Tayfun Korkut

Tayfun Korkut

Son dakika Tayfun Korkut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tayfun Korkut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tayfun Korkut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tayfun Korkut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tayfun korkut gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 tayfun korkut haberi bulunmuştur. Tüm tayfun korkut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tayfun Korkut: Real Madrid için hazır değilsin Arda!
Tayfun Korkut: Real Madrid için hazır değilsin Arda! Bundesliga'da Herta Berlin, Stuttgart, Hannover 96 gibi takımları çalıştıran Tayfun Korkut, yıldız futbolcu Arda Güler hakkında AS Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.
1.07.2023 Fenerbahçe
Galatasaray yeni sol bekini buldu! Transferde Mario Gomez, Ozan Kabak ve Tayfun Korkut etkisi
Galatasaray yeni sol bekini buldu! Transferde Mario Gomez, Ozan Kabak ve Tayfun Korkut etkisi Alex Sandro, Telles, Nuno Tavares, Angelino gibi sol beklerle ilgilenen Galatasaray bu sefer bambaşka bir oyuncuyu gündemine aldı. Stuttgart'ta Tayfun Korkut, Ozan Kabak, Mario Gomez gibi isimlerle çalışan 25 yaşındaki futbolcu için Dursun Özbek'in 7 milyon euro teklif ettiği belirtilirken, Alman temsilcisinin 10 milyon euro'da direttiği bildirildi.
22.06.2023 Galatasaray
Beşiktaş'ın yıldız ismine peş peşe talipler! Önce Ajax şimdi de Lazio...
Beşiktaş'ın yıldız ismine peş peşe talipler! Önce Ajax şimdi de Lazio... Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile dikkatleri çeken yıldız oyuncu için dünya devleri sıraya girmeye başladı. İlk olarak Ajax'ın takibe aldığı yıldız oyuncuyu şimdi de Lazio hedefine aldı.
17.05.2023 Beşiktaş
Tayfun Korkut'un prensi için masaya oturdu! İşte Sergio Oliveira'nın alternatifi
Tayfun Korkut'un prensi için masaya oturdu! İşte Sergio Oliveira'nın alternatifi Gelecek sezon orta saha hattını zenginleştirmek isteyen ve Bundesliga'yı tarayan Galatasaray yönetimi aradığı oyuncuyu buldu. Almanya Ligi'nde neredeyse kümeye düşmesi kesinleşen 26 yaşındaki futbolcu için girişimlere başlayan Cenk Ergün'ün '8' numarayı Tayfun Korkut'a sorduğu belirtilirken, Sportif AŞ'nin bu transferde zaman kaybetmek istemediği bildirildi.
17.05.2023 Galatasaray
Tayfun Korkut kefil oldu: Gomis'ten, İcardi'den fazla gol atar şampiyon olursunuz
Tayfun Korkut kefil oldu: Gomis'ten, İcardi'den fazla gol atar şampiyon olursunuz Sezon sonunda İcardi, Gomis ve Seferovic'le yollarını ayıracak olan Galatasaray'da forvet arayışlarına devam edilirken, yönetimin Moussa Dembele, Deniz Undav gibi golcülerin dışında bambaşka bir yıldızı gündemine aldığı öğrenildi. Bundesliga'da Tayfun Korkut ile birlikte çalışan, 2019'da bonservisine 20 milyon euro ödenen 25 yaşındaki Belçikalıyla görüşmelere başlanırken, 1,88'lik pivotun stil ve tarz olarak Diagne'yi andırması ise Sarı Kırmızılı taraftarların dikkatinden kaçmadı.
3.01.2023 Galatasaray
Tayfun Korkut'tan Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! 'Alman Panzeri' yolda...
