Thaad

Thaad

Son dakika thaad haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan thaad ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını thaad haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thaad

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thaad gelişmeleri de dahil olmak üzere 60 thaad haberi bulunmuştur. Tüm thaad haberleri aşağıda listelenmiştir.
Moskova Londra'yı Satan-2 ile 5 dakikada vurabilir! Putin 'Durdurulamaz' dedi ABD tek tek avlayacak...
Moskova Londra'yı Satan-2 ile 5 dakikada vurabilir! Putin 'Durdurulamaz' dedi ABD tek tek avlayacak... Ukrayna savaşı devam ederken Batı ve ABD'yi dünya savaşı ile korkutan Moskova gerilimi zirveye çıkaracak adımlar atıyor. Moskova'nın Nükleer başlık taşıyabilen Satan 2 füzesinin sonbaharda konuşlandıracağı açıklandı. İngiliz basını ise ABD'nin bu füzeler nasıl durduracağını sayfalarına taşıdı.
26.04.2022 Dünya
ABD'den flaş Suudi Arabistan kararı! Hepsini geri çekti
ABD'den flaş Suudi Arabistan kararı! Hepsini geri çekti Associated Press Haber Ajansı, ABD'nin, Suudi Arabistan'daki gelişmiş hava savunma sistemlerini ve Patriot bataryalarını geri çektiğini söyledi. ABD'nin bu adımı, Husilerin Suudi Arabistan'a yönelik füze saldırılarının devam ettiği dönemde geldi.
11.09.2021 Dünya
ABD'den Suudileri şok!  Askerlerini çekiyor...
ABD'den Suudileri şok! Askerlerini çekiyor... ABD'nin, Suudi Arabistan petrol tesislerine yapılan saldırılardan sonra bu ülkeye konuşlandırdığı 4 Patriot hava savunma sistemi ve askerlerin bir kısmı ile diğer bazı silahları geri çekeceği iddia edildi.
7.05.2020 Dünya
Ortalığı karıştıracak bomba hamle! ABD harekete geçti...
Ortalığı karıştıracak bomba hamle! ABD harekete geçti... ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), "İran tehdidine" işaret ederek, Suudi Arabistan’a yeni hava unsurları, Patriot bataryaları ve bir Terminal Yüksek İrtifa Alan Savunma (THAAD) Sistemi göndereceğini açıkladı.
12.10.2019 Dünya
Rusya Suriye'de S-500'ü test etti!
Rusya Suriye'de S-500'ü test etti! Rus gazetesi İzvestiya, Rusya’nın S-500 hava savunma füze sistemini Suriye’de test ettiğini açıkladı.
2.10.2019 Dünya
ABD'den Suudi Arabistan'a Patriot ve asker sevkiyatı
ABD'den Suudi Arabistan'a Patriot ve asker sevkiyatı ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Aramco saldırılarından dolayı Suudi Arabistan’a 200 asker, bir Patriot hava savunma bataryası ve 4 kısa menzilli radar sistemi sevk edileceğini açıkladı.
27.09.2019 Dünya
Çin'den Güney Kore'ye THAAD talebi
Çin'den Güney Kore'ye THAAD talebi Pekin yönetimi Güney Kore'den, ABD'ye ait füze savunma sisteminin topraklarında konuşlandırılması kararından vazgeçmesini istedi
3.08.2018 Dünya
ABD'den S-500 iddiası: Rusya testi yaptı!
ABD'den S-500 iddiası: Rusya testi yaptı! ABD İstihbaratının, Rusya'nın S-500 hava savunma sistemini test ettiğini belirlediği ileri sürüldü. İsminin açıklanmasını istemeyen Amerikalı bir istihbarat yetkilisine göre, 600 km menzile sahip S-500 füze sistemi 481 kilometre mesafede bir hava unsurunu başarıyla vurabiliyor
29.05.2018 Dünya
'Buraya ABD üssü kurulamaz!'
'Buraya ABD üssü kurulamaz!' ABD üssü kurulmasını istemeyen bölge sakinleri ve göstericiler, hava savunmasının inşa edileceği bölgeye malzeme taşınırken, polisle çatıştı
12.04.2018 Dünya
ABD'den Suudi Arabistan'a 1 milyar dolarlık yeni silah satışı
ABD'den Suudi Arabistan'a 1 milyar dolarlık yeni silah satışı ABD Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan'a üç kalemde toplam 1 milyar 76 milyon 800 bin dolarlık silah satışını onayladı.
22.03.2018 Dünya
Çin açıkladı: Hiç bir ülkeyi hedef almıyoruz
Çin açıkladı: Hiç bir ülkeyi hedef almıyoruz Çin, başarılı bir füze savar sistemi denemesi gerçekleştirdiğini açıkladı. Denemenin savunma amaçlı yapıldığı ve hiçbir ülke ya da bölgeyi hedef almadığı belirtildi.
6.02.2018 Dünya
ABD'de korku başladı! Sona gelindi!
