Teb Açıklama

Teb Açıklama

Son dakika TEB açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEB açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEB açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teb Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teb açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 65 teb açıklama haberi bulunmuştur. Tüm teb açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi! Kasım ayı boyunca geçerli, faiz oranı...
3 ay ödemesiz ihtiyaç kredisi! Kasım ayı boyunca geçerli, faiz oranı... İhtiyaç kredisi fırsatı! 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kullandırılacak. Kasım ayı boyunca kampanya geçerli olacak. Türk Ekonomi Bankası (TEB) resmen duyurdu. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel tüm öğretmenler için 1,59 faiz oranı ile ihtiyaç kredisi kampanyası devreye alındı.
22.11.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz yok, bugün son, hesabı olan herkes...
TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz yok, bugün son, hesabı olan herkes... TEB resmen duyurdu! Ücret ve faiz alınmıyor. Bugün son gün. 3 taksitte ödeme kolaylığı sağlanıyor. Bankada hesabı olan tüm müşterilere duyuruldu. TEB'den yapılan açıklamada gelir vergisi ödemelerine ilişkin faizsiz ve ücretsiz 3 taksit fırsatı için son gün hatırlatması yapıldı.
31.08.2021 Ekonomi
150 TL ve üzeri fatura ödeyenler dikkat! İade alabilirsiniz
150 TL ve üzeri fatura ödeyenler dikkat! İade alabilirsiniz Kış aylarında ısınma yaz aylarında ise serinleme ihtiyacı faturaların yüksek gelmesine sebep oluyor. Anka tüm aboneleri yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Toplam 150 TL üzerinde fatura ödeyenler için yıl sonuna kadar geçerli olmak üzere para iadesi yapılabiliyor. TEB otomatik fatura talimatı verenler için harekete geçti. 150 liralık ödemede 15 TL iade ediliyor. İşte detaylar...
28.07.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlıyor...
TEB resmen duyurdu! Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlıyor... Türk Ekonomi Bankası (TEB) güzel haberi resmen duyurdu! Kredi kartı ile ilgili açıklama geldi. Ücretsiz veriliyor, 1000 liradan başlayan limitlerle yararlanılabiliyor. Havale ve EFT işlemleri ücretsiz. 18-25 yaş arasındaki öğrencileri kapsıyor. Kredi Kartı’ndan 1.000 TL’den başlayan limitlerle yararlanılabiliyor. Kredi kartı kullanımında çok sayıda avantajdan faydalanılıyor. Yurt dışında da para çekmek ücretsiz. Şubeye uğramaya gerek kalmadan dijital ortamda ÜniversiTEB'li olunabiliyor.
16.07.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! 6 ay geçerli, ücretsiz olacak
TEB resmen duyurdu! 6 ay geçerli, ücretsiz olacak TEB harekete geçti. Yeni karar vatandaşlara duyuruldu. 6 ay boyunca geçerli olacak. Ücretsiz olarak yapılabilecek. TEB tarafından avantajlı paketler hayata geçirildi. Türk Ekonomi Bankası (TEB), KOBİ'lerin dış ticaret işlemlerini avantajlı fiyatlarla gerçekleştirecekleri masraf paketlerini kullanıma sundu.
6.07.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Değişti, bugün...
TEB resmen duyurdu! Değişti, bugün... TEB harekete geçti ve resmi açıklama geldi. Bugünden itibaren uygulanmaya başlıyor. Yeni karar tüm müşterilere duyuruldu. Koronavirüs salgını süresince teması azaltmak için daha önce de çalışma saatlerini birkaç defa değiştiren bankaların açılış kapanış saatleri yeniden düzenlendi. TEB yeni çalışma saati uygulamasına bugün başladı.
12.04.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Faizler...
