Gazete Vatan Logo
Futbol Özen'den Avrupa turu

Özen'den Avrupa turu

Yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta futbol genel direktörü Önder Özen, dün Fransa'ya giderek temaslarına devam etmişti.

Özen'den Avrupa turu

Özen, Fransa'dan sonra İtalya ve Almanya'ya geçerek, çalışmalarını sürdürecek. 23 Haziran Pazar günü İstanbul'a dönecek olan Özen, hazırladığı raporu Başkan Fikret Orman ve yönetime sunacak.

Önder Özen, Fransa ve İtalya yaptığı görüşmelerin ardından yarın Almanya'da Werder Bremen ile yollarını ayıran Thomas Schaaf ile bir araya gelecek. Alman teknik adamla anlaşılması halinde takımın kadro yapısı ve yapılması düşünülen transferler hakkında görüş alışverişinde bulunulacak.

Öte yandan Beşiktaş'ın 1 Temmuz'da başlayacak yurt dışı kampında oynayacağı hazırlık maçlarının programı netleşti. Siyah Beyazlı ekip 12 Temmuz'da Hamburg'da Alman ekibi St. Pauli ile ilk maçını gerçekleştirecek. 18 Temmuz'da İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile oynayacak olan Beşiktaş, 21 Temmuz'da ise Almanya'nın Schalke 04 takımı ile karşılaşacak. Siyah Beyazlılar, 27 Temmuz Cumartesi günü ise İngiliz ekibi Southhampton oynayacak.