Tilda Swinton

Tilda Swinton

Son dakika Tilda Swinton haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tilda Swinton ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tilda Swinton haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tilda Swinton

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tilda swinton gelişmeleri de dahil olmak üzere 35 tilda swinton haberi bulunmuştur. Tüm tilda swinton haberleri aşağıda listelenmiştir.
Festivalin en şık gecesi!
Festivalin en şık gecesi! 75. Venedik Film Festivali’nin merakla beklenen gerilim-korku filmi Suspiria’nın galası önceki gün Venedik’te gerçekleşti. Filmin birbirinden ünlü oyuncuları kırmızı halıda adeta şıklık yarışına girdi
2.09.2018 Magazin
Sofistike şıklık
Sofistike şıklık Paris’te gerçekleşen Haute Couture Moda Haftası’nın hiç şüphesiz en önemli defilelerinden biri Karl Lagerfeld’ın baş tasarımcısı olduğu Chanel’di.
5.07.2017 Magazin
Kırmızı halıda parladılar
Kırmızı halıda parladılar 70. Cannes Film Festivali tüm heyecanıyla devam ediyor. Festival kapsamında ‘Okja’ filminin gösterimi önceki gün gerçekleşti.
20.05.2017 Magazin
Meryem Cannes'da
Meryem Cannes'da Meryem Uzerli, Fransız mücevher markası Chopard’ın davetlisi olarak Cannes Film Festivali’ne katıldı.
20.05.2017 Magazin
Brad Pitt geri dönüyor!
Brad Pitt geri dönüyor! Başrollerini Brad Pitt, Tilda Swinton ve Ben Kingsley’in paylaştığı Netflix yapımı ‘War Machine’ filminin fragmanı yayınlandı.
3.04.2017 Magazin
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başlıyor!
Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul başlıyor! Mercedes-Benz Fashion Week 20-24 Mart tarihleri arasında İstiklal Caddesi'nde bulunan Grand Pera'da gerçekleşecek.
15.03.2017 Kültür Sanat
İlk fragman heyecanı
İlk fragman heyecanı Brad Pitt, Tilda Swinton ve Sir Ben Kingsley’in başrolde yer aldığı War Machine’den ilk fragman yayınlandı.
6.03.2017 Kültür Sanat
İlk fragman heyecanı
İlk fragman heyecanı Brad Pitt, Tilda Swinton ve Sir Ben Kingsley’in başrolde yer aldığı War Machine’den ilk fragman yayınlandı.
5.03.2017 Magazin
Tanınmaz hale geldi
Tanınmaz hale geldi Başarılı oyuncu Tilda Swinton yeni filmi ‘Suspiria’nın çekimlerinde resmen tanınmaz hale geldi.
3.03.2017 Magazin
Tilda Swinton herkesi şaşırttı
Tilda Swinton herkesi şaşırttı İngiliz oyuncu Tilda Swinton, yeni filmi 'Suspiria' için tanınmaz hale geldi.
3.03.2017 Magazin
Doctor Who olmaya koşuyor
Doctor Who olmaya koşuyor Büyük bir hayran kitlesine sahip ‘Doctor Who’ dizisinde, doktoru canlandıran Peter Capaldi’nin bu sezon diziden ayrılacağını duyurması sevenlerini şaşırtmıştı.
18.02.2017 Magazin
Yeni filminin ismi belli
Yeni filminin ismi belli Wes Anderson, yeni animasyon filmini açıkladı...
21.12.2016 Magazin
75 kişinin hayatını kurtaran cesur yürek...
75 kişinin hayatını kurtaran cesur yürek... Savaş Vadisi (Hacksaw Ridge), 2. Dünya Savaşı'nda görev yapan vicdani retçi Desmond T. Doss'un çarpıcı hayat hikayesini ele alıyor.
4.11.2016 Arşiv
Sosyete'nin kötü kızı: 'Aşkta her yol mübahtır'
Sosyete'nin kötü kızı: 'Aşkta her yol mübahtır' Seren Deniz Yalçın, Yüksek Sosyete dizisine beş bölüm önce dahil oldu...
31.10.2016 Magazin
Yasak elmayı Chanel de tattı
Yasak elmayı Chanel de tattı Küba’da, yine kayıtlara geçecek bir etkinlik düzenlendi. Ancak Kübalıların defile alanına yaklaştırılmaması tepki çekti.
4.05.2016 Dünya
İstanbul Film Festivali başlıyor
İstanbul Film Festivali başlıyor İKSV tarafından bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan “İstanbul Film Festivali”, 7-17 Nisan arasında sinemaseverlerle buluşacak. 221 filmin gösterileceği festivalde öne çıkanları seçtik.
1.04.2016 Arşiv
!f İstanbul’un kaçırılmaması gereken filmleri
!f İstanbul’un kaçırılmaması gereken filmleri Bu sene 15’incisi düzenlenen ve Perşembe günü başlayan !f İstanbul’da birbirinden özel filmler ilk defa izleyiciyle buluşacak.
19.02.2016 Arşiv
!f'te birleştiren filmler
!f'te birleştiren filmler 15’inci !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali, 18-28 Şubat tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek. Bu yıl “!f İstanbul birleştiriyor!” sloganıyla yola çıkan festival, bağımsız sinemanın en iyilerini sunacak.
2.02.2016 Magazin
Beyazperdenin yeni aşıkları
Beyazperdenin yeni aşıkları wes Anderson’ın The Grand Budapest Hotel’inde oynayan Tilda Swinton ve Ralph Fiennes ikilisi, yeni Luca Guadagnino filmi A Bigger Splash’te daha büyük bir aşkın iki tarafı olacak...
4.10.2015 Magazin
Hızla tüketelim olur mu?
Hızla tüketelim olur mu? Hep yeni olanın peşindeyiz! Trend olan bizi sürüden ayıracak diye aslında hemen ardından çıkan diğer bir trendle kovalaması zor bir döngünün içine hapsoluyoruz...
24.01.2015 Arşiv
Beyaz cesaret isteyen bir renk
Beyaz cesaret isteyen bir renk Tasarımın farklı alanlarında eğitim alan Pelin Dumlu, sadece beyaz gömleklerden oluşan White Posture markasının kurucusu...
31.12.2014 Arşiv
Sadece Aşıklar Hayatta Kalır Film Fragmanı
Sadece Aşıklar Hayatta Kalır Film Fragmanı Jim Jarmusch'un 2013 yapımı Only Lovers Left Alive filmi, yüzyıllardan biri birbirine aşık olan iki vampirin öyküsünü anlatıyor. Filmin başrollerinde Tom Hiddleston (Adam) ve Tilda Swinton (Eve) yer alıyor. Eve'in sorunlu kızkardeşi Ava rolünde ise Mia Wasikowska seyircilerle buluşuyor.
11.02.2014 Sinema-Dizi
İstanbul: Güzelliğin çarpıklığı!
İstanbul: Güzelliğin çarpıklığı! Moda dünyasının peşinden koştuğu dünyaca ünlü illüstratör Olaf Hayek İstanbul’daydı.
17.01.2014 Arşiv
2013'ün 'bağzı' filmleri
2013'ün 'bağzı' filmleri Kötüleri değil iyileri hatırlamak lazım... Ezgi Altan yazdı.
30.12.2013 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Tilda Swinton ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tilda swinton haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.