Toplu İstifa

Toplu İstifa

Son dakika toplu istifa haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan toplu istifa ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını toplu istifa haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Toplu İstifa

haberleri sayfasında son dakika yaşanan toplu istifa gelişmeleri de dahil olmak üzere 610 toplu istifa haberi bulunmuştur. Tüm toplu istifa haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gül serada 25, çiçekçide 100-150 lira! Fiyat farkı şok etti
Gül serada 25, çiçekçide 100-150 lira! Fiyat farkı şok etti Adana’da gül üreticilerinde 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi hasat yoğunluğu yaşanırken dalından tanesi 25 liraya satılan gül, kentteki çiçekçilerde 100-150 TL arasında alıcı buluyor.
12.02.2024 Adana
Serie A devinde deprem! Ne başkan kaldı ne sportif direktör
Serie A devinde deprem! Ne başkan kaldı ne sportif direktör Juventus'ta Başkan Andrea Agnelli, CEO Maurizio Arrivabene ve Başkan yardımcısı Pavel Nedved görevlerinden istifa etti.
29.11.2022 İtalya
Gelecek Partisi’nden toplu istifalar! 72 üye partiden ayrıldı
Gelecek Partisi’nden toplu istifalar! 72 üye partiden ayrıldı Gelecek Partisi Tepebaşı İlçe Başkanı Kasım Karakaş’ın 17 Kasım’daki istifasının ardından şimdi de parti üyeliğinden toplu istifa yaşandı.
28.11.2021 Siyaset
İYİ Parti Adana'da toplu istifa
İYİ Parti Adana'da toplu istifa Adana'da, İYİ Parti'nin il ve ilçe teşkilatlarından, aralarında kurucu üye ve yöneticilerin de bulunduğu 29 kişi, partilerinden istifa etti.
20.03.2021 Gündem
CHP Yalova İl Başkanlığı'nda toplu istifa
CHP Yalova İl Başkanlığı'nda toplu istifa CHP Yalova İl Başkanlığ'ndan aralarında Muharrem İnce'nin kardeşi İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin İnce'nin de aralarında bulunduğı 350 üye istifa etti. İstifalarla ilgili yapılan basın açıklamasında, genel merkezin tutumu eleştirilerek, parti içi demokrasi ve Atatürk çizgisinden uzaklaşıldığı ifade edildi.
1.02.2021 Siyaset
Gelecek Partisi'nde toplu istifa
Gelecek Partisi'nde toplu istifa Gelece Partisi Sakarya İl Başkanı Ender Serbes, il teşkilatı olarak partiden istifa ettiklerini açıkladı. Serbes, Genel Başkan Ahmet Davutoğlu'nu adil olmamakla suçladı.
28.12.2020 Siyaset
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı
Fransa'da toplu istifa depremi! Elysee Sarayı karıştı Fransa’da Cumhurbaşkanlığı Dış Politika Dairesi'nde, birçok yetkin kişinin art arda gelen istifaları üzerine Elysee Sarayı, denetime gitmek zorunda kaldı.
9.10.2020 Dünya
ABD'de sular durulmuyor! Polisler toplu istifa etti
ABD'de sular durulmuyor! Polisler toplu istifa etti New York eyaletinin Buffalo kentindeki George Floyd gösterileri sırasında 75 yaşındaki göstericiyi yaralayan iki polisin açığa alınmasına tepki olarak şehirdeki polis Acil Müdahale ekibinin görevinden istifa ettiği belirtildi.
6.06.2020 Dünya
Thomas Cook Hollanda'da da iflas etti
Thomas Cook Hollanda'da da iflas etti Dünyanın en büyük seyahat şirketlerinden İngiliz tur operatörü Thomas Cook'un iflasını açıklanmasının ardından Hollanda'daki iştiraki olan Thomas Cook Hollanda da iflas etti.
30.09.2019 Dünya
İSKİ üst yönetimi toplu istifa etti
İSKİ üst yönetimi toplu istifa etti İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşlardan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin (İSKİ) üst yönetimi toplu olarak görevlerinden ayrıldı.
2.08.2019 Gündem
Kırıkkale'de İYİ Parti'den toplu istifa
Kırıkkale'de İYİ Parti'den toplu istifa İYİ Parti Genel Merkez Üst Kurul Delegesi Ferruh Çetiner ve beraberindeki parti üyesi, delege ve yöneticilerden oluşan 168 kişinin, İYİ Parti'den istifa ederek MHP’ye katıldığı bildirildi.
