son dakika töre cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan töre cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını töre cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Töre Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan töre cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 185 töre cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm töre cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü...
Kırşehir'de korkunç töre cinayeti! Aile değil katil sürüsü... 8 kişilik aileden korkunç plan. Yıllar geçse de Türkiye hâlâ töre cinayetlerine kurban vermeye devam ediyor. Kırşehir’de evden kaçan kızlarını ve evlendiği genci işkence ederek öldüren aynı aileden 8 kişiye dava açıldı. Zanlıların ‘töre yüzünden tasarlayarak adam öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.
13.06.2022 Gündem
Annesinin yasak aşk yaşadığı kuaförü öldürdü! Şok eden detaylar! Kadın kılığına girip...
Annesinin yasak aşk yaşadığı kuaförü öldürdü! Şok eden detaylar! Kadın kılığına girip... Geçen yıl ekim ayında, kuaför Kamuran Tün, 20 yıl önce memleketi Silopi'de yasak ilişki yaşadığı kadının oğlu Murat Timuçin tarafından sosyal medyada kadın ismiyle tuzağa düşürüldükten sonra sokak ortasında 7 bıçak darbesiyle öldürüldü. Murat Timuçin müebbet, aile meclisinde azmettiren baba Hacı Timuçin ve amca Salih Timuçin ağırlaştırılmış müebbet alırken, savcılık ise mütalaasında dikkat çeken tespitlere imza attı. Töre ve namus cinayetinin aynı olmadığını ve bu olayda da cinayet türünün 'namus' olduğuna atıf yapan savcılık, "kendi namus anlayışının bir sonucu olarak ve töre ile yakından uzaktan ilgisi olmayacak şekilde cinayet işliyorlar. Töre cinayetinde de failler ait olduğu toplulukta itibar kazanıyor" dedi.
6.06.2022 Yaşam
17 yaşındaki 5 aylık hamile İrem'in ölümünde korkunç gerçek ortaya çıktı!
17 yaşındaki 5 aylık hamile İrem'in ölümünde korkunç gerçek ortaya çıktı! Mersin'de evlerinin banyosunda tabancayla vurulan 5 aylık hamile İrem Bahçe'nin (17) ölümüyle ilgili 6'sı tutuklu, 7 yakınının yargılanmasına devam edildi. Duruşmada ifadesine başvurulan cinayet büro polisi M.Y., Mehmet Ali Bahçe'nin, kardeşinin mezarının fotoğrafı görünce suçunu itiraf ettiğini söyledi.
28.01.2022 Gündem
Kadıköy'ün göbeğinde töre cinayeti! 20 yıl sonra ortaya çıktı
Kadıköy'ün göbeğinde töre cinayeti! 20 yıl sonra ortaya çıktı Şırnak'tan gelerek, 20 yıl önce başlayan husumet nedeniyle Irak'tan İstanbul'a gelmesini sağladığı kişiyi Kadıköy'de cadde ortasında defalarca bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin itiraf ettiği töre cinayetine ilişkin gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi. Bıçaklamanın ardından yaşananlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
13.10.2021 Yaşam
Diyarbakır'daki cinayette 'töre' şüphesi
Diyarbakır'daki cinayette 'töre' şüphesi Diyarbakır'da biri 8 aylık, diğeri 3 yaşında 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı evinde 4 kurşunla vurularak öldürülen Deniz K.'nin (27), 'töre' cinayetine kurban gittiği iddia edildi. Polis, bir müzikholde çalışan genç kadının, 'aile meclisi' kararıyla aile üyelerinden biri tarafından öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duruyor.
27.12.2019 Yaşam
'Bir anlık öfke' dedi, gerçek valizden çıktı!
'Bir anlık öfke' dedi, gerçek valizden çıktı! Caner Adıgüzelli, 2 yıl önce annesi Neşe Adıgüzelli’yi 16 bıçak darbesiyle öldürdü. “Annem ayrı yaşamak istedi. Tartıştık. Anlık öfke patlaması” dedi. Savcı soruşturmayı derinleştirdi, töre cinayeti ortaya çıktı.
16.05.2018 Gündem
‘Töre cinayetine beraat yasaya aykırı’
‘Töre cinayetine beraat yasaya aykırı’ Berlin’de 2005’te Hatun Sürücü’nün öldürülmesine ilişkin 2 kardeşin “tasarlayarak öldürmeye yardım” suçundan yargılandıkları davada beraat etmelerine itiraz edildi
24.07.2017 Yaşam
Öldürülen Aynur'un kemiklerini saklayan ailesine tahliye
Öldürülen Aynur'un kemiklerini saklayan ailesine tahliye İZMİR'de 1995 yılında Aynur Tunçdede'yi boğarak öldürüp, kemiklerini yıllarca bir kutuda sakladıkları iddiasıyla tutuklanan baba Ferzende T., anne Mevlüde T. ve dayı İbrahim Halil A., suçun işlendiği tarih gözönünde bulundurulup, 2000 yılında çıkarılan Şartla Salıverme Yasası dikkate alınarak, yurt dışına çıkış yasağı konularak tahliye edildi.
19.01.2017 Yaşam
Kendisiyle evlenmek istemeyen erkek arkadaşına asit attı
Kendisiyle evlenmek istemeyen erkek arkadaşına asit attı Pakistan polisi, kendisiyle evlenmek istemeyen erkek arkadaşına asit saldırısında bulunduğu gerekçesiyle Monil Moi adlı kadını gözaltına aldı...
17.06.2016 Dünya
Öldürmeden önce tecavüz etmiş
Öldürmeden önce tecavüz etmiş Şanlıurfa Viranşehir’de geçtiğimiz yıl 30 metre derinliğindeki bir kuyuda cesedi bulunan 8.5 aylık hamile 19 yaşındaki Hacire Göv’ün ölümüne ilişkin ayrıntılar gün yüzüne çıkıyor. 8.5 aylık hamile Hacire ölümünden önce dayısının oğlunun tecavüzüne uğramış.
8.07.2015 Yaşam
IŞİD'in Beatles etkisi: Başsavcı gençleri uyardı
IŞİD'in Beatles etkisi: Başsavcı gençleri uyardı İngiltere'nin ilk Müslüman kraliyet başsavcısı Nazir Afzal: "IŞİD'in kendini iyi pazarlaması sonucu, İngiliz Müslüman genç erkekler onlar gibi olmak istiyor, genç kızlar ise onlarla birlikte olmak istiyor. Aynı 1960'larda Beatles'a duyulan hayranlık gibi. İnternet, İngiltere'nin sokaklarından çok daha tehlikeli. Çocuklar kolayca internette IŞİD ya da başka aşırıcı grupların hedefi haline gelebiliyor."
13.04.2015 Dünya
-18 derecede Özgecan için yürüdüler
-18 derecede Özgecan için yürüdüler Ardahan’da, çoğunu kadınların oluşturduğu yüzlerce kişi, Mersin'in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen Özgecan Aslan için yürüdü...
29.09.2021 Gündem
Ceylan’a yeni hayat
Ceylan’a yeni hayat Esenler Otogarı’na iner inmez eniştesiyle birlikte bıçaklı saldırıya uğrayan Ceylan İ. taburcu oldu. Devletin korumaya aldığı Ceylan İ., kadın konuk evine yerleştirildi
6.02.2015 Yaşam
O cinayetle ilgili bomba iddia!
O cinayetle ilgili bomba iddia! MARDİN’de yaşayan Hamdullah Ayaydın (25), baldızı Ceylan İ...
3.02.2015 Yaşam
Abisi ve babası taşlayarak öldürdü
Abisi ve babası taşlayarak öldürdü Genç kız babası ve kardeşi tarafından "ailenin onurunu zedelediği" gerekçesiyle taşlanarak öldürüldü.
13.01.2015 Dünya
Genç kızı bıçaklayarak öldürdüler!
Genç kızı bıçaklayarak öldürdüler! ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, boş arazide bıçaklanarak öldürülmüş genç kız cesedi bulundu...
16.12.2014 Yaşam
Kardeş katili sınır dışı edildi
Kardeş katili sınır dışı edildi ALMANYA’da töre cinayeti kurbanı kız kardeşi Hatun Sürücü’yü öldürdükten sonra 9 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve bu cezasını çeken Ayhan Sürücü, bugün THY’nin Berlin’den İstanbul’a gelen TK 1922 sefer sayılı uçağı ile iki Alman polis nezaretinde Türkiye’ye getirildi...
5.07.2014 Yaşam
Başını taşla ezmişlerdi! 1 sene sonra...
Başını taşla ezmişlerdi! 1 sene sonra... GAZİANTEP’in Nizip İlçesi’nde, geçen yıl başı taşla ezilerek öldürülen ve boş arazide cesedi bulunan kadının kimliği belirlenemedi...
30.06.2014 Yaşam
Töreye kızdı gizli tanık oldu
Töreye kızdı gizli tanık oldu Gizli tanık sıfatıyla ifade veren 16 yaşındaki çocuk, polisle birlikte kaldığı ‘Güvenli Ev’de PKK baskınına uğradı...
29.09.2021 Gündem
'Yalvardık ama polis seyirci kaldı'
'Yalvardık ama polis seyirci kaldı' Pakistan'da "kendi istediği adamla" evlendiği için Salı günü ailesi tarafından herkesin gözü önünde dövülerek öldürülen üç aylık hamile kadının kocası, polisin olaya seyirci kaldığını öne sürdü. 30 yaşındaki Farzana Pervin'in kocası Muhammed İkbal BBC'ye, "Yardım edin diye yalvarıyorduk. Kimse yardım etmedi" dedi.
29.05.2014 Dünya
Din cinayetinde indirim!
Din cinayetinde indirim! Fatih'te Süryani kız kardeşinin kendilerinden habersiz olarak Müslüman gençle evlenmesini kabullenemeyerek kız kardeşi Soney Vural ile eniştesi Zekeriya Vural'ı başlarından vurarak öldüren Gönay Öğmen bir müebbet ve 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Öğmen’in daha önce ‘töre’ suçundan aldığı iki ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası Yargıtay’ca cinayetin 'töre cinayeti' olmadığı gerekçesiyle bozulmuştu.
29.04.2014 Yaşam
Bu ne yaman çelişki!
Bu ne yaman çelişki! Öldürene 24 yıl, olay yerine götürene müebbet..
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye sert eleştiri!
Türkiye'ye sert eleştiri! 'Adalete erişilemiyor'
29.09.2021 Gündem
'Üreme yaşındakiler seçildi!'
'Üreme yaşındakiler seçildi!' Almanya’da Naziler ile derin devlet ilişkisi örtbas edildi, ajanlar korundu
29.09.2021 Gündem
Böyle vahşet görülmedi!
Böyle vahşet görülmedi! Öz yeğenleri tecavüz etti, hamile kalınca eniştesi derede...
4.02.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Töre Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki töre cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.