Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!
Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki! TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kuralar her hafta TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından duyuruluyor. Bu hafta yapılacak kura çekilişlerinin takvimleri Twitter’dan paylaşıldı. Samsun’da yapılacak TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin kuraları 12-14 Aralık tarihlerinde çekilecek. Peki, Samsun TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? Kura çekilişi hangi ilçeler için yapılacak? TOKİ Samsun kura çekilişi canlı yayın linki!
11.12.2022 Ekonomi
Bartın TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Bartın kura çekilişi canlı yayını nereden izlenir?
Bartın TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Bartın kura çekilişi canlı yayını nereden izlenir? TOKİ sosyal konut kura çekilişleri devam ediyor. TOKİ tarafından açıklanan kura takviminde Bartın ili de bulunuyor. Bartın’da TOKİ’ye başvuru yapanlar hak sahiplerinin belirleneceği kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, Bartın TOKİ kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ Bartın kura çekilişi canlı yayını nereden izlenir? TOKİ Bartın kura çekilişi sonuçları nereden açıklanır? İşte detaylar…
4.12.2022 Ekonomi
TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır?
TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır? TOKİ arsa başvurularının sona ermesinin ardından başvuru yapan vatandaşlar kura çekiliş tarihlerini araştırıyor. TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde yeni kura takvimini açıkladı. Peki, TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır? İşte TOKİ arsa kurası tarihi ile ilgili merak edilenler…
17.11.2022 Ekonomi
TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır?
TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır? Hakkari TOKİ kuraları canlı izle için yapılan aramalar arttı. Hakkari TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? sorularına ev sahibi olma hayali kura vatandaşlar tarafından yanıt aranıyor. TOKİ kuraları 7 Kasım'dan itibaren çekilmeye başlandı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan kura çekilişlerinin ardından sıra Hakkari’ye geldi. Peki, Hakkari TOKİ kura sonuçları 2022 açıklandı mı, isim listesi belli oldu mu? TOKİ Hakkari sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek?
15.11.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? 5 milyonu aşkın kişinin başvuruda bulunduğu TOKİ sosyal konut projesi için gözler kura çekilişlerinin yapılacağı tarihe çevrildi. İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde ilk kura tarihi belli oldu. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
6.11.2022 Gündem
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor?
TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? TOKİ’nin Sosyal Konut Projesi başvuruları tamamlanıyor. e-Devlet üzerinden başvurular sona ererken 31 Ekim’e kadar bankalar üzerinden başvurular alınmaya devam edecek. Başvuru işlemlerini tamamlayan vatandaşlar da TOKİ’nin kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman çekilecek? TOKİ kura çekilişi ne zaman, hangi tarihte başlıyor? İşte TOKİ ev çekilişi ile ilgili detaylar…
30.10.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi yoğun ilgi görüyor. TOKİ tarafından dar gelirli için üretilecek 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular yapılıyor. Kampanyanın ilk gününden başlayan yoğunluk devam ederken başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar da kura çekilişinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
18.09.2022 Ekonomi
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı
Sosyal Konut Projesi'ne rekor başvuru! Sosyal konutta satma ya da kiralama olacak mı? Bakan Kurum, CNN Türk'te açıkladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CNN TÜRK'te TOKİ'nin sosyal konut projesiyle ilgili soruları yanıtladı. Bakan Kurum, "İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir'de 3+1'ler en düşük 950 bin lira olacak aylık taksiti 3 bin 562 lira olacak. İstanbul, Bursa, İzmir ve Antalya'da 2+1'ler en düşük 679 bin lira olacak. Bu iller dışında diğer yerlerde fiyatlar açıklandığı gibi olacak" dedi. Kurum, borç bitmeden evlerin satılamayacağını belirterek, "Gelir kapısı olarak burayı kimseye sunamayız. Hiçbir şekilde satamazlar, devredemezler. Kirada bir sorun yok ama satamazlar" ifadelerini kullandı.
14.09.2022 Ekonomi
Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Yazıhan TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama
Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Yazıhan TOKİ kura sonuçları isim listesi sorgulama Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları merak ediliyor. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Malatya Yazıhan kuraları bugün çekiliyor. Bugün saat 16.00’da başlayacak olan Malatya Yazıhan TOKİ kura çekilişi yakından takip ediliyor. 2+1 30, 3+1 48 konutun hak sahibini bulacağı Yazıhan TOKİ kura sonuçları TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı izlenebilecek. Peki, Malatya Yazıhan TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Malatya Yazıhan TOKİ evleri kura sonuçları isim listesi nereden öğrenilecek? İşte Yazıhan TOKİ kura sonuçları hakkında merak edilenler…
1.06.2020 Gündem
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor!
TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman? 100 bin sosyal konut kura çekimi yeniden başlıyor! Corona virüsü salgını nedeniyle alınan önlemler neticesinde 23 Mart’ta ertelenen TOKİ 100 Bin Yeni Sosyal Konut kura çekilişi yeniden başlıyor. TOKİ çekilişleri salgın nedeniyle canlı çekilmeye başlanmıştı ancak kurada çıkmayan vatandaşlar başvuru bedellerini almak için bankalara gidince yoğun yaşanmış ve kuralar ertelenmişti. TOKİ kura çekilişleri ne zaman? TOKİ yüz bin konut kura tarihi ne zaman?
24.04.2020 Gündem
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek?
TOKİ İstanbul Tuzla 3+1 kura çekilişi sona erdi| TOKİ kura çekilişi nereden takip edilir, sonuçlar nereden ilan edilecek? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonucunda dün 2+1 konutları sahibini buldu. TOKİ tuzla çekilişi 3+1, 4 bin konut kura çekimi ise 10:00'da başladı. Corona virüsü nedeni alınan önlemler kapsamında TOKİ İstanbul çekilişi seyircisiz gerçekleşti. Peki, TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi nereden takip edilir, isim listesi nereden sorgulanır?
17.03.2020 Gündem
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır?
TOKİ çekilişi İstanbul: Tuzla TOKİ kura çekilişi ve sonuçları (16 Mart 2020) belli oldu mu? Tuzla (5 bin 750) konut projesi sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ'nin yatay mimari anlayışıyla İstanbul başta olmak üzere 81 ilde 2 1 ve 3 1 planında yapacağı 100 bin sosyal konut için 24 Şubat'ta başlayan kuralar devam ediyor. Depreme dayanıklı, kimlikli, mahalle kültürünün yaşatılacağı ve yatay mimari esasıyla inşa edilecek sosyal konutlara, Türkiye genelinde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sosyal konutlara 1 milyon 211 bin 518 başvuru yapıldı. Toplamda 375 bin 953 ile en çok başvurunun yapıldığı İstanbul'da kuralar 16-20 Mart'ta çekilecek. Peki TOKİ İstanbul Tuzla Kura sonuçları nasıl ve nereden ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir?
16.03.2020 Gündem
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek?
İstanbul TOKİ kura çekilişi (Tuzla TOKİ Kura sonuçları) ne zaman? TOKİ İstanbul Tuzla kura çekilişi sonuçları corona nedeniyle nasıl ilan edilecek? İstanbul TOKİ kura sonuçları belirleme çekilişi için günler kaldı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında İstanbul Tuzla‘da yapılacak 5 bin 750 konut sahibi bekliyor. Noter huzurunda canlı olarak çekilen kura törenleri corona virüsü tedbiri bakımından sadece TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilecek. İstanbul TOKİ kura çekilişi ne zaman? TOK İstanbul Tuzla 5 bin 750 konut çekilişi nereden ve nasıl sorgulanacak? 2020 TOKİ İstanbul Tuzla Arnavutköy Başakşehir kura sonuçları ne zaman ilan edilecek?
14.03.2020 Gündem
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi?
TOKİ Körfez kura sonuçları (TOKİ körfez 1500 konutları) açıklandı mı? Körfez TOKİ 2020 kura isim listesi belli mi? Kocaeli TOKİ kura sonuçları 2020 çekilişi saati merakla bekleniyor. Kocaeli ili Körfez ilçesinde yapılacak bin 500 konutun kura çekilişi saat 13.00’de olacak. TOKİ İzmit Körfez’de yapılacak bin 500 proje için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de izlenebilecek. Corona Virüsü tedbirleri nedeniyle çekişler sadece internet üzerinden takip edilecek. TOKİ Körfez çekiliş sonuçları isim listesi belli nasıl sorgulanır? TOKİ konutlarında sözleşme nasıl yapılır, konut seçimi nasıl olacak? TOKİ başvurusunda ismi çıkmayan kişilerin paraları ne zaman iade edilecek?