ABD'de korku başladı! Sona gelindi! Rostec CEO’su Sergey Chemezov tarafından yapılan açıklamada 2018 yılı içinde S-500’lerin taşıyıcı ve yükleyici araçları ile yükleme ekipmanlarının geliştirileceği bildirildi
21.12.2017 Dünya
'Biyolojik silah elde etmeye yakın!'
'Biyolojik silah elde etmeye yakın!' ABD'li Washington Post (WP) gazetesi Kuzey Kore'nin son 10 yılda biyoteknoloji alanında geliştiğini ve biyolojik silah üretme kapasitesine sahip teknolojiyi elde etmek için titiz şekilde ilerlediğini yazdı. Diğer taraftan ABD, Japonya ve Güney Kore bölgede ortak askeri tatbikata başladı.
11.12.2017 Dünya
Lavrov: Rusya, ABD'nin THAAD füze sisteminden endişeli
Lavrov: Rusya, ABD'nin THAAD füze sisteminden endişeli Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Asya bölgesinde ABD'nin füze savunma sistemlerini yerleştirme planlarından endişeli olduğunu söyledi.
25.11.2017 Dünya
Trump'tan Kral Selman'a teşekkür!
Trump'tan Kral Selman'a teşekkür! ABD Başkanı Donald Trump, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'le telefonla görüştü.
5.11.2017 Dünya
Trump'ın çok konuşulacak Asya turu başladı! Dünyaya Japonya'dan ilk mesaj
Trump'ın çok konuşulacak Asya turu başladı! Dünyaya Japonya'dan ilk mesaj ABD Başkanı Donald Trump Asya turu kapsamında gittiği Japonya'da bir Country Club'ta Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile görüştü. Trump ve Abe üzerinde "Donald Ve Şinzo, İttifakı Daha Da Güçlendirin" yazılı birer şapka imzaladı. Japonya'dan sonra Trump, Güney Kore, Çin, Vietnam ve Filipinleri ziyaret edecek.
5.11.2017 Dünya
ABD'den Suudi Arabistan'a 15 milyar dolarlık THAAD füze sistemi
ABD'den Suudi Arabistan'a 15 milyar dolarlık THAAD füze sistemi ABD Dışişleri Bakanlığı, Suudi Arabistan'a 15 milyar dolar değerinde THAAD füze savunma sistemi satılmasına onay verdi
6.10.2017 Dünya
ABD, Güney Kore'de THAAD kurulumunu tamamladı!
ABD, Güney Kore'de THAAD kurulumunu tamamladı! Hükümet, kurulum için verilen iznin geçici olduğunu, kesin karar için detaylı çevre etki değerlendirmesinin yapılmasının bekleneceğini duyurdu
7.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ortalık karışacak! Yenisine hazırlanıyor!
Son dakika haberi: Ortalık karışacak! Yenisine hazırlanıyor! Kuzey Kore'nin hidrojen bombası testinin ardından Güney Kore harekete geçerek misilleme yaptı. Güney Kore askeri birlikleri, tatbikat gerçekleştirerek Hyunmoo füzesini ateşledi. Gelen son dakika haberlerine göre Kuzye Kore yeni bir füze testine hazırlanıyor.
4.09.2017 Dünya
Rusya ve Çin'den ABD'ye veto
Rusya ve Çin'den ABD'ye veto Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Kuzey Kore'nin nükleer ve füze faaliyetlerinin yanı sıra ABD ve Güney Kore'nin ortak askeri tatbikatlarının dondurulması konusunda Rusya ve Çin hemfikirdir." dedi.
4.07.2017 Dünya
ABD özel birlik kurdu!
ABD özel birlik kurdu! ABD Merkezli İstihbarat Teşkilatı'nın (CIA) Kuzey Kore'ye karşı özel bir birlik kurduğu açıklandı.
11.05.2017 Dünya
Vatandaşlarını uyardı: Ülkeyi terk edin!
Vatandaşlarını uyardı: Ülkeyi terk edin! ABD ile Kuzey Kore arasındaki gerilimin devam ettiği şu günlerde Çin'den vatandaşlarına bir uyarı geldi.
9.05.2017 Dünya
'ABD bölgeyi savaşın eşiğine getirdi!'
'ABD bölgeyi savaşın eşiğine getirdi!' Kuzey Kore, Kore Yarımadası'nda tatbikata katılan ABD jetlerinin bölgede uçmasının ardından ABD'yi bölgeyi nükleer savaşın eşiğine getirmekle suçladı
2.05.2017 Dünya
Kuzey Kore'den yeni balistik füze denemesi
Kuzey Kore'den yeni balistik füze denemesi Güney Kore kaynakları, Kuzey Kore'nin balistik füze denemesinde bulunduğunu aktardı. ABD'nin tüm uyarılarına rağmen Kuzey Kore'nin gerçekleştirdiği balistik füze denemesi başarısız oldu.
28.04.2017 Dünya
Saldırı mesafesi sadece iki saat!
Saldırı mesafesi sadece iki saat! ABD'nin Kore Yarımadası'na gönderdiği USS Carl Vinson ve diğer savaş gemileri, Güney Kore ve Japon filolarıyla buluştu.
28.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Thaad ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thaad haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.