Son dakika Toplu Taşıma Sorunları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Toplu Taşıma Sorunları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Toplu Taşıma Sorunları haber sayfamızda bulabilirsiniz.
haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu taşıma sorunları gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 toplu taşıma sorunları haberi bulunmuştur. Tüm toplu taşıma sorunları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana'nın yaz çilesi bitmiyor: Her yolcu aynı dertten şikayet ediyorAdana'da bunaltıcı sıcaklarda toplu taşıma araçlarında yaşanan klima sorunu nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Dolmuş ve otobüslerde klimaların yeterince çalıştırılmadığını öne süren yolcular, yüksek ulaşım ücretlerine rağmen sıcakta seyahat etmek zorunda kaldıklarını belirterek denetimlerin artırılmasını istedi.
Adana'da milyonluk yatırım fiyaskoyla sonlandı! Vatandaş serinlesin diye yapılmıştı ama artık kullanılamıyorAdana’da 40 dereceyi aşan kavurucu yaz sıcaklarında toplu taşıma kullanan vatandaşların en büyük çilesi, büyük bütçelerle hayata geçirilen ancak bakımsızlığa terk edilen "Akıllı Durak" projeleri oldu. Ulaşım Master Planı kapsamında şehrin en işlek arterlerine kurulan ve dijital kolaylık vaat eden modern duraklar, günümüzde çalışmayan ekranları ve iklimlendirme arızalarıyla işlevsiz yapılara dönüştü.
Adana'da yıllardır beklenen projede flaş gelişme! Başkan Vekili Güngör Geçer canlı yayında açıkladıAdana trafiğine neşter vurması beklenen ancak mevcut güzergah kısıtlılığı nedeniyle yıllardır kentin en çok tartışılan yatırımlarından biri olan Adana Metrosu uzatma hattı projesinde tarihi bir dönemece girildi. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Güngör Geçer, projenin teknik olarak tamamen hazır olduğunu müjdeledi. Yurt dışından temin edilen lojistik fonun belediyenin vergi ve SSK yükümlülüklerine takıldığını ilk kez kamuoyuyla paylaşan Geçer, projenin askıya alınmayacağını ve tamamen belediyenin kendi "öz kaynaklarıyla" inşa edilme ihtimalini masaya yatırdıklarını duyurdu.
Bayramda engelli ve yaşlılara mezarlıklara ücretsiz ulaşımTekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince engelli ve yaşlı vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha kolay gerçekleştirebilmesi amacıyla ücretsiz ulaşım hizmeti sunacak.
Kasapoğlu: Engelli bireylerin sorunları sadece bir komisyon konusu değilTBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu Başkanı, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu "Engelli bireylerin sorunları sadece bir komisyon konusu değil. Sadece bir bakanlık, kurumların, STK'ların konusu değil, topyekün ülke konusu" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uzun menzilli füze kabiliyetimizi de artıracağızCumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi (TUSAŞ) Merkez Yerleşke'de T625 Gökbey Helikopteri Teslimat Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu tür hain saldırılar bizim terörle mücadeledeki azim ve kararlılığımızı asla kıramaz, geriletemez, yolumuzdan geri çeviremez. Terör tehdidini kaynağında yok etme konusunda rehavet içinde değiliz. Nerede ülkemize yönelik tehdit unsuru tespit edersek bunu ortadan kaldırmaktan kimse bizi alı koyamaz. Terörü sona erdirecek her türlü vasıtayı devreye almaktan çekinmeyiz" dedi.
Murat Kurum: 'Depreme dayanıklı 650 bin konut hedefimiz var'AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu Neler Oluyor Hayatta programında açıklamalarda bulunarak, "Milletin beklediği süslü laflar, kavga, ayrıştırma değil. Bir taraftan cemevi temeli atarken öbür taraftan esnafla buluştuk. Biz kimin dili, dini nedir diye bakmadık. Bizi biz yapan değerler budur. Bizim Alevi komşumuz da var, Kürt komşumuz da vardı, Laz komşumuz da vardı. Sevincimizi de hüznümüzü de beraber yaşadık. Birileri bu değerler üzerinden siyaset yapmayı meslek edinmiş." ifadelerini kullandı.
Skuterlerin kaldırım işgalleri son buldu!İstanbul genelinde skuterler için 1500 park alanı yapılacak ve skuterleri park alanına bırakanlar indirim kazanacak. Kadıköy’de yolları kapatan skuterler toplanıp park alanı yapılınca kaldırımlar temizlendi.
