Timsah

Timsah

Son dakika timsah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan timsah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını timsah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Timsah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan timsah gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.039 timsah haberi bulunmuştur. Tüm timsah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti
Polise yakalandı, zehirli yılanla intihar etti Güney Afrika'da polis tarafından yakalanan bir hayvan kaçakçısı, ev araması sırasında zehirli yılana kendisini ısırtarak intihar etti.
9.04.2024 Dünya
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor
İnci Taneleri’ne iki yeni isim geliyor Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor.
28.03.2024 Magazin
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu
Yaban hayatını kurutmuş! Son Anadolu Kaplanı'nı da o vurdu 30 ülkede yüzlerce hayvanı avlayan iş adamı, bunların içini doldurup kaçak müzede sergiledi. Ali Haydar Üstay leopar, bizon, kutup ayısı, timsah ve jaguar gibi koruma altındaki hayvanları özellikle avladı. Çizgili geyik vurabilmek için iki hafta ağaçta yaşamayı göze alan iş adamı, içini doldurduğu ya da dişlerini aldığı hayvanları müzesinde sergiledi. Polis ele geçirdiği 396 parçayı Millî Parklar Genel Müdürlüğüne teslim edecek. Ali Haydar Üstay’ın, son Anadolu kaplanını Hakkâri’de öldürdüğü, derisini de sergilediği ortaya çıktı.
20.03.2024 Vatan TV
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu
Avcının kaçak müzesi ortaya çıktı! Anadolu Kaplanı'nı vurdu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen Ali Haydar Üstay'ın iki farklı adresine operasyon düzenledi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Öte yandan Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi.
19.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum'dan Özgür Özel'e Gazze yanıtı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Gazze hakkındaki konuşmaları üzerinden kendisini eleştiren CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e Sultangazi Mitingi’nde yanıt verdi. Kurum, "Gazze konusunda en son konuşacak olanlar İsrail’e tek bir cümle tepki vermeyenler, milletin destek mitinglerine katılmayanlar; sıraya girmişler bize saldırıyorlar. Bunların başını da Özgür Özel çekiyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Komodo Ejderi Özellikleri Nelerdir? Komodo Ejderi Tehlikeli Midir, İnsana Saldırır Mı?
Komodo Ejderi Özellikleri Nelerdir? Komodo Ejderi Tehlikeli Midir, İnsana Saldırır Mı? Yaklaşık olarak 3 metreye kadar uzayabilen ve Ortalama 80 kilo olan komodo ejderleri, doğanın en önemli yırtıcıları içerisinde yer alır. Aynı zamanda timsah görünüme sahip olan bu canlılar, yapısına göre oldukça hızlı koşarlar. Hem doğal ortamlarında hem de hayvanat bahçelerinde bu canlıları görmek mümkün. Güçlü bir yırtıcı olduğu için ise tüm canlılar için tehlikeli olduklarını söylemek mümkündür.
30.01.2024 Gündem
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı
Cinsiyet değiştiren Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz son halini yayınladı Çukur dizisinde ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü oyuncu şimdi ise mini elbisesiyle kamera karşısına geçti.
8.01.2024 Magazin
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar...
Gökhan Gönül itiraf etti: Eşim kaçtı, bana Kadıköy'de para atanlar... Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve Beşiktaş'a transferi olay yaratan eski Milli futbolcu Gökhan Gönül, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gönül, Beşiktaş'a transfer sürecinden Fenerbahçe'ye geri dönüşüne kadar birçok konuya değindi.
2.11.2023 Fenerbahçe
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah'ı Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah'ı Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı Çukur'da Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yılmaz yeni ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaştı.
