Tazmanya

Tazmanya

Son dakika tazmanya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tazmanya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tazmanya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tazmanya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tazmanya gelişmeleri de dahil olmak üzere 62 tazmanya haberi bulunmuştur. Tüm tazmanya haberleri aşağıda listelenmiştir.
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı
Köpekbalığı gerçeği ortaya çıktı! Uzmanlar açıkladı Köpek balıkları neden insanlara daha çok saldırmaya başladı? Uzmanlar konuya açıklık getirdi.
14.07.2023 Dünya
Akılalmaz olay! Evli adamla beraber olan kadının toynakları ve kuyruğu çıktı
Akılalmaz olay! Evli adamla beraber olan kadının toynakları ve kuyruğu çıktı Akıllara durgunluk veren olay sosyal medyada gündem oldu. Herkes bu olayı konuşuyor. İsmi açıklanmayan bir kadın, evli bir erkekle beraber olduğu için ayaklarının at toynağına dönüştüğü ve kuyruğunu çıktığı söylendi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü videoya inanmazken bir kısmı ise durumu eğlenceli bulduklarını dile getirdi.
9.12.2022 Dünya
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti
Düğünlere çiçek yetiştirdiğini düşünürken suç işledi! Fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti Avustralya’nın Tasmanya adasında çiçek tarımı yapan Kate Dixon, düğün sezonu için dekoratif ‘fırfırlı pembe gelincik’ çiçeği yetiştirdiğini düşünürken şoke oldu. Paylaştığı fotoğrafları gören yetkililer hemen harekete geçti ve tüm çiçekleri söktü.
26.11.2022 Dünya
Antarktika'da, bilimsel araştırma istasyonlarındaki kadınlara cinsel taciz
Antarktika'da, bilimsel araştırma istasyonlarındaki kadınlara cinsel taciz Avustralyalı bilim insanının raporu, Antarktika Bilimsel Araştırma istasyonlarında çalışan kadınların uğradığı cinsel taciz ve ayrımcılığı ortaya koydu. Çevre Bakanı raporla ilgili dün açıklama yaparak “Şok oldum ve hayal kırıklığına uğradım. Kesinlikle açık konuşayım: hiçbir işyerinde cinsel tacize veya uygunsuz davranışa yer yoktur” dedi.
30.09.2022 Dünya
Avustralya açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem
Avustralya açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem Avustralya’ya bağlı olan ve Pasifik Okyanusu’nda yer alan Macquarie Adası açıklarında 6.9 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.
19.05.2022 Dünya
Avustralya'yı yasa boğan şişme kale faciasında hayatını kaybeden çocuk sayısı 6'ya yükseldi
Avustralya'yı yasa boğan şişme kale faciasında hayatını kaybeden çocuk sayısı 6'ya yükseldi Güney Yarım Kürenin kıta ülkesi Avustralya’nın Tazmanya eyaletinde bir ilk okulda düzenlenen açık hava eğlencesi büyük bir trajediye sahne oldu. Dünyanın günlerdir konuştuğu korkunç olayda, okul bahçesine kurulan şişme şatoda eğlenirken bir anda ortaya çıkan şiddetli rüzgar sonucu havaya savrularak hayatını kaybeden çocuk sayısı 6'ya yükseldi.
20.12.2021 Dünya
Bakan Pakdemirli: Evlatlarımıza eksiksiz doğa teslim etmek için çalışın
Bakan Pakdemirli: Evlatlarımıza eksiksiz doğa teslim etmek için çalışın Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bugün pek çok canlı türünün yok olma tehlikesiyle karşı karşıya kaldığını belirterek, "Tüm bölge müdürlerimize talimatımdır. Birinci önceliğiniz, nesli tehlike altında olan türleri bulmak ve koruma altına almaktır. Evlatlarımıza eksiksiz bir doğa teslim etmek için dağ tepe demeden 'gece gündüz' demeden çalışın. Ben daima sizlerin yanındayım" dedi.
14.12.2021 Siyaset
Hafta sonu ve hafta içi kapanma kararı! Ülkede korkutan gelişme bir hafta sürecek resmen duyurdular…
Hafta sonu ve hafta içi kapanma kararı! Ülkede korkutan gelişme bir hafta sürecek resmen duyurdular… Herkes şaşkın. Vaka sayısı resmen patladı. Hafta sonu ve hafta içi kapama kararı geldi. Rusya’nın başkenti Moskova’da yarından itibaren bir hafta süre ile kısmi kapanmaya geçiliyor. Temel işlerde çalışmayan kişilere zorunlu ücretli izin uygulanacak. Öte yandan koronavirüs ile mücadele tüm dünyada güçlü bir şekilde sürerken, kötü haberler art arda geldi. Delta, Beta ve Mu varyantları tedirginlik yaratmaya devam ederken, virüs daha önce görülmeyen bir bölgeye daha sıçradı.
29.10.2021 Dünya
İngiltere'den kritik hamle! Savaş gemileri yola çıktı!
İngiltere'den kritik hamle! Savaş gemileri yola çıktı! ABD, Avustralya ve İngiltere arasında imzalanan Aukus Paktı sonrasında, Hint Pasifik Bölgesinde devriye görevi yapacak iki savaş gemisi İngiltere'den yola çıktı. İngiltere Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamada Açık Deniz Devriye Gemileri HMS Tamar ve HMS Spey, Hint-Pasifik bölgesinde beş yıllık konuşlandırmaya başlarken kısa süre önce Portsmouth'tan ayrıldı denildi.
