Tbmm Dilekçe Komisyonu

Tbmm Dilekçe Komisyonu

Son dakika TBMM Dilekçe Komisyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TBMM Dilekçe Komisyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TBMM Dilekçe Komisyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbmm Dilekçe Komisyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbmm dilekçe komisyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 tbmm dilekçe komisyonu haberi bulunmuştur. Tüm tbmm dilekçe komisyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Avrupa'da yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde inceleyecek
TBMM Avrupa'da yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde inceleyecek TBMM Dilekçe Komisyonu, Avrupa'da yaşayan vatandaşların sorunlarını yerinde inceleme kararı aldı. Komisyonda yapılan oylamada, Avrupa ülkelerinde yaşayan Türkiye kökenlilerin sorunlarının araştırılması ve dilekçe hakkı kapsamında yürütülen parlamento çalışmaları konusunda yurt dışında yerinde inceleme yapılması, çalışma usul ve esaslarının Komisyon Başkanlığınca belirlenmesi kabul edildi.
2.06.2022 Siyaset
TBMM, 'maket ev' satışları için harekete geçti!
TBMM, 'maket ev' satışları için harekete geçti! Ev sahibi olmak isterken, maket üzerinden aldıkları ev ile yapılan ev arasında metrekare ve kalite farkı olması nedeniyle dolandırıldığını ileri süren onlarca kişi, TBMM Dilekçe Komisyonu'na başvurdu. İddialarla ilgili alt komisyon kurulacağı belirtildi.
1.11.2019 Siyaset
‘Kısa dönem’ şimdilik mümkün değil!
‘Kısa dönem’ şimdilik mümkün değil! Sivas'tan TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran Buğra O...
29.09.2021 Gündem
Muhbirler isyanda!
Muhbirler isyanda! “İkramiyemizi alamıyoruz”
29.09.2021 Gündem
"Ahır" vatandaştan kıymetli çıktı
"Ahır" vatandaştan kıymetli çıktı Ahmet Göçmen'e, sakatlık tazminatı olarak 3 bin 131 lira, ahırında oluşan zararlar için ise 7 bin 335 lira tazminat verdi.
29.09.2021 Gündem
Kadınlara büyük şok!
Kadınlara büyük şok! Evlendikten sonra...
29.09.2021 Gündem
A be valim ayıp ettin!
A be valim ayıp ettin! Romanlarla ilgili genellemeler dikkat çekti
29.09.2021 Gündem
TOKİ'den şaşırtan çözüm!
29.09.2021 Gündem
‘Ekranda dövme buzlansın!’
‘Ekranda dövme buzlansın!’ TBMM Dilekçe Komisyonu’na şaşırtan başvuru
29.09.2021 Gündem
İmam hatipli subaylar geliyor!
İmam hatipli subaylar geliyor! İmam Hatipli öğrencilere ‘Harp Okulları’ da açılıyor
29.09.2021 Gündem
Vekillerden plajlara baskın
Vekillerden plajlara baskın Milletvekilleri dikkat çekmemek için takım elbiseleri çıkarıp "tebdil-i kıyafet" denetim yapacaklar
8.07.2012 Yaşam
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Binlerce vatandaşın kabusu oldu! Eyvah 0850’li hat arıyor...
Binlerce vatandaşın kabusu oldu! Eyvah 0850’li hat arıyor... Türkiye'de toplumun her kesiminden binlerce kişiyi mağdur eden telefon dolandırıcılıkları pek çok banka, hava yolu ve tele alışveriş şirketlerinin tercih ettiği 0 850’li hatları “olağan şüpheli” hale getirdi.
11.08.2022 Gündem
Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması! Vade sınırı ve taksit... BDDK duyurdu
Kredi ve kredi kartı ile ilgili son dakika açıklaması! Vade sınırı ve taksit... BDDK duyurdu Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Kredi vade sınırlaması ve kredi kartı taksitleriyle ilgili önemli gelişme. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi vade sınırları ile kredi kartı taksitlendirme sürelerinin değiştirilip değiştirilemeyeceğine ilişkin soruya cevap verdi. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), kredi vade sınırları ile kredi kartı taksitlendirme sürelerinin değiştirilmesinin söz konusu olmadığını belirtti. BDDK komisyona gönderdiği yanıtta, ihtiyaç, konut ve taşıt kredilerinin vadeleri ve kredi teminat oranlarına sınırlama getirildiği anımsatılarak BDDK’nın, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın görüşünü alarak, söz konusu sınırlamaları değiştirebileceğine işaret edildi.
12.07.2022 Ekonomi
Hastanede skandal! Doktorlara soruşturma açıldı, hastane kapatıldı
Hastanede skandal! Doktorlara soruşturma açıldı, hastane kapatıldı Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterler ve tüm uyarılara rağmen, yanıltıcı reklam ve donanımsız hastanede yapılan obezite ameliyatı, sadece kilolarından kurtulmak isteyen M.Y.’nin hayatına mal oldu.
23.11.2021 Yaşam
Meclis'te yeni dönem! Bir ilk olacak...
