Dolandırıcıları son kurbanı ünlü para ve finans uzmanı Aysun Mercan oldu!
Dolandırıcıları son kurbanı ünlü para ve finans uzmanı Aysun Mercan oldu! Ünlü sosyolog Prof. Dr. Nilüfer Narlı, Prof. Dr. Ahmet Demirel, eski devlet bakanı Azimet Köylüoğlu'ndan sonra tele dolandırıcıların son kurbanı ünlü para ve finans uzmanı Aysun Mercan oldu.
25.05.2022 Gündem
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık...
Telefon dolandırıcılığına günde 60 kurban! Tele çakallara özel savcılık... Dolandırıcılar internet üzerinden, çoğunlukla bilinmedik internet sitelerinden alışveriş yapan ya da kendilerine gönderilen sözde ödülleri almak için banka bilgilerini girenleri dolandırıyor. Tele dolandırıcıların hedefinde ise çoğunlukla yaşlılar var. Günde 60’tan fazla kişi dolandırıldığını söyleyerek savcılıklara, polise başvuruyor. Son zamanlarda dolandırılanların sayısı o kadar arttı ki, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bu şikayetler için özel bir büro kurma kararı aldı.
19.02.2022 Gündem
Kıbrıslı bakanın adıyla dolandırıcılık yapmaya çalıştılar
Kıbrıslı bakanın adıyla dolandırıcılık yapmaya çalıştılar KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, tele dolandırıcıların kendi adını kullanarak dolandırıcılık yapmaya çalıştığını duyurdu.
31.03.2018 Gündem