Tb2

Tb2

Son dakika TB2 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TB2 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TB2 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tb2

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tb2 gelişmeleri de dahil olmak üzere 693 tb2 haberi bulunmuştur. Tüm tb2 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar vefatının üçüncü yılı...
Milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar vefatının üçüncü yılı...Milli Teknoloji Hamlesi idealinin ve milli SİHA'ların öncü ismi Özdemir Bayraktar, vefatının üçüncü yılında anılıyor. Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Burs Programı ile 13 binden fazla öğrenciye burs verildi. Temellerini attığı Baykar'ın SİHA ve TİHA ihracatı başarısı, Selçuk ve Haluk Bayraktar'a vergi şampiyonluğu getirdi.
18.10.2024Ekonomi
Selçuk Bayraktar duyurdu: 2026'da 10'dan fazla KIZILELMA havada olacak
Selçuk Bayraktar duyurdu: 2026'da 10'dan fazla KIZILELMA havada olacakBaykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar canlı yayında KIZILELMA ile ilgili önemli bilgiler verdi. Bayraktar, seri üretime başlandığını ve 2026'da 10'dan fazla KIZILELMA'nın havada olacağını söyledi.
2.10.2024Ekonomi
Adana'da TEKNOFEST heyecanı başladı
Adana'da TEKNOFEST heyecanı başladıTürkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık festivali TEKNOFEST, bu yıl Adana'da teknoloji severlere kapılarını açarken, Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşları yapıldı.
2.10.2024Vatan TV
TEKNOFEST Adana, Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşlarıyla başladı
TEKNOFEST Adana, Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşlarıyla başladıTürkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık festivali TEKNOFEST, bu yıl Adana'da teknoloji severlere kapılarını açarken, Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşları yapıldı.
2.10.2024Adana
Adana'da TEKNOFEST heyecanı başladı: Bayraktar TB2 ve paramotor gösterisine yoğun ilgi! Bayraktar TB-3 ve ANKA-3 ilk halk uçuşunu  yapacak
Adana'da TEKNOFEST heyecanı başladı: Bayraktar TB2 ve paramotor gösterisine yoğun ilgi! Bayraktar TB-3 ve ANKA-3 ilk halk uçuşunu yapacakTürkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık festivali TEKNOFEST, bu yıl Adana'da teknoloji severlere kapılarını açarken, Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşları yapıldı. TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, insansız hava araçları Bayraktar TB3 ve ANKA-3’ün halka açık ilk uçuşlarını TEKNOFEST Adana’da yapacağını açıkladı.
2.10.2024Adana
Bakan Kacır açıkladı! Siber Güvenlik Başkanlığı kuruluyor
Bakan Kacır açıkladı! Siber Güvenlik Başkanlığı kuruluyorSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Adana’da TRT Haber’in ‘TEKNOFEST Özel Yayını’nda soruları yanıtladı. Bakan Kacır Siber Güvenlik Başkanlığı kurulacağını açıkladı. İşte detaylar...
8.10.2024Ekonomi
Türk firmaları ADEX'e damga vurdu! Bakü'de milli teknoloji göz kamaştırdı
Türk firmaları ADEX'e damga vurdu! Bakü'de milli teknoloji göz kamaştırdıAzerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen savunma ve iletişim teknolojileri fuarı ADEX'e katılan 55 Türk firması gövde gösterisi yaparken HÜRKUŞ'tan Bayraktar TB2'ye, AKINCI'dan ŞAHİN'e kadar yerli ve milli ürünler vitrine çıktı.
27.09.2024Ekonomi
Baykar paylaştı! TOLUN-IIR mühimmat atış testinden başarıyla geçti
Baykar paylaştı! TOLUN-IIR mühimmat atış testinden başarıyla geçtiBAYKAR, yerli ve milli Akıncı'nın TOLUN-IIR mühimmat atış testini paylaştı. Hedefin tam isabet vurulduğu görüntüler büyük ilgi gördü. İşte o görüntüler...