13.03.2020 Gündem
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
Bin 250 aile ev sahibi oldu! Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama… TOKİ Kocaeli İzmit kura sonuçları belli oldu. Kocaeli'de, TOKİ tarafından yapılacak 3 bin konutun bin 250si için kura çekilişi ile hak sahipleri belirlendi. Kurada adları okunanlar, konut sahibi olmanın sevincini yakınlarıyla paylaştı. TOKİ tarafından yapılan Her Yıl 100 Bin Sosyal Konut projesi kapsamında Kocaelide yapılacak toplam 3 bin konuttan, bin 250’si İzmit’te inşa edilecek. Bin 250 konut için 17 bin 797 kişi başvuruda bulundu. İzmit Sekbanlı-Sepetçi köyü civarında yapılması planlanan bin 250 konutun 875 tanesi 2+1, 375 tanesi ise 3+1 olacak. Peki, Kocaeli İzmit TOKİ sonuçları nasıl sorgulanır? TOKİ İzmit kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama…
11.03.2020 Gündem
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir?
Bursa'da TOKİ kura sonuçları heyecanı sona erdi! 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları (400 konut) nasıl ve nereden öğrenilir? Bursa’da, Toplu Konut İdaresi tarafından Kestel ve Yıldırım ilçelerine yapılacak 400 konutun kura çekimi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Kestel ilçesinde 250 ve Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Şehit aileleri ve engelli vatandaşların da aralarında bulunduğu 13 bin 365 başvuruda 2+1 konutlar için 280 kişi, 21 bin 723 kişinin başvuruda bulunduğu 3+1 konutları için 120 vatandaş hak kazandı. 2020 TOKİ Kestel ve Yıldırım kura çekiliş sonuçları nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ kura sonuçları 2020 detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır?  (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020)
TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş heyecanı sona erdi! TOKİ Bursa Yıldırım çekiliş sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? (Bursa 2020 TOKİ Yıldırım projesi kura sonuçları 2020) TOKİ Bursa Yıldırım kuraları sonuçlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın koordinasyonu ve Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın desteğiyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yürütülen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Bursa'nın Yıldırım ilçesinde inşa edilecek 150 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. TOKİ Bursa Yıldırım sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır? Bursa TOKİ 2020 çekiliş sonuçları detayları…
9.03.2020 Gündem
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Bursa Kestel sonuçları belli oldu, hak kazananlar mutlu! Noter huzurunda çekilen Bursa TOKİ 250 konut kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa Kestel kuraları sonuçlandı. TOKİ kuralarının çekilmeye başlamasının ardından ev hayali kuran 250 hanenin sabırsızlıkla beklediği sonuçlar toki.gov.tr üzerinden ilan edildi. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında şu ana kadar 10 bin kişi ev sahibi oldu. İlk kez ev sahibi olacağını söyleyen İsmail Demiray da "Yıllardan beri bekliyoruz. Daha önce 3 kere yazılmıştım, şimdi çıktı. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin." diye konuştu. Bursa Tofaş Salonu’nda başlayan kura çekilişi isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Bursa kura sonuçları nereden takip edilecek?
9.03.2020 Gündem
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır?
Ankara TOKİ 2020 kura sonuçları! TOKİ Sincan Saraycık çekilişi sorgulama nasıl yapılır? Ankara Sincan Saraycık TOKİ sonuçları belli oldu. 100 bin sosyal konut projesinde kuralar Ankara TOKİ çekilişiyle devam etti. Ankara kura sonuçları neticesinde 2 bin 300 konut sahibini buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonu, Hazine ve Maliye Bakanlığının desteğiyle gerçekleştirilen "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi" kapsamında Ankara Sincan Kapalı Spor Salonu’nda çekilen kura sonuçları merak ediliyor. TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura sonuçları 2020...