TEB resmen duyurdu! Faizler... TEB müşterilerine duyurdu. Kredi muslukları açıldı. Faiz düzenlemesi yapıldı. Faizler düşürüldü. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeni ile tüm dünyada faizlerde düşüş görüldü. Ülkemizde de artan faiz talebi düşük faiz oranları ile karşılandı. TEB'den açıklama geldi. 2020 yılının değerlendirildiği açıklamada, Merkez Bankası’nın attığı adımlardan, faizlerdeki düşüşe, enflasyondan, KOBİ'lere sağlanan desteklere kadar pek çok konuya değinildi. 2021 ekonomisi ile ilgili de istikrarın sağlanacağı bir yıl olacağının altı çizildi.
3.01.2021 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Bakan Kurum Ataşehir’de oy kullandı
Bakan Kurum Ataşehir’de oy kullandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Ataşehir'de oy kullandı.
14.05.2023 Gündem
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike!
Eczane dışı satılan ilaçlardaki büyük tehlike! Sahte ilaç iddiaları ile ilgili son dakika gelişmesi! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Bir kutu dahi ilaç girişi olmamıştır, hiçbir hastada kullanılmadı” demişti. Eczane dışı satışlarda sahte ilaç riskinin arttığını belirten uzmanlar ise tüketicileri uyardı ve merdiven altı üretime dikkat çekti.
12.01.2023 Sağlık
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları
Halka arz takvimi 2022-2023! Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları 2022 yılı halka arz süreci açısından yoğun bir yıl oldu. Yılın sonuna yaklaşılırken son haftada ve 2023 ocak ayının ilk haftasında yeni halka arz olacak şirketler belli oldu. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Başta enerji piyasası olmak üzere, gıda, sağlık, gayrimenkul ve savunma sanayi sektörleri halka arz takvimini açıkladı. Astor Enerji, Söke Değirmencilik, SDT Uzay ve Savunma Teknolojileri ve Oncosem Onkolojik Sistemler halka arz edilecek. Peki, Yeni halka arzlar hangileri? Hangi şirketler halka arz olacak? Yeni halka arz olacak hisseler, fiyatlar ve hisse kodları!
26.12.2022 Ekonomi
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim...
Kira fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Ev sahibi ve kiracı milyonlar merak ediyordu, vergi ve indirim... Ev fiyatları ve kira fiyatları ile ilgili son dakika uyarısı! Milyonlarca ev sahibi bu sorunun cevabını merak ediyordu, ve açıklama geldi. Kiralar yüzde 100’ün üzerinde zamlandı, ev sahipleri artışa gittiğine bin pişman. Bazı kiracılar fahiş zamlar sonrası ödemeleri aksatmaya başladı. Mülk sahipleri ise ‘Tahsil edemediğim kira gelirinin vergisini ödemek zorunda mıyım?’ diye sorusuna cevap arıyor. Emlakçılar ve ev sahipleri ise kira artışına yüzde 25 sınırı gelmesine rağmen zam yapmaya devam ederken, flaş bir indirim haberi de geldi. Ev sahiplerinin pişman olduğunu belirten İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, tarih vererek kira fiyatlarının “en az yüzde 20-25 düşüş bekliyorum" dedi. İşte kira fiyatları ile ilgili son gelişmeler...
2.08.2022 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Emeklilere karşılıksız  3.750 TL, başvuran hemen alıyor
TEB resmen duyurdu! Emeklilere karşılıksız 3.750 TL, başvuran hemen alıyor Emeklilere güzel haber! 3.750 TL karşılıksız olarak veriliyor. Şart olmaksızın tüm emekliler yararlanabiliyor. Ödemeler hemen yapılıyor. TEB tarafından açıklama yapıldı. Emekli promosyonunda ödeme miktarı arttırıldı. Maaşını TEB'e getiren emeklilere maaşı oranında promosyon ödemesi yapılıyor. Detaylar paylaşıldı.
5.06.2022 Emekli
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor...
İhtiyaç kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar resmen duyurdu, başvuran alıyor... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Ramazan Bayramı öncesinde nakit para ihtiyacı olan ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak isteyen çok sayıda vatandaş banka kredilerine yönelmeye başladı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. İhtiyaç kredileri için bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyurdu. Bayram öncesi birçok bankanın sunduğu faiz oranı, 1,70 seviyesinin altına düşmüş durumda. Peki güncel kredi faiz oranları ne? Kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi?
