Tinerci

Tinerci

Son dakika tinerci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tinerci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tinerci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tinerci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tinerci gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 tinerci haberi bulunmuştur. Tüm tinerci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü!
Müşterilerden para isteyip üzerlerine tiner döktü! Beşiktaş'ta midyecide oturan müşterilerden para alamayan bir kişi, kendisine müdahale eden çalışanların üzerine tiner döküp kaçtı. Yaralananın olmadığı olayda yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
18.09.2023 Yaşam
Sayıları her geçen gün artıyor! Kadın, erkek, esnaf hepsi tedirgin
Sayıları her geçen gün artıyor! Kadın, erkek, esnaf hepsi tedirgin İstanbul sokaklarında dönem dönem sayıları artan tinerciler, son zamanlarda Beşiktaş’ta esnaf ve vatandaşların huzurunu kaçırıyor.
17.09.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki salı günü açıklayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki salı günü açıklayacağız Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'ne konuştu. Yeni sivil anayasa hazırlıklarının devam ettiğini belirten Erdoğan, 'Önümüzdeki salı günü tüm kesimlerin beklentileri doğrultusunda hazırlanan İnsan Hakları Eylem Planı'nı paylaşacağız. Bir sonraki hafta da inşallah ekonomik reform paketini açıklayacağız' dedi.
24.02.2021 Gündem
Çıplak gezinen adam isyan ettirdi
Çıplak gezinen adam isyan ettirdi Sivas Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde akli dengesinin bozuk olduğu düşünülen madde bağımlısı şahıs, çocuk parklarında soyunuyor. Şahsın geçtiğimiz günlerde oyun parkında soyunduğu anlar cep telefonuyla görüntülenirken, bu durum çocuklarını oyun oynamak için parklara yollayamayan mahalle halkını isyan ettirdi.
11.09.2020 Yaşam
Tinerci zannetti, eski eşi çıktı!
Tinerci zannetti, eski eşi çıktı! Antalya'da 50 gün önce durakta beklerken, önce tinerci zannettiği eski eşinin bıçaklı saldırısına uğrayan ve pencereden bakan 10 yaşındaki oğlunun gözü önünde 21 yerinden bıçaklanarak öldürülmek istenen Ayşe Seyidoğlu, günlük hayatına geri dönerken hala yaşadıklarının etkisini üzerinden atamadı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen eski eşin önümüzdeki hafta yapılacak ilk duruşması öncesi 4 çocuk annesi Seyidoğlu’na sivil toplum derneklerinden destek geldi.
3.11.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimde PKK ile iş birliği yapanlar şehit cenazesine giderken dikkatli olmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimde PKK ile iş birliği yapanlar şehit cenazesine giderken dikkatli olmalı AK Parti Kızılcahamam kampında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye genelinde AK Parti olarak yüzde 44,4'lük oy oranına ulaştık. Bu sonuç, AK Parti olarak girdiğimiz mahalli idareler seçimlerinde elde ettiğimiz en yüksek ikinci oy oranıdır." dedi. Erdoğan, ayrıca "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili süreci takip ediyoruz, takip edeceğiz" açıklamasında bulundu.
27.04.2019 Siyaset
Tinerciler polisin boynunu kesti
Tinerciler polisin boynunu kesti Beşiktaş’ta doğum günü kutlamasından dönen polis memuruna tinerciler kırık şişeyle saldırdı. Boynundan ağır yaralanan genç polisin tedavisi sürüyor.
16.12.2018 Yaşam
Madde bağımlısı şahıs cami avlusunda kendini yaktı
Madde bağımlısı şahıs cami avlusunda kendini yaktı Ataşehir’de madde bağımlısı bir şahıs henüz bilinmeyen bir sebeple cami avlusunda kendini ateşe verdi. Şahıs alev alev yandıktan sonra söndü, sağlık ekipleri ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırdı.
24.11.2018 Yaşam
Uyuşturucu bağımlısı genç ölü olarak bulundu
Uyuşturucu bağımlısı genç ölü olarak bulundu Taksim'de uyuşturucu madde bağımlısı olduğu iddia edilen şahıs kaldırımda oturur halde ölü olarak bulundu.
26.08.2018 Yaşam
En mutlu gününde öldürüldü
En mutlu gününde öldürüldü Üniversiteden yeni mezun olan Gürkan Aras, iş görüşmesine gittiği Beylikdüzü’ndeki holdingle anlaştı. İşe girmenin mutluluğuyla evine dönen genç, Sefaköy’de önünü kesen tinerciler tarafından bıçaklanarak öldürüldü
15.03.2018 Yaşam
Tinerciler, parkta kızıyla  yürüyen babayı bıçakladı
Tinerciler, parkta kızıyla yürüyen babayı bıçakladı İstanbul’un göbeği Taksim Gezi Parkı’nda 9 yaşındaki kızı İpek’le dolaşan Suriyeli baba Muhammed Ahmed, para vermediği için üç tinerci tarafından karnından bıçaklandı. Kaçmaya çalışan babası kanlar içinde yere yığılan küçük kız, gözyaşlarını tutamadı
5.09.2017 Yaşam
Taksim'de dehşet anları! Kızının gözleri önünde bıçaklandı
Taksim'de dehşet anları! Kızının gözleri önünde bıçaklandı Taksim Gezi Parkını mesken tutan bir grup tinerci, kızıyla parkta dolaşan Suriyeli Muhammed Ahmed isimli vatandaşı, para vermediği gerekçesiyle kızının gözleri önünde bıçakladı.
