Temizlik İşçisi

Temizlik İşçisi

Son dakika temizlik işçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temizlik işçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temizlik işçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temizlik İşçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temizlik işçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 547 temizlik işçisi haberi bulunmuştur. Tüm temizlik işçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı
Seçim bitti, alımlar başladı: 18 belediye bekçi, güvenlik, temizlik görevlisi alıyor! İŞKUR ekranı İŞKUR tarafından yayınlanan ilanlara göre 18 farklı ilde belediyeler işçi alımına başlıyor. Seçimin bitişiyle birlikte belediyeler ve şirketler bünyelerinde temizlik işçisi, bekçi, güvenlik elemanları almaya başladı. Bu gelişme kamu ilanlarını takip edenler için bir fırsat doğurdu. KPSS şartsız ilanlara başvurmak için İŞKUR e şubeye giriş yapmak yeterli. İşte başvuru şartları ve detaylar...
3.04.2024 Çalışma Hayatı
Okullara temizlik personel alımı: KPSS şartı yok! İŞKUR 283 temizlik işçisi ilanı yayınladı. İl, İlçe Milli Eğitim duyurdu
Okullara temizlik personel alımı: KPSS şartı yok! İŞKUR 283 temizlik işçisi ilanı yayınladı. İl, İlçe Milli Eğitim duyurdu Okullara temizlik personel alımı Toplum Yararına Programlar kapsamında devam ediyor. İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen bu programlarla büyük adım atılıyor. İlk ilan yayınlandı. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri adaylara duyurdu. Adayların başvuru şartları ve tarihi belli oldu.
23.02.2024 Çalışma Hayatı
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti Avcılar'da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandığı saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki devlet hastanesinde beyin cerrahı olan Opr. Dr. S. Z.’nin ameliyatlara temizlik işçisi ile bir medikal firma çalışanının girmesine izin vererek cerrahi işlemler yaptırdığı iddiasıyla ilgili Bilecik Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın ve incelemenin devam ettiği, doktorun da görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.
15.10.2023 Yaşam
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
'Devlet para desteğinden bana 1780 TL çıktı' diyerek doktora mesaj gönderen dolandırıcılar baltayı taşa vurdu: Öbür dünyada para işi var mı?
'Devlet para desteğinden bana 1780 TL çıktı' diyerek doktora mesaj gönderen dolandırıcılar baltayı taşa vurdu: Öbür dünyada para işi var mı? "Devlet para desteğinden bana 1780 TL çıktı. Herkes yapıyor, numaranı yaz kaydedeyim seni de" diye doktora mesaj yazan dolandırıcılar baltayı taşa vurdu. Kamu hastanesinde 30 yıldır görev yapan doktor Osman Bulut'un yaklaşık 6 yıl önce vefat eden arkadaşının facebook sayfasını ele geçiren dolandırıcı, doktora mesaj gönderdi. Dolandırıcı mesajda "Devlet para desteğinden bana 1780 TL çıktı. Herkes yapıyor, numaranı yaz kaydedeyim seni de" diye yazarken, doktor Bulut 6 yıl önce hayatını kaybeden arkadaşının hesabının dolandırıcılar tarafından ele geçirildiğini fark etti. Bunun üzerine doktor Bulut, dolandırıcıya "Sağol, benim çok param var. Haa birşey soracağım. Sen öleli 5-6 yıl oldu. Öbür dünyada da para işi var mı!" diye yazdı. Doktoru dolandıramayacağını anlayan dolandırıcı hemen hesabı kapattı.
5.10.2023 Gündem
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti...
Seri katil tarafından katledildi, gizemi 29 yıl sonra çözüldü! Mutlu Yüz Katili Keith Jesperson öldürdüğünü itiraf etmişti... Seri katil tarafından işlenen cinayetin gizemi 29 yıl sonra 6 haftada çözüldü. ABD'de 1994 yılında bir karayolunun kıyısında bulunan kadın iskeletinin kimliği bunca zamandan sonra tespit edildi. Ülkenin en tanınan seri katillerinden biri yıllar evvel cinayeti üstlenmiş, o gün bugündür çabalar sonuç vermemişti. Peki 29 yıllık gizemin 6 haftada çözülmesini sağlayan şey neydi?
5.10.2023 Dünya
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı
Rekor tazminat! İş yerinin WhatsApp grubundan çıkarılan çalışan davayı kazandı İngiltere'de bir mahkeme hasta olduğu sırada Whatsapp grubundan çıkarılan çalışana ayrımcılık yapıldığını söyleyerek 130 bin sterlin tazminat verilmesine hükmetti.
5.10.2023 Çalışma Hayatı
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor
İnternetten temizlik işçisi çağıranlar dikkat! Aracı şirketin Hukuki sorumluluğu bulunmuyor Evine temizlik işçisi geldikten sonra değerli eşyaları kaybolan çift hemen uygulama ile iletişime geçti ama aldığı cevap karşısında şoke oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Avukat Mustafa Karakum, platformun hukuki olarak sorumluluğunun olmadığını ifade ederek önemli tavsiyelerde bulundu.