6.03.2020 Gündem
TOKİ Aksaray Merkez kura çekimi tamamlandı! TOKİ Aksaray çekilişinde 372 konut ev sahibi oldu- Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020
TOKİ Aksaray Merkez kura çekimi tamamlandı! TOKİ Aksaray çekilişinde 372 konut ev sahibi oldu- Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi 2020 TOKİ Aksaray Merkez 372 konut için çekilen kuranın sonuçları açıklandı. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Aksaray’da yapılan 372 konut sahiplerini buldu. Aksaray Merkez kura çekimi 2020 netleşince, arama motorları üzerinden Aksaray TOKİ kura sonuçları isim listesi araştırılmaya başlandı. Aksaray TOKİ 2020 kura çekilişi sonuçları toki.gov.tr üzerinden listeleniyor. İşte Aksaray TOKİ çekilişi hakkında merak edilenler…
5.03.2020 Gündem
Kayseri TOKİ (Melikgazi Mimarsinan konut 700) kura sonuçları tam liste sorgulama (2020 TOKİ kura çekilişi)
Kayseri TOKİ (Melikgazi Mimarsinan konut 700) kura sonuçları tam liste sorgulama (2020 TOKİ kura çekilişi) TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan projesinde hak sahipleri belirlendi. Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Merkezi’nde gerçekleştirilen TOKİ kura sonuçları tam isim listesi belli oldu. Noter huzurunda çekilen kurada 2+1 ile 3+1 toplam 700 konut sahiplerini buldu. TOKİ 100 bin konut projesinde kura çekiliş devam edecek. TOKİ Kayseri kura çekilişi sonuçları hakkında merak edilenler…
5.03.2020 Gündem
TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları: TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 550 konut çekilişi isim listesi
TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları: TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan 550 konut çekilişi isim listesi TOKİ Kayseri kura çekimi 2020 sonuçları ilan edildi. TOKİ Kayseri Kocasinan Karpuzatan kura çekilişi sona erdi. 100 bin sosyal konut prokesinde Kayseri'de yapılacak 550 konut sahiplerini buldu. Bugün saat 10:00'da Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Merkezi’nde noter huzurunda çekilen TOKİ Kayseri çekilişi sonuçları belli oldu. 2+1 ve 3+1 toplam 550 konut sahiplerini buldu. Kayseri TOKİ kura sonuçları nasıl ve nereden sorgulanır? TOKİ Kayseri kura çekilişi isim listesine nasıl bakılır? TOKİ 2020 kura çekimi ve TOKİ 2020 kura sonuçları...
3.03.2020 Gündem
TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu?
TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu? TOKİ Konya çekilişimi bugün saat 10’da Kongre ve Spor Merkezi Kapalı Spor Salonu’nda başladı. 100 bin sosyal konut kapsamında Konya’da yapılacak bin 717 proje için başvurusu kabul edilenlerin heyecanlı bekleyişi sürüyor. Noter huzurunda canlı çekilen kuralar, aynı zamanda TOKİ’nin sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebiliyor. TOKİ Konya çekiliş sonuçları isim listesi belli mi? TOKİ Konya Selçuklu projesinde bin 717 ev, sahibini buldu mu? Konya TOKİ çekilişi 2020 sonuçları nasıl sorgulanır?
3.03.2020 Gündem
500 konut için dün çekilen Muğla TOKİ sonuçları: TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim ve fiyat listesi...
500 konut için dün çekilen Muğla TOKİ sonuçları: TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim ve fiyat listesi... TOKİ Muğla kura sonuçları 2020 isim listesi belli oldu. 100 bin sosyal konut kapsamında Muğla’da yapılacak 500 konut sahibini buldu. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için başlatılan projelerde kura sonuçları teker teker belli oluyor. TOKİ Muğla kura çekilişi dün saat 10:00’da Muğla Menteşe Kapalı Spor Salon’unda Noter huzurunda canlı çekildi. Peki TOKİ Muğla kura sonuçları nasıl sorgulanır? Muğla TOKİ sonuçları hak kazanan listesinde kimler var?
29.02.2020 Gündem
TOKİ (100 bin sosyal konut) İzmir Aliağa 2020 hak sahipleri belli oldu! İzmir Aliağa TOKİ çekilişi kura sonuçları 2020
TOKİ (100 bin sosyal konut) İzmir Aliağa 2020 hak sahipleri belli oldu! İzmir Aliağa TOKİ çekilişi kura sonuçları 2020 TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları 2020 isim listesi belli oldu. Dar gelirli vatandaşı ev sahibi yapmak için başlatılan projenin İzmir Aliağa ilçesindeki ayağı sona erdi, 750 konutun sahibi belli oldu. TOKİ kura çekilişlerinin başladığı ilk şehir İzmir’deki 100 bin sosyal konut projesinde sona geldi. Karabağlar, Seferihisar, Aliağa çekilişleri tamamlandı. TOKİ İzmir Aliağa kura çekilişi dün saat 13:00’de Aliağa Belediyesi Enka Kapalı Spor Tesisleri’nde yapıldı. Noter huzurunda canlı çekilecek kuranın sonunda dar gelirli 750 kişi ev sahibi oldu. Peki TOKİ İzmir Aliağa kura sonuçları nasıl sorgulanır? İzmir Aliağa TOKİ kura çekilişinde hak kazananlar kimler?
27.02.2020 Gündem