Tekne Turu

Tekne Turu

Son dakika tekne turu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tekne turu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tekne turu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tekne Turu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tekne turu gelişmeleri de dahil olmak üzere 166 tekne turu haberi bulunmuştur. Tüm tekne turu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar
Polisten bayramda çocuklara sürpriz! Gezdirip oyun oynadılar Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı nedeniyle çocuklara sürpriz yapıp, gölde tekne ile gezdirip onlarla oyun oynadı.
10.04.2024 Adana
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar
Araba almak için geldi hayatının kabusunu yaşadı! Her şeyini aldılar İlanda gördüğü hasarlı aracı almak için Eskişehir’den Antalya’ya gelen bir kişi, araç için anlaştığı kişiler tarafından teknede darp ve gasp edildiğini iddia etti. Polis tarafından yolda yarı baygın halde bulunan Muhammet Kızıldeniz, geceyi hastanede geçirdikten sonra kendisini darp ederek cüzdan ve telefonunu aldığını iddia ettiği kişilerden şikayetçi oldu.
13.10.2023 Yaşam
Tortum Gölü yüzde 100 doldu, şelale coştu
Tortum Gölü yüzde 100 doldu, şelale coştu Erzurum'un Uzundere ilçesinde Tortum Gölü'nün yüzde 100 doluluk oranına ulaşmasıyla Türkiye'nin en yüksek şelalesi de coştu. Tortum Şelalesi'nde güzel görüntüler oluştu.
8.06.2023 Yaşam
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
Aşka Dair filmi nerede çekildi, Bozburun neresi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim? 2021 yılında vizyona giren romantik komedi filmi Aşka Dair, bu akşam televizyonda ilk kez izleyiciyle buluşacak. Hasan Doğan’ın yönettiği filmin başrolünde Tuğba Melis Türk, Alper Saldıran yer alıyor. Aşka Dair konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken, filmin nerede çekildiği de merak konusu oldu. Peki, Aşka Dair filmi nerede çekildi? Aşka Dair’in konusu ne, oyuncuları kim?
26.07.2022 Televizyon
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu…
Aşka Dair filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aşka Dair oyuncu kadrosu ve konusu… 2021 yılında gösterime giren Aşka Dair filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak. romantik türü filmin yönetmen koltuğunda Hasan Doğan otururken, filmin başrollerini Tuğba Melis Türk ve Alper Saldıran paylaşıyor. Peki Aşka Dair filmi konusu nedir, Aşka Dair oyuncuları kimlerdir?
26.07.2022 Televizyon
Yasemin Şefkatli tekne paylaşımıyla olay oldu! İdo Tatlıses'ten yorum gecikmedi...
Yasemin Şefkatli tekne paylaşımıyla olay oldu! İdo Tatlıses'ten yorum gecikmedi... 2021'de nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli tatil sezonunu açtı. Tekne'de tatil yapan ünlü çiftten Yasemin Şefkatli sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirdi.
19.07.2022 Magazin
Sosyal medya fenomeni dehşet saçtı! Tekne turunun ücretini çok bulunca...
Sosyal medya fenomeni dehşet saçtı! Tekne turunun ücretini çok bulunca... Beşiktaş'ta arkadaşları ile boğaz turu yapan, aralarında sosyal medya fenomeni Baran Taşkut'un da olduğu arkadaş grubu, tekne parasını çok bulunca tekne sahibi ve çalışanları önce darbetti daha sonra da silahla yaralayarak kaçtı.
13.10.2021 Gündem
Günde 5 bin kişi geziyor, ücreti 25 lira! Ve başladı...
Günde 5 bin kişi geziyor, ücreti 25 lira! Ve başladı... Dicle Nehri üzerindeki, Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak illerini kapsayan, gövde bakımından dünyanın en uzun, güç bakımından ise Türkiye'nin 4'üncü büyük barajı Veysel Eroğlu (Ilısu) Barajı ve Hidroelektrik Santrali Projesi nedeniyle su altında kalan Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesinde gezi tekneleri suya indirildi.
26.07.2021 Yaşam
Kıvanç Tatlıtuğ'dan şaşırtan karar!
Kıvanç Tatlıtuğ'dan şaşırtan karar! Başak Dizer ile mutlu bir evliliğini sürdüren oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, deniz tutkusundan vazgeçmiyor. Yakışıklı oyuncu, Fransa'da 10 milyon TL'ye özel yaptırdığı yeni teknesiyle önümüzdeki sene dünyayı gezecek.
14.07.2021 Magazin
Tatil planı yapanlara kötü haber! Resmen açıklandı, yüzde 100...
Tatil planı yapanlara kötü haber! Resmen açıklandı, yüzde 100... Tatil planı yapanları üzen haber. Rezervasyonların neredeyse tamamı doldu. Turizm merkezi Antalya'da özellikle salgın sürecinde yoğun ilgi gören ve izole tatil imkanı sunan villalarda, Kurban Bayramı için doluluk oranları yüzde 100'e yaklaştı.
9.07.2021 Ekonomi
Emine Erdoğan: Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak
Emine Erdoğan: Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak Van Gölü Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Kurumlarımızın iş birliği ile Van Gölü'nü Koruma Eylem Planı ve Uygulama Programı hazırlandı. Bu girişimin, kayda değer sonuçlar vermesini umut ediyorum. Bu kapsamda, gölün dip temizliği yapılacak. Atık-su yönetimi sağlanacak. İlaveten, entegre katı atık yönetimi oluşturulacak. Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Merkez İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'ni gezdikten sonra vapurla Van Gölü'nü gezerek, gölde başlatılan dip temizleme çalışmalarını izledi.
