Temmuz Zammı

Temmuz Zammı

Son dakika temmuz zammı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temmuz zammı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temmuz zammı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temmuz Zammı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temmuz zammı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.442 temmuz zammı haberi bulunmuştur. Tüm temmuz zammı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak
Emekli ve memura zam geliyor! Oran verildi 3 düzenleme yapılacak Emekli ve memur maaşlarında yeni zam oranı netleşiyor. Emekli ve memura yapılacak olan yeni zam oranı meslek meslek açıklandı. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaşı artışı olmak üzere Temmuz ayında 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası ekonomistlerle gerçekleştirdiği son anketin sonuçlarını yayımladı. 6 aylık enflasyon beklentisi netleşti. Temmuz zammı sonrası en düşük memur maaşı 39 bin TL'yi, en düşük memur emeklisi maaşı ise 17 bin 500 TL'yi aşacak. Mevcut durumda 37 bin 220 TL olan ortalama memur maaşı da yaklaşık 45 bin TL olacak.
22.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu
Emekli zammında 'asgari ücret' detayı! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları bekliyordu, 3 formül belli oldu  Emekli maaşına yapılacak zam miktarı vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için geri sayım başladı. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi olmak üzere 16 milyon vatandaşın geliri emekli zammı düzenlemesi ile artacak. Ocak ayında 10 bin TL olarak belirlenen en düşük emekli maaşı için 3 formül gündeme geldi.
17.04.2024 Çalışma Hayatı
TÜİK 2024 Mart ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?
TÜİK 2024 Mart ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak? 2024 yılının üçüncü enflasyon verisi için TÜİK'ten gelecek açıklamalara kilitlendi. Ekonomide birçok kalemi doğrudan etkileyen rakamlar, ayrıca memur ve emekli maaşı Temmuz zammı için üçüncü veri olacak. Peki, Mart enflasyon oranı açıklandı mı, ne zaman an saat kaçta açıklanacak? TÜİK ile TÜFE ÜFE 2024 Mart ayı enflasyon oranı yüzde kaç olur?
3.04.2024 Ekonomi
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti
Emeklilere 6 bin TL ikramiye! Ödeme takvimi belli oldu, detaylar netleşti Milyonlarca emekliye bayram öncesi ikramiye müjdesi geldi. Tüm emekliler 2024 yılında emekli maaşı Temmuz zammı öncesi 6 bin TL ikramiye ödemesi alacak. Meclis'te yasalaşan kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte milyonlara ikramiye ve zam takvimi açıklandı.
12.03.2024 Ekonomi
Emekliye 6 bin TL ek ödeme müjdesi! EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar dikkat
Emekliye 6 bin TL ek ödeme müjdesi! EYT'liler ve emeklilik başvurusu yapanlar dikkat Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Yüzde 49,25'lik emekli zammı maaşlara yansıdı. Milyonların geliri 2024'te Temmuz zammı ile bir kez daha artacak. Temmuz zammı öncesi iki emekli ikramiyesi ödenecek. Bayram ikramiyesi emekliler yılına özel yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükseltildi. 3 bin lira ikramiyeden yeni emekli olanlar ve emeklilik başvurusu yapanlar da yararlanacak. Ancak emekli ikramiyesi için bu tarihlere dikkat etmek gerekiyor.
19.02.2024 Çalışma Hayatı
2024 Temmuz memur zam oranı | 2024 memur toplu sözleşme zammı ne kadar? Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek 2024? Toplu sözleşme temmuz zammı 2024
2024 Temmuz memur zam oranı | 2024 memur toplu sözleşme zammı ne kadar? Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek 2024? Toplu sözleşme temmuz zammı 2024 Memur ve emeklisi, aralık ayı enflasyonu beklenirken 2024 Temmuz memur zam oranı için araştırmalar hızlandı. TÜİK verilerine göre temmuz, ağustos, eylül, ekim ve kasım aylarını kapsayan 5 aylık dönemdeki enflasyon yüzde 33,65 olarak olmuştu. Memur ve emeklilerin zammı 2023’ün ikinci 6 ayına ilişkin TÜFE oranlarının netleşmesiyle belli olacak. Peki, Memur maaşlarına temmuzda ne kadar zam gelecek 2024? İşte 2024 Temmuz memur zam oranı
3.01.2024 Çalışma Hayatı
Net asgari ücret rekor kıracak! Zam oranları belli oluyor, 2024 net asgari ücret için sürpriz rakam
Net asgari ücret rekor kıracak! Zam oranları belli oluyor, 2024 net asgari ücret için sürpriz rakam 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar...
