Ebru Şancı

Ebru Şancı

Son dakika Ebru Şancı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ebru Şancı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ebru Şancı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ebru Şancı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ebru şancı gelişmeleri de dahil olmak üzere 192 ebru şancı haberi bulunmuştur. Tüm ebru şancı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan paylaşımı! 'Aşkıma geldim'
Mehmet Ali Erbil'den Gülseren Ceylan paylaşımı! 'Aşkıma geldim' Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evlenme kararı almıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikiliden Erbil, sevgilisiyle romantik bir paylaşım yaptı.
28.10.2023 Magazin
Ebru Şancı'dan olay yaratacak Mehmet Ali Erbil yorumu: Akıllı adam
Ebru Şancı'dan olay yaratacak Mehmet Ali Erbil yorumu: Akıllı adam Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil (66), kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la evlenme kararı almıştı. Canlı yayına katılan eski manken Ebru Şancı'nın, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle gündem olan Mehmet Ali Erbil hakkındaki açıklamaları gündem oldu.
13.10.2023 Magazin
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler Gupse Özay’ın yeni filmi 'Lohusa' sete çıktı. Renkli anların yaşandığı sette lohusa şerbeti içildi, tüm oyuncular ve set ekibi lohusa tacı taktı. Setin ilk gününde yönetmen Kıvanç Baruönü’nün doğum günü de kutlandı.
12.10.2023 Magazin
Ebru Şancı'dan güldüren paylaşım: 'Böyle beceriksiz kadınlar da koca buluyor'
Ebru Şancı'dan güldüren paylaşım: 'Böyle beceriksiz kadınlar da koca buluyor' Futbolcu Alpaslan Öztürk, bir dönem podyumların aranan isimlerinden olan eski manken Ebru Şancı'nın kendisine hazırladığı kahvaltıyı paylaştı. Eşinin paylaşımında kullandığı ifadelere kayıtsız kalamayan Şancı'dan, esprili bir cevap geldi.
24.08.2023 Magazin
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 22 Eylül 2023 tarihinde sezon finaline girecek. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nü yeni sezonda Öykü Serter sunmayacak. 2. Sayfa'nın haberine göre Öykü Serter'in yerine gelecek isim belli oldu. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim oldu?
22.08.2023 Televizyon
Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ünlü model oldu! Gözler Öykü Serter'i arar mı?
Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ünlü model oldu! Gözler Öykü Serter'i arar mı? Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında veda eden Öykü Serter'in yerine gelecek sunucu belli oldu. Yeni sezonda bambaşka bir formatla yayınlanacak Kısmetse Olur'un yeni sunucusu sivri diliyle bilinen model oldu.
21.08.2023 Televizyon
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım! 'Kocama ayağımı öp demişimdir'
Ebru Şancı'dan eğlenceli paylaşım! 'Kocama ayağımı öp demişimdir' Eski manken Ebru Şancı, futbolcu eşi Alpaslan Öztürk'e gönderme yaparak sosyal medya hesabından eğlenceli bir paylaşıma imza attı. Ünlü isim, kendisini ve eşini gorillere benzetti.
23.06.2023 Magazin
Yayın sırasında herkes şoke olmuştu! 'Sen yattın' sözlerine açıklama geldi
Yayın sırasında herkes şoke olmuştu! 'Sen yattın' sözlerine açıklama geldi Ebru Şancı ve Bircan Bali programlarında Uraz Kaygılaroğlu'nun yatak performansını konuşurken Şancı'dan yorumcu arkadaşına şoke eden bir yanıt gelmişti. Ebru Şancı, Bircan Bali'ye söylediği "Ben yatmadım sen yattın" yanıtına dair açıklamada bulundu.
21.05.2023 Magazin
Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı!
