Tiye Aldı

Tiye Aldı

Son dakika tiye aldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tiye aldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tiye aldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tiye Aldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tiye aldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 tiye aldı haberi bulunmuştur. Tüm tiye aldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var!
Estetik yaptıran erkekleri tiye aldı! Tolga Güleç: Burnum ve dudaklarımda botoks var! Oyuncu Tolga Güleç, komedyen Doğu Demirkol'un gösterisinde muhabirlerin de sorularını yanıtladı. Erkek sanatçı ve oyunların estetikleri hakkında da konuşan Güleç, yaptığı açıklamalarda estetik yapan erkekleri tiye aldı.
16.03.2024 Magazin
Rüzgar Aksoy Serenay Sarıkaya’yı tiye aldı! 'Yok canım ne alakası var'
Rüzgar Aksoy Serenay Sarıkaya’yı tiye aldı! 'Yok canım ne alakası var' Oyuncu Rüzgar Aksoy, ödül aldıktan sonra "Yine ben, yine ben" diyen meslektaşı Serenay Sarıkaya'yı tiye aldı. Aksoy'un "Allah'ım ne kadar az yetenekli oyuncumuz varmış" mesajı ise magazin gündemine girdi.
13.01.2024 Magazin
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı!
Özge Özpirinçci, Berrak Tüzüntaç'la boy farkını tiye aldı! İlk bebeğini Aralık 2021'de kucağına alan Özge Özpirinçci, yakın arkadaşı Berrak Tüzünataç'la buluştu. Ayna karşısında poz veren ikilinin boy farkı gündem oldu. Özpirinçi o anları tiye alan bir paylaşım yaparken, Tüzünataç'ın boy farkına rağmen topuklu giymesi dikkat çekti.
24.05.2023 Magazin
'Hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor' haberlerine gönderme: Selami abiyi mi arıyorsunuz?
'Hayranlarını yoldan çevirip ofisine davet ediyor' haberlerine gönderme: Selami abiyi mi arıyorsunuz? 'Alışmak Sevmekten Zor', 'Gitme Sana Muhtacım', 'Seni Sevmediğim Yalan', 'Tapılacak Kadınsın' ve 'Seninle Başım Dertte' gibi unutulmaz aşk şarkılarına imza atan Selami Şahin'in, Etiler'de bir AVM'nin önünü mesken tuttuğu ve yoldan geçen kadınlara sürekli ofisine davet ettiği iddia edilmişti. Eşiyle Etiler'de görüntülenen tiyatrocu Behzat Uygur, günlerce konuşulan bu haberleri tiye aldı.
19.04.2023 Magazin
Pasta siparişi skandala döndü! Sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı...
Pasta siparişi skandala döndü! Sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı... Özel bir gıda şirketinden pasta siparişinde bulunan müşteri hayatının şokunu yaşadı. ABD'de meydana gelen ve sosyal medyayı sallayan olay ülkede gündem oldu. Söz konusu gelişme bir anda ABD basınının en çok okunan haberi haline geldi.
6.04.2023 Dünya
Demet Evgar, botoks ve dolguyu abartan isimleri tiye aldı
Demet Evgar, botoks ve dolguyu abartan isimleri tiye aldı Kızı Mavi'yi geçtiğimiz aylarda kucağına alıp anne olmanın heyecanını yaşayan Demet Evgar, son paylaşımıyla olay oldu. Estetiğin dozunu kaçıranları tiye alan Evgar, yüzünü filtrelerle tanınmaz hale getirdi.
20.02.2023 Magazin
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı
Emel Müftüoğlu, Selda Bağcan'ı paylaştı! Gören inanamadı Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Emel Müftüopğlu, son paylaşımında filtrenin dozunu kaçırdı. Dizindeki rahatsızlık nedeniyle operasyon geçiren Demet Akbağ'ı ziyaret eden ünlü şarkıcının paylaşımına yorum yağdı. Doğallığa önem veren 74 yaşındaki sanatçı Selda Bağcan'ı görenler gözlerine inanamadı.