Asgari ücret görüşmeleri başlıyor! Zam oranı ne kadar olacak? İşte senaryolar... Asgari ücretli milyonları ilgilendiren zam oranları için nefesler tutuldu. Asgari Ücret Tespit Komisyonu, ikinci toplantısını pazartesi günü yapacak. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki, senaryolar neler? CNN TÜRK Muhabiri Emel Telli, Sosyal Güvenlik Uzmanı Emin Yılmaz'a sordu.
16.12.2023 Çalışan Hakları
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif
Asgari ücret rekor kıracak! Zam oranı verildi, 2024 asgari ücreti için ilk teklif 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
16.12.2023 Çalışma Hayatı
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha...
Maaşlara yüzde 55 zam! 2024 asgari ücret için oranı açıkladı, haziran ayında bir zam daha... Milyonlarca çalışan merakla bekliyor. 2024 asgari ücreti için zam oranları gelmeye devam ediyor. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırmıştı.2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? SGK Uzmanı Murat Bal CNN Türk canlı yayında milyonların merak ettiği soruyu yanıtladı. İşte detaylar...
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret dolar bazında rekor kıracak zam! 2024 asgari ücreti için zam oranı verildi, ilk teklif geldi
Asgari ücret dolar bazında rekor kıracak zam! 2024 asgari ücreti için zam oranı verildi, ilk teklif geldi 2024 asgari ücreti için rekor kıracak zam oranı verildi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Bunun yanında ilk rakam teklifi TİSK'ten gelecek. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
15.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret yeni rekorunu kıracak! 2024'te 'Tek zam' için büyük oran
Asgari ücret yeni rekorunu kıracak! 2024'te 'Tek zam' için büyük oran Asgari ücret ile ilgili dikkat çeken açıklama yapıldı. Asgari Ücret Tespit Komisyonu 2. toplantısı hafta başında gerçekleşecek. Temmuz zammı ile net asgari ücret yüzde 34 artışla 11.402 liraya, dönemin kuruyla da 482 dolar düzeyine çıkarak rekor kırdı. 2024 yılında dezenflasyonist süreçle beraber tek zam dönemi başlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükümetten işçilerin yanında olunmasını istedi. Öte yandan asgari ücret zammı ile birlikte işsizlik maaşı, asgari ücretlinin kıdem tazminatı, askerlik ve doğum borçlanması, yurt dışı borçlanması, ihya tutarı ve isteğe bağlı sigorta primi, genel Sağlık Sigortası (GSS) primleri, 65 yaş, engelli ve evde bakım maaşı gelir sınırı, rapor parası ve iş görmezlik ödeneği, kısa çalışma ve yarı zamanlı çalışma ödeneği ve stajyer ücreti değişecek. Peki yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonların merak ettiği rakamlar belli oldu.
14.12.2023 Ekonomi
Yeni bedelli askerlik ücreti 2023 Temmuz zammı ne kadar? Bedelli askerlik ücreti nereye yatırılıyor, bedelli askerlik ödemesi nasıl yapılır? 2023 bedelli askerlik fiyatı ne kadar, kaç lira?
Yeni bedelli askerlik ücreti 2023 Temmuz zammı ne kadar? Bedelli askerlik ücreti nereye yatırılıyor, bedelli askerlik ödemesi nasıl yapılır? 2023 bedelli askerlik fiyatı ne kadar, kaç lira? MSB bedelli askerlik ücretini açıkladı. Hazine ve Maliye Bakanlığınca "Mali ve Sosyal Haklar" genelgesi yayımlanmış ve buna göre bedelli askerlik tutarı arttı. Peki, Bedelli askerlik ücreti ne kadar oldu? Bedelli askerlik ücreti nasıl ödenir, nereye yatırılır? İşte Bedelli askerlik ücreti 2023 Temmuz zammı…
21.07.2023 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Aşırı sıcaklar zarar veriyor
Arabası olanlar dikkat! Aşırı sıcaklar zarar veriyor Uzmanlar, yaz aylarında aşırı sıcaklardan araçların da korunması gerektiğini belirtiyor. Aşırı sıcakların ve güneş ışınlarının aracın boyasına zarar verebildiğini belirten uzmanlar, boya koruma folyolarının ise aracın boyasını koruyabileceğini ifade ediyor.