3.09.2023 Magazin
Fenerbahçeli yıldızın hesabı ifşa oldu! Evde timsah besliyordu, sevgilisini 'yok' saydı
Fenerbahçeli yıldızın hesabı ifşa oldu! Evde timsah besliyordu, sevgilisini 'yok' saydı Fenerbahçeli yıldız futbolcuyla ilgili bomba detay ortaya çıktı. Sosyal medyada herkes bunu konuşuyor. Sarı lacivertli futbolcunun evinde timsah beslediği iddialarının ardından sevgilisiyle ilgili ayrıntı bir anda gündem oldu. İşte son dakika haberin detayları...
30.08.2023 Fenerbahçe
Arazi anlaşmazlığında kan aktı!
Arazi anlaşmazlığında kan aktı! Sivas'ın Kangal ilçesinde Ali K. (62), arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olduğu eniştesi Ali Rıza Ercan (75) ile onun oğlu Hüseyin Ercan'ı (52) av tüfeği ile vurarak öldürdü.
18.08.2023 Yaşam
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı
Cinsiyet değiştirmişti: Çukur'un Timsah Celil'i son halini paylaştı Çukur'da Timsah Celil rolüyle hafızalara kazınan Ahmet Melih Yılmaz, geçtiğimiz yıllarda cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştu. Yılmaz yeni ismini Meli Bendeli olarak değiştirdi. Sosyal medya hesabından son hallerini paylaştı.
18.08.2023 Magazin
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz"
İstanbul için zaman doldu: "7'nin üzerinde deprem bekliyoruz" 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden bugün tam 24 yıl geçti. Ancak geçen bu süre zarfında depreme hala hazırlıklı değiliz. Prof. Dr. Şükrü Ersoy CNN TÜRK canlı yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.08.2023 Gündem
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak
MEB'den açıklama geldi! Okullarda yeni dönem başlıyor! Sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa af yok ve açık liseye geçişler zorlaşacak MEB'den son dakika açıklaması geldi. Okullarda yeni dönem başlıyor. MEB tarafından yapılan açıklamada milyonlarca öğrenci ilgilendiren yeni dönemin şifreleri verildi. Liselere sınıf tekrarı geliyor, devamsızlığa kesinlikle af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin okullarda yeni dönemde uygulanacak kuralları tek tek duyurdu.
17.08.2023 Eğitim
İstanbul'da akılalmaz olay! Çantadan timsah çıktı
İstanbul'da akılalmaz olay! Çantadan timsah çıktı İstanbul'da tarihi eser kaçakçılarına yönelik 6 ayrı operasyon düzenleyen İstanbul İl Jandarma Ekipleri, eski dönemlere ait sikke, altın ve bronz takılar ele geçirdi. Ekipler operasyonda ayrıca, bir araçta timsah başı ve derisi de yakalandı.
17.08.2023 Yaşam
Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu Meli Bendeli, mini etekli poz verdi!
Cinsiyet değiştiren 'Timsah Celil' lakaplı ünlü oyuncu Meli Bendeli, mini etekli poz verdi! Çukur dizisinde canlandırdığı 'Timsah Celil' karakteriyle kitlelerce tanınan, ardından ise cinsiyet değiştirmesi çok konuşulan ünlü oyuncu Meli Bendeli, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Mini etekli ayna pozunu paylaşan oyuncu her geçen gün ne kadar değiştiğini gözler önüne seriyor.
31.07.2023 Magazin
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı!
Cinsiyet değişimiyle gündeme gelen Ahmet Melih Yılmaz son halini paylaştı! Bir döneme damga vuran fenomen dizi Çukur'da ‘Timsah Celil’ karakterini canlandıran, ardından Cam Tavanlar dizisiyle izleyenlerin karşısına çıkan oyuncu Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans birey olduğunu açıklamıştı. Yeni hayatında Meli Bendeli adını alan oyuncu sosyal medya sayfasından paylaştığı gönderilerle sık sık gündeme geliyor. Meli Bendeli şimdi ise son halini takipçilerinin beğenisine sundu.
16.06.2023 Magazin
Falda Timsah Görmek Ne Demek? Kahve Falında Timsah Nasıl Yorumlanır?