Meclis'te yeni dönem! Bir ilk olacak... TBMM Genel Kurulu, 76 günlük aranın ardından mesaisine 1 Ekim Cuma günü yeniden başlayacak. Meclis, ekim ayı boyunca önemli düzenlemeler için mesai yapacak.75 günlük arada Meclis Genel Kurul salonunda 27. Dönem 5. yasama yılı öncesi hummalı çalışmalar yürütüldü. Genel Kurul'daki halılar yenilendi, koltukların tamamı temizlendi. Genel Kurul'a yeni kurulan elektronik sistemle bu yıl Meclis dijital yasamaya geçiyor. Milletvekilleri oylama ve yoklama panelini artık çipli kimlik kartlarıyla açabilecek.
26.09.2021 Siyaset
SGK harekete geçti! Hemen koruma tayini...
SGK harekete geçti! Hemen koruma tayini... Sosyal Güvenlik Kurumu’nda (SGK) tacize uğrayan kadın çalışan için savcılık ve aile mahkemesi koruma tedbiri kararı aldı. SGK üst yönetimi ise mağdur kadını güvenliğinin sağlanması için isteği üzerine başka bir şehre tayin etti. Tacizci için soruşturma başlatıldı. Raporun tamamlanmasına bir hafta kala tacizci personel ceza alacağını anlayarak hemen emekliliğini istedi.
20.09.2021 Çalışan Hakları
Dışişleri'nden onaylı aşk!
Dışişleri'nden onaylı aşk! Aile sınavından geçen ancak Dışişleri’ne takılan damat adayı M.K., aşkından vazgeçmeyerek konuyu mahkemeye taşıdı. İdare Mahkemesi’nin “Evlenebilirsin” kararına Dışişleri yine “Olmaz” yanıtı vererek, bir üst mahkemeye itiraz etti. İstinaftan da olumlu karar çıkınca Dışişleri ikna oldu ve çifte “Evlenmeye engel kalmadı” müjdesi verdi.
13.05.2021 Gündem
E-Devlet'ten yapılacak! Abonelikte iptal çilesi bitiyor
E-Devlet'ten yapılacak! Abonelikte iptal çilesi bitiyor Telefon, internet ve benzeri sözleşmelerin iptali aşamasında, ‘İptal talebinizi faks çekin’ şeklinde çıkartılan zorlukların önüne geçilecek. Abonelik iptalleri bundan sonra e-Devlet üzerinden yapılabilecek.
29.09.2020 Gündem
Sigara içen vekillere ültimatom! Erdoğan da dahil oldu...
Sigara içen vekillere ültimatom! Erdoğan da dahil oldu... Sigara yasağının delinmesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da dahil olduğu bir tartışmaya dönüştü. TBMM İdare Amiri Halil Özcan, milletvekillerine hitaben net ve oldukça mesafeli bir yazı kaleme aldı. TBMM’nin kanun yapıcı olduğunu vurgulayan idare amiri, kanunlara uymak konusunda “azami hassasiyet” istedi.
22.02.2020 Gündem
Maketten sahtekarlığa 128 milyon lira ceza
Maketten sahtekarlığa 128 milyon lira ceza Ticaret Bakanlığı “maketten ev” ve “ön ödemeli” konut dolantırıcılarına göz açtırmıyor. 27 şirkete toplam 128 milyon lira ceza kesildi
2.02.2020 Ekonomi
AK Parti'de kritik toplantı!
AK Parti'de kritik toplantı! AK Parti’nin hukukçu milletvekilleri insan hakları, demokrasi ve yargıya güven konularındaki eleştirileri ortadan kaldıracak bir çalışma için toplandı. Muhalefet, akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinden de görüş alındıktan sonra çalışma kamuoyuyla paylaşılacak.
21.12.2019 Siyaset
781 kanser ilacı SGK listesinde
781 kanser ilacı SGK listesinde TBMM Dilekçe Komisyonu’na başvuran İshat Ü. ve arkadaşları, meme kanseri hastalarının kullandığı ve Küba’dan gelen bir ilacın ücretinin çok pahalı olduğunu belirterek, söz konusu ilacın devlet güvencesi altına alınmasını istedi.
21.12.2019 Gündem
Meclis harekete geçti! Şikayetler tek çatı altında toplanacak
Meclis harekete geçti! Şikayetler tek çatı altında toplanacak Vatandaşların kurumlara ayrı ayrı yaptığı başvurular nedeniyle oluşan zaman, efor ve maddi kaynak kayıplarının önlenmesi için yeni sisteme geçilecek. Meclis Komisyonu, CİMER, Kamu Denetçiliği Kurumu, Türkiye İnsan Hakları Kurumu, Bilgi Edinme Birimi gibi kurumlara gelen şikayetler tek çatı altında toplanacak.
2.12.2019 Gündem
Meclis'e ‘korku filmi’ şikâyeti!
Meclis'e ‘korku filmi’ şikâyeti! TBMM’ye yerli korku filmleriyle ilgili ilginç bir şikâyet yapıldı. C.S. adlı vatandaş, bazı yerli korku filmlerinin dini duyguları istismar ettiğini savunarak, konuya ilişkin işlem yapılmasını istedi.
10.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Dilekçe Komisyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbmm dilekçe komisyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.