Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BM Zirvesi sonrası kritik mesaj: Atılımlarımız ilgi ve gıptayla izlenmekte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 günlük diplomasi trafiği 15 Eylül'de Özbekistan'ın Semerkant şehrinde özel konuk olarak katıldığı Şanghay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) 22. Devlet Başkanları Zirvesi ile başladı, New York'taki Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu kapsamındaki temaslarını tamamlamasıyla sona erdi. Erdoğan, ABD ziyareti sonunda New York’taki Türkevi’nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, BM Genel Kurulu'ndaki konuşması hakkında "Adaletsizliklere, eşitsizliklere dünyanın kayıtsız kalma lüksünün artık kalmadığına dikkat çektim" dedi. Enerji ve gıda kriziyle ilgili "Tüm dünya liderlerinin ortak gayretiyle olması gereken bir süreç. Hepsinin bu kanalı zorlaması lazım. Yani Sayın Putin’le az veya çok bir hukuku olanın, kendisiyle bunları görüşmesi ve bu kapıyı zorlaması lazım" ifadelerini kullandı. F-16 konusunda son durumu da değerlendiren Erdoğan, Bakan Akar'ın muhatabıyla görüşmelerinin devam ettiğini, havanın olumlu istikamette geliştiğinin altını çizdi.
22.09.2022 Siyaset
Asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz, döviz... Cumhurbaşkanı Erdoğan meydan okudu! Son dakika faiz ve döviz kuru çıkışı...
Asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz, döviz... Cumhurbaşkanı Erdoğan meydan okudu! Son dakika faiz ve döviz kuru çıkışı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret, yüz yüze eğitim, faiz ve 50+1 konularının masaya yatırıldığı kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kurdaki yükselişi bahane ederek fahiş fiyat artışları yapan fırsatçılara göz açtırmayacağız, hepsinin de tepesine tepesine bineceğiz." dedi.
22.11.2021 Gündem
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor
Rize'de Salarha Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: 30 dakikalık yol 5 dakikaya düşüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de Salarha Tüneli açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Salarha Tüneli ile 14 kilometreyi bulan ve yarım saat süren ulaşım artık 4.5 kilometre civarına ve 5 dakikaya inecek." dedi.
4.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide yeni dönem başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide yeni dönem başlıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 19 yaşında programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'İnşallah salgının ve etkilerinin geçmesiyle ekonomide yeni bir döneme gireceğiz. Bu döneminde şahlanma dönemi olacağına inanıyorum. Ülkemizin dünyanın en büyük 10 ekonomisine dahil edeceğiz bu dönemde, 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz' dedi.
13.08.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 100 bin sosyal konut müjdesi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını sağlayacak "Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut" projesinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, proje kapsamında vatandaşların aylık sabit 894 lira taksitle ev sahibi olacağını açıkladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'Kanal İstanbul' ile ilgili sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen otur işine bak" dedi. Erdoğan, "İnşallah en yakın zamanda ihalesini yapmak suretiyle Kanal İstanbul'a başlayacağız. Kanal İstanbul, Boğazı ciddi bir felaketten koruma projesidir" ifadesini kullandı.
12.12.2019 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: 'Siyasi Ahlak Yasası çıkartacağız'
Kılıçdaroğlu: 'Siyasi Ahlak Yasası çıkartacağız' Kılıçdaroğlu: "Siyasi Ahlak Yasası çıkartacağız"
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da benzine zam!
İstanbul'da benzine zam! TBMM Plan Bütçe Komisyonunda kabul edilen bir yasa tasarısı ile İstanbul’da benzin ve motorinin litre fiyatına 1...
10.04.2008 Ekonomi