5.10.2023 Yaşam
İzmir'de hipodromda temizlik işçisine tokat gündem olmuştu! İstenen ceza belli oldu
İzmir'de hipodromda temizlik işçisine tokat gündem olmuştu! İstenen ceza belli oldu İzmir'in Buca ilçesindeki hipodromda temizlik işçisi İrfan Güneç, başka yönden gitmesi konusunda Melih D.'yi uyarmış, Melih D.'nin Güneç'e tokat attığı anlar cep telefonuyla görüntülenmişti. Melih D. (58) hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Olay sonrası görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu.
29.07.2023 Gündem
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi
Cem Garipoğlu yaşıyor mu? Mezarı açılacaktı, flaş karar verildi Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürmüştü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuş ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt vermişti. Konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. İşte detaylar...
10.04.2023 Gündem
İçi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi
İçi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi Bayburt’ta asgari ücretle temizlik işçisi olarak çalışan vatandaş, içi altın dolu battaniyeyi yanlışlıkla deprem bölgesine gönderdi. Yardım etmek isterken mağdur olan aile deprem bölgesinden gelecek umutlu haberi bekliyor.
7.04.2023 Gündem
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun
Emekli olmak için SGK’ya başvuran vatandaşa sahte pasaport şoku: 16 yıldır yurt dışında yaşıyorsun Adana Büyükşehir Belediyesi'nde 25 yıldır temizlik işçisi olarak çalışan Mehmet Ak (57), emeklilik kararının ardından dilekçesini Sosyal Güvenlik Kurumu'na verince, resmi kayıtlara göre 2007'den beri yurt dışında göründüğünü öğrendi. Emeklilik işlemi askıya alınan Ak, "Hayatımda ülke dışına hiç çıkmadım. Bu süreçte evlendim, boşandım, tüm seçimlerde oy kullandım. Adıma sahte pasaport çıkaranların yakalanmasını istiyorum" dedi.
28.03.2023 Gündem
Mustafa Ergüvenoğlu kimdir? Ergüvenoğlu inşaatın yaptığı evler hangileri?
Mustafa Ergüvenoğlu kimdir? Ergüvenoğlu inşaatın yaptığı evler hangileri?  Maraş merkezli depremler Hatay'ın Antakya ilçesinde de yüzlerce binanın yerle bir olmasına neden oldu. Ergüvenoğlu ailesinin yaptığı 3 kamu binası, 12 apartman ise depremden hiç hasar almadı, sapasağlam ayakta kaldı. Peki, Mustafa Ergüvenoğlu kimdir? Ergüvenoğlu inşaatın yaptığı evler hangileri? 
24.02.2023 Gündem
Deprem enkazından dram çıktı: Sevgililer Günü paylaşımı yürekleri sızlattı
Deprem enkazından dram çıktı: Sevgililer Günü paylaşımı yürekleri sızlattı Türkiye peş peşe gelen 7.7 ve 7.6'lık iki şiddetli depremle sarsıldı. Enkaz altındakileri kurtarma çalışmaları devam ederken yürek sızlatan haberler de gelmeye devam ediyor. Antakya’da anne ve babası ile birlikte enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 27 yaşındaki diş protez işiyle uğraşan Bünyamin Kayacık’ın hayalleri de depremle yarım kaldı. Tüm dünyada 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanırken, Bünyamin Kayacık, tanışma yıl dönümü nedeniyle üzerine sevgilisinin fotoğrafını bastırıp özel olarak yaptırdığı bez bebeği depremde yaşamını yitirince kız arkadaşına gönderemedi. Hediyeyi kayınbiraderinin otomobilinde bulan enişte Osman Uğur son görevi kendisi yerine getirerek bez bebeği İstanbul’a Sena Kara’ya gönderdi. Sena Kara’nın sevgilisine yazdığı veda sözleri yürekleri dağladı. Elinde sevgilisinin fotoğrafını tutarken çekilmiş bir kareyi Twitter’dan paylaşan Sena Kara, “Sen beni hiç incitmedin. Toprak da seni incitmesin sevgilim” sözlerini not düştüğü paylaşım yürekleri sızlattı. Genç kızın paylaşımını Twitter’da 5 milyon kişi okudu, 200 bin kişi ise beğendi.
15.02.2023 Gündem
Tazminat alabilirsiniz! Mağazada alışveriş yapan herkes için geçerli, mutlaka başvurun
Tazminat alabilirsiniz! Mağazada alışveriş yapan herkes için geçerli, mutlaka başvurun AVM'nin içinde yer alan mağazalarda, otoparkta ya da dışarıdaki dükkanlarda, çanta-eşya hırsızlığı ve kayıp olayları yaşanabiliyor. İşletmeler bu gibi durumlarda astıkları 'Çalınan ve kaybolan eşyalarınızdan müessesemiz sorumlu değildir' yazısına sığınıyor. Peki bu yazının hukuki sorumluluğa ve kusur durumlarına etkisi var mı? Uzman isim bu durumda tazminat talebinde bulunulabileceğine dikkat çekti. İşte detaylar...
