Bakan Koca: Çok yakında aramıza 15 bin 537 tıbbi sekreter arkadaşımız daha katılacak
Bakan Koca: Çok yakında aramıza 15 bin 537 tıbbi sekreter arkadaşımız daha katılacak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapılacağını duyurdu.
29.11.2022 Çalışma Hayatı
Tıbbi sekreterden tepki çeken paylaşım! Soruşturma başlatıldı
Tıbbi sekreterden tepki çeken paylaşım! Soruşturma başlatıldı Sapanca Devlet Hastanesi’nde tıbbi sekreterlik yapan kadın, hastanenin bahçesindeki banklarda oturan çarşaflı kadınları izinsiz kayıt aldığı anları, “Sizden hiçbir şeyden nefret etmediğim kadar nefret ediyorum” diyerek sosyal medya hesabından paylaştı. O paylaşım sonrasında tıbbi sekreter hakkında soruşturma başlatıldı.
7.07.2022 Gündem
Ankara Üniversitesi 119 sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları!
Ankara Üniversitesi 119 sağlık personeli alacak! İşte başvuru şartları! Ankara Üniversitesi 119 sağlık personeli alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. İlana göre, Ankara Üniversitesi, hemşire, biyolog, çocuk gelişimcisi, laborant, sağlık idarecisi, laboratuvar teknikeri, diyetisyen, eczacıi fizyoterapist, psikolog, tıbbı görüntüleme teknikeri, laboratuvar teknikeri, dil ve konuşma terapisti ve tıbbi sekreter alacak. Başvurular 17 Mayıs'ta sona erecek. Peki, Ankara Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Ankara Üniversitesi 119 sağlıkçı alımı başvurusu şartları!
3.05.2021 Personel Alımı
Açık kıyafet giydiği için vurmuş!
Açık kıyafet giydiği için vurmuş! Bursa'da tıbbi sekreter Arzu Özkan'ı eski sevgilisi açık kıyafet giydiği için vurduğunu itiraf etti
4.05.2017 Yaşam