Thiem

Thiem

Son dakika Thiem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Thiem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Thiem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thiem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thiem gelişmeleri de dahil olmak üzere 52 thiem haberi bulunmuştur. Tüm thiem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
9.05.2022 İddaa
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda?
Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? Sezonun önemli son grand slam tenis turnuvalarından biri olan Fransa Açık (Roland Garros) bugün başlıyor. Gözler Rafael Nadal, Novak Djokovic, Daniil Medvedev ve Dominic Thiem gini seribaşı tenisçilerin yer aldığı 2020'nin 3. ve son "grand slam"ı Roland Garros'ta. Peki, Roland Garros 2020 ne zaman? Fransa Açık saat kaçta hangi kanalda? İşte Fransa Açık (Roland Garros 2020) ile ilgili detaylar...
27.09.2020 Gündem
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva!
Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Birçok seribaşı tenisçiden yoksun ilk turnuva! ABD Açık Turnuvası, salgın nedeniyle birçok favori tenisçinin katılmama kararı almasından dolayı bu yıl sönük geçecek. Sezonun dördüncü grand slam turnuvası ABD Açık seyircisiz düzenlenecek. Peki, Amerika Açık ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Amerika Açık hakkında merak edilenler...
31.08.2020 Gündem
Milli tenisçi Melisa Ercan'dan büyük başarı!
Milli tenisçi Melisa Ercan'dan büyük başarı! Milli tenisçi Melisa Ercan, gençler kategorisinin dünyadaki en önemli turnuvalarından Orange Bowl'da şampiyonluğa ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Novak Djokovic galibiyetle başladı!
Novak Djokovic galibiyetle başladı! Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Finalleri Gustavo Kuerten Grubu maçında Sırp raket Novak Djokovic, John Isner'i 2-0 mağlup etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic, Federer'i yenerek finale çıktı
Djokovic, Federer'i yenerek finale çıktı Paris Masters Tenis Turnuvası'nın tek erkekler yarı finalinde Roger Federer'i 2-1 mağlup eden Novak Djokovic, adını finale yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok
Nadal ve Serena'dan sürprize izin yok Tek erkeklerde Nadal ve Del Potro, tek kadınlarda ise Stephens ile Serena Williams gibi favori tenisçiler adlarını dördüncü tura yazdırdı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Andy Murray erken veda etti...
Andy Murray erken veda etti... ABD Açık tek erkeklerde İspanyol Fernando Verdasco'ya 3-1 yenilen Büyük Britanyalı Andy Murray, turnuvaya ikinci turda veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal'dan rekor! 80'inci tekler şampiyonluğu...
Nadal'dan rekor! 80'inci tekler şampiyonluğu... Tsitsipas'ı 2-0 yenerek Rogers Kupası'nı kazanan İspanyol tenisçi Nadal, Masters turnuvalarındaki 33, kariyerindeki 80. tekler şampiyonluğunu elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta şampiyon Nadal
Fransa Açık'ta şampiyon Nadal Fransa Açık Tenis Turnuvası (Roland Garros) tek erkekler finalinde Avusturyalı Dominic Thiem'i 3-0 yenen İspanyol Rafael Nadal, bu turnuvadaki 11'inci şampiyonluğuna ulaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fransa Açık'ta finalin adı belli oldu
Fransa Açık'ta finalin adı belli oldu Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) Arjantinli Juan Martin Del Potro'yu 3-0 yenen İspanyol Rafael Nadal, finalde Avusturyalı Dominic Thiem'in rakibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez...
Rafael Nadal sahaya çıkıyor! Bu kez... Fransa Açık (Roland Garros) Turnuvası'nın erkeklerde 1 numaralı seribaşı Rafael Nadal, Avustralya Açık'taki 11 şampiyonluğuyla bir grand slam turnuvasını en fazla kazanan tenisçi olan Margaret Court'un rekorunu yakalamak için korta çıkacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Alman tenisçi Zverev Madrid Açık'ta zirvede
Alman tenisçi Zverev Madrid Açık'ta zirvede Alman tenisçi Zverev, Madrid Açık finalinde karşılaştığı Avusturyalı Thiem'i yenerek Masters turnuvalarındaki 3. şampiyonluğunu yaşadı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal'ı Thiem durdurdu
Nadal'ı Thiem durdurdu İspanyol tenisçi Rafael Nadal, Madrid Açık'ta Avusturyalı Dominic Thiem'e 2-0 yenilerek çeyrek finalde elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal 34 yıllık rekoru tarihe gömdü
Nadal 34 yıllık rekoru tarihe gömdü Madrid Açık'ta Arjantinli Schwartzman'ı 2-0 yenerek çeyrek finale kalan İspanyol Nadal, tek tip kortta kaybetmeden 50 set kazanan tenisçi rekorunun yeni sahibi oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal, Monte Carlo'da yarı finalde
Nadal, Monte Carlo'da yarı finalde Monte Carlo Tenis Turnuvası'nda mücadele eden dünya 1 numarası Rafael Nadal, Avusturyalı Dominic Thiem'i 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal ve Wozniacki zirvede
Nadal ve Wozniacki zirvede Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nın ardından açıklanan dünya klasmanında, erkeklerde Nadal zirvedeki yerini korurken, kadınlarda Wozniacki birinci sıraya yükseldi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dimitrov yarı finalde
Dimitrov yarı finalde Londra’da düzenlenen ATP Finalleri’nde Roger Federer’in ardından Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov da yarı final biletini cebine koydu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer, Jack Sock'u mağlup etti
Federer, Jack Sock'u mağlup etti Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) Finalleri'nin ilk gününde Roger Federer, Jack Sock'u, Alexander Zverev de Marin Cilic'i yendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Federer ilk turda uçurumdan döndü
Federer ilk turda uçurumdan döndü Belindeki sakatlığının da etkisiyle Frances Tiafoe karşısında zor anlar yaşayan İsviçreli tenisçi, rakibini 5 set sonunda mağlup ederek ikinci tura yükseldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Nadal Wimbledon'a veda etti
Nadal Wimbledon'a veda etti Turnuvanın 7. gününde, kadınlarda dünya 1 numarası Kerber ve erkeklerde 4 numaralı seribaşı Nadal 4. turda elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Djokovic ve Federer kaybetmedi
Djokovic ve Federer kaybetmedi Turnuvanın dördüncü gününde favori tenisçiler Djokovic, Federer ve Kerber yoluna devam ederken, Pliskova elendi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Marsel İlhan, ikinci tura yükseldi
Marsel İlhan, ikinci tura yükseldi ATP World Tour 250 kapsamındaki Antalya Open uluslararası erkekler tenis turnuvasının dördüncü gününe, ana tablo birinci tur, ikinci tur ve çiftler müsabakaları ile devam edildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Son şampiyon veda etti
Son şampiyon veda etti Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek erkeklerin 6 numaralı seribaşı Dominic Thiem, son şampiyon ve 2 numaralı seribaşı Novak Djokovic'i 3-0 yenerek yarı finale çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Erkeklerde favoriler turladı
Erkeklerde favoriler turladı Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ın (Roland Garros) altıncı gününde son şampiyonlar Novak Djokovic ve Garbine Muguruza yoluna devam etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Thiem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thiem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.