26.04.2022 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan kritik toplantı sonrası son dakika açıklaması
Merkez Bankası'ndan kritik toplantı sonrası son dakika açıklaması Türkiye Cumhuriyet Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Bankacılık sektörü şu anda Türkiye'nin en güçlü sektörlerinden bir tanesi. Dünyada da özkaynak karlarıyla, sermaye yapısıyla, müşteri değerleriyle dünyanın en iyi sektörlerinden bir tanesi. Yaşanacak, yaşanan volatilitelerin üzerinden gelecek bir sektörümüz var, herhangi bir sıkıntı yok. Bunu böyle değerlendirmek lazım" dedi.
25.11.2021 Ekonomi
TEB resmen duyurdu! Sıfır faiz fırsatı, 5 ay vade ile...
TEB resmen duyurdu! Sıfır faiz fırsatı, 5 ay vade ile... TEB resmen duyurdu. Kredilerle ilgili açıklama geldi. Avantajlı faiz oranları sunuluyor. Aynı zamanda sıfır faiz ve 5 aya varan vade fırsatından da yararlanılabiliyor. TEB'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. Üreticiler için TEB Harman Kart’ta ek faizsiz dönem avantajı ve yeni işbirlikleriyle, tarım kredilerinde mayıs ayına özel avantajlı faiz oranı ve 3 yıla varan vade seçenekleri sunuluyor. Öte yandan üreticiler, TEB’in sektörün öncü kurumları ile gerçekleştirdiği işbirlikleri kapsamında alışverişlerinde beş aya varan vade ve sıfır faiz avantajından da yararlanabiliyor.
13.05.2021 Ekonomi
Finansbank, DenizBank, TEB art arda duyurdu! Ve başladı
Finansbank, DenizBank, TEB art arda duyurdu! Ve başladı Finansbank, DenizBank, TEB ve diğer bankalar peş peşe açıkladı. Değişiklik kararı hesabı olan tüm müşterilere duyuruldu. Bugün başladı. TBB tarafından alınan tavsiye kararı sonrası bankalar harekete geçti. Birçok banka çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. İşte Finansbank, DenizBank, TEB ve diğer bankalarda bugünden itibaren geçerli olan mesai saatleri...
6.05.2021 Ekonomi
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz...
Kredi hamlesi! Bankalar resmen duyurdu, 3 ay ödeme yok, faiz... Bankalardan kredi atağı! Tek tek duyurdular. Kredi kullanacaklar için büyük fırsat... 3 ay ödeme yok. Nakit ihtiyaçlar hemen karşılanıyor, ödemeler ise 3 ay sonra başlıyor. Bankalar adeta yarışta. 3 ay ödemesiz kredi fırsatı avantajlı koşullar ile birlikte müşterilerin kullanımına sunuldu. Yapı Kredi, Akbank, QNB Finansbank, TEB, ING art arda duyurdu. Kredi fırsatının detayları belli oldu. Her banka farklı faiz oranı uyguluyor. İşte kredi kullanmayı düşünenler için 3 ay geri ödemesiz kredi kullanımı sağlayan bankalar ve kredi detayları....
27.04.2021 Ekonomi
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar...
VakıfBank resmen duyurdu, yeni karar! Hesabı olanlar... VakıfBank harekete geçti ve yeni kararı resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka hesabı olan tüm müşterilerine kararı SMS ile duyurdu. VakıfBank'tan yapılan açıklamada değişikliğe gidildiği bildirildi. Banka tüm müşterilerine çalışma saatlerinin değiştiğini açıkladı ve yeni mesai saatlerini duyurdu. Karar dün itibariyle uygulanmaya başlandı. İşte VakıfBank'ın yeni açılış ve kapanış saatleri...
15.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC! Bankalar resmen açıkladı, değişti...
Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC! Bankalar resmen açıkladı, değişti... Bankalar tek tek açıkladı. Yeni yıl ile birlikte yeni dönem başlıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, Denizbank, Akbank, HSBC,İş Bankası, QNB Finansbank, ING Bank, TEB gibi çok sayıda banka yeni çalışma saatlerini duyurdu. Bazıları başladı, bazıları ise pazartesi başlıyor. İşte bankaların yeni çalışma saatleri...
16.01.2021 Ekonomi
TEB yeni kararı resmen duyurdu! Değişti...
TEB yeni kararı resmen duyurdu! Değişti... TEB harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yeni kararını hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. TEB'den yapılan açıklamada şubelerin çalışma saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. Karar uygulamaya konuldu ve başladı. İşte yeni çalışma saatleri...
15.01.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı, 3 ay ödeme yok!  Bankalar duyurdu, faiz oranları...
Kredi fırsatı, 3 ay ödeme yok! Bankalar duyurdu, faiz oranları... Nakit sıkıntısı yaşayanlar için kredi müjdesi... Bankalardan avantajlı koşullarla kredi imkanı… Birçok banka harekete geçti. 3 ay ötelemeli kredi fırsatı sunuluyor. Değişen faiz oranları ve vade imkanları ile nakit ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlar bankaların sunduğu kredi paketlerine yoğun ilgi gösteriyor. Bankalar peş peşe duyurdu. Vakıfbank, TEB, ING, İş Bankası, Yapı Kredi… 3 ay ertelemeli kredi kullanırken sizin için en uygun faizi uygulayan bankayı seçebilirsiniz. İşte 3 ay kredi ertelemesi sunan bankalar ve faiz oranları...
13.01.2021 Ekonomi
Kredi kartı kullananlara güzel haber! Silinmeyecek
Kredi kartı kullananlara güzel haber! Silinmeyecek Kredi kullanan milyonları ilgilendiren güzel haber geldi. Kamu ve özel bankalar kredi kartında biriken puanların bu yıl sinmeyip devredeceğini açıkladı. Ayrıca Kredi ve sigorta karşılaştırma sitesinin verilerine göre; 2020 yılının kasım ayında kredi kartı başvuruları 2019 kasım ayına oranla yüzde 321 oranında arttı. 2020 geneline bakıldığında ise önceki yıla göre bireysel kredi kartı başvurularında yüzde 79’luk artış oldu.
24.12.2020 Ekonomi
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası...Bankalar peş peşe duyurdu! Devrediyor...
Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası...Bankalar peş peşe duyurdu! Devrediyor... Milyonlarca kredi kartı kullanıcısını ilgilendiren gelişme. Yıl sonu yaklaşınca herkes merak ediyordu. Peş peşe açılamalar geliyor. Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Türk Ekonomi Bankası, İng Bank tek tek duyurdu. Yılın son günleriyle birlikte banka ve kredi kartlarında biriken puanların 2021 yılına devredilip devredilmeyeceği merak konusu oldu. Bankacılık sektörünün uzmanları vatandaşları uyararak detayları anlattı.
18.12.2020 Ekonomi
Bakan Koca duyurdu: Aşı sözleşmesi 1-2 güne hazır...
Bakan Koca duyurdu: Aşı sözleşmesi 1-2 güne hazır... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Dünyada erken dönemde çıkan ve güvenebilir olduğumuz aşıyı vatandaşlarımıza, önce kendimden başlamak üzere yapmak istiyoruz” dedi. Bakan Koca, “Bir iki gün içerisinde sözleşme imzalanır” diyen Koca yerli aşının ise en erken nisanda devreye gireceğini kaydetti. Öte yandan Sağlık Bakanlığı, "Gönüllü vatandaşlar üzerinde yapılacak denemelerde, her 3 kişiden 2’sine gerçek aşı uygulanacak. Bu sayede gerçek aşı ile aşı olmayanlar arasında etki farkı ortaya konulabilecek. Çalışmanın bitiminde, plasebo kolundaki tüm gönüllüler de tekrar merkezlere davet edilecek ve gerçek aşı uygulaması yapılacak" açıklaması yaptı.
20.11.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Teb Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teb açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.