21.01.2023 Gündem
DHKP/C'li Gülten Matur'a 22,5 yıl hapis istemi
DHKP/C'li Gülten Matur'a 22,5 yıl hapis istemi İstanbul'da silahlı terör örgütü DHKP/C'nin Türkiye Merkez Komitesi Üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan Gülten Matur hakkında "Silahlı Terör Örgütü Kurma veya Yönetme" suçundan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.01.2023 Gündem
3 çocuğunun annesi eşini bıçaklayarak öldürdü
3 çocuğunun annesi eşini bıçaklayarak öldürdü Kütahya'da İsmail Türün (44), evde tartıştığı 3 çocuk annesi eşi Ayşegül Türün'ü  (31) bıçaklayarak öldürdü. Evin karşısındaki markete giderek eşini öldürdüğünü itiraf eden Türün, polis ekiplerince gözaltına alındı.
3.01.2023 Yaşam
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Fotoğraftaki ayrıntı ifşa oldu Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. Karabulut ise, "Ben bir babayım, kızım rüyalarıma giriyor ve o adamın ölmediğine yüzde yüz eminim." dedi. Öte yandan olayla ilgili dikkat çeken fotoğraf ayrıntısı ifşa oldu. İşte haberin detayları...
23.12.2022 Gündem
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı
'Cem Garipoğlu ölmedi' iddiası! Başsavcılık'tan flaş karar, ilk kez açıkladı Türkiye’nin gündemine oturan Münevver Karabulut cinayeti hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Münevver Karabulut’un babası cezaevinde 8 yıl önce intihar eden kızının katili Cem Garipoğlu'nun, ölmediğini, kaçtı veya kaçırıldığını öne sürdü. Süreyya Karabulut Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu ve Başsavcılık bu şüpheye yanıt verdi. Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir, CNN TÜRK yayınında kararı değerlendirdi. "Maddi gerçeğin ortaya çıkması için itiraz hakkımızı kullanacağız" dedi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı!
Savcıdan hakime, öğretmenden akademisyene; Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı! Tekirdağ’da ortaya çıkan sahte doktor skandalı, Türkiye’de yakın zamanda yaşanan diğer sahtekarlıkları akıllara getirdi. Öyle ki hakim olmadığı halde savcı eşini kandıran da var, öğretmen olmadığı halde okulda müdürlük yapan da... Akademisyenin yaptığı oyun ise şeytanın bile aklına gelmeyecek cinsten. İşte Türk insanının sahte mesleklerle imtihanı...
1.12.2022 Gündem
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar
Dolandırıcıların yeni yöntemi polis kılığında gasp! Ne var ne yok alıp gidiyorlar Dolandırıcılık ve gasp olaylarına her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez de polis olduğunu iddia eden ve önceden eve giren bir şahıs, genç çiftin neyi var neyi yok alıp götürdü. Konuyla ilgili vatandaşları uyaran uzmanlar ise “kimlik kontrolü” ve “konut dokunulmazlığı” çağrısında bulundu.
26.11.2022 Gündem
Borcu olanlar dikkat! Avukat görünümü verip varınızı yoğunuzu alıyorlar
Borcu olanlar dikkat! Avukat görünümü verip varınızı yoğunuzu alıyorlar Fırsatçılar bu kez de avukatları kullanarak vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Fotoğrafı kullanılarak pek çok kişiye mesaj gönderildiğini fark eden Avukat Mustafa Karakum, yaşadıklarını anlattı ve bu gibi durumda neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgi verdi.
24.11.2022 Gündem
Ucuz tatil dolandırıcılığı ortaya çıktı! 'Tipik bir saadet zinciri örneği'
Ucuz tatil dolandırıcılığı ortaya çıktı! 'Tipik bir saadet zinciri örneği' Dolandırıcıların akılalmaz yöntemlerinin ardı arkası kesilmiyor. Fırsatçıların kurbanı bu kez de bir öğretmen oldu. Zeynep A., özel bir lisede matematik öğretmeni olan Burcu D.'den lüks otellerde ucuza tatil odaları aldığını ve yüksek karla turistlere sattığını söyleyerek yüzde 10 kar vaadiyle para talep etti. Çocukluk arkadaşının sosyal medyadaki lüks yaşantısına aldanan Burcu D., istenilen parayı aracını satıp karşıladı. Skandallar zinciri ise bu andan itibaren başladı. İşte “onu kardeşim gibi görüyordum” diyen Burcu D.’yi kabusa götüren sürecin detayları...
22.11.2022 Yaşam
Kira fiyatları bir anda 12 bin TL'ye fırladı
Kira fiyatları bir anda 12 bin TL'ye fırladı Kiralardaki fahiş artış vatandaşın gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. Pek çok kentte ortalama kira bedeli asgari ücreti geçmiş durumda. Antalya'da tek oda kiralamak isteyenlerin 5 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor. Ukrayna-Rusya savaşı sonrası özellikle Antalya’ya yönelik başlayan göç dalgası emlak sektörünün dengesini bozdu. Kentte kiralar 15 bin lira seviyelerine dayanmış durumda.
22.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Temizlik İşçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temizlik işçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.