19.09.2021 Dünya
Avustralya’da Kovid-19’un bilançosu ağırlaşıyor
Avustralya’da Kovid-19’un bilançosu ağırlaşıyor Avustralya’nın Yeni Güney Galler (NSW) eyaletinde bir kişinin daha yeni tip corona virüsten (Kovid-19) hayatını kaybetmesiyle ülkedeki can kaybı 104’e çıktı.
25.06.2020 Corona Virüsü
Avustralya’da koronavirüsten ölenlerin sayısı 19 oldu
Avustralya’da koronavirüsten ölenlerin sayısı 19 oldu Avustralya’da, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) hayatını kaybedenlerin sayısı 19’a, vaka sayısı 4 bin 514’e yükseldi.
31.03.2020 Dünya
Plastik kirliliği yarım milyon keşiş yengecini öldürdü!
Plastik kirliliği yarım milyon keşiş yengecini öldürdü! Bilim insanları plastik atıkların içinde hapsolan 570 bin keşiş yengecinin hayatını kaybettiğini açıkladı.
6.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Kadınlara tecavüzü savunan Avustralyalı doktora ceza
Kadınlara tecavüzü savunan Avustralyalı doktora ceza Sosyal medyada "bazı kadınların tecavüzü hak ettiği" yorumunu yapan doktorun bağlı bulunduğu kurul bünyesindeki meslek üyeliği donduruldu.
7.06.2019 Dünya
Avustralya’da çift motorlu uçak düştü
Avustralya’da çift motorlu uçak düştü Avustralya’nın Tazmanya eyaletinde dün akşam saatlerinde radardan kaybolduktan sonra düştüğü bildirilen çift motorlu uçağın pilotu hayatını kaybetti.
9.12.2018 Dünya
Ve keşfedildi! 3 bin metre yüksekliğinde...
Ve keşfedildi! 3 bin metre yüksekliğinde... Avustralya ile Yeni Zelanda arasındaki yer alan Tasman Denizi'nde su altı volkanları keşfedildi.
10.10.2018 Dünya
Avustralyalı çiftçi 18,36 kilogramlık turp yetiştirdi
Avustralyalı çiftçi 18,36 kilogramlık turp yetiştirdi Tazmanya eyaletinde çiftçilik yapan Roger Bignell, yetiştirdiği turpun kayıtlara geçmesi için Guinness Dünya Rekorları'na başvurdu.
3.10.2018 Dünya
Sydney'de çileklere iğne koyan bir çocuk yakalandı
Sydney'de çileklere iğne koyan bir çocuk yakalandı Avustralya’nın Sydney kentinde bir erkek çocuk, "şaka yapmak" için çileklere iğne koyduğunu itiraf etti.
19.09.2018 Dünya
Küresel ısınmanın buharlaştıracağı 10 gıda
Küresel ısınmanın buharlaştıracağı 10 gıda Küresel ısınma böyle giderse aralarında çikolata, kahve, şaraplık üzüm gibi 10 farklı tarımsal ürün yok olacak.
2.03.2018 Arşiv
Lüks yolcu gemisinde 200 yolcu zehirlendi
Lüks yolcu gemisinde 200 yolcu zehirlendi Dünyanın en lüks yolcu gemi şirketlerinden Royal Carribbean'ın Ovation of the Seas isimli gemisinde seyahat eden 195 kişi iki hafta sürecek olan Singapur-Avustralya yolculuğu esnasında zehirlendi.
6.12.2017 Dünya
Ölüme meydan okudu!
Ölüme meydan okudu! Tazmanya’nın turistik mekanlarından olan Cape Pillar uçurumunu ip üstünde yürüyerek geçen Alman sporcu Lukas Irmler, izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşattı.
1.05.2017 Dünya
Derisini yüzecekler
Derisini yüzecekler Tim Steiner’ın sırtında, ünlü bir ressam tarafından yapılan ve Alman sanat koleksiyoncusuna 150 bin euroya satılan bir dövme var. Steiner öldüğünde, sırt derisi yüzülerek çerçevelenecek
17.06.2021 Dünya
Dev fok balığı arabayı ezdi
Dev fok balığı arabayı ezdi Avustralya’nın Tazmanya eyaletinde dolaşmaya çıkan dev tüylü fok, üzerine çıktığı arabayı ezdi...
17.06.2021 Dünya
Tazmanya’da dev fok balığı arabayı ezdi
Tazmanya’da dev fok balığı arabayı ezdi Avustralya'nın Tazmanya eyaletinde dolaşmaya çıkan dev tüylü fok, üzerine çıktığı arabayı ezdi.
26.12.2016 Dünya
Tazmanya’da dev fok balığı arabayı ezdi
Tazmanya’da dev fok balığı arabayı ezdi Launceston kentinde park halindeki arabanın üzerine çıkan dev fok, binlerce dolarlık hasara yol açtı
17.06.2021 Dünya
Tazmanya canavarı virüslere karşı!
Tazmanya canavarı virüslere karşı! Tazmanya canavarı sütünün antibiyotiklere direnç gösteren süper bakterilere karşı etkili bir silah olabileceği ileri sürüldü
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tazmanya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tazmanya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.