2.06.2021 Siyaset
Emine Erdoğan: Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak
Emine Erdoğan: Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak Van Gölü Sempozyumu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Kurumlarımızın iş birliği ile Van Gölü'nü Koruma Eylem Planı ve Uygulama Programı hazırlandı. Bu girişimin, kayda değer sonuçlar vermesini umut ediyorum. Bu kapsamda, gölün dip temizliği yapılacak. Atık-su yönetimi sağlanacak. İlaveten, entegre katı atık yönetimi oluşturulacak. Bu eylem planıyla, Van Gölü inşallah layıkıyla korunacak" dedi.
1.06.2021 Siyaset
Berk Oktay aşka geldi! 'Huzurum'
Berk Oktay aşka geldi! 'Huzurum' Yıldız Çağrı Atiksoy ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Berk Oktay, Instagram paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor.
7.09.2020 Magazin
Sürpriz tekne turu! Nwakaeme ve Acun Ilıcalı...
Sürpriz tekne turu! Nwakaeme ve Acun Ilıcalı... Trabzonspor'un Nijeryalı yıldızı Anthony Nwakaeme, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile tekne gezintisine çıktı.
2.08.2020 Futbol
Kiralık villa aramaları 4 kat arttı
Kiralık villa aramaları 4 kat arttı Yaz aylarının gelmesi ve normalleşme takviminin açıklanmasıyla birlikte ertelenen tatil planları yeniden gündeme gelmeye başladı. Turizm sektörü Ramazan Bayramı sonrası sezonu açmaya hazırlanıyor. Yeni normal dönemde vatandaşlar güvenli ve temassız bir tatil için kiralık villalara yönelirken, internette ‘kiralık villa’ aramaları 4 kat arttı. Uzmanlar vatandaşları dolandırıcılıklara karşı uyarıyor.
21.05.2020 Ekonomi
Turistler şişme manken zannetti! Korkunç gerçek ortaya çıktı
Turistler şişme manken zannetti! Korkunç gerçek ortaya çıktı Şanlıurfa’nın Halfeti içesinde tekne turuna çıkan yerli turistler, suda korkunç bir manzara ile karşılaştı. Cep telefonuyla manzarayı görüntüleyen turistler, suyun üzerinde bir erkek cesedi buldu. Cesedi, suya atılan bir plastik manken sanan turistler, korkunç gerçeği tekne yaklaştığında öğrendi.
7.11.2019 Yaşam
Maldivler değil Suluada
Maldivler değil Suluada Antalya'nın Kumluca ilçesinde beyaz kumsalı ve turkuaz renkli suyuyla Maldivler'e benzetilen ve sadece tekneyle ulaşımın olduğu Suluada, yaz döneminde günde 50'yi aşkın tekneyle 1500'ü aşkın ziyaretçi ağırlıyor. Yüzerek kayalıkların altından adanın diğer tarafına da geçilebilen ve 'Aşk Mağarası' olarak adlandırılan mağaralar da büyük ilgi topluyor.
10.07.2019 Ekonomi
Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti
Hadise'den annesi Gülnihal Açıkgöz'e tatil jesti Geçen yıl annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişimiyle sarsılan Hadise, kötü anıları silmek için kolları sıvadı. Hadise, annesinin mutluluğu için İtalya tatili organize etti. Popçu, kardeşi Derya’nın da yer aldığı Como Gölü kıyısındaki tatilin masraflarını kendi karşıladı
1.07.2019 Magazin
Ayrı ayrı tatil!
Ayrı ayrı tatil! Beren Saat'in başrol oynadığı Netflix dizisi 'Atiye'nin birinci sezon çekimleri bitti. Ekip, yeni bölümler öncesi mola verdi. Beren Saat de ekip arkadaşları ile kısa bir tatile çıktı. Eşi Kenan Doğulu ise ağabeyi Ozan ve kardeşi Canan Doğulu ile tekne turu yapacak.
24.06.2019 Magazin
6 bin nüfuslu ilçeye 50 bin kişi geldi!
6 bin nüfuslu ilçeye 50 bin kişi geldi! Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra, bayram tatilinin 2'nci gününde ziyaretçi akınına uğradı. Otoparklar doldu, plajlarda şemsiye açacak yer kalmadı. Amasra Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Boran, 6 bin nüfuslu ilçeyi 1 günde 50 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi.
5.06.2019 Ekonomi
İstanbul Boğazı'nda vahşet! Eşine attığı mesajı görünce...
İstanbul Boğazı'nda vahşet! Eşine attığı mesajı görünce... İstanbul Boğazı’nda tekne turu sırasında arkadaşını başından vurarak öldüren Selçuk N.’nin, arkadaşının telefonunda eşine attığı mesajları görünce cinayeti işlediği ortaya çıktı.
5.04.2019 Yaşam
“Türkiye’nin en iyi işi” başladı
“Türkiye’nin en iyi işi” başladı Ortaca Belediyesince, Dalyan ve Sarıgerme destinasyonunu tanıtabilmek için organize edilen “Türkiye’nin En İyi İşi” başladı.
1.08.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tekne Turu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tekne turu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.