Thomas Schaaf

Thomas Schaaf

Son dakika Thomas Schaaf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Thomas Schaaf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Thomas Schaaf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thomas Schaaf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thomas schaaf gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 thomas schaaf haberi bulunmuştur. Tüm thomas schaaf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray yeni sezonda Alman ekolüne geçecek!
Galatasaray yeni sezonda Alman ekolüne geçecek! Sarı-Kırmızılı yönetimin son toplantısında radikal kararlar alındığı ortaya çıktı. Buna göre Riekerink’e sezon sonunda bile olsa veda edileceği, yeni sezon itibariyle Alman bir teknik direktörün takımın başına getirileceği öğrenildi. Galatasaray’da daha önce gündeme Schaaf ve Armin Veh gelmişti.
24.09.2021 Galatasaray
En güçlü aday Schaaf
En güçlü aday Schaaf Vitor Pereira’nın yerine birini arayan Fenerbahçe, listenin ilk sırasına tecrübeli Alman hocayı yazdı!
24.09.2021 Fenerbahçe
Terim olmazsa "o" isim gelecek
Terim olmazsa "o" isim gelecek Cimbom, Terim hayali gerçekleşmezse, B planı olan Thomas Schaaf’a yönelecek. Haber bekleyen Alman hoca, Schalke 04’ün golcüsü Jan Klaas Huntelaar’ı Galatasaray’a getirmeyi planlıyor
24.09.2021 Galatasaray
'Avrupa'dan men cezası kalkabilir'
'Avrupa'dan men cezası kalkabilir' Sarı-kırmızılılarda eski yönetim kurulu üyesi Cem Kınay, Avrupa'dan men cezasının kalkacağını iddia etti.
17.06.2016 Galatasaray
Teknik direktörü çıkmazı!
Teknik direktörü çıkmazı! Yönetim kendi içinde kavgalar yaşarken sezon açılışına kısa bir süre kalsa da takımın başındaki isim hâlâ netleşmedi. Başkan Özbek’in gönlü Fatih Terim’den yana, Alp Yalman ise ‘Feldkamp’ etkisi yaratacak bir Alman çalıştırıcıyı istiyor.
14.06.2016 Galatasaray
Aslan 3'e bölündü
Aslan 3'e bölündü Başkan Özbek, Fatih Terim’i beklemeye kararlı. Yöneticiler Riekerink’le devam etmek istiyor, Alp Yalman ise yeni hoca peşinde, en ciddi aday Thomas Schaaf. Hâl böyle olunca, işler iyiden iyiye çıkmaza giriyor.
24.09.2021 Galatasaray
Galatasaray'da Thomas Schaaf sürprizi
Galatasaray'da Thomas Schaaf sürprizi Galatasaray’da çözülmesi gereken en ciddi sorun, teknik direktör konusu. Yönetimin tek bir büyük hedefi var, o da Fatih Terim.
24.09.2021 Galatasaray
Thomas Schaaf sağ olsun!
Thomas Schaaf sağ olsun! Marcelo Guedes'in geliş sırrı ortaya çıkardı
6.02.2016 Beşiktaş
Özil'den Arda'ya mesaj var!
Özil'den Arda'ya mesaj var! Arsenal'in sihirbaz lakaplı yıldızı Mesut Özil'den Arda Turan'a mesaj var: İyi olan kazansın!
7.01.2016 Futbol
Schaaf’ın yeni takımı belli oldu
Schaaf’ın yeni takımı belli oldu Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Hannover 96'nın yeni teknik direktörü Thomas Schaaf oldu.
28.12.2015 Futbol
Thomas Schaaf görevinden ayrıldı
Thomas Schaaf görevinden ayrıldı Almanya Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt'un teknik direktörü Thomas Schaaf görevinden ayrıldı.
26.05.2015 Futbol
'Fizik gücümü Almanya'ya borçluyum'
'Fizik gücümü Almanya'ya borçluyum' Beşiktaş'ın Portekizli golcü futbolcusu Hugo Almeida, Türkiye Futbol Federasyonu'nun TamSaha dergisinin 112. sayısına konuştu.
28.02.2014 Futbol
Büyük tepki!
Büyük tepki! Beşiktaş’ta, bir grup yönetici, Şenol Güneş’in gelmesi için uğraşırken, buna karşı olanlar ise, “O zaman Samet Aybaba’yı neden gönderdik? O bu takımı üçüncü yaptı ama Güneş sezonu bile tamamlayamadı” dediler.
24.06.2013 Futbol
Favori Bilic plase Schaaf!
Favori Bilic plase Schaaf! Beşiktaş’ta Hırvat teknik adamın ismi bir adım öne çıksa da Alman Shaaf’la da görüşmeler devam diyor
23.06.2013 Futbol
Özen'den Avrupa turu
Özen'den Avrupa turu Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta futbol genel direktörü Önder Özen, dün Fransa'ya giderek temaslarına devam etmişti.
21.06.2013 Futbol
Beşiktaş'tan şok açıklama!
Beşiktaş'tan şok açıklama! “Sayın Prosinecki ile görüştüğümüzde kendisini anlamsız şekilde tedirgin ve huzursuz gördük. Onun Beşiktaş’a faydalı olamayacağını tespit ettik.”
20.06.2013 Futbol
Özen'den transfer açıklamaları
Özen'den transfer açıklamaları Beşiktaş Kulübü Futbol Genel Direktörü Önder Özen, bir basın toplantısı düzenledi.
18.06.2013 Beşiktaş
İmzayı attı!
İmzayı attı! Beşiktaş yeni teknik direktörünü Almanya'da buldu.
8.06.2013 Futbol
Kartal'ın başına Schaaf geliyor
Kartal'ın başına Schaaf geliyor Beşiktaş'ta yeni hoca yüksek ihtimalle Schaaf olacak
5.06.2013 Futbol
Hoca arayışı devam ediyor!
Hoca arayışı devam ediyor! Beşiktaş'ta Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından başlayan teknik direktör arayışları sürüyor.
4.06.2013 Futbol
Fenerbahçe'de deprem!
Fenerbahçe'de deprem! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman görevinden istifa etti.
29.05.2013 Futbol
41 yılın sonunda ayrılık!
41 yılın sonunda ayrılık! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Werder Bremen’in 14 yıldır teknik direktörlüğünü yapan Thomas Schaaf görevinden ayrıldı.
15.05.2013 Futbol
Werder'de deprem!
Werder'de deprem! Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de teknik direktör Thomas Schaaf, görevinden ayrılıyor...
15.05.2013 Futbol
Bremen'de ortalık karıştı!
Bremen'de ortalık karıştı! Bundesliga takımlarından Werder Bremen, oyuncuları Marko Arnautovic ve Eljero Elia’ya, profesyonelliğe aykırı davranmalarından dolayı geçici olarak antrenman ve maçlardan men cezası verdi
26.04.2013 Futbol
Bremen'de 2 kadro dışı
Bremen'de 2 kadro dışı Werder Bremen, oyuncuları Marko Arnautovic ve Eljero Elia’ya, profesyonelliğe aykırı davranmalarından dolayı geçici olarak antrenman ve maçlardan men cezası verdi.
26.04.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Thomas Schaaf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thomas schaaf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.