5.09.2017 Yaşam
Tinerci yuvası olan tarihi mekan, modern mesire alanına çevrildi
Tinerci yuvası olan tarihi mekan, modern mesire alanına çevrildi Siirt'in tarihi yerlerden biriyken tinercilerin mekanı haline gelen ve zaman zaman intihar vakalarının meydana geldiği Delikli Taş (Rasıl Hacar), Siirt Valiliği ve Dicle Kalkınma Ajansı'nın hazırladığı proje ile modern bir mesire alanına çevrildi.
29.09.2021 Gündem
Galatasaray'da tinerci dehşeti!
Galatasaray'da tinerci dehşeti! Galatasaray Spor Kulübü'nün Mayıs ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı Gayrettepe Dedeman Otel'de gerçekleşti.
15.05.2017 Galatasaray
Sesli organik pazar kapatıl
Sesli organik pazar kapatıl İstanbul Zeytinburnu’nda 2010 yılında açılan organik pazarın ön tarafı kütüphane yapılacak gerekçesiyle kapatıldı.
29.09.2021 Gündem
Adamı böyle yaktı
Adamı böyle yaktı İstanbul Nişantaşı'nda bugün tinerci dehşeti yaşandı. Tinerci olduğu iddia edilen bir kişi yolunu kestiği vatandaşın üzerine tiner dökerek ateşe verdi.
14.12.2016 Haber
Tinerci yolunu kestiği adamı yaktı!
Tinerci yolunu kestiği adamı yaktı! İstanbul Nişantaşı'nda bugün tinerci dehşeti yaşandı. Tinerci olduğu iddia edilen bir kişi yolunu kestiği vatandaşın üzerine tiner dökerek ateşe verdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler kısa sürede yayılarak gündem oldu.
14.12.2016 Yaşam
Fatih Üniversitesi rektörü hakkında tutuklama kararı
Fatih Üniversitesi rektörü hakkında tutuklama kararı Kapatılan Fatih Üniversitesi'nin rektörü Şerif Ali Tekalan ve Şifa Üniversitesi yöneticilerinden Zafer Dokan hakkında tutuklamaya yönelik yakalama emri çıkartıldı.
29.09.2021 Gündem
Konya'da şok olay! 10'uncu çocuk da kız olunca...
Konya'da şok olay! 10'uncu çocuk da kız olunca... Konya’da eşinin erkek evlat beklentisine karşın 9 kız çocuğu doğuran ve son çocuğuna 6 aylık hamileyken onun da kız olduğunun anlaşılması üzerine eşi tarafından terk edilen 38 yaşındaki Suzan Bulut, yaşları 1...
30.10.2016 Yaşam
Unutulurum diye hiç korkmadım
Unutulurum diye hiç korkmadım Özge Özberk ve Kutsi setlere Kalbimdeki Deniz dizisiyle geri döndü. Her şeyini kaybetmiş bir kadının ayağa kalkma hikayesini anlatan ikili, "İyi bir ikili olduk. Aramızdaki uyum ekrana yansıyacaktır" diyor
23.10.2016 Arşiv
‘Eşek sudan gelene kadar döverim’ diyen Muhtar Kandaz'a şok
‘Eşek sudan gelene kadar döverim’ diyen Muhtar Kandaz'a şok Sosyal paylaşım hesabı Facebook üzerinden “Mahallemizin gençlerine duyurulur” başlıklı bir mesaj paylaşan Muhtar Remzi Kandaz hakkında 2 yıldan 4 yıla hapis istemi ile dava açıldığı ortaya çıktı...
14.04.2016 Yaşam
İstanbul’da kaybolan Esra’dan bir haftadır haber yok
İstanbul’da kaybolan Esra’dan bir haftadır haber yok Beykoz’da bir hafta önce işe gittikten sonra bir daha eve gelmeyen 19 yaşındaki Esra, ailesini üzüntüye boğdu.
2.03.2016 Yaşam
İstanbul'da 3 ilçede 8 araç kundaklandı
İstanbul'da 3 ilçede 8 araç kundaklandı İstanbul Bahçelievler, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi’de meydana gelen kundaklama olaylarında 8 araç kullanılamaz hale geldi.
18.12.2015 Yaşam
İstanbul'un göbeğinde tinerci dehşeti
İstanbul'un göbeğinde tinerci dehşeti Şişli’de bir kişi, evinin yakınındaki parkta 3 ay içerisinde ikinci kez tinercilerin saldırısına uğradı...
27.10.2015 Yaşam
95 gün sonra hayatını kaybetti
95 gün sonra hayatını kaybetti İSTANBUL’da geçen Temmuz ayında tinercilerin yaktığı iddia edilen emlak danışmanı Fatma Özkan tedavi gördügü hastanede 95 gün sonra yaşamını yitirdi...
14.10.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Tinerci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tinerci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.