TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki!
TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki! İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen konutların kura çekilişi için gözler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) çevrildi. Noter huzurunda gerçekleştirilecek çekiliş TOKİ tarafından canlı olarak yayınlanacak. Peki, TOKİ Başakşehir Kayabaşı kura çekilişi ne zaman, saat kaçta? İşte TOKİ kura çekilişi canlı yayın linki!
2.02.2022 Ekonomi
TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları! TOKİ Kayabaşı kura sonuçları isim listesi sorgulama...
TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları! TOKİ Kayabaşı kura sonuçları isim listesi sorgulama... TOKİ İstanbul Kayabaşı kura çekiliş sonuçları ilgiyle takip ediliyor. Noter huzurunda canlı yayında gerçekleştirilen İstanbul Kayabaşı TOKİ konutları için gözler sonuçlarda. Dar gelirli vatandaşların ev sahibi olması için başlatılan 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların sahibinin belirleneceği İstanbul Başakşehir Kayabaşı projesinde son adım atıldı. Pandemi nedeniyle ertelenen kuralar yeniden başladı. TOKİ kura çekiliş sonuçları hakkında yapılan araştırmalar da arttı. İşte, TOKİ Kayabaşı 22. bölge kura sonuçları!
9.11.2020 Gündem
50 bin yeni sosyal konut kuraları pazartesi başlıyor
50 bin yeni sosyal konut kuraları pazartesi başlıyor Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Türkiye'nin 67 ilinde 140 projeyle hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konutun kuraları, 6 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yapılacak.
3.05.2019 Ekonomi
Bu konutlarda peşinat ve faiz yok
Bu konutlarda peşinat ve faiz yok Devlet Bakanı Hayati Yazıcı, Türkiye'nin her bölgesinde yoksul vatandaşların oturacağı 50 bin konut yapılacağını açıkladı...
8.02.2011 Arşiv