TOKİ başvuru iptali e-Devlet’ten yapılabiliyor mu? TOKİ iptali nasıl yapılır? TOKİ iptalinde başvuru ücreti iade edilir mi?
TOKİ başvuru iptali e-Devlet’ten yapılabiliyor mu? TOKİ iptali nasıl yapılır? TOKİ iptalinde başvuru ücreti iade edilir mi? TOKİ Sosyal Konut başvurularında son günlere girilirken, daha önce başvurusunu gerçekleştirmiş ancak başvurusunu iptal etmek isteyenler sıklıkla iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. Başvuru şartlarını taşımayan ve aynı haneden birden fazla başvuruda bulunanlar da başvuru iptali gerçekleştirmek istiyor. İptal işleminin e-Devlet üzerinden yapılıp yapılmayacağını ve başvuru ücretinin de nasıl iade alınacağı merak ediliyor. Peki, TOKİ başvuru iptali e-Devlet’ten yapılabiliyor mu? TOKİ iptali nasıl yapılır? TOKİ iptalinde başvuru ücreti iade edilir mi? İşte detaylar…
25.10.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ Sosyal Konut Projesi yoğun ilgi görüyor. TOKİ tarafından dar gelirli için üretilecek 2+1 ve 3+1 konutlar için başvurular yapılıyor. Kampanyanın ilk gününden başlayan yoğunluk devam ederken başvurularını gerçekleştiren vatandaşlar da kura çekilişinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ kuraları ne zaman belli olacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar…
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar!
TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar! TOKi Sosyal Konut Projesi’nde başvurular devam ediyor. Gerek Ziraat Bankası ve Halkbank gerekse e-Devlet üzerinden başvuru yapan adaylar için sonraki adım TOKİ konut başvuru bedeli tahsilatı oluyor. Başvuru yapan vatandaşlara TOKİ tarafından gönderilen mesajda ödeme bilgileri ile ilgili detaylar yer alıyor. Peki, TOKİ konut başvuru bedeli ödemesi nasıl yapılır? Ziraat Bankası ve Halkbank TOKİ ödemesi ne zamana kadar yapılır? TOKİ başvuru sonucu E-Devlet üzerinden nasıl görüntülenir? TOKİ 500 TL başvuru ödemesi ile ilgili detaylar!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvuru iptali  e-Devlet üzerinden yapılıyor mu? TOKİ iptal etme adımları!
TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvuru iptali e-Devlet üzerinden yapılıyor mu? TOKİ iptal etme adımları! TOKİ sosyal konut başvuruları başladı. İlk günden rekor başvuruya ulaşan TOKİ’de başvurular devam ediyor. Yüzbinlerce vatandaş başvuru için bankaların yolunu tutarken, başvuru şartlarını taşımayan ve TOKİ’nin şartlarındaki aynı haneden tek kişi başvurusuna uymayanlar da başvuru iptalinin nasıl yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvuru iptali e-Devlet üzerinden yapılıyor mu? TOKİ iptal etme adımları!
17.09.2022 Ekonomi