5.01.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü
Kıvanç Tatlıtuğ'un tarzını kopyaladı! Sosyal medyanın diline düştü Şu sıralar Survivor 2023 yarışması için hazırlıklara son sürat devam eden Berdan Mardini, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetildi. Tatlıtuğ'un tarzını kopyalayan Berdan Mardini, sosyal medyada alay konusu oldu. Tarzı Tatlıtuğ ile kıyaslanan Mardini'ye yorum yağdı.
23.12.2022 Magazin
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti!
Mustafa Sandal'ın 'Aya Benzer' dansı itirafı herkesi şoke etti! Mustafa Sandal, ‘Doğu Demirkol ile Alelade Show’un son bölümüne konuk oldu. Programın hazır cevap bölümünde belirli bir süre içerisinde kendisine sorulan sorulara yanıt veren ünlü isim, 'Aya Benzer' şarkısıyla meşhur olan dans figürünün kendisine ait olmadığını açıkladı.
11.12.2022 Magazin
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?'
Ata Demirer o akımı ti'ye aldı! 'Kızlar asansör kaçmadan bu pozu nasıl veriyorsunuz?' Senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı yeni filmi 'Bursa Bülbülü'nün çekimleri tamamlayan Ata Demirer, sosyal medyada eğlenceli paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü komedyen, iki milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından asansörde fotoğraf çektirme akımına uydu ve gönderisine yazdığı mesajla fenomen akımı tiye aldı.
26.10.2022 Magazin
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı!
Nisa Bölükbaşı ile Ogeday Girişken ayrılık haberlerini ti'ye aldı! Survivor All Star'da şampiyonluğuyla çok konuşulan Nisa Bölükbaşı, yarışmaya gitmeden birkaç ay önce Ogeday Girişken ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Yarışmada kaldıkları süre boyunca duygusal birlikteliklerini yansıtmayan ünlü çift, şimdilerde aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olan ikilinin ayrıldığı öne sürüldü. Bu haberleri yayınladıkları video ile yalanlayan Ogeday ve Nisa, ayrılık iddialarını ise ti'ye aldı.
20.10.2022 Magazin
Aslı İnandık, fenomen anneleri ti'ye aldı! Sosyal medya sallandı...
Aslı İnandık, fenomen anneleri ti'ye aldı! Sosyal medya sallandı... Sosyal medyada canlandırdığı tiplemelerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Aslı İnandık'ın hedefinde bu kez sosyal medya anneleri vardı. Ünlü ismin canlandırdığı tiplemeye yorum yağdı.
16.08.2022 Magazin
MasterChef'te Mehmet Şef, Danilo Zanna'yı tiye aldı! Endonezyalı yarışmacı Marsha sevgilisini çağırdı ve...
MasterChef'te Mehmet Şef, Danilo Zanna'yı tiye aldı! Endonezyalı yarışmacı Marsha sevgilisini çağırdı ve... MasterChef Türkiye 2022 heyecanı başladı. TV8 ekranında yayınlanan Survivor'ın final yapmasının ardından MasterChef yayına başladı. MasterChef hayranları için sevindiren haberi Acun Ilıcalı duyurmuştu. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Masterchef jürisinde Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu var. İlgiyle takip edilen programda, yarışmacılar kadroda devam edebilmek için tek tek hünerlerini sergiledi. MasterChef Türkiye'nin yeni bölümüne Endonezyalı yarışmacı Marsha konuk oldu. Yarışmacının konuşmasını duyan Mehmet Yalçınkaya, İtalyan şef Danilo Zanna'yı bu sözlerle tiye aldı. İşte son dakika haberinin detayları...
3.07.2022 Magazin
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz!
Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinden yeni poz! 2019 yılında yönetmen ve oyuncu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman oğlu ve eşini de paylaşan ünlü oyuncu, Atay ile çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.
19.06.2022 Magazin
Hazal Kaya kendini tiye aldı! "Çantanızda 50 faktör güneş kremi taşımanız..."
Hazal Kaya kendini tiye aldı! "Çantanızda 50 faktör güneş kremi taşımanız..." Dijital bir platformda 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' dizisiyle ekranlara dönen Hazal Kaya, sezonu Çeşme'de açtı. Tatile arkadaşları Selin Şekerci ve Demet Özdemir'le giden Kaya güneşten kızarmış halini paylaşarak kendiyle dalga geçti. Hazal Kaya'nın bikinili görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.
