Tkpml

Tkpml

Son dakika TKP/ML haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TKP/ML ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TKP/ML haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tkpml

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tkpml gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 tkpml haberi bulunmuştur. Tüm tkpml haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 İlde TKP/ML operasyonu: 10 gözaltı
3 İlde TKP/ML operasyonu: 10 gözaltı İstanbul merkezli terör örgütü TKP/ML'ye düzenlenen operasyonda 10 kişi yakalandı.
6.05.2023 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı
İstanbul'da terör operasyonu: Dolapta yakalanan şüphelinin evinden patlayıcı çıktı İstanbul'da düzenlenen terör operasyonunda aranan şüpheli, Küçükçekmece'de bir fırına yapılan operasyonda saklandığı dolabın içinde yakalandı. Şüphelinin verdiği Esenyurt'taki bir adreste ise 250 gram patlayıcı madde ile birlikte bomba yapımında kullanılan malzemeler geçirildi. Operasyonların devamında bomba saklanan evi kiralayan ve örgüt içerisinde faaliyet yürüten bir şüpheli daha yakalandı.
13.04.2023 Gündem
Bakan Soylu: DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapıları tamamen bitirilmiştir
Bakan Soylu: DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP'nin kırsal yapıları tamamen bitirilmiştir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Emniyet Genel Müdürlüğü İl Emniyet Müdürleri Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.Soylu, "DHKP/C, TKP/ML, MLKP, MKP, bütün bu örgütlerin kırsal yapısı tamamen bitirilmiştir." dedi.
13.01.2023 Gündem
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü
Bakan Soylu: 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2022 yılında 12 belediyede 14 soruşturma olmak üzere toplam 74 belediyede 88 soruşturma yürütüldü. Burada herhangi bir siyasi partiye yönelik farklılık, baskı, herhangi bir siyasi partiye yönelik bir anlayış söz konusu değil" dedi.
26.11.2022 Gündem
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi!
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaştan sonra İsveç ve Finlandiya'dan NATO hanlesi gelmişti. NATO’ya girmek isteyen Finlandiya’dan 6’sı PKK, 4’ü FETÖ olmak üzere toplam 12 kişinin, İsveç’ten ise 26’sı PKK, FETÖ, DHKP- C, TİKKO üyesi 33 kişinin iadesini istedik, ancak bugüne kadar sonuç alamadık. Türkiye’nin bu 2 ülkeden iadesini talep ettiği isimlerin listesine ulaşıldı. İşte fotoğraflarıyla o liste...
27.06.2022 Gündem
Terör örgütü üyeliğinden aranan firari avukat sahte kimlikle yakalandı
Terör örgütü üyeliğinden aranan firari avukat sahte kimlikle yakalandı İstanbul'da terör örgütü Türkiye Komünist Partisi/Marksist Leninist (TKP/ML) üyesi olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan avukat Kamuran N., sahte kimlikle yakalandı.
6.05.2022 Gündem
Terör örgütü TKP/ML'ya darbe! O terörist Muğla'da yakalandı
Terör örgütü TKP/ML'ya darbe! O terörist Muğla'da yakalandı Emniyet İstihbarat Birimlerinin Başarılı Çalışması Sonucu; Kırmızı Bültenle uluslararası düzeyde aranan terörist, bugün Muğla/Milas’ta düzenlenen operasyon ile yakalandı.
10.06.2021 Gündem
İstanbul'da TKP/ML operasyonu; 6 şüpheli tutuklandı
İstanbul'da TKP/ML operasyonu; 6 şüpheli tutuklandı İstanbul'da terör örgütü TKP/ML'ye düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 6'sı tutuklanırken, 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.05.2021 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu: çok sayıda gözaltı...
İstanbul'da terör operasyonu: çok sayıda gözaltı... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü TKP/ML'ye yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
19.05.2021 Gündem
PKK'dan 'Boğaziçi' eylemlerine destek!
PKK'dan 'Boğaziçi' eylemlerine destek! Terör örgütünün sözde üst düzey yöneticisi Duran Kalkan, Boğaziçi Üniversitesi eylemlerinin “Bir üniversitedeki gençlik hareketi ya da bir kayyum meselesi olmayı aştığını” ifade ederek, hükümetin devrilmesi için yapıldığını söyledi.
14.02.2021 Gündem
MHP lideri Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin Berberoğlu kararını  eleştirdi
MHP lideri Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin Berberoğlu kararını eleştirdi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) Enis Berberoğlu'na ilişkin kararının, "yanlış, mahzurlu ancak bağlayıcı" olduğunu belirterek, bu kararın Berberoğlu'na milletvekili sıfatı kazandırmayacağını bildirdi.
10.02.2021 Siyaset
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Alayınızı uyarıyorum!
Devlet Bahçeli'den sert tepki: Alayınızı uyarıyorum! MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Demokrasi dışı arayışlara heves edenler, dış güçlerden medet umanlar, alayınızı uyarıyorum. Girdiğiniz yolun sonu uçurumdur. Cumhur İttifakı düşmeden, MHP teslim alınmadan bu milleti parçalayamaz, yıkamaz, karanlığa çekemezsiniz. Yaparız diyen varsa hodri meydan. Vallahi buradayız." dedi.
