Tolga Güleç

Tolga Güleç

Son dakika Tolga Güleç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolga Güleç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolga Güleç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Güleç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga güleç gelişmeleri de dahil olmak üzere 101 tolga güleç haberi bulunmuştur. Tüm tolga güleç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Oyuncu Yasemin Allen gönlünü eski FBI çalışanı Erdal Kaya’ya kaptırdı! ‘İlk defa onay veriyorum’
Oyuncu Yasemin Allen gönlünü eski FBI çalışanı Erdal Kaya’ya kaptırdı! ‘İlk defa onay veriyorum’ Oyuncu Yasemin Allen meslektaşı Tolga Güleç ile yaşadığı 5 aylık birliktelik sonrasında yeni bir aşka yelken açtı. Eylül 2022'de ilişkisi biten Allen "Ben gerçek aşka inanarak büyüdüm, çocukluğum öyle geçti ama bu zamandaki ilişkiler öyle değil ne yazık ki. Biraz eski kafalıyım bu anlamda" ifadelerini kullanmıştı.
20.03.2024 Magazin
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, komedyen Doğu Demirkol'un gösterisinde muhabirlerin de sorularını yanıtladı. Erkek sanatçı ve oyunların estetikleri hakkında da konuşan Güleç, yaptığı açıklamalarda estetik yapan erkekleri tiye aldı.
16.03.2024 Magazin
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide
Erkan Petekkaya ilk kez absürt komedide Oyuncu Erkan Petekkaya, yönetmen koltuğunda İhsan Taş’ın oturduğu, çekimleri Çanakkale’de tamamlanan 'Filme Gel' ile ilk kez bir absürt komediyle seyirci karşısına çıkıyor.
6.12.2023 Magazin
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti
Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü ayrıldı! 5 yıllık aşk bitti Oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü’nün 5 yıllık aşkı bitti. İkilinin ilişkisinin fikir ayrılıkları yüzünden bittiği konuşuluyor.
13.12.2022 Magazin
'Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almayız'
'Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almayız' Bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinden dokuz yıl sonra 'Filme Gel' adlı film ile tekrar bir araya gelen Erkan Petekkaya ve Tolga Güleç, Melis Güvenç’in YouTube kanalına konuk oldu. İki ünlü isim, 'oyunculukta seçici olma' konusunu değerlendirdi.
26.10.2022 Magazin
Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi!
Yasemin Allen eski aşkı Armağan Oğuz ile görüntülendi! Kendisi gibi oyuncu Tolga Güleç’ten yaklaşık 40 gün önce ayrılan Yasemin Allen, birkaç gün önce sessizliğini bozmuş ve biten ilişkisiyle alakalı konuşmuştu. "Bazen inceldiği yerden kopması daha iyi oluyor" diyen güzel oyuncu, önceki gün üç yıl önce ilişkisini noktaladığı Armağan Oğuz ile Nişantaşı'ndaydı. İkili, bir apartmana girerken objektiflere yansıdı.
24.10.2022 Magazin
Yasemin Allen'dan Tolga Güleç açıklaması! 'Burası romantiklere göre bir dünya değil'
Yasemin Allen'dan Tolga Güleç açıklaması! 'Burası romantiklere göre bir dünya değil' Oyuncu Tolga Güleç, "Beş ay içerisinde çok büyük aşk yaşadık. Kendisi muhteşem bir insan ama birbirimize zaman ayıramadık" sözleriyle, Yasemin Allen ile ayrılık nedenini açıklamıştı. Eski sevgilisinin bu sözlerine nasıl bir yanıt vereceği merak konusu olan 33 yaşındaki güzel, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Allen, ayrılık sonrası sessizliğini bozdu.
22.10.2022 Magazin
Tolga Güleç, Yasemin Allen ile ayrılığına açıklık getirdi!
Tolga Güleç, Yasemin Allen ile ayrılığına açıklık getirdi! Son olarak dijital bir platformda yayınlanan dizide rol alan Tolga Güleç, bir süre önce ayrıldığı sevgilisi Yasemin Allen hakkında konuştu. Güleç açıklamasında "Kendisi muhteşem bir insan ama birbirimize zaman ayıramadık" dedi.
13.09.2022 Magazin
Yasemin Allen ve Tolga Güleç ayrıldı mı? Sosyal medyada...
Yasemin Allen ve Tolga Güleç ayrıldı mı? Sosyal medyada... Yaklaşık 6 aydır aşk yaşayan oyuncu Yasemin Allen ve Tolga Güleç'in, birlikteliklerini sonlandırdığı ileri sürüldü. İkilinin, birbirlerini sosyal medyadan silmesi 'ayrılık' dedikodularını güçlendirdi
11.08.2022 Magazin
Yasemin Allen ve Tolga Güleç birbirlerini öpücüklere boğdu!
Yasemin Allen ve Tolga Güleç birbirlerini öpücüklere boğdu! 'Hayaller ve Hayatlar' dizi setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Yasemin Allen ve Tolga Güleç'in keyfi yerinde. Çiçeği burnunda sevgililer önceki gün Bodrum'da objektiflere takıldı. Güleç ve Allen birbirlerini öpücüklere boğdu.
20.06.2022 Magazin
Yasemin Allen'den Tolga Güleç'le yeni paylaşım! 'Seni sevmek ne muhteşem bir şey'
Yasemin Allen'den Tolga Güleç'le yeni paylaşım! 'Seni sevmek ne muhteşem bir şey' Geçtiğimiz haftalarda ayrıldıkları iddia edilen ve çıkan haberleri yalanlayan oyuncu çift, Yasemin Allen ile Tolga Güleç'ten yeni bir fotoğraf geldi. Sevgilisiyle birlikte verdiği pozu paylaşan 32 yaşındaki Allen, adeta aşkını haykırdı. Yasemin Allen'ın Tolga Güleç'in kendisini öperken ayna karşısında çekildiği fotoğrafa beğeni yağdı.
