Ters Köşe

Ters Köşe

Son dakika Ters Köşe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ters Köşe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ters Köşe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ters Köşe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ters köşe gelişmeleri de dahil olmak üzere 605 ters köşe haberi bulunmuştur. Tüm ters köşe haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı: Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.  
8.03.2024 Vatan TV
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi
İnci Taneleri ters köşe yaptı! Pavyonda kadına yönelik şiddet protesto edildi Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi İnci Taneleri’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı?
Taş Kağıt Makas'ta o kızı kim öldürdü? Cinayetin gizemi ortaya çıkacak mı? Kanal D’nin yeni dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ilk bölümü ile ekrana geldi. Dizi, sürükleyici hikayesi ile izleyicinin dikkatini çekerken; 22 yaşındaki Büşra Korkmaz cinayetini kimin işlediği ise merak uyandırdı. Umut ve babası Rıza’nın adalet haykırışlarının ekrana geldiği sahneler ise tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğdu.
29.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Herkes golcü beklerken Kim Min-Jae'nin kankası geliyor! Fenerbahçe'den ters köşe transfer
Herkes golcü beklerken Kim Min-Jae'nin kankası geliyor! Fenerbahçe'den ters köşe transfer Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. ra transfer dönemine hızlı giren sarı-lacivertli yönetim, İsmail Kartal'ın da onayıyla yeni bir transfer için harekete geçti. Kanarya, Güney Koreli yıldız için kulübüne teklifte bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
7.02.2024 Fenerbahçe
Assignon derken ters köşe! Galatasaray resmen açıkladı, yeni sağ bek Premier Lig'den
Assignon derken ters köşe! Galatasaray resmen açıkladı, yeni sağ bek Premier Lig'den GALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray sağ bek transferini tamamladı. Galatasaray yeni sağ bekini Fransa'da bulduğu ve Assignon ile anlaştığı iddia edilmişti. Ancak Galatasaray bir ters köşe yaparak yaptığı yeni açıklamada sağ bek transferinin resmen mutlu sona ulaşıldığı bildirildi. İşte haberin detayları...
1.02.2024 Galatasaray
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi
İnci Taneleri ekibi ilk bölümü birlikte izledi Günlerdir konuşulan, tanıtımları ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Yılmaz Erdoğan'ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri'nin birinci bölümü yayınlandı. Dizi, tanıtımı yapıldığı ilk günden bu yana kadın cinayetlerini romantize ettiği iddiasıyla eleştirenleri ters köşe yaptı.
26.01.2024 Magazin
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday
Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst derken ters köşe! İşte yeni aday Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst'un teknik ekibini henüz toparlayamaması sonrası flaş bir karara imza atıldığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktör adayı belli oldu.
6.01.2024 Beşiktaş
Yalan söyleyen işçiye kötü haber! Yargıtay'dan emsal karar geldi
Yalan söyleyen işçiye kötü haber! Yargıtay'dan emsal karar geldi Yargıtay, işe alım sürecinde işverene yalan söyleyen işçinin ahlak ve iyi niyet kurallarına uygun davranmadığına hükmetti. Yüksek Mahkeme, işe başlarken 'askerliğimi yaptım' demesine rağmen vatani görevini yerine getirmediği ortaya çıkan işçinin tazminat hak edemeyeceğine karar verdi.
Sahte evlilikle vatandaşlık veren şebekeye operasyon: 11 gözaltı
Sahte evlilikle vatandaşlık veren şebekeye operasyon: 11 gözaltı İstanbul’da yapılan operasyonda, usulsüz yapılan evliliklerle ikamet ve vatandaşlık başvurusunda bulunan, başvuruda bulunmalarını sağlayan ve bundan yüksek meblağ haksız kazanç elde ettikleri tespit edilen, aralarında nikâh memurları, aracılar, şirket sahipleri, danışmanlık çalışanları, tercümanlar ve organizatörlerin de bulunduğu 11 şüpheli yakalandı.
1.12.2023 Gündem
Altın ters köşe yaptı! Yatırımcı tepetaklak oldu, büyük fırsat
Altın ters köşe yaptı! Yatırımcı tepetaklak oldu, büyük fırsat Altın fiyatları haftaya yüksek hacimle başladı. Altın gram fiyatı 7 ayın zirvesini gören ons altın tarafından esen rüzgarla tüm zamanların rekorunu kırdı. Haftanın son işlem gününde gram altın fiyatı 1900 TL psikolojik direncinin altında fiyatlandı. Dalgalı seyir sonrası altın yatırımcısı 'Almalı mı satmalı mı' sorusuna yanıt aramaya başladı. Bu kapsamda gram, çeyrek, 22 ayar bilezik altın fiyatı Kapalıçarşı'da en çok takip edilenler arasına girdi.
1.12.2023 Ekonomi
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı
Ters köşe yaptılar! Sefo ve Rabia Soytürk'ün sürpriz aşkı 'Isabelle' şarkısıyla popülerliği arta rapçi Sefo ve oyuncu Rabia Soytürk aşk yaşıyor. Yakın dost sanılan çift ters köşe yaptı.
20.11.2023 Magazin
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var!
