Terör Alarmı

Terör Alarmı

Son dakika terör alarmı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör alarmı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör alarmı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Alarmı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör alarmı gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 terör alarmı haberi bulunmuştur. Tüm terör alarmı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meksika’da yemek yeme yarışmasında feci olay! Bir kişi boğularak öldü
Meksika’da yemek yeme yarışmasında feci olay! Bir kişi boğularak öldü Meksika’da düzenlenen yemek yeme yarışması sırasında boğulan bir yarışmacı hayatını kaybetti.
19.09.2022 Dünya
ABD’den Rusya’ya uçan İran’a ait kargo uçaklarına yaptırım
ABD’den Rusya’ya uçan İran’a ait kargo uçaklarına yaptırım ABD Ticaret Bakanlığı, Rusya'ya kargo hizmeti veren ve İran havayolları tarafından işletilen 3 Boeing 747 uçağını ABD ihracat kontrollerini ihlal ettiği gerekçesiyle yaptırım listesine aldı.
19.09.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreninde tarihi görüntüler, son yolculuğuna uğurlandı! 'Terör alarmı verildi, tüm dünya anbean izledi
İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in cenaze töreninde tarihi görüntüler, son yolculuğuna uğurlandı! 'Terör alarmı verildi, tüm dünya anbean izledi İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth son yolculuğuna uğurlandı. Kraliçe Elizabeth, özel bir törenle Windsor Kalesi'ndeki Aziz George Şapeli'nde defnedildi.
19.09.2022 Dünya
Afganistan’da son dakika gelişmesi! Kabil Havaalanı'nda intihar saldırısı
Afganistan’da son dakika gelişmesi! Kabil Havaalanı'nda intihar saldırısı Son dakika haberi... Taliban’ın yönetimini ele geçirdiği Afganistan’da dünyayı tedirgin eden haberler gelmeye devam ediyor. Pentagon'dan yapılan açıklamada, "Kabil Havalimanı dışında patlama oldu, kaç can kaybı ve yaralanma olduğu henüz belli değil, detaylar geldikçe paylaşacağız" denildi. Reuters patlamanın intihar saldırısı olduğunu iddia etti. Taliban'dan yapılan açıklamada ise patlamaların ardından 13 kişinin yaşamını yitirdiği ifade edildi.
26.08.2021 Dünya
İsveç’in başkenti Stockholm’de patlama! Terör alarmı verildi
İsveç’in başkenti Stockholm’de patlama! Terör alarmı verildi İsveç’in başkenti Stocholm'un Flemingsberg yerleşkesinde patlama meydana geldi. Bölgede terör alarmı verildi.
15.09.2018 Dünya
İstanbul’da 251 ticari araç için terör takibi
İstanbul’da 251 ticari araç için terör takibi Geçen yıl plakaları çalınan, ikiz plaka tespiti yapılan ya da sahte plaka kullanan 251 ticari araç hakkında terör eylemlerinde kullanılabileceği yönünde plakalarına şerh kaydı düşüldü
26.08.2018 Gündem
Çöp ve istihbarata eşit bütçe
Çöp ve istihbarata eşit bütçe 2016’da 46 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırılarının ikinci yılında, Belçika’nın güvenlik ve istihbarat zaafiyeti açığa çıktı. Ülkede çöp toplama bütçesiyle istihbarat için ayrılan bütçe tüm tehditlere rağmen eşit
26.03.2018 Dünya
Son dakika... Ölü sayısı yükseliyor! 'Teröristi serbest...'
Son dakika... Ölü sayısı yükseliyor! 'Teröristi serbest...' Fransa'nın güneyindeki bir süpermarkette kimliği bilinmeyen kişilerin ateş açtığı ve insanları rehin aldığı belirtildi. Fransız basını saldırganın IŞİD'e biat eden bir kişi olduğunu duyurdu. Rehine krizinde 2 ölünün 3 yaralının olduğu belirtildi. Saldırgan öldürüldü. Saldırıyı IŞİD üstlendi.
23.03.2018 Dünya
ABD elçiliğine saldıracaklardı
ABD elçiliğine saldıracaklardı ABD’nin Türkiye elçiliğini terör alarmı vererek 2 günlüğüne kapatma kararı alırken MİT ve Emniyet DEAŞ’a yönelik operasyonla saldırı hazırlığındaki teröristleri yakaladı
5.03.2018 Gündem
Fransa'da yılbaşı öncesi terör alarmı
Fransa'da yılbaşı öncesi terör alarmı Fransa İçişleri Bakanlığından, yılbaşı gecesinde artan terör tehdidine karşı ülke genelinde yaklaşık 140 bin güvenlik görevlisinin seferber edildiği bildirildi.
30.12.2017 Dünya
Fransa'da terör alarmı!
Fransa'da terör alarmı! Fransa'nın başkenti Paris ve Lyon kentlerinde geçen hafta terör saldırısı hazırlığındaki 2 kişinin yakalandığı belirtildi.