24.03.2019 Siyaset
İran meclisinde toplu istifa
İran meclisinde toplu istifa 18 milletvekili, İsfahan'daki su temini projelerinin gelecek yıl için hazırlanan bütçe taslağından çıkarılmasına tepki olarak istifa etti
5.12.2018 Dünya
CHP Şanlıurfa İl Başkanlığında toplu istifa
CHP Şanlıurfa İl Başkanlığında toplu istifa Şanlıurfa’da, Cumhuriyet Halk Partisi il yönetim kurulu üyesi ve kurultay delegeleri düzenledikleri basın toplantısıyla il yönetiminden toplu istifa etti.
17.11.2018 Siyaset
Ülkede şok! 130 doktor istifa etti
Ülkede şok! 130 doktor istifa etti Fas'ta devlet hastanelerinde çalışan 130 doktor, ülkedeki sağlık sektörü şartlarını protesto için toplu istifa etti.
24.10.2018 Dünya
İYİ Parti Yalova Teşkilatı'nda toplu istifa
İYİ Parti Yalova Teşkilatı'nda toplu istifa YALOVAda, İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Osman Kendir, genel merkezin isteği doğrultusunda teşkilatın toplu olarak istifasını sunduğunu söyledi. Kendir, "Yalova İl Teşkilatı, genel merkezin tavsiyesini kabul ederek, yine tek yumruk olarak, toplu bir şekilde istifa etmiştir ve istifalar genel merkeze sunulmuştur" dedi.
11.09.2018 Siyaset
İYİ Parti'de toplu istifa!
İYİ Parti'de toplu istifa! İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Rüstem Coşkun, 46 yönetim kurulu üyesiyle birlikte istifa ettiğini açıkladı.
4.09.2018 Siyaset
Google'da toplu istifa depremi
Google'da toplu istifa depremi Şirketin ABD Ordusu’yla birlikte geliştirdiği Maven Projesi’ni protesto eden 10 kadar Google çalışanının istifa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz ay 3 binden fazla Google çalışanı tarafından imzalanan açık mektup, şirket yönetimine orduyla çalışmayı bırakın çağrısı yapmıştı
15.05.2018 Bilim ve Teknoloji
KKTC'de Yeni Erenköy Belediyesi'nden toplu istifa
KKTC'de Yeni Erenköy Belediyesi'nden toplu istifa KKTC'de Yeni Erenköy Belediye Başkanı ve 10 meclis üyesi, belediyenin girdiği mali krizden çıkamayınca toplu istifa kararı aldı
14.02.2018 Gündem
MHP'de bir toplu istifa daha
MHP'de bir toplu istifa daha ÇORUM'un Sungurlu ilçesinde, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in partiden ihraç edilmesine tepki görteren 120 kişi MHP'den istifa etti.
27.12.2017 Siyaset
MHP Anamur teşkilatında toplu istifa
MHP Anamur teşkilatında toplu istifa MERSİN'in Anamur İlçesi'nde çok sayıda MHP üyesi, partisinden istifa etti.
17.11.2017 Siyaset
CHP’den 75 kişi toplu istifa etti
CHP’den 75 kişi toplu istifa etti İzmir’de Cumhuriyet Halk Partisi üyesi 75 kişi partide oluşan güvensizlik, hak, hukuk ve adaletin olmadığı gerekçeleriyle istifa etti.
18.10.2017 Siyaset
Aydın'da MHP'den toplu istifa
Aydın'da MHP'den toplu istifa Aydın'da, aralarında eski milletvekili ve il başkanlarının da bulunduğu 20 kişi hakkında ihraç dosyası hazırlanmasına tepki gösteren 460 MHP'li, partilerinden istifa ederek yeni kurulacak olan Meral Akşener'in partisine geçme kararı aldıklarını açıkladı.
5.10.2017 Siyaset
Süper Lig'de şok! Toplu istifa geldi...
Süper Lig'de şok! Toplu istifa geldi... Gençlerbirliği'nde şok istifalar! 5 yönetici görevi bıraktı...
5.10.2017 Gençlerbirliği
Çanakkale MHP'de toplu istifa
Çanakkale MHP'de toplu istifa Çanakkale'de, Lapseki ve Gökçeada eski belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu 216 kişi, Meral Akşener liderliğindeki oluşuma katılmak için MHP'den istifa etti.
26.08.2017 Siyaset
Muğla'da MHP'den toplu istifa
Muğla'da MHP'den toplu istifa Muğla merkez ve ilçelerde, MHP'ye kayıtlı çok sayıda üye istifa etti.
25.08.2017 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Toplu İstifa ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki toplu istifa haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.