20.07.2023 Otomobil
SGK (uyg.sgk.gov.tr) Emekli maaşı hesaplama 2023! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? E devlet emekli maaşı hesaplama tablosu
SGK (uyg.sgk.gov.tr) Emekli maaşı hesaplama 2023! Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? E devlet emekli maaşı hesaplama tablosu Emekli maaşı hesaplama ekranı, SGK 4A, 4B, 4C emeklilerine yapılan zam sonrası yoğunluk kazandı. TÜİK tarafından yüzde 19,77 olarak açıklanan emekli Temmuz zammı refah payı ile birlikte yüzde 25 olarak güncellendi. Emekli Sandığı, Bağkur ve SSK emeklilerinin alacağı zam oranı da böylece netleşti. SSK ve BAĞKUR emeklilerine 19,77, EMEKLİ SANDIĞI emeklilerine 17,55 zam verilecekti. Şimdi ise, 3 Sigorta kolunda maaş zamları hepsi için 6 aylık % 25'e çıkarılacak. Memur emeklisi, SGK ve Bağkur emeklileri de temmuzda maaşlarına zam alacak. 4A, 4B, 4C sigorta koluna göre kök maaşı hesaplamaları zam sonrası arttı. Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? Soruna yanıt aranıyor. Peki, Emekli olursam ne kadar maaş alırım, emekli olsam maaşım ne olur? Ne kadar emekli maaşı alırım? İşte SGK 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama…
14.07.2023 Emekli
Memura, emekliye, EYT'liye ek zam! Tek tek hesaplandı, tarih verildi
Memura, emekliye, EYT'liye ek zam! Tek tek hesaplandı, tarih verildi Emekli maaşlarına ve emekli aylıklarına dev zam geliyor. Yeni emekli ve memur maaşları tek tek hesaplandı. En düşük polis, hemşire, doktor, öğretmen maaşı ortaya çıktı. Emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesi kapsamında aylık bağlanan ya da mart, nisan ayında başvuru yapıp bekleyenler temmuz zammı ve refah payı artışından yararlanacak. En düşük memur maaşı 22 bin liraya çıkarken, SSK, Bağ-Kur, memur emeklisine yılın ikinci yarısında uygulanacak zam oranı da yüzde 25 olarak güncellendi. Memur ve emekliler zamlı maaş ve aylıklarını 15 Temmuz'dan itibaren cebine koyacak. Memur maaşlarına 8 bin 77 lira ilave artış getiren yasal düzenleme bu hafta Meclis Genel Kurulu'nda yasalaşarak yürürlüğe girecek. İşte emekli ve memur maaşlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
10.07.2023 Emekli
EYT'lilerle ilgili son dakika zam açıklaması! Karar verildi, işte zam oranı
EYT'lilerle ilgili son dakika zam açıklaması! Karar verildi, işte zam oranı Memur, emekli, asgari ücretli milyonlarca vatandaş temmuz ayında maaşlarına zam aldı. Emekli Sandığı, Bağ-Kur ve SSK emeklileri yılın 6 ayı için toplamda yüzde 25 zam alacak. Emeklilere yapılan zam oranın netlik kazanmasının ardından binlerce EYT'li kendi maaşlarına zam yapılıp yapılmayacağını merak ediyor. İşte konunun ayrıntıları...
8.07.2023 Ekonomi
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü
THY pilotunun ölümüne neden olan taşın sırrı çözüldü Ankara’da Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot Saygın Doğan'ın, feci bir kazada can verdi. Seyir halindeki otomobilinin ön camına isabet ederek ölümüne neden olan taşın sırrı ise yeni çözülebildi.
8.07.2023 Yaşam
Cesedi sandıktan çıkmıştı! Kan donduran detayı babası açıkladı
Cesedi sandıktan çıkmıştı! Kan donduran detayı babası açıkladı Samsun'da geçen yıl, 30 bin lira borcu olduğu patronu Ümit Şahin’i öldürüp cesedini ahşap bir sandığa koyarak boş araziye bıraktığı suçlamasıyla müebbet hapsi istenen Onur Can Kaya ile ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Ümit Şahin’in babası “Bizi kandırmak için bu kelimeleri kullanmış” diyerek o anları anlattı.