Şeyma Subaşı'nın gelinliğinin fiyatı ortaya çıktı! Geçtiğimiz günlerde Mısırlı sevgilisi Meedo ile dünyaevine giren fenomen Şeyma Subaşı ,gelinliğiyle sosyal medyada gündem olmuştu. Gelinliğin fiyatını Ebru Şancı ortaya çıkardı.
10.05.2023 Magazin
Acun Ilıcalı, Yunanistan Survivor’a konuştu!
Acun Ilıcalı, Yunanistan Survivor’a konuştu! TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı, Yunanistan'da yayınlanan Survivor'a bağlanarak depremlerin ardından gönderilen yardım ve destek mesajları için teşekkür etti.
16.02.2023 Magazin
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi!
Ebru Şancı deprem bölgesindeki hassas ihtiyaca değindi! Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken; model Ebru Şancı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak deprem bölgesindeki hassas bir ihtiyaca değindi.
16.02.2023 Magazin
Hadise ile Icardi birlikte mi?
Hadise ile Icardi birlikte mi? Mehmet Dinçerler ile ayrılığı ile magazin gündeminden düşmeyen Hadise ile ilgili olay bir iddia ortaya atıldı. Ünlü şarkıcı Hadise'nin, Galatasaray'da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile aşk yaşadığı iddia edildi. Ebru Şancı, ikili hakkında bilinmeyeni açıkladı. İşte detaylar...
2.02.2023 Magazin
Ebru Şancı kocasının maçtaki o hareketine takıldığını itiraf etti! 'Maçta mesaj atıyorum'
Ebru Şancı kocasının maçtaki o hareketine takıldığını itiraf etti! 'Maçta mesaj atıyorum' Eyüpspor oyuncusu Alpaslan Öztürk'ün eski manken eşi Ebru Şancı zaman zaman kocasıyla ilgili yaptığı yorumlarla dikkat çekiyor. 2. Sayfa programına konuk olan Şancı, kocasının maç sırasında çiğnediği sakıza takıldığını açıkladı.
19.12.2022 Magazin
Ebru Şancı'dan Alpaslan Öztürk'e: Kendi kendine konuşuyor normal değil
Ebru Şancı'dan Alpaslan Öztürk'e: Kendi kendine konuşuyor normal değil Eski manken Ebru Şancı, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Şancı, son olarak kendisinden 10 yaş küçük futbolcu eşinin en doğal hallerini ifşa etti. Ünlü isim, yeni sezon öncesi Galatasaray'dan ayrılıp, Spor Toto 1. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer olan Alpaslan Öztürk'ün konsol oyunu oynadığı anları takipçileriyle paylaştı.
24.11.2022 Magazin
Ebru Şancı paylaşımıyla duyurdu: Az kalsın gidiyordum!
Ebru Şancı paylaşımıyla duyurdu: Az kalsın gidiyordum! Bir süredir sosyal medya paylaşımlarına ara veren Ebru Şancı, takipçilerini paylaştığı video ile bilgilendirdi.
9.08.2022 Magazin
Ebru Şancı hastanelik oldu! "8 kilo verdim ama ruhum iyileşmedi"
Ebru Şancı hastanelik oldu! "8 kilo verdim ama ruhum iyileşmedi" Futbolcu Alparslan Öztürk'ün manken eşi Ebru Şancı sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden. Son olarak 20 gün önce bir hastane paylaşımı yapan eski manken herkesi merak ettirmişti. Ebru Şancı başına gelenleri günler sonra takipçileriyle paylaştı. Yaşadığı zor anları sosyal medya hesabından paylaştı.
7.08.2022 Magazin
Ebru Şancı'dan dikkat çeken paylaşım! Alpaslan Öztürk düzeltti
Ebru Şancı'dan dikkat çeken paylaşım! Alpaslan Öztürk düzeltti Eski manken Ebru Şancı, Galatasaray'da forma giyen futbolcu eşi Alpaslan Öztürk ile pozlarını paylaştı. Şancı, dekolteli pozlarını verirken eşinin dekoltesini kapatmaya çalıştığı anları esprili bir notla paylaşınca dikkat çekti.