Falda Timsah Görmek Ne Demek? Kahve Falında Timsah Nasıl Yorumlanır? Falda timsah görmek genellikle bir düşman ya da rekabet durumu olarak yorumlanır. Timsah büyük ve saldırgan bir hayvan olduğundan falda çıkması da bu anlamlara gelir. Eğer birinden hoşlanıyorsanız duygularınızı daha net ifade etmeniz gerektiği şeklinde de yorumlanması mümkündür. Falda timsah bir düşman ya da ihanet anlamına gelebilir. Eğer iş yeri sahibiyseniz bu durum rakip firma olarak da yorumlanabilir.
13.06.2023 Gündem
Dişi timsahların tek başlarına üreyebildikleri ortaya çıktı
Dişi timsahların tek başlarına üreyebildikleri ortaya çıktı Kendi kendine hamile kalan ilk timsah örneği Kosta Rika'daki bir hayvanat bahçesinde tespit edildi.
8.06.2023 Dünya
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız
Bakan Özer: 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Türkiye'deki muhalefette yapılanları takdir etme yok. 2022 yılında köy okulunun tamamını hayat geçirme hedefimizi aştık. Her köy okulunun içerisine halk eğitim merkezi koyduk, 2023'ün sonuna kadar tüm köy okullarını açacağız." dedi.
10.05.2023 Eğitim
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay
Amazon’da dehşet anları, bir hafta cesetle yaşadı! Korku filmini aratmayacak olay Kocası kalp krizi geçirip hayatını kaybeden ve teknesinin motoru bozulan 68 yaşındaki Brezilyalı kadın, bir hafta boyunca kocasının cansız bedeni ile Amazon nehrinde sürüklendi. 'Bu kadarı ancak filmlerde olur' denecek hikaye bugün dünya basınında dikkat çekti.
8.04.2023 Dünya
Pınar Damar'ın son görüntüleri ortaya çıktı! Takip etmiş, cinsel saldırıda bulundu sonrası korkunç
Pınar Damar'ın son görüntüleri ortaya çıktı! Takip etmiş, cinsel saldırıda bulundu sonrası korkunç İstanbul'da ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Pınar Damar'ın Bağcılar'da bir çalılık alanda cansız bedeni bulunmuştu. Pınar Damar'ın katil zanlısı ise adli tıp önünde Damar'ın ailesiyle bekleyen kuzeninin eşi olduğu ortaya çıkmıştı. Damar cinayetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Pınar Damar'ın öldürülmeden önceki görüntüleri ortaya çıktı.
16.03.2023 Gündem
Öz kızını öldürüp televizyona çıkmıştı! Koğuş arkadaşı iğrenç gerçeği itiraf etti
Öz kızını öldürüp televizyona çıkmıştı! Koğuş arkadaşı iğrenç gerçeği itiraf etti Lise öğrencisi Gamze Sakallıoğlu'nun yatağında ölü bulunmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Gamze'nin anne ve babası daha önce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı, ikili yeniden tutuklandı. Gamze'nin annesi cinayetten sonra bir televizyon programına çıkıp timsah gözyaşları dökmüştü. Olayın ardından cinsel birliktelik çıktı.
13.03.2023 Gündem
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti
Almanya'nın loto milyoneri Kürşat Yıldırım'ın görüntüsü şaşırttı! Papağan alacağını söylemişti tercihi şok etti Almanya'da yaşayan gurbetçi Kürşat Yıldırım oynadığı loto kuponu sayesinde 9 milyon euro'luk büyük ikramiyeyi kazanmıştı. İkramiyesini alır almaz lüks otomobiller ve evlere harcayan Kürşat evlenebileceği bir eş için de gazeteye ilan vermişti. Chico lakablı Kürşat Yıldırım'ın son yaptığı ise görenleri hayrete düşürdü.
2.02.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Timsah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki timsah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.