8.07.2023 Yaşam
Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2023? Yaşlılık maaşına zam geldi mi, 65 yaş aylığı arttı mı? 65 yaş aylığı temmuz zammı
Yaşlılık maaşı ne kadar oldu 2023? Yaşlılık maaşına zam geldi mi, 65 yaş aylığı arttı mı? 65 yaş aylığı temmuz zammı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, memur maaş katsayısında yapılan düzenleme sonrası sosyal yardım programlarının (yaşlı ve engelli aylıkları) aylık ödemelerini artırdıklarını açıkladı. Peki, 65 yaş aylığı ne kadar oldu, yaşlılık maaşı ne kaç TL oldu?
8.07.2023 Ekonomi
Pasaport zammı ne zaman geçerli olacak, pasaport ücretleri ne kadar oldu? 6 aylık, 10 yıllık, 1 ve 3 yıllık pasaport ücretleri 2023 Temmuz zammı
Pasaport zammı ne zaman geçerli olacak, pasaport ücretleri ne kadar oldu? 6 aylık, 10 yıllık, 1 ve 3 yıllık pasaport ücretleri 2023 Temmuz zammı Pasaport harçları ne kadar oldu, pasaport zammı ne zaman yürürlüğe girecek? Pasaport ücretleri, harç tutarında artışa gidilince vatandaşlar yeni pasaport harçlarını araştırmaya başladı. 6 aylık, 1,3,10 yıllık pasaport fiyatları yeniden belirlendi. Peki, Pasaport zammı ne zaman geçerli? Yeni pasaport harçları ne kadar?
7.07.2023 Ekonomi
Son dakika... Memurların zam oranı belli oldu!  İşte yeni maaş tablosu
Son dakika... Memurların zam oranı belli oldu! İşte yeni maaş tablosu Son dakika haberi... Memur zammı 6 aylık enflasyon oranı ve refah payı belli oldu. Net memur maaşı zammı seyyanen artışla belli oldu. 2023 Temmuz zammı ile en düşük memur maaşı yüzde 85,68 oranında artarak 22 bin TL düzeyine yükselecek. Kanun teklifi Meclis Başkanlığına sunuldu. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, “Memurlar yüzde 17,55'lik zamma ek olarak seyyanen 8 bin 72 lira zam alacak. En düşük memur maaşı 22 bin 17 lira olacak” dedi. Öte yandan Memur zammı ve ek vergilerle ilgili teklif 7 Temmuz Cuma günü TBMM Plan Komisyonu'nda görüşülecek 6 aylık enflasyon farkı ve seyyanen artış ile memur zammı ne kadar oldu? İşte enflasyon, ek zam ve seyyanen artışla hesaplanan yeni memur ve memur emeklisi maaşları...
5.07.2023 Ekonomi
Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak? Memur zammı ne kadar, memurların zamlı maaşı ne zaman yatacak? Yeni memur maaşları ve temmuz memur zammı 2023 hesaplama!
Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak? Memur zammı ne kadar, memurların zamlı maaşı ne zaman yatacak? Yeni memur maaşları ve temmuz memur zammı 2023 hesaplama! Memur maaşı 2023 Temmuz zammı için araştırmalar yoğunlaştı. 6 aylık enflasyon rakamları ile birlikte refah paysız memur ve memur emeklilerinin maaş zammı belli oldu. Enflasyon farkıyla maaş zammı yüzde 16,89, SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 19,77 zamma hak kazandı. Kesin zam oranı ise refah payı eklenince netleşecek. Memur zammı ne zaman verilecek? Zamlı memur maaşları ne zaman yatacak, temmuz zammı ne kadar 2023?
5.07.2023 Memur
Memur maaşı hesaplama! Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı…
Memur maaşı hesaplama! Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı… "Emekli - Memur maaş hesaplama nasıl ve nereden yapılır?” sorusunun yanıtı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla gündeme geldi. TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon rakamları sonrasında memur ve emeklinin maaş zammı belli oldu.  Memur ve memur emeklileri sözleşme zammı ve enflasyon farkıyla yüzde 17,77, SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 19,77 zamma hak kazandı. Peki, Emekli memur zammı maaş hesaplama nasıl yapılır? Memur enflasyon farkı…
5.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Temmuz Zammı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temmuz zammı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.