17.09.2024Ekonomi
Türkiye SİHA pazarında lider ülke oldu! AB ülkelerinde ilgi artıyor
Türkiye SİHA pazarında lider ülke oldu! AB ülkelerinde ilgi artıyorSon yıllarda dünya ordularının TB2, Akıncı, ANKA gibi Türk SİHA'larına ilgisi artarken yapılan bir araştırma Türkiye'nin 2021 yılından bu yana silahlı insansız hava aracı sektöründe lider ülke olduğunu ortaya koydu.
16.09.2024Gündem
Türk SİHA'ları dünya lideri! Çin'i geride bırakıp 1 numara oldu
Türk SİHA'ları dünya lideri! Çin'i geride bırakıp 1 numara olduSon yıllarda dünya ordularının TB2, Akıncı, ANKA gibi Türk SİHA'larına ilgisi artarken yapılan bir araştırma Türkiye'nin 2021 yılından bu yana silahlı insansız hava aracı sektöründe lider ülke olduğunu ortaya koydu.
16.09.2024Ekonomi
Göreve başlayan ilk Bayraktar TB2 İHA emekli oldu
Göreve başlayan ilk Bayraktar TB2 İHA emekli olduGökyüzünde 1 milyon saate yakın uçuş gerçekleştiren Bayraktar TB2 filosunun 2014’te envantere giren S5 kuyruk numaralı üyesi, 10 bin saatlik uçuş süresini başarıyla geride bırakarak gövde ömrünü tamamlayan ilk İHA oldu.
11.09.2024Gündem
İtalyan basınından Türk savunma sanayisi başarısı: Rus ordusunun dehşeti haline geldi
İtalyan basınından Türk savunma sanayisi başarısı: Rus ordusunun dehşeti haline geldiİtalyan kamu yayıncısı RAI, Türkiye'nin savunma sektörünün son yıllarda TB2, Kızılelma gibi insansız hava araçları (İHA), elektromanyetik hava savunma sistemleri ve 5. nesil savaş uçağı "KAAN" ile gelişimini gösterdiğini belirtti.
6.09.2024Gündem
Milli Savunma hamleleri dünya gündeminde! Türk silahlarına övgü yağdı
Milli Savunma hamleleri dünya gündeminde! Türk silahlarına övgü yağdıThe Eurasian Times'da yayınlanan analiz, Türkiye'nin savunma alanında attığı adımları okuyucuya sundu. Haberde, Türkiye'nin güçlü savunma sanayi vizyonunun Cumhurbaşkanı Erdoğan döneminde ivme kazandığının altı çizildi, yanı sıra Ankara'nın uluslararası pazarda kendisini önemli bir oyuncu olarak konumlandırdığı vurgusu yapıldı.
28.08.2024Gündem
Haluk Bayraktar: Vergi rekoru Bayraktar TB2 ve AKINCI'nın eseri
Haluk Bayraktar: Vergi rekoru Bayraktar TB2 ve AKINCI'nın eseriBaykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, 2023 yılında ödedikleri yıllık gelir vergisinin Cumhuriyet tarihinin reel bazda rekor rakamı olduğunu belirterek, "Bu rekor sıfırdan geliştirdiğimiz iki teknolojik sistemin, Bayraktar TB2 ve Bayraktar AKINCI'nın eseridir." ifadesini kullandı.
28.08.2024Ekonomi
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar oldu
Türkiye'nin vergi rekortmeni Selçuk Bayraktar olduTürkiye'nin 2023 gelir vergisi rekortmeni, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar olurken, ikinci sırada Haluk Bayraktar, üçüncü sırada Mustafa Rahmi Koç yer aldı.