Tayfun Korkut'tan Fenerbahçe'ye transfer kıyağı! 'Alman Panzeri' yolda... Luan Peres'in sakatlığı, Serdar Aziz'in istikrarsız performansı ve Gustavo Henrique'nin beklenen patlamayı yapamaması üzerine defans hattına takviye yapmak isteyen Fenerbahçe aradığı ismi Almanya'da buldu. Tayfun Korkut'un Hannover'i çalıştırdığı dönemde U19 takımında görev alan tecrübeli futbolcu için görüşmelere başlayan Sarı Lacivertli kulüp devre arasında bu işi bitirmek isterken Jorge Jesus'un da 26 yaşındaki oyuncuya onay verdiği bildirildi.
15.12.2022 Fenerbahçe
Tayfun Korkut'tan Jorge Jesus'a büyük sürpriz! Lewandowski'nin veliahtıydı Fenerbahçe'ye geliyor...
Tayfun Korkut'tan Jorge Jesus'a büyük sürpriz! Lewandowski'nin veliahtıydı Fenerbahçe'ye geliyor... Joshua King, Sörloth ve Belotti arasında gidip gelen Fenerbahçe'nin gündemine bambaşka bir golcü ismi geldi. Herta Berlin'i 13 maç çalıştıran ve Polonyalı yıldızın hocalığını yapan Tayfun Korkut'un öğrencisi için kolları sıvayan Jorge Jesus'un 27 yaşındaki futbolcuyu gözüne kestirdiği öğrenilirken, sarı lacivertli yönetimin Alman ekibiyle masaya oturmaya hazırlandığı bildirildi.
5.07.2022 Fenerbahçe
Ayıp ediyorsunuz demişti! Ali Koç, İsmail Kartal'ın yerine 2.adamı buldu
Ayıp ediyorsunuz demişti! Ali Koç, İsmail Kartal'ın yerine 2.adamı buldu Kayserispor maçından sonra kendisine yöneltilen 'Löw'ün yardımcısı olacak mısınız?' sorusuna sinirlenen ve 'Ayıp ediyorsunuz ben 2.adam olmam' cevabını veren İsmail Kartal'ın yerine Löw'ün yardımcılığını yapan antrenör bulundu. İşte Ali Koç'un o hamlesi...
6.04.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 'Bu sefer turnayı gözünden vuracağız' dedi! Joachim Löw'e büyük sürpriz...
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç 'Bu sefer turnayı gözünden vuracağız' dedi! Joachim Löw'e büyük sürpriz... Süper Lig' Konyaspor ile ikincilik yarışına giren Fenerbahçe'de yeni sezon için hazırlıklar yoğun bir biçimde sürüyor. Teknik direktörlük konusunda Joachim Löw adı geçiyor ve artık Alman teknik adamla prensipte anlaşıldığı belirtiliyor. Löw'ün yardımcığı için bomba bir isim gündeme geldi.
2.04.2022 Fenerbahçe
Dün akşam Gladbach deplasmanından çıkamadı bugün görevine son verildi!
Dün akşam Gladbach deplasmanından çıkamadı bugün görevine son verildi! Dün akşam Mönchengladbach deplasmanında 2-0 kaybeden Herta Berlin Tayfun Korkut'un görevine son verdi.
13.03.2022 Almanya
Herta Berlin'de Tayfun Korkut dönemi başladı!
Herta Berlin'de Tayfun Korkut dönemi başladı! Pal Dardai ile yollarını ayıran Herta Berlin, genç teknik adam Tayfun Korkut'la anlaşmaya vardı.
29.11.2021 Almanya
A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi başladı
A Milli Futbol Takımı'nda Stefan Kuntz dönemi başladı Almanya'nın saygın gazetelerinden biri olan Bild'in haberine göre Stefan Kuntz Türkiye Milli Takımı ile anlaşmaya vardı.
19.09.2021 Futbol
Kuntz'dan sonra Gattuso iddiası
Kuntz'dan sonra Gattuso iddiası Stefan Kuntz'u İstanbul'a getiren TFF, İtalyan teknik adam Gennaro Gattuso'yu da gündemine aldı.
