Teslim Olan Teröristler

Teslim Olan Teröristler

Son dakika Teslim olan teröristler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Teslim olan teröristler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Teslim olan teröristler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teslim Olan Teröristler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teslim olan teröristler gelişmeleri de dahil olmak üzere 739 teslim olan teröristler haberi bulunmuştur. Tüm teslim olan teröristler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terör örgütünden kaçıp teslim olan 2 terörist  tutuklandı
Terör örgütünden kaçıp teslim olan 2 terörist tutuklandı Terör örgütü PKK'dan kaçarak Habur Sınır Kapısı'nda güvenlik güçlerine teslim olan 2 terörist tutuklandı.
13.06.2021 Gündem
HDP'li Dirayet Dilan Taşdemir ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı!
HDP'li Dirayet Dilan Taşdemir ile ilgili yeni belgeler ortaya çıktı! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Gara'ya giden HDP'li vekilin Dirayet Dilan Taşdemir olduğunu açıklamasının ardından yeni detaylar ortaya çıktı. Terör örgütü PKK/KCK'dan kaçarak teslim olan teröristler ifadelerinde, HDP Ağrı Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir'in Gara'ya gittiğini anlattı. Dirayet Dilan Taşdemir'in Gara'da görüldüğü 9 Haziran 2019'da Diyarbakır'dan Havayolu ile Erbil'e "çıkış", 13 Haziran 2019'da da Erbil'den İstanbul Havalimanına "giriş" kaydı bulunduğu tespit edildi. Öte yandan "Ulaş" kod adlı terörist ifadesinde Taşdemir'e ilişkin, "Kandil'de yer alan örgüt üst yönetimi ve KCK'nın önerisiyle HDP milletvekili seçtirildi. Milletvekili seçildikten sonraki süreçte HDP içerisinde PKK sekretaryası olarak görev yaptı." ifadelerini kullandı.
22.02.2021 Siyaset
PKK'nın sözde Hakurk Eyalet sorumlusu Murat Kalko öldürüldü
PKK'nın sözde Hakurk Eyalet sorumlusu Murat Kalko öldürüldü MİT'in istihbari çalışmalarıyla PKK'nın sözde Hakurk Eyalet sorumlusu Agit Garzan kod adlı Murat Kalko, Hakurk'ta etkisiz hale getirildi.
16.08.2020 Gündem
Yeni konsept etkisini gösterdi; 3 yıl 2 ayda 612 terörist!
Yeni konsept etkisini gösterdi; 3 yıl 2 ayda 612 terörist! İçişleri Bakanlığı'nın terörle mücadelede başarıyla sürdürdüğü yeni konsepti, 2 ayda 39 teröristin ikna edilerek teslim olmasını sağladı. Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ailelerin yardım talebiyle başlayan süreç, polis ve jandarma ekiplerinin özel görüşmeleriyle sürüyor. Aileler çocuklarıyla sürekli temas kurarak teslim olmaları için ikna ediyor. 2017 yılında başlayan ikna çalışmalarında bugüne kadar 612 terörist ikna edilerek, teslim oldu.
20.02.2020 Gündem
Son dakika olarak duyuruldu: Teröristler teslim oldu!
Son dakika olarak duyuruldu: Teröristler teslim oldu! İçişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı'ndan son dakika olarak yapılan açıklamalara göre, Mardin ve Şanlıurfa'da 4 terörist teslim oldu.
19.02.2020 Gündem
Mardin'de tutuklanan rahip, teröristleri manastırda saklamış
Mardin'de tutuklanan rahip, teröristleri manastırda saklamış Mardin'in Nusaybin ilçesinde hakkındaki terör soruşturması kapsamında tutuklanan Mor Yakup Manastırı rahibi Sefer Bileçen, PKK'lı teröristleri manastırda sakladığı ortaya çıktı.
13.01.2020 Yaşam
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde teröristler, teslim olmaya başladı
Barış Pınarı Harekatı bölgesinde teröristler, teslim olmaya başladı Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından düzenlenen Barış Pınarı Harekatı ile teröristlerden temizlenen Resulayn'da, Suriye Geçici Hükümeti'nin yaptığı 'af' çağrısının ardından PKK/YPG'li teröristler teslim olmaya başladı. Teslim olan teröristler, kendilerine iyi davranıldığını belirterek, terör örgütü tuzağına düşmüş kişilere silahlarını bırakmaları çağrısında bulunurken, Suriye Geçici Hükümeti Başbakanı Abdurrahman Mustafa, "Terör örgütünden ayrılarak teslim olanlardan suça bulaşmamış olanları serbest bırakıyoruz" dedi.
16.12.2019 Dünya
Bakan Yardımcısı Erdil: 10 ayda 255 terörist teslim oldu
Bakan Yardımcısı Erdil: 10 ayda 255 terörist teslim oldu İçişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Erdil, teröre karşı yürütülen kararlı mücadele nedeniyle PKK'da dağılmaların olduğunu belirterek, "Psikolojisi dağılmış bir terör örgütü var ve 2019'un ilk 10 ayında 255 terörist, kolluk kuvvetlerine ve adli mercilere teslim olmuştur" dedi.
15.11.2019 Gündem
Terör örgütünde "Diyarbakır anneleri" endişesi
Terör örgütünde "Diyarbakır anneleri" endişesi Dağa kaçırılan çocukları için Diyarbakır'da HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan anneler terör örgütünde tedirginlik yarattı. Bu konudan bahsedilmemesi konusunda emirler veren sözde elebaşlarının artan firarların önlenmesi için sert cezaların uygulanmasına yönelik talimatlar verdiği tespit edildi.