18.06.2022 Magazin
Yasemin Kay Allen ile Tolga Güleç ayrıldı mı? Fotoğraflı yanıt...
Yasemin Kay Allen ile Tolga Güleç ayrıldı mı? Fotoğraflı yanıt... Oyuncu Yasemin Kay Allen meslektaşı Tolga Güleç ile yollarını ayırdığı ileri sürülmüştü. Dedikoduların ardından birlikte objektif karşısına geçen ikili, böylece söylentileri yalanlamış oldu
6.06.2022 Magazin
Yasemin Allen ve Tolga Güleç aşkından ilk fotoğraf geldi!
Yasemin Allen ve Tolga Güleç aşkından ilk fotoğraf geldi! Oyuncu Yasemin Kay Allen, meslektaşı Tolga Güleç ile sürpriz birlikteliğini geçtiğimiz günlerde ilan etmişti. Allen'ın "İlişkimiz çok yeni başladı, çok mutluyuz" itirafı sonrası ünlü çiftten ilk fotoğraf geldi.
3.04.2022 Magazin
Yasemin Allen'den özel açıklamalar: Dünya güzeli, nazar değsin istemem!
Yasemin Allen'den özel açıklamalar: Dünya güzeli, nazar değsin istemem! Annesi Suna Yıldızoğlu'nun izinden giderek kariyerinde oyunculuğu seçen Yasemin Allen, uzun süredir Türkiye ve İngiltere arasında mekik dokumuş, son olarak Türkiye'ye yerleşmişti. Meslektaşı Tolga Güleç ile adı aşk iddialarına karışan Allen'dan özel hayatıyla ilgili açıklama geldi.
1.04.2022 Magazin
25 yıl sonra aynı dizide!
25 yıl sonra aynı dizide! 25 yıl önce “Bir Kadının Anatomisi” filminde rol alan Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ, “Yaş 19” dizisinin kadrosuna dahil oldu.
6.12.2020 Televizyon
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları!
Kefaret dizisi başlıyor! İşte Kefaret dizisi konusu ve oyuncuları! Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli romanından uyarlanan Kefaret dizisi izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur yer aldığı Kefaret dizisinden ilk fragman geldi. Dizide; özel bir ortaokulda müzik öğretmenliği yapan, iki çocuk annesi “Zeynep”in (Nurgül Yeşilçay) rüya gibi hayatının bir anda değişmesi üzerine yaşadıkları konu alınacak. Peki, Kefaret dizisi ne zaman başlıyor? Kefaret dizisi konusu ne? Kefaret dizisi oyuncuları kim? İşte Kefaret dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili detaylar...
18.11.2020 Gündem
Öyle Bir Geçer Zaman ki geri dönüyor...
Öyle Bir Geçer Zaman ki geri dönüyor... Ali Kaptan ve ailesinin hikayesi hafta içi her gün 13.15’de Kanal D’de…
22.05.2020 Televizyon
Ünlü oyunculardan güldüren paylaşım: Nereden nereye!
Ünlü oyunculardan güldüren paylaşım: Nereden nereye! “Fazilet Hanım ve Kızları” dizisinde üç kardeşi canlandıran Tolga Güleç, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz, ev işi yaparken çekilmiş fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.
25.03.2020 Magazin
Eski koca ile aşk sona erdi
Eski koca ile aşk sona erdi Yeliz Şar ile Tolga Güleç’in mutlu başlayan tatilleri ayrılıkla son buldu.
27.08.2018 Magazin
Yeliz Şar kimdir?
Yeliz Şar kimdir? Yeliz Şar kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Güzel ve başarılı oyuncu Yeliz Şar'ın yaşı, eğitimi, kariyeri vs. konular araştırılıyor. İşte Tolga Güleç'in eski eşi Yeliz Şar hakkındaki bilgiler...
27.08.2018 Gündem
Bu kez bitti
Bu kez bitti Boşanmalarına rağmen ilişkilerini sürdüren Yeliz Şar ile Tolga Güleç, Bodrum tatilinde kıskançlık kavgası sonrası yollarını ayırdı.
26.08.2018 Magazin
Aşıklar buluşması
Aşıklar buluşması Boşandıktan sonra yeniden bir araya gelen Yeliz Şar ile Tolga Güleç ve taze aşıklar Furkan Palalı ile Burcu Kıratlı, önceki gün Türkbükü’nde buluştu.
20.07.2018 Magazin
Boşandığı eşiyle fotoğrafını paylaştı
Boşandığı eşiyle fotoğrafını paylaştı Oyuncu Tolga Güleç, Aralık ayında boşandığı eşi Yeliz Şar'la çektirdiği fotoğrafı "Ne muazzam şey seni sevmek" notuyla paylaştı. Paylaşımı gören Işın Karaca, çifte barış çağrısında bulundu.
2.05.2018 Magazin
Babasına son kez sarıldı!
Babasına son kez sarıldı! Oyuncu Yeliz Şar'ın babası Yalçın Şar, önceki gün hayata gözlerini yumdu. Yalçın Şar'ın cenazesi bugün Şakirin Camii'nde kılınan öğle namazına müteakip Karacaahmet mezarlığına defnedildi.
27.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Güleç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga güleç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.