Gazete Vatan Logo
Magazin 'Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almayız'

'Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almayız'

Bir döneme damga vuran 'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinden dokuz yıl sonra 'Filme Gel' adlı film ile tekrar bir araya gelen Erkan Petekkaya ve Tolga Güleç, Melis Güvenç’in YouTube kanalına konuk oldu. İki ünlü isim, 'oyunculukta seçici olma' konusunu değerlendirdi.

'Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almayız'

Filme Gel'in başrollerini paylaşan ve bu kez kamera karşısına absürt komediyle geçen Erkan Petekkaya ve Tolga Güleç, kariyerlerinde seçici davrandıklarını ve her rolde oynamayacaklarına dikkat çekerek, “Şiddet ve tecavüz içeren hiçbir yapımda yer almayız” açıklamasını yaptılar.

"MAAŞIM VARDI, SEÇİCİ OLABİLİYORDUM"

Oyunculukta seçici olabilmenin konforu hakkında konuşan Petekkaya, "Birçok arkadaşım evinin kirasını vermek için, para kazanabilmek için hiç yapmayacakları şeyleri yaptılar. Öyle olduğu için içlerindeki var olan yeteneği de hiç gösteremediler. Şansım vardı ki ben devlet tiyatrolarında çalışıyordum, bir maaşım vardı ve seçici olabiliyordum. Bu benim için büyük bir şanstı” dedi.

"SAYISALIM OLSA BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLURDUM"

Tolga Güleç ise oyunculuktan başka bir yeteneği olmadığını belirterek, "Bu işi yapabiliyor olmak bile başlı başına bir şans. Çünkü benim başka bir yeteneğim yok. Sayısalım olsa bilgisayar mühendisi olurdum. Hayatım da garanti bir hayat olurdu. Burada şansımızı kendimiz yaratmaya çalışıyoruz. Ama yarattığımız şansı doğru kullanabilmek de başka bir durum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ALTI AY BUNALIMDAN ÇIKAMADIM"

Erkan Petekkaya, 30’lu yaşlarının başında gelecek kaygısından dolayı depresyona girdiğini ilk kez açıkladı: 30 yaşımda bunalıma girdim. Altı ay o bunalımdan çıkamadım. Çünkü bir baltaya sap olamadım, 'Ne olacak şimdi?' diye düşünüyordum. Çok zor kararlar vermem gereken bir dönemdi. O zaman yanlış bir karar verseydim hayatım bitmişti.