Tek Çocuk

Tek Çocuk

Son dakika tek çocuk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tek çocuk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tek çocuk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tek Çocuk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tek çocuk gelişmeleri de dahil olmak üzere 11.382 tek çocuk haberi bulunmuştur. Tüm tek çocuk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi
Adana’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı! Vatandaşlar ilgiyle izledi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Uğur Mumcu Meydanı'nda gerçekleştirilen tören ve etkinlikler ile coşkuyla kutlandı. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger'e çocuklar tarafından çiçek takdim edilmesi ile devam etti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajının da okunduğu programda, çocuklardan oluşan halk oyunları ekibinin zeybek gösterisi vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.
23.04.2024 Adana
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım
Wilma Elles: İkiz istiyordum, tek çocuk olunca ekstra heyecanlıyım Arif Kerem Göğüş ile 2019 yılında biten evliliğinden Milat ve Melodi adında sekiz yaşında ikizleri olan Wilma Elles, geçtiğimiz aralık ayında Avukat Mehmet Şah Çelik ile dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz ay hamile olduğunu duyuran ünlü oyuncu, karnı burnunda bir etkinlikte boy gösterdi.
18.07.2023 Magazin
TBMM Başkanı Şentop, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı
TBMM Başkanı Şentop, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop,23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.
23.04.2023 Gündem
EYT'liler için kritik uyarı! Son üç gün
EYT'liler için kritik uyarı! Son üç gün Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 Milyon 250 bin vatandaşımız emekli olma hakkına kavuşuyor. Emeklilik hakkının kullanılması hususunda herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacaktır" diye konuştu. Hizmet borçlanması yapmak isteyenler için Ekonomist Muhammet Bayram kritik uyarılar yaptı.
28.12.2022 Ekonomi
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması!
Cansu Tosun'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 2018 yılında nikâh masasına oturan Cansu Tosun ile meslektaşı Erkan Kolçak Köstendil'in oğulları iki yıl önce dünyaya gelmişti. Güzel oyuncu, 'ikinci çocuk'la ilgili açıklama yaptı.
19.12.2022 Magazin
Arif Nihat Asya kimdir, kaç yaşında öldü, nereliydi? Bayrak şairi Arif Nihat Asya eserleri ve hakkında merak edilenler…
Arif Nihat Asya kimdir, kaç yaşında öldü, nereliydi? Bayrak şairi Arif Nihat Asya eserleri ve hakkında merak edilenler… Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni eğitim öğretim yılı açılış töreninde Sancaktepe Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi'nde konuşuyor. Arif Nihat Asya İstanbul Üniversitesi'nde yüksek öğretmen okulunda Edebiyat bölümünden mezun oldu. Okulda öğrenci iken bir şiir kitabı yayımlamaya karar verir ve ilk heykıltıraş adlı şiir kitabını yayımladı. Peki, Arif Nihat Asya kimdir, kaç yaşında öldü, nereliydi? Bayrak şairi Arif Nihat Asya eserleri ve hakkında merak edilenler…
12.09.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop’tan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” mesajı
TBMM Başkanı Şentop’tan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” mesajı Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı yayımladı.
22.04.2022 Siyaset
Gökhan Çıra'dan olay açıklama: Ben Selin'i tanıdığımda hiçbir şeyi yoktu
Gökhan Çıra'dan olay açıklama: Ben Selin'i tanıdığımda hiçbir şeyi yoktu Boşanmalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinden Gökhan Çıra hakkında merak edilenleri açık açık anlattı.
27.09.2021 Magazin
Baloncunun çocuk mezarlarına balon bağlaması yürek burktu
Baloncunun çocuk mezarlarına balon bağlaması yürek burktu Antalya'nın Serik ilçesinde, arife günü çocuk mezarlarına balon bağlayan balon satıcısı Sait Kocatepenin bu anlarının yer aldığı görüntüleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Kocatepe, "Arife günü benden balon alan kadına 'Çocuğunu gönder' dediğimde 'O gelemez mezarda' karşılığını verdi. Benden aldığı balonu mezar başına asınca içim yandı. Yaşayanları sevindiriyorum ölen çocukları da sevindirmek istedim" dedi.
21.07.2021 Yaşam
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yeni siyaset anlayışına ihtiyacımız var
CHP lideri Kılıçdaroğlu: Yeni siyaset anlayışına ihtiyacımız var Aydın'da kanaat önderleri ve muhtarlarla bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye'yi aydınlığa çıkaracağız. Yeni bir siyaset anlayışına ihtiyacımız var. Sözüm var, bu ülkede yoksulluğu bitireceğiz" dedi.
3.06.2021 Siyaset
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı...
Kamuda yeni dönem! Bir ilk, tayinde tüp bebek kriteri, 4 yıl şartı... On binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Resmi Gazete'de yayımlandı. Kamuda yeni dönem başlıyor. İlk kez bir kamu kurumu, tayindi yer değiştirme işlemlerinde tüp bebek tedavisini dikkate aldı. Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı subay, sözleşmeli subay, astsubay, sözleşmeli astsubay, uzman jandarmalar ile yükümlü personelin atama usul ve esaslarını belirleyen yönetmelik yayımladı. Yönetmelikte, sağlık durumundan tayinlere ilişkin olarak ayrıntılı düzenlemeler yapıldı. Düzenlemeye göre mevcut evliliğinden hiç çocuğu bulunmayan ve tüp bebek tedavi sürecini belgelendiren personel, tüp bebek tedavi merkezi bulunan bir hizmet bölgesine atanabilecek.