24.06.2022 Magazin
Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayosuna Ebru Şancı eleştiri yapmıştı! Uraz'dan olay cevap...
Uraz Kaygılaroğlu'nun slip mayosuna Ebru Şancı eleştiri yapmıştı! Uraz'dan olay cevap... Eski manken Ebru Şancı, Uraz Kaygılaroğlu'nun Bodrum tatilinde giydiği slip mayosu ile ilgili eleştirilerde bulundu. Yorumlara sessiz kalmayan Kaygılaroğlu sosyal medya üzerinden göndermeli şekilde böyle yanıt verdi...
18.06.2022 Magazin
Ebru Şancı'dan eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili şoke eden itiraf: Kocam para karşılığında kadınlarla...
Ebru Şancı'dan eşi Alpaslan Öztürk ile ilgili şoke eden itiraf: Kocam para karşılığında kadınlarla... Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan eski model Ebru Şancı Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Ebru Şancı, Burak Özçivit'in para karşılığında kadın hayranlarıyla yemek yemesi konuşulurken "Kocam para karşılığında kadınlarla yemek yiyebilir. Yollarım ben para karşılığında" dedi.
16.06.2022 Magazin
Duyuru yapıldı! 10 öğretim üyesi alınacak
Duyuru yapıldı! 10 öğretim üyesi alınacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre 10 öğretim üyesi alınacak.
9.05.2022 Ekonomi
Yaşlı adam 20 metrelik kuyuda ölü bulundu!
Yaşlı adam 20 metrelik kuyuda ölü bulundu! Antalya’nın Akseki ilçesinde yaşlı bir adam, evinin bahçesindeki yaklaşık bir buçuk metre genişliğinde 20 metre derinliğinde kuyuda ölü bulundu.
9.05.2022 Yaşam
Ebru Şancı'dan bomba Seda Sayan yorumu! "Turşuyla evleneceğine..."
Ebru Şancı'dan bomba Seda Sayan yorumu! "Turşuyla evleneceğine..." Seda Sayan'ın kendisinden 25 yaş küçük müzisyen sevgilisi Çağlar Ökten ile evlenmesi gündemden düşmüyor. Son olarak 2. Sayfa programına katılan Ebru Şancı konuya dair yorum yaptı. Ebru Şancı "Seda Sayan’ın yanına 60 yaşında yaşlı, turşu bir adam yakışmaz" yorumuyla olay oldu.
9.05.2022 Magazin
Ebru Şancı'dan olay itiraf! 'Gecenin yarısı kalkıp, Alpaslan'ı boğasım geliyor!'
Ebru Şancı'dan olay itiraf! 'Gecenin yarısı kalkıp, Alpaslan'ı boğasım geliyor!' Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı,'2. Sayfa' programına konuk oldu. Sosyal medyada eşiyle ilgili paylaşımlarla gündeme gelen üç çocuk annesi eski manken, canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
8.03.2022 Magazin
Ebru Şancı takipçilerini güldürdü: Babasına çekti
Ebru Şancı takipçilerini güldürdü: Babasına çekti Ebru Şancı yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Galatasaraylı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı, küçük oğlunun çoraplarını evin ortasına çıkarmasının sebebinin eşi olduğunu söyledi.
24.01.2022 Magazin
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim."
Mahmut Tuncer'den o fotoğrafa yorum! "Sünnet çocuklarına benzemişim." Ivana Sert geçtiğimiz gün türkücü Mahmut Tuncer ile çektiği bir selfieyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğrafa uygulanan photoshop nedeniyle oldukça genç görünen Mahmut Tuncer, sosyal medyanın diline düştü. Ünlü türkücü İvana Sert’in uyguladığı filtre hakkında konuştu.
14.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ebru Şancı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ebru şancı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.