15.09.2021 Futbol
Göztepe, teknik direktör Tayfun Korkut ile anlaştı
Göztepe, teknik direktör Tayfun Korkut ile anlaştı Süper Lig ekiplerinden Göztepe yeni teknik direktörünü belirledi. İlk 3 haftada sadece 2 puan toplayıp deneyimli çalıştırıcı Ünal Karaman’la yollarını ayıran sarı-kırmızılılar Tayfun Korkut’la anlaşma sağladı.
2.09.2021 Göztepe
Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı
Alex de Souza bombası! Başkan resmen açıkladı Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran Yeni Malatyaspor'da Başkan Adil Gevrek Alex de Souza'ya sıcak bakıyor.
24.02.2021 Yeni Malatya Spor
Başakşehir Aykut Kocaman ve Tayfun Korkut'u gündemine aldı
Başakşehir Aykut Kocaman ve Tayfun Korkut'u gündemine aldı Okan Buruk ile yollarını ayıran Başakşehir Aykut Kocaman ve Tayfun Korkut ile ilgileniyor.
29.01.2021 Başakşehir
İşte Abdullah Avcı'nın yeni adresi
İşte Abdullah Avcı'nın yeni adresi Trabzonspor'da 2019-2020 sezonu öncesi çalışmalar tüm hızıyla sürerken Hüseyin Çimşir'in ardından takımın başına geçecek isim merak konusu oldu.
27.07.2020 Futbol
Trabzonspor'da yöneticiler Abdullah Avcı'yla Bodrum'da görüştü
Trabzonspor'da yöneticiler Abdullah Avcı'yla Bodrum'da görüştü Yeni sezon için teknik direktör arayışında olan Trabzonspor’da, Abdullah Avcı ismi açık ara önde. Öyle ki Bordo-Mavili yöneticiler, dün de tecrübeli çalıştırıcıyla Bodrum’da bir görüşme gerçekleştirdi. Özellikle Avcı, Fırtına’da göreve başlamak için çok istekli.
25.07.2020 Trabzonspor
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım!
Erol Bulut'tan flaş açıklama: Teklif aldım! Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, yurt içi ve yurt dışından birçok teklif aldığını ve sezon sonu bu teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi.
1.06.2020 Alanyaspor
Eusebio Di Francesco teklifi açıkladı! Fenerbahçe...
Eusebio Di Francesco teklifi açıkladı! Fenerbahçe... Bir dönem Roma'da da çalışan ve ismi İspanyol ekipleri ile anılan teknik direktör Eusebio Di Francesco, Türkiye'deki bir takımdan teklif aldığını açıkladı. Bu son dakika açıklamasının ardından oklar Ersun Yanal ile yolları ayırdıktan sonra teknik adam arayışlarına geçen Fenerbahçe'ye yöneldi.
4.04.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İşte yeni adresi
Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık! İşte yeni adresi Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak ikinci yarının son 7 haftasından da galibiyet çıkaramayarak zirve yarışından kopan Fenerbahçe'de gelecek sezon çalışmaları şimdiden başladı...
23.03.2020 Fenerbahçe
Niko Kovac'tan Fenerbahçe'ye mesaj!
Niko Kovac'tan Fenerbahçe'ye mesaj! Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları resmen başladı. Son olarak Bayern Münih'i çalıştıran Niko Kovac, "Futbola dönmeye hazırım. O heyecanı yeniden duyabilecek durumdayım" mesajıyla dikkatlerden kaçmadı.
5.03.2020 Fenerbahçe
Serhat Akın açıkladı: 'Fenerbahçe'nin yeni hocası...'
Serhat Akın açıkladı: 'Fenerbahçe'nin yeni hocası...' Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için birçok isim konuşuldu ama Tayfun Korkut ve Erol Bulut isimleri ön plana çıkmaya başladı. Sarı lacivertli ekibin eski yıldızı Serhat Akın, bu konuda çarpıcı bir açıklama yaptı.
2.03.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Tayfun Korkut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tayfun korkut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.