12.09.2019 Gündem
Teslim olan teröristler PKK'nın iç yüzünü anlattı
Teslim olan teröristler PKK'nın iç yüzünü anlattı Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Şırnak'ta ikna edilerek teslim olmaları sağlanan PKK'lı 2 kadın terörist, örgütün moral ve motivasyon olarak bittiğini ifade etti.
3.09.2019 Gündem
İkna edilerek teslim olan teröristlerin sayısı arttı
İkna edilerek teslim olan teröristlerin sayısı arttı İçişleri Bakanlığından, bu yılın yaklaşık 7 aylık döneminde 138 teröristin ikna yoluyla teslim olduğu bildirildi.
28.07.2019 Gündem
1’i gri kategoride toplam 5 terörist teslim oldu!
1’i gri kategoride toplam 5 terörist teslim oldu! İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Gri kategoride yer alan terörist, Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu çalışma sonucu ikna yoluyla teslim olmuştur." denildi.
25.07.2019 Gündem
Teslim olan PKK'lı teröristler örgütteki çözülüşü anlattı
Teslim olan PKK'lı teröristler örgütteki çözülüşü anlattı Van'ın Başkale ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan teröristler, terör örgütü PKK'da güven sorununun yaşandığını, verilen talimatların şüpheyle karşılandığını ve büyük bir çözülüşün yaşandığını anlattı.
24.07.2019 Gündem
100 günde 101 anne! 'Çığlıkları hala kulaklarımızda'
100 günde 101 anne! 'Çığlıkları hala kulaklarımızda' Güvenlik güçleri, çocukları dağda olan ailelerle işbirliği yaparak 100 günde 47’si kadın 101 teröristin dağdan inerek teslim olmalarını sağladı. Teslim olan teröristler örgütteki zulüm ve infazları anlattı.
14.06.2019 Gündem
Güvenlik güçleri terörle mücadelede destan yazıyor!
Güvenlik güçleri terörle mücadelede destan yazıyor! Güvenlik güçlerinin son dönemde terör örgütüne yönelik gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar örgüt içinde korku ve paniği artırdı.
4.05.2019 Gündem
Şırnak'ta 4 PKK'lı terörist teslim oldu
Şırnak'ta 4 PKK'lı terörist teslim oldu Şırnak'ın Silopi ilçesinde terör örgütü PKK'dan kaçan 2'si kadın 4 terörist teslim oldu.
9.04.2019 Gündem
Şanlıurfa'da 2 terörist teslim oldu
Şanlıurfa'da 2 terörist teslim oldu Suriye'de terör örgütü YPG-PYD/PKK içinde faaliyet gösteren iki terörist, aileleriyle yapılan görüşmeler sonucu Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.
17.01.2019 Gündem
Kandil’de 2 tecavüz 5 infaz
Kandil’de 2 tecavüz 5 infaz Geçen temmuzda Irak'ın kuzeyindeki örgüt kamplarından kaçarak Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan K. Jinda (42) ve D. Delila (39) kod adlı kadın teröristlerin ifadeleri, PKK'nın elebaşılarından Murat Karayılan'ın sapık ilişkilerini ve infazlarını gözler önüne serdi.
12.10.2018 Gündem
Terör örgütü YPG, ABD'den tünel kazıcı sipariş etmiş
Terör örgütü YPG, ABD'den tünel kazıcı sipariş etmiş Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı YPG'den kaçan ve Türkiye'de tutuklu yargılanan 2 teröristin ifadeleri, ABD'nin terör örgütüne yardımını bir kez daha ortaya koydu. Güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerden R.C., geçen yılın nisan ayında Afrin bölgesinde bulunduğunu belirterek, 'Ben Afrin'deyken Amerika'dan tünel kazıcı makine sipariş etmişlerdi.' dedi.
17.01.2018 Gündem
Teslim olan teröristler PKK'ya vurulan ağır darbeyi anlattı
Teslim olan teröristler PKK'ya vurulan ağır darbeyi anlattı Terör örgütü PKK'dan kaçarak Diyarbakır'da güvenlik güçlerine teslim olan teröristlerin itirafları güvenlik güçlerince yürütülen müşterek operasyonlarla teröre göz açtırılmadığını gözler önüne serdi.
29.09.2021 Gündem
Teslim olan teröristler anlattı! "Babam beni zorla..."
Teslim olan teröristler anlattı! "Babam beni zorla..." Terör örgütü PKK'nın sınır ötesindeki kamplarından kaçarak jandarmaya teslim olan iki militan, yaşadıklarını anlattı.
29.09.2021 Gündem
Teslim olan teröristlerden bomba itiraf
Teslim olan teröristlerden bomba itiraf Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçlerine teslim olan teröristler, PKK terör örgütünden kaçmak isteyenlerin "Teslim olursanız sizi öldürürler, işkence ederler." diye korkutulduğunu itiraf etti.
29.09.2021 Gündem
Drone takibinde teslim oldular!
Drone takibinde teslim oldular! TSK, Şemdinli’de teslim olan teröristlerin görüntülerini yayınladı. Teröristlerin her hareketi drone tarafından saniye saniye takip edildi
29.09.2021 Gündem
Tunceli'de cesetleri teröristler topladı!
Tunceli'de cesetleri teröristler topladı! Tunceli'de etkisiz hale getirilen PKK'lıların cesetlerini teslim olan teröristler topladı
29.09.2021 Gündem
TSK: DEAŞ'a ait 217 hedef etkisiz hale getirildi
TSK: DEAŞ'a ait 217 hedef etkisiz hale getirildi Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında düzenlenen operasyonda DAEŞ'in silah deposu imha edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teslim Olan Teröristler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teslim olan teröristler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.