Ömer değil O ölüyor! Kızılcık Şerbeti dizisinde sürpriz ayrılık var! Cuma akşamlarının en çok izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde sürpriz bir ayrılık haberi geldi. Seyirci dizide uzun süredir hastalıkla mücadele eden Ömer'in (Barış Kılıç) ölümünün beklerken ters köşe geldi. İşte Kızılcık Şerbeti'ne veda edece o isim...
13.11.2023 Televizyon
Şeyma Subaşı'dan ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu, sosyal medya yıkıldı
Şeyma Subaşı'dan ters köşe! Kimse bunu beklemiyordu, sosyal medya yıkıldı İkinci evliliğinin beş ayda bitmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, dün yaptığı bir paylaşımla sosyal medyada gündem olmuştu. Photosop'u abartarak arkasındaki fayansları yamulttuğu düşünülen Subaşı, çok konuşulan olayın perde arkasını yayınlayarak herkesi şoke etti.
13.11.2023 Magazin
Artan depremlerin yeni depremleri tetikleme ihtimali var mı? Şükrü Ersoy Marmara depremi ile ilgili en kötü senaryoyu açıkladı
Artan depremlerin yeni depremleri tetikleme ihtimali var mı? Şükrü Ersoy Marmara depremi ile ilgili en kötü senaryoyu açıkladı Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, olası Marmara depreminde en kötü senaryoya ilişkin bilgileri verdi. Avşa açıklarında 4 büyüklüğünde meydana gelen depremi işaret eden Ersoy, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
12.11.2023 Gündem
Herkes stoper beklerken Fenerbahçe'de ters köşe! Ali Koç Yunanistan Ligi'nin yıldızını getiriyor
Herkes stoper beklerken Fenerbahçe'de ters köşe! Ali Koç Yunanistan Ligi'nin yıldızını getiriyor Süper Lig'in 11. haftasında Ülker Stadı'nda konuk ettiği Trabzonspor'a 3-2 yenilerek hem zirveyi Galatasaray'a kaptıran hem de 19 maçlık galibiyet serisi sona eren Fenerbahçe'de gözler ocak ayına çevrildi. Yaşadığı stoper krizi nedeniyle ara transfer döneminde bu bölgeye takviye yapmasına kesin gözüyle bakılan sarı-lacivertlilerden sürpriz bir hamle geldi. İşte detaylar...
6.11.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan stoper bombası! Herkes orta saha transferi beklerken ters köşe
Ali Koç'tan stoper bombası! Herkes orta saha transferi beklerken ters köşe Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ara transfer dönemi için planlarını hazırlayan Fenerbahçe, Serdar Aziz ve Peres’in uzun süreli sakatlığı nedeniyle önceliğini başka bölgeye verecek. Djiku ve Becao’nun dışında alternatif olarak Samet Akaydın’ın kalması nedeniyle transfer hedefi netleşti. İşte detaylar...
30.10.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan stoper bombası! Serdar Aziz ve Djiku gitti, 6 numara beklerken ters köşe
Ali Koç'tan stoper bombası! Serdar Aziz ve Djiku gitti, 6 numara beklerken ters köşe Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekip transfer sezonu çalışmalarına erken başladı. Yaz transfer sezonunda yapılmayan 6 numara yerine başka bölgede transfer yapılacak. Ali Koç transfer bombasını patlattı. İşte son dakika haberin detayları...
26.10.2023 Fenerbahçe
Nelsson, Torreira derken Sacha Boey'den ters köşe! Okan Buruk bu kez bitirdi
Nelsson, Torreira derken Sacha Boey'den ters köşe! Okan Buruk bu kez bitirdi Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da sergilediği futbolla göz dolduran Sacha Boey için Avrupa'da da birçok takım pusuda bekliyor. Boey için sürpriz gelişme ise milli takım konusunda oldu. Boey, tecrübeli teknik adamla yüz yüze görüştü. İşte son detaylar...
18.10.2023 Galatasaray
Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek bombası! Napoli transfer edecekken ters köşe
Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek bombası! Napoli transfer edecekken ters köşe Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. . A Milli Takım'ın Hırvatistan'ı 1-0 mağlup ettiği maçta dünya devinin, Fenerbahçeli iki oyuncuyu Ferdi Kadıoğlu ve İsmail Yüksek'i gözüne kestirdiği ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
15.10.2023 Fenerbahçe
Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı: Ferit bebek istedi, Seyran ters köşe yaptı! Kazım Nükhet'in sırrını ifşa ediyor!
Yalı Çapkını 41. bölüm fragmanı: Ferit bebek istedi, Seyran ters köşe yaptı! Kazım Nükhet'in sırrını ifşa ediyor! Yalı Çapkını 41 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım, Nükhet'i yalıya geliş nedenini ifşa ile tehdit etti. Öte yandan Ferit, Kaya'ya son uyarısını yaptı. "Karım hakkında hiçbir karar alamazsın, O beni karım!"
8.10.2023 Televizyon
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor
Ertuğrul Nursema'ya değil O'na geldi! Kızılcık Şerbeti'nde Alev ve Abdullah aşkı bitiyor Kızılcık Şerbeti dizisinde ters köşe geldi. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Kayra Şenocak'ın yer aldığı dizinin son bölümünde Ertuğrul karakteri seyirciyle buluştu. Kadroya dahil olmasıyla Nursema'nın yeni aşkı olduğu hakkında iddiaların konuşulduğu Ertuğrul, Alev ve Abdullah ilişkisinin tam ortasına düştü.
28.09.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ters Köşe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ters köşe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.