Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş

Son dakika Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temel eğitimden ortaöğretime geçiş gelişmeleri de dahil olmak üzere 313 temel eğitimden ortaöğretime geçiş haberi bulunmuştur. Tüm temel eğitimden ortaöğretime geçiş haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB resmen duyurdu! LGS, TEOG, SBS, OKS... Hepsini kapsıyor, ve belli oldu
MEB resmen duyurdu! LGS, TEOG, SBS, OKS... Hepsini kapsıyor, ve belli oldu Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Özer önemli bir çalışmaya imza attı. 12 milyon 230 bin öğrenciyi kapsıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, araştırmacılar Bekir Gür, Ahmet Öztürk, ve Eren Suna ile birlikte Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi’nde yayımlanan bir çalışmaya imza attı.9. sınıf öğrencilerinin matematik başarısı incelendi. Ayrıca 10 yıllık periyotta uygulanan 4+4+4 sistem değişikliğinin etkileri de değerlendirildi.
2.11.2021 Eğitim
MEB'ten yeni hak! Liselerin boş kontenjanlarına yerleştirme yapılacak!
MEB'ten yeni hak! Liselerin boş kontenjanlarına yerleştirme yapılacak! Milli Eğitim Bakanlığı, çeşitli sebeplerle herhangi bir liseye yerleşemeyen öğrencilerin, başvurmaları halinde, yerel yerleştirme kapsamındaki ortaöğretim kurumlarının boş kontenjanlarına yerleştirileceğini açıkladı.
4.09.2020 Eğitim
LGS'ye girmeden bunlara dikkat edin!
LGS'ye girmeden bunlara dikkat edin! LGS 1 Haziran'da yapılacak. Adaylar son 3 haftada neler yapmalı? Konu tekrarı mı soru çözmeye mi yönelmeliler? İşte yanıtları...
8.05.2019 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! Öğretmenlerle ilgili önemli karar
Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti! Öğretmenlerle ilgili önemli karar Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mustafa Safran, öğretmenlerle ilgili önemli bir kararı duyurdu. Öğretmenlere yüksek lisans zorunluluğu geliyor. Safran bu kararın öğretmenlerin motivasyonunu düşürmeden mesleki alanda onları geliştirmek için alındığını söyledi.
12.03.2019 Eğitim
E-okul girişi nasıl yapılır? E-okul VBS sistemi ile hangi bilgilere ulaşılır?
E-okul girişi nasıl yapılır? E-okul VBS sistemi ile hangi bilgilere ulaşılır? E-okul sistemi hem öğrencilere hem de velilere büyük kolaylık sunuyor. E-okul girişi yaparak öğrencinin ders programı, notları, devamsızlığı gibi daha pek çok bilgiye ulaşılabiliyor. İşte E-okul sistemi hakkında merak edilenler...
3.10.2018 Gündem
Aileler lise tercihinde çocuklarının yanında yer almalı
Aileler lise tercihinde çocuklarının yanında yer almalı Yaklaşık bir milyon öğrencinin girdiği ve bu yıl ilk kez uygulanan Liselere Giriş Sınavı’nın sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklandı. Sonuçların açıklanmasının ardın da aileleri ve öğrencileri tercih heyecanı sardı. PDR Koordinatörü Ferhan Uz Güçlü tercih sürecinde ailelerin çocuklarına dayatmada bulunmaması ve mutlaka uzman desteği alınması gibi önemli önerilerde bulundu.
5.07.2018 Eğitim
E-okul VBS girişi nasıl yapılır? (E-okul LGS tercihleri)
E-okul VBS girişi nasıl yapılır? (E-okul LGS tercihleri) E-okul VBS girişi nasıl yapılır? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Yeni başlayan LGS tercihleri de e-okul üzerinden yapılabiliyor. İşte öğrencileri ve velileri yakından ilgilendiren e-okul sistemine dair tüm bilgiler...
2.07.2018 Gündem
LGS’nin şifreleri
LGS’nin şifreleri Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sisteminin yerine getirilen yeni Liseye Geçiş Uygulaması (LGS), iki aşamalı olarak gerçekleştirilecek...
30.05.2018 Eğitim
MEB'den flaş TEOG açıklaması!
MEB'den flaş TEOG açıklaması! Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: "Bu yıl TEOG olmayacak, adrese dayalı yerleştirme, eve en yakın okul sistemini dikkate alarak ve diğer belirlediğimiz hususlarla birlikte öğrencilerimizi yerleştireceğiz"
14.02.2018 Gündem
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz açıkladı! Eğitim sistemindeki tek değişiklik...
Milli Eğitim Bakanı Yılmaz açıkladı! Eğitim sistemindeki tek değişiklik... Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, eğitim sistemindeki tek değişikliğin 4+4+4 değişikliği olduğunu belirterek, "Onun dışındaki OKS'den SBS'ye, SBS'den TEOG'a, TEOG'dan şimdi liselere kayıt uygulamasına geçilmesi sistem değişikliği değildir, ölçme değerlendirmenin farklı araçlarla uygulanması demektir." dedi.
29.09.2021 Gündem
Yeni sınav sistemine Erdoğan’dan 3 şart
Yeni sınav sistemine Erdoğan’dan 3 şart Külliye’de eğitimcileri ağırlayıp görüşlerini dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan MEB yetkilileri ile yaptığı mini zirvede de yeni modelin “sade, basit, anlaşılır” olmasını istedi.