28.08.2024Ekonomi
İngiliz Financial Times Afrika'daki Türkiye'yi yazdı! En büyük gösterge güvenlik ittifakları
İngiliz Financial Times Afrika'daki Türkiye'yi yazdı! En büyük gösterge güvenlik ittifaklarıAnkara'nın kıta genelindeki 'yumuşak güç' yatırımlarından imzaladığı askeri anlaşmalar ve ekonomik yatırımlarla Afrika'da güçlü bir oyuncu haline geldiğini aktaran gazete, kırılma noktasını Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2011 yılındaki Somali ziyareti olarak niteledi. Halihazırda İstanbul Somali'de giderek popüler hale gelen bir kız ismine dönüşürken, inşa edilen camilerden gevşetilen vize kısıtlamalarına kadar Türkiye'nin kıtadaki etkisini giderek arttı. Ancak hiçbiri, derin güvenlik ittifakları kadar büyük bir gösterge değil.
27.08.2024Dünya
Gece Taksi Testi başarıyla tamamlandı! Milli gururun görüntüleri nefes kesti
Gece Taksi Testi başarıyla tamamlandı! Milli gururun görüntüleri nefes kestiBAYKAR, Bayraktar KIZILELMA insansız savaş uçağının Gece Taksi Testini de başarıyla tamamladığını duyurdu. İşte o görüntüler...
26.08.2024Gündem
Forbes: SİHA dünyanın en ikonik sistemlerinden biri haline geldi
Forbes: SİHA dünyanın en ikonik sistemlerinden biri haline geldiDünyanın prestijli dergilerinden ABD’li Forbes’ta yer alan makalede Türk savunma sanayisine büyük övgü yapıldı. Makalede, “Bayraktar TB2 silahlı insansız hava aracı (SİHA) dünyanın en ikonik sistemlerinden biri haline geldi” ifadelerine yer verildi.
28.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Süre 40 dakikadan 10 dakikaya düştü! Bayraktar TB2 İHA'lardan 7/24 'orman' takibi
Süre 40 dakikadan 10 dakikaya düştü! Bayraktar TB2 İHA'lardan 7/24 'orman' takibiTermal kameralar sayesinde 100 kilometre mesafeden 1 metrekarelik ısı enerjisini tespit edebilen İHA'lar ile orman yangınlarına ilk müdahale süresi 40 dakikadan 10 dakikaya kadar indi.
27.06.2024Ekonomi
Bayraktar TB3'ten yeni rekor! En yüksek irtifaya ulaştı
Bayraktar TB3'ten yeni rekor! En yüksek irtifaya ulaştıBaykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 yeni rekora imza attı. Selçuk Bayraktar o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
25.06.2024Ekonomi
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladıBaykar'ın milli ve özgün olarak geliştirdiği Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamladı.
14.06.2024Ekonomi
Selçuk Bayraktar paylaştı: KEMANKEŞ'ten başarılı uçuş!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KEMANKEŞ'ten başarılı uçuş!Mini akıllı seyir füzesi Bayraktar KEMANKEŞ, ikinci testi başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından KEMANKEŞ'in yeni görüntülerini paylaştı.
13.06.2024Ekonomi
Baykar Türkiye'nin en büyük 10 ihracatçı firmasından biri oldu
Baykar Türkiye'nin en büyük 10 ihracatçı firmasından biri olduGeçtiğimiz 3 yılda savunma ve havacılık sektöründe ihracat lideri olan Baykar, 2023’te ülkemizdeki tüm sektörlerde en çok ihracat gerçekleştiren ilk 10 firmadan biri oldu. Bu başarıyla birlikte Türkiye ihracat tarihinde ilk kez bir savunma ve havacılık firması ilk 10 ihracatçı arasında yer almış oldu.
8.06.2024Gündem
Bayraktar TB2'ye yeni görev! Antalya'da orman yangınlarına savaş açtı
Bayraktar TB2'ye yeni görev! Antalya'da orman yangınlarına savaş açtıOrman Genel Müdürlüğü tarafından Gazipaşa’ya konuşlandırılan İHA, 23 bin feette uçarak Antalya genelindeki orman alanını gözetleyecek. Üzerinde bulunan termal sistemle yangınları daha erken fark eden İHA, yangının koordinatlarını kara ve hava ekiplerine anbean bildirerek, "Yeşil Vatan" savunmasında önemli bir görev üstlenecek.
7.06.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tb2 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tb2 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.