10.05.2021 Çalışan Hakları
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de
Jandarma Atama Yönetmeliği Resmi Gazete'de İçişleri Bakanlığı, Jandarma Atama Yönetmeliği'ni yayınladı. Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, atamalarda hizmet ihtiyacı doğrultusunda dikkate alınacak kriterler belli oldu. Yönetmeliğe göre genel atamaların her yıl Mayıs-Ekim aylarının dahil olduğu zaman aralığında yapılacağı belirtildi.
10.05.2021 Memur
Salgında teknoloji, çocuk ve ebeveyn ilişkileri dönüştü
Salgında teknoloji, çocuk ve ebeveyn ilişkileri dönüştü Doç. Dr. Şengül Mertol İlgar, "Çocuklarda huysuzluk, sinirlilik, kaygı ve korku düzeyinin artması ile birtakım uyum ve davranış problemleri yaşanmaya başlandı. Birçok ailede ebeveyn-çocuk ilişkilerinin bozulduğunu gördük." dedi.
4.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Bakan Selçuk açıkladı! Eğitimde 2+5 nasıl uygulanacak?
Bakan Selçuk açıkladı! Eğitimde 2+5 nasıl uygulanacak? Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Selçuk canlı yayında sınavlarla ilgili açıklamasında 'Tüm sınavları okullarda yapacağız. Öğrenciler bütün müfredatten sorumlu olacaklar. 8 ve 12'ler için özel destek paketimiz var' ifadelerini kullandı. Öte yandan Bakan Selçuk canlı yayında HES uygulaması ile ilgili de 'Bizler herhangi bir pozitif vaka halinde bunu anlık olarak bilgiyi zaten alıyoruz. Böyle bir sistem kurduk. Bugün tamamlandı. İlk defa burada söylüyoruz. MEB ve Sağlık Bakanlığı'nın ortak çalışması HES uygulaması tamamlandı.' dedi..
16.09.2020 Gündem
Sinan Özen 57 yaşında ikiz babası oldu
Sinan Özen 57 yaşında ikiz babası oldu Ünlüler aleminde tek çocuk sahibi olan isimlerin yanı sıra bu sayıyla yetinmeyenler de var..
11.05.2020 Magazin
“Karantina sonrası normal yaşama dönmek kolay değil”
“Karantina sonrası normal yaşama dönmek kolay değil” İngiltere’de yapılan bir araştırmaya göre koronavirüs karantinası altına alınmış kişilerin yüzde 54’ünün karantina sonlandıktan sonra da öksüren ve hapşıran kişilerden kaçındığını dile getiren Psikiyatrist Onur Okan Demirci, “Araştırmaya göre yüzde 26’sının kalabalık yerlere artık girmek istemediği, yüzde 21’inin halka açık hiçbir alana gitmediği saptanıyor. Bu kişilerin normal hayatlarına dönme süreçlerinin birkaç aydan üç yıla kadar uzadığı görülüyor” dedi.
31.03.2020 Sağlık
Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekillerine seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan milletvekillerine seslendi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, katıldığı düğünlerde genç çiftlere yaptığı “En az 3 çocuk” uyarısını bu kez milletvekilleri için yineledi. Erdoğan ekonomiyle ilgili de “Sıkıntılar var, bunları aşıyoruz. Önce yapılacak olanları yapalım. Ciddi işler var öncelik onlarda. Parayı doğru yönetmeye çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.
20.02.2020 Gündem
Vapurda şok anlar! Bir anda soyunup...
Vapurda şok anlar! Bir anda soyunup... Haliç’teki Fener iskelesinden Şehir Hatları vapuruna binen 45 yaşındaki adam, seyir halindeyken vapurun arkasına geçerek denize atladı. Vapurdan atladığı anlar güvenlik kameralarına yansırken, Sahil Güvenlik Komutanlığı adamı bulabilmek için çalışma başlattı.
3.01.2020 Yaşam
'Onlara bir şey olmaz!'
'Onlara bir şey olmaz!' Ebru Yaşar, ikizleri Ebrusu ile Hasan Poyraz için Akmerkez’de alışveriş yaptı.
22.09.2019 Magazin
Çeyiz parası nasıl alınır?
Çeyiz parası nasıl alınır? SGK’dan ölüm aylığı alan kız çocukları, evlenirlerse aylıkları kesilir. Ancak evlendiği için aylığı kesilen kız çocuklarına ölüm aylığının iki yıllık tutarı kadar evlenme ödeneği, yani halk arasında bilinen adıyla çeyiz parası ödenir.
2.09.2019 Ekonomi
Çeyiz parasını devlet tek seferde ödüyor. 5 yıl almayan...
Çeyiz parasını devlet tek seferde ödüyor. 5 yıl almayan... Devlet, annesi ya da babası nedeniyle ölüm aylığı alan kız çocuklarına çeyiz parası ödüyor. Toplu olarak ödenen paralar 5 yıl içinde alınmaz ise yanıyor.
11.03.2019 Ekonomi
24 bebek hayata tutundu
24 bebek hayata tutundu ‘Türkiye’nin Somali’ye hediyesi’ olan Mogadişu Somali Türkiye Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, iki ayda 24 yenidoğan, hayata tutundu. Tesiste, yoksul hastalara ücretsiz hizmet veriliyor.
22.12.2018 Yaşam
Bebek ve çocuk saçından kolye yapıyor
Bebek ve çocuk saçından kolye yapıyor Eskişehir’de yaşayan bir çocuk annesi Mualla Durgut, ailelerin verdiği bebek ve çocukların saçından kolyeler yapıyor. Bir ay önce bu işe başlayan ve kısa sürede güzel tepkiler alan Durgut şimdilerde hayli sipariş alıyor.
4.12.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tek Çocuk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tek çocuk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.