9.02.2021 Siyaset
Bahçeli Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemleri  eleştirdi: Sayın Rektör asla istifa etmemelidir
Bahçeli Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemleri eleştirdi: Sayın Rektör asla istifa etmemelidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Boğaziçi Üniversitesi'nde Türkiye'nin sinir uçlarıyla oynanıyor. Bununla birlikte sabır ve tahammül kapasitesi test ediliyor." ifadelerini kullandı.
3.02.2021 Siyaset
Bakan Soylu'dan Boğaziçi açıklaması: 79'u terör örgütü üyesi
Bakan Soylu'dan Boğaziçi açıklaması: 79'u terör örgütü üyesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak, PKK elebaşı Cemil Bayık'ın HDP'ye talimat verdiğini açıkladı.
2.02.2021 Gündem
İzmir merkezli 12 ilde büyük terör operasyonu!
İzmir merkezli 12 ilde büyük terör operasyonu! İzmir merkezli 12 ilde haklarında gözaltı kararı verilen 34’ü MLKP, 8’i DSİH, 1’i TKP/ML ve 8’i PKK üyesi 51 şüpheliden 48’i eş zamanlı yapılan operasyon ile gözaltına alındı.
14.01.2021 Gündem
Terör örgütü TKP/ML'nin sözde Türkiye sorumlusu yakalandı
Terör örgütü TKP/ML'nin sözde Türkiye sorumlusu yakalandı Terör örgütü TKP/ML'nin sözde Türkiye sorumlusu "Kemal" kod adlı Nihat Konak, İstanbul'da yakalandı.
13.01.2021 Gündem
Boğaziçi'ndeki olaylarla ilgili sıcak gelişme! Terör bağlantıları ortaya çıktı
Boğaziçi'ndeki olaylarla ilgili sıcak gelişme! Terör bağlantıları ortaya çıktı Boğaziçi Üniversitesi'nde rektör ataması gerekçe gösterilerek yapılan protesto gösterilerini provoke edenlere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 36 kişi arasında, terör örgütleri PKK/KCK, MLKP, DSİH, DEVPAR, THKPC ve TKP/ML içinde faaliyet yürüten şüphelilerin olduğu belirtildi.
6.01.2021 Gündem
Bakan Soylu: Terör örgütüne iki çizik daha
Bakan Soylu: Terör örgütüne iki çizik daha İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tunceli'de biri Kırmızı, diğeri Turuncu Kategori'de 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
5.10.2020 Gündem
Erol Volkan İldem ve Fadime Çakıl ölü ele geçirildi
Erol Volkan İldem ve Fadime Çakıl ölü ele geçirildi Yıldırım-4 Operasyonu kapsamında 'terörden arananlar listesi'ndeki 'kırmızı kategori'de bulunan ve 10 milyon TL’ye kadar ödülle aranan sözde 'TKP/ML-TİKKO siyasi komiseri', 'Nubar' kod adlı Erol Volkan İldem ile 'gri kategori'de yer alan ve 500 bin TL ödülle aranan 'Roza' kod adlı, Fadime Çakıl, silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi.
2.10.2020 Gündem
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: Yıldırım Operasyonları'nda 97 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Çataklı: Yıldırım Operasyonları'nda 97 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Yıldırım Operasyonlarımız 12 ayrı bölgede 14 bin personelle devam ediyor. Bugüne kadar; 97 terörist etkisiz hale getirilmiş, 51 işbirlikçi yakalanmıştır." dedi.
2.10.2020 Gündem
10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranan Erol Volkan İldem öldürüldü...
10 milyon lira ödülle kırmızı kategoride aranan Erol Volkan İldem öldürüldü... Yıldırım-4 Munzur Kutu Operasyonunda öldürülen iki teröristten biri terörden arananlarda 10 milyona kadar ödülle kırmızı kategoride yer alan Nubar kod adlı Erol Volkan İldem, diğer teröristin ise 500 bin TL’ye kadar ödülle gri kategoride yer alan, Roza kod adlı Fadime Çakıl olduğu tespit edildi.
9.09.2020 Gündem
Terör örgütüne ağır darbe! Hasan Ataş etkisiz hale getirildi
Terör örgütüne ağır darbe! Hasan Ataş etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanlığı, iç güvenlik operasyonları kapsamında Tunceli'nin Ovacık kırsalında TKP/ML terör örgütü üyesi, Turuncu Liste'de yer alan Hasan Ataş'ın etkisiz hale getirildiği bildirdi.
2.06.2020 Gündem
MİT Planlarını ortaya çıkardı! Suriye'de 'Ermeni Taburu' kurdular
MİT Planlarını ortaya çıkardı! Suriye'de 'Ermeni Taburu' kurdular PKK/YPG’li teröristler, uluslararası kamuoyunun dikkatini Suriye’ye çekmek için sözde “Ermeni Taburu” kurdu. MİT, taşeron örgütün Kandil’den gelen teröristlerden oluşturulduğunu belirledi.
15.05.2020 Gündem
Terör örgütü PKK'ya darbe! Yerle bir edildi
Terör örgütü PKK'ya darbe! Yerle bir edildi Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'nca terör örgütleri PKK ve TKP/ML TİKKO'ya yönelik sabah saatlerinde başlatılan 'Kıran-7 Munzur Vadisi' operasyonunda teröristlerin kış üslenme alanları kullanılamaz hale getirildi.
23.11.2019 Gündem
Bakanlık duyurdu! 3 terörist yakalandı
Bakanlık duyurdu! 3 terörist yakalandı İçişleri Bakanlığından, TKP/ML üyesi 3 teröristin emniyet birimleri tarafından yakalandığı bildirildi.
28.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tkpml ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tkpml haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.