28.12.2017 Dünya
Darbecileri taşıyıp uyumuşlar
Darbecileri taşıyıp uyumuşlar Eski üsteğmen Tuncay Yıldırım, darbe günü pilot üsteğmen Kerime Yıldırım ile Vodafone Park’a asker götürdüklerini ardından Atatürk Havalimanı’na geçtiklerini ve uyuduklarını anlattı
29.09.2021 Gündem
Avrupa’da terör alarmı
Avrupa’da terör alarmı İsveç, Londra ve Fransa dün terör korkusunu bir kez daha yaşadı. Malmö’de yakalanan bomba yüklü araç, Paris’te bir askere bıçaklı saldırı ve Londra metrosundaki patlamada can kaybı olmadı
29.09.2021 Gündem
Barselona'da terör alarmı
Barselona'da terör alarmı Katalonya polisi, terör saldırısı şüphesi üzerine Barselona'daki Kutsal Aile Tapınağı'nın çevresinde caddeler kapatıldı, metro seferleri durduruldu. Yapılan kontrollerde herhangi bir terör bulgusuna rastlanmaması üzerine trafik açıldı ve metro seferleri başlatıldı
12.09.2017 Dünya
Hollanda'da terör alarmı!
Hollanda'da terör alarmı! Hollanda'nın Rotterdam bölgesinde bir konser, gelen terör istihbaratı sebebiyle iptal edildi.
23.08.2017 Dünya
Fransa'da terör alarmı
Fransa'da terör alarmı Fransa'nın İspanya sınırına yakın kentlerinden Nimes'teki tren garının, terör saldırısı gerekçesiyle boşaltıldığı bildirildi.
19.08.2017 Dünya
İspanya'da terör alarmı! Teröristler Türk restoranını bastı
İspanya'da terör alarmı! Teröristler Türk restoranını bastı Barcelona'nın Las Ramblas bölgesinde minibüsle kalabalığın arasına dalan ve iki kişi oldukları bildirilen teröristler, saldırının ardından araçtan inerek olay yerine yakın bir bölgede bulunan restoranı bastı. Polis, teröristleri yakalamak için operasyon başlattı. Yapılan operasyonda 1 terörist öldürüldü. Ayrıca Reuters'e göre saldırıyı DEAŞ terör örgütü üstlendi.
17.08.2017 Dünya
Barselona'da terör alarmı! Çok sayıda ölü var
Barselona'da terör alarmı! Çok sayıda ölü var İspanya'nın Barselona kentindeki turistik Las Ramblas bölgesinde bir araç kalabalığı ezdi. Katalan hükümetinden yapılan açıklamaya göre Olayda 13 kişi öldü, en az 100 kişi yaralandı. Reuters'e göre saldırıyı DEAŞ terör örgütü üstlendi.
17.08.2017 Dünya
Paris'te terör alarmı
Paris'te terör alarmı Fransa'nın başkenti Paris'teki Charles-de-Gaulle Havaalanı 2F terminalindeki yolcular, terör alarmı nedeniyle kısa süreli tahliye edildi.
1.07.2017 Dünya
Fransa'da şok! Caminin önündekileri ezmeye çalıştı
Fransa'da şok! Caminin önündekileri ezmeye çalıştı Fransa'da polis, otomobille bir caminin önündekileri ezmeye çalışan şahısın yakalandığını açıkladı. Olayda yaralanan yok.
29.06.2017 Dünya
Polonya'da terör alarmı
Polonya'da terör alarmı Polonya'nın başkenti Varşova'dan Berlin'e giden yolcu treni, bomba ihbarı sonrası boşaltıldı.
28.06.2017 Dünya
Brüksel'de tren garında terör alarmı! Canlı bomba...
Brüksel'de tren garında terör alarmı! Canlı bomba... Brüksel'deki tren istasyonunda küçük çaplı bir patlama oldu. Belçika polisi saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
20.06.2017 Dünya
‘Silah değil cep telefonuydu o’
‘Silah değil cep telefonuydu o’ Genelkurmay karargahında ateş ederken görüntüleri yayınlanan ve ‘Yurtta Sulh Konseyi’ üyesi olarak yargılanan eski Tuğamiral Sinan Sürer önce elindekinin silah değil cep telefonu olduğunu iddia etti, çapraz sorguda sıkışınca “Aynı renge benzettim” dedi
29.09.2021 Gündem
Londra'da terör alarmı!
Londra'da terör alarmı! İngiltere'de sıcak saatler. Güvenlik güçleri Londra'da bomba araması yaptı. Trafalgar meydanı güvenlik çemberine alındı. İngiliz seçimlerinin düzenlendiği gün yaşanan güvenlik alarmında polisin bomba araması yaptığı ifade edildi
8.06.2017 Dünya
Paris'te alarm!
Paris'te alarm! Reuters haber ajansı, Fransa'nın başkenti Paris'te Notr Dame Katedrali'nde bir terör alarmı yaşandığını ve polisin halkı geri çekilmesi konusunda uyardığını duyurdu. Bir polisin kendisine saldırmak isteyen bir kişiyi vurduğu açıklandı.
6.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Terör Alarmı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör alarmı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.