13.06.2022 Magazin
Timuçin Esen'in tavırlarına anlam verilemedi! 'Bu adama ne olmuş?'
Timuçin Esen'in tavırlarına anlam verilemedi! 'Bu adama ne olmuş?' Son olarak 'Hekimoğlu' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Timuçin Esen, Etilerde görüntülendi. Alaycı tavırlar sergileyen oyuncu, muhabirlerin "Mevlana dizisinde oynayacaktınız. Şimdi başka bir projede yönetmen koltuğuna oturacağınız söyleniyor" sözlerini tiye aldı.
3.03.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik aşkı kısa sürdü!
Farah Zeynep Abdullah ile Efe Çelik aşkı kısa sürdü! "Acıların Kadını" olarak bilinen "Bergen"in hayatını canlandırdığı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Farah Zeynep Abdullah'ın aşkı bitti. Ünlü oyuncu, 'DJ Artz' lakaplı müzik prodüktörü Efe Çelik'le olan pozlarını da sosyal medyadan sildi.
2.02.2022 Magazin
Ebru Şancı takipçilerini güldürdü: Babasına çekti
Ebru Şancı takipçilerini güldürdü: Babasına çekti Ebru Şancı yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı, küçük oğlunun çoraplarını evin ortasına çıkarmasının sebebinin eşi olduğunu söyledi.
24.01.2022 Magazin
Farah Zeynep Abdullah'tan evlilik açıklaması! Soruyu tiye aldı!
Farah Zeynep Abdullah'tan evlilik açıklaması! Soruyu tiye aldı! 'Masumlar Apartmanı' dizisinden ayrıldıktan sonra 'Bergen' filmi için kamera karşısına geçen ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, bir süredir ünlü rapçi DJ Artz ile aşk yaşıyor. Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan Abdullah, evlilik hakkındaki görüşlerini dile getirdi.
6.01.2022 Magazin
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı!
Ebru Şancı eşi Alpaslan Öztürk ile yaş farkını tiye aldı! Galatasaray forması giyen Alpaslan Öztürk ile mutlu bir evlilik sürdürdüğü eşi Ebru Şancı, sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 'Teve2 Magazin Masası' yorumcusu 38 yaşındaki eski manken, son olarak eşiyle arasındaki 10 yaşlık farka vurgu yaptığı yorumla adından söz ettirdi.
4.01.2022 Magazin
Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince olay oldu!
Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince olay oldu! Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Kerimcan Durmaz ve Selin Ciğerci daha sonra küsmüştü. Kerimcan Durmaz eski dostu Selin Ciğerci'yi paylaşıp dalga geçince gündem oldu.
19.12.2021 Magazin
Tansu Dayan, Melisa Şenolsun'u tiye aldı!
Tansu Dayan, Melisa Şenolsun'u tiye aldı! Müge Anlı taklitleriyle adını duyuran sosyal medya fenomeni Tansu Dayan, bu defa ünlü oyuncu Melisa Şenolsun'un kıyafetini ti'ye aldı.
20.10.2021 Magazin
Hülya Avşar tiye aldı: Maşallah... Hâlâ hoşmuş
Hülya Avşar tiye aldı: Maşallah... Hâlâ hoşmuş Sanatçı Hülya Avşar, İlber Ortaylı ile bir araya gelişinde, aylar öncesindeki olaya gönderme yaptı. Cep telefonu ile kayda geçen Avşar, "Ben gideceğim, arkamdan 'ne hoşmuş' diyeceksin tamam mı? Ben duymuyormuşum gibi" dedi. Ortaylı ise "Maşallah, hâlâ hoşmuş" diyerek kahkaha attı.
9.06.2021 Magazin
Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini böyle tiye aldı
Çağlar Ertuğrul, Şeyma Subaşı'nın sevgilisini böyle tiye aldı Oyuncu Çağlar Ertuğrul Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Mohammed Alsaloussi'dan ilginç bir istekte bulundu.
27.04.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tiye Aldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tiye aldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.