Gazete Vatan Logo
Galatasaray Aslan 3'e bölündü

Aslan 3'e bölündü

Başkan Özbek, Fatih Terim’i beklemeye kararlı. Yöneticiler Riekerink’le devam etmek istiyor, Alp Yalman ise yeni hoca peşinde, en ciddi aday Thomas Schaaf. Hâl böyle olunca, işler iyiden iyiye çıkmaza giriyor.

Aslan 3'e bölündü

Yeni teknik direktör arayışları, Galatasaray Yönetimi’ni 3’e bölmüş durumda...

Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek, Fatih Terim’i beklemeye kararlı. Tecrübeli hocanın Cim Bom’a açık kapı bırakmasıyla birlikte Euro 2016 yolu gözlenmeye başlandı. Galatasaray, Terim’in hem Türk Milli Takımı hem de Sarı-Kırmızılı takımı çalıştırmasına sıcak bakıyor.

Ancak İmparator’un, “Turnuva sonrası görüşelim” demesi yüzünden süreç uzuyor. Yönetim kurulu üyelerinin fikri ise farklı. Kısa sürede takıma ivme kazandıran Riekerink’le devam edilmesini isteyen yöneticiler, bunu Özbek’e de bildirmiş durumda. Özbek de, her ihtimale karşın Riekerink’i yedekte tutup, Terim’den haber beklemeye devam ediyor.

Nisan ayında ayrıldı

Futbolun başına getirilen Alp Yalman cephesinde gelişmeler daha da farklı. Yalman, takımın başka bir hocaya emanet edilmesini istiyor ve bu yönde hem araştırma hem de görüşmeler yapıyor. Yalman’ın 1 numaralı adayı Thomas Schaaf. Son olarak Hannover’de görev yapan ve kötü sonuçlar nedeniyle Nisan ayında görevinden ayrılan 55 yaşındaki Alman teknik adamla temaslar sürüyor. 3 farklı düşünce ortaya çıkınca da, yeni teknik direktör krizi bir türlü çözüme kavuşamıyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)