29.09.2021 Gündem
Cinsel saldırıdan 90 yıl hapsi istenen sanığın tahliyesine itiraz
Cinsel saldırıdan 90 yıl hapsi istenen sanığın tahliyesine itiraz Antalya'da, 10 yaşındaki kız çocuğuna 'cinsel taciz ve saldırı' suçlarından 5 ay tutuklu kalan ve 90 yıl hapis istemiyle yargılanan apartman görevlisi 44 yaşındaki A.Ö.'nün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına, Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.
15.11.2017 Yaşam
Anne isyan etti! Kızını istismar eden kişi serbest bırakıldı
Anne isyan etti! Kızını istismar eden kişi serbest bırakıldı Antalya'da, 10 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz ve saldırı suçlarından 5 ay tutuklu kalan apartman görevlisi 44 yaşındaki A.Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kızın annesi 38 yaşındaki F.Y., 90 yıl hapis istemiyle yargılanan A.Ö.'nün serbest bırakılmasına isyan etti.
11.11.2017 Yaşam
MEB, liseye geçiş sistemini açıklayacak
MEB, liseye geçiş sistemini açıklayacak Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sisteminin kaldırılmasının ardından, liselere geçişteki yeni sistemi yarın Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda açıklayacak.
29.09.2021 Gündem
Teog kalktı, yerine hangi sistem geliyor?
Teog kalktı, yerine hangi sistem geliyor? Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Teog'un kalktığını açıkladı. Liseye giriş için öğrenciler ne yapacak? Yeni sistem nasıl uygulanacak? İşte Teog yerine açıklanan yeni sistem...
20.09.2017 Eğitim
Bakan Yılmaz'dan öğretmenlere atama müjdesi
Bakan Yılmaz'dan öğretmenlere atama müjdesi Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, katıldığı canlı yayında "2018 yılında 20 bine yakın öğretmenin atamasını yapacağız." dedi.
29.09.2021 Gündem
Kalktı diye üzülen yok
Kalktı diye üzülen yok Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, “Bu sene TEOG yapılmayacak. Liselere geçişte yeni model üzerinde Bakanlığımız çalışma yapıyor. Bakanlar Kurulumuza sunacağız, Bakanlar Kurulu’nda çıkan kararı da milletimizin bilgisine sunacağız” dedi
29.09.2021 Gündem
Son dakika... Bakan açıkladı: Bu sene TEOG yok!
Son dakika... Bakan açıkladı: Bu sene TEOG yok! Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "TEOG bu sene uygulanmayacak" dedi.
29.09.2021 Gündem
TEOG kaldırıldı mı? MEB'ten TEOG açıklaması...
TEOG kaldırıldı mı? MEB'ten TEOG açıklaması... Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) kaldırıldı mı sorusu son günlerin yanıtı en fazla merak edilen konuları arasında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) müsteşarı Yusuf Tekin TEOG konusunda açıklamalarda bulundu. Peki önümüzdeki yıl TEOG sınavı yapılacak mı?
29.09.2021 Gündem
‘Sizi stresten kurtaracağız’
‘Sizi stresten kurtaracağız’ 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk zil sesi dün 81 ildeki okullarda çınladı. Şanlıurfa’da konuşan Başbakan, öğrencilere “TEOG kalksın mı?” diye sordu, olumlu yanıt alınca “Uykularınızın kaçmasına razı değiliz” dedi
29.09.2021 Gündem
Teog 3.nakil sonuçları
Teog 3.nakil sonuçları Binlerce öğrencinin beklediği Teog nakil sonuçları açıklandı. Nakil işlemi gerçekleşen öğrenciler nasıl kayıt yapacak? Teog 3.nakil sonuçları nereden öğrenilir?
8.09.2017 Eğitim
TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı
TEOG 3. nakil sonuçları açıklandı 28 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında alınan TEOG 3. nakil yerleştirme sonuçları açıklandı.
8.09.2017 Eğitim
TEOG 3. nakil başvuruları başladı! (TEOG nakil sorgulama)
TEOG 3. nakil başvuruları başladı! (TEOG nakil sorgulama) TEOG 2. nakil sonuçları dün açıklandı. Hemen arkasından merakla beklenen TEOG 3. nakil başvuruları da başladı. İstediği lisede eğitim almak isteyen adaylar TEOG nakil sonuçlarını "www.meb.gov.tr" internet adresinden sorgulayabilecek.
29.09.2021 Gündem
Kontenjanlar doldu son tercihlere dikkat
Kontenjanlar doldu son tercihlere dikkat Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında 2. yerleştirme sonuçları açıklandı. İmam Hatip, Fen, Mesleki ve Teknik liselerde boş kontenjan kalmadı
29.09.2021 Gündem
Son dakika! TEOG ikinci yerleştirme sonuçları açıklandı
Son dakika! TEOG ikinci yerleştirme sonuçları açıklandı MEB'den son dakika haber: Liseye yerleştirme sınavı olan TEOG'da 2. nakil sonuçları açıklandı. TEOG nakil sonuçlarını http://meb.gov.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temel eğitimden ortaöğretime geçiş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.