Maddi durumu yetersiz öğrencilere yurt sorunu nasıl giderilecek? Yurt ücretleri nasıl denetlenecek? İçişleri Bakanlığı üniversitelerin açılmasına kısa bir süre kala yurtlarla ilgili genelge yayınladı. 81 il valiliğine gönderilen genelgede yurtlarla ilgili fahiş fiyat uygulayanlarla, maddi durumu yetersiz olan öğrencilerin barınmasına varana kadar pek çok sorunun çözümü için önerilerde bulunuldu. Peki, Maddi durumu yetersiz öğrencilere yurt sorunu nasıl giderilecek? Yurt ücretleri nasıl denetlenecek? Durumu olmayan öğrenciler nasıl yurt bulacak? İşte İçişleri Bakanlığı’nın yurt genelgesi ve yurtlar ile ilgili yapılacak çalışmalar…
Valiliklere ''Üniversitelerde Güvenlik ve Barınma Tedbirleri'' konulu genelgeOkulların açılmasına az bir süre kala, 81 il valiliğine 'Üniversitelerde Güvenlik ve Barınma Tedbirleri'' genelge gönderildi. Bu göre; eğitim-öğretim dönemi boyunca üniversite öğrencilerinin konaklayacağı yurt, pansiyon, apart vb. yerlerde olası fahiş fiyat uygulamalarına müsaade edilmeyecek, maddi durumu yetersiz olan öğrencilere kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları vasıtasıyla burs ve konaklama konularında yardımcı olunacak.
Kılıçdaroğlu: Yollardan, köprülerden geçişlerin tamamını devletleştireceğizAydın'da şoför, nakliyeci, servisçi, taksici ve minibüsçü esnafıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Yollardan, köprülerden geçişlerin tamamını devletleştireceğiz. Destek verirseniz öyle dolar bazında olmayacak. Tamamını kamulaştıracağız" dedi.
Nijeryalı "kral", Gürcistan'da belediye başkanı olmak için yarışacakGürcistan'da 2 Ekim'de yapılacak yerel seçimlerde oldukça ilginç bir aday yarışıyor. Yıllar önce ülkeye yerleşen ve "İbo kabilesinin kralı" olarak tanınan Nijeryalı Arinz Richard Ogbunuju, belediye başkanlığını hedefliyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Genel Kurulu'nda yerli aşı mesajı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada "Yerli aşımız TURKOVAC’ı yakın zamanda milletimizle birlikte tüm insanlığın istifadesine sunacağımızı ifade etmek istiyorum" dedi.Afganistan, Suriye ve Filistin sorununa ilişkin net mesajlar veren Erdoğan "Paris İklim Anlaşması'nı, yapıcı adımlara uygun şekilde ve ulusal katkı beyanımız çerçevesinde, önümüzdeki ay Meclisimizin onayına sunmayı planlıyoruz" diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Hepsinin altında ezildilerCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin'de AK Parti Genişletilmiş İl Danışma toplantısında konuştu.Erdoğan, "Muhalefetin nasıl bir Türkiye hayali kurduğunu hepimiz gördük. Seçim öncesinde bol keseden dağıttıkları ne kadar vaat varsa hepsinin altında ezildiler. Seçim meydanlarında millete verdikleri sözlerin hiçbirini hayata geçiremediler." dedi.
İstanbul ulaşımıyla ilgili kritik düzenleme! Taksi ve otobüslere...İstanbul ulaşımıyla ilgili son dakika gelişmesi! Milyonlarca yolcuyu da yakından ilgilendiriyor. 15 binin üzerinde taksi ve 7 bine yakın minibüs, dolmuş ve taksi dolmuşlarla ilgili kritik düzenleme geldi. Müşteri almama, müşteriyi yolda indirme ve kısa mesafe şikayetleri artık böyle son bulacak. Toplu ulaşım araçlarının tamamı 7 gün 24 saat anlık olarak izlenecek, olumsuzluklara anında müdahale edilecek. Veriler adli makamlar ve emniyet güçleriyle paylaşılacak.
EKO-Anksiyeteye karşı 11 öneri!Doğal afetler, insan yaşamında travmatik olarak deneyimleniyor. Hava kirliliği, kuraklık, salgın hastalıklar, sel, deprem ve besin yetersizliği gibi, insanın beden sağlığını olumsuz etkileyecek durumların yanında, son dönemlerde iklim değişikliklerinin de ruh sağlığı problemlerinde artışa neden olacağını öngörülüyor. İklim değişikliği ve olası negatif sonuçları konusunda kaygı duymak; üzüntü, endişe, çaresizlik gibi olumsuz duygularla başa çıkmakta zorlanmak, eko-anksiyete olarak tanımlanıyor. Uzman Psikolog Arzu Beyribey, doğal afetlerin psikoloji üzerindeki etkileri ve eko- anksiyeteye karşı alınması gereken önlemler hakkında bilgi verdi.
Flaş açıklama! 'En fazla 3-5 aya kurullar değişecek'Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Futbolun kurullarının bağımsız bir şekilde, futbolun paydaşları tarafından seçilmeleri en fazla 3-5 ayı bulacaktır." dedi.
Toplu Taşıma Sorunları